ASUS XONAR ESSENCE

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ASUS XONAR ESSENCE

Να ρωτήσω κι εγώ κάποια πράγματα:
- Τι σημαίνει με 6 φορές λιγώτερα χρήματα ακούμε έστω κάτι ανάλογο? δηλαδη 6 φορές χειρότερα?
- Η υπερδειγματοληψία είναι μομφή για ένα DAC?
Mήπως γι' αυτό το βρίσκουν κουραστικο? κουράζεται να ανεβάζει τη συχνότητα κάθε φορά.
Κουράστηκα!
1)Δεν είπα "ακούω κάτι ανάλογο" αλλά "πήρα κάτι ανάλογο", και προφανώς, για να καμαρώνω, εννοώ προς την ιδέα του ειδικού του thread που πρώτος έθεσε έτσι το ζήτημα.

2)Μια χαρά είναι η υπερδειγματοληψία, ειδικά όταν γίνεται χωρίς να αυξάνει θόρυβο και παραμόρφωση, όπως δηλαδή γίνεται στα πολύ καλά μηχανήματα, αλλά δεν είναι "ότι βάζω παίρνω χωρίς καμμία παρέμβαση". (Αυτό το τελευταίο το λέμε και "bit perfect";).

3)Στο θέμα "κουραστικό" παραπέμπω αρμοδίως, (στον κ. Vet.). Προσωπικά το βρίσκω εξαιρετικό, σημείο αναφοράς κτπλ, κτλπ, και έτσι το "χρησιμοποιώ" σαν μέτρο σύγκρισης, όπως δηλαδή διεθνώς συνέβαινε και νομίζω συμβαίνει ακόμα!

4)Φίλε themiloc, όταν λες "κουράστηκα" καταλαβαίνω, όσο δεν φαντάζεσαι, τον αγώνα σου! Καλό κουράγιο και καλή συνέχεια!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ASUS XONAR ESSENCE

2)Μια χαρά είναι η υπερδειγματοληψία, ειδικά όταν γίνεται χωρίς να αυξάνει θόρυβο και παραμόρφωση, όπως δηλαδή γίνεται στα πολύ καλά μηχανήματα, αλλά δεν είναι "ότι βάζω παίρνω χωρίς καμμία παρέμβαση". (Αυτό το τελευταίο το λέμε και "bit perfect";).
Τα έχεις μπερδέψει όλα μαζί..
Το bit perfect αναφέρεται στη μεταφορά του αρχείου μουσικής από το PC/MAC στο DAC.
Εφόσον φτάσουν (όπως φτάσουν) τα bit στη συσκευή το "bit-perfect" δεν έχει νόημα...

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ASUS XONAR ESSENCE

"...ειδικά όταν γίνεται χωρίς να αυξάνει θόρυβο και παραμόρφωση..."

Αγαπητέ caravelle, πες μου αν εσύ ή ποιός άκουσε αυτό το θόρυβο κλπ και σε ποιά μηχαχανήματα?

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ASUS XONAR ESSENCE

Τα έχεις μπερδέψει όλα μαζί..
Το bit perfect αναφέρεται στη μεταφορά του αρχείου μουσικής από το PC/MAC στο DAC.
Εφόσον φτάσουν (όπως φτάσουν) τα bit στη συσκευή το "bit-perfect" δεν έχει νόημα...

Tι να κάνουμε, οι ηλίθιοι αυτά παθαίνουν!

Επαναλάμβάνω λοιπόν ότι για μένα, και για πολλούς άλλους βλαμμένους, είναι βασικό να μην γίνεται υπερδειγματοληψία!
Αυτό και μόνο εννοώ και γι αυτόv τον λόγο έβαλα και ερωτηματικό στο bit perfect!

Η κάρτα λοιπόν της ΑSUS όταν την τροφοδοτήσεις με αρχείο που είναι 16/44 π.χ., και επιλέξεις από το control το ίδιο, λέει η ASUS και λέει ο κόσμος όλος ότι δεν κάνει υπερδειγματοληψία!

Αυτό θέλω!

Αντίθετα το BENCHMARK κάνει υποχρεωτική:

"The ADC1 samples all audio at 218.75kHz/24-bit using AKM Semiconductor's latest AK5394A ADC chip. The ACD1's sampling circuit uses an oversampling ratio of 32:1--exactly 7 MHz (32 X 218.75 kHz). At 44.1 kHz, the ADC1 has an effective oversampling ratio of approximately 159:1 (7 MHz/44.1 kHz). Benchmark chose 218.75 kHz to prevent aliasing of signals around half the sample frequency. Sample rate conversion from 218.75 to 192 kHz and lower rates removes these aliasing components."

Eδώ:

http://www.barryrudolph.com/mix/benchmarkadc1.html

Νομίζω;

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ASUS XONAR ESSENCE

"...ειδικά όταν γίνεται χωρίς να αυξάνει θόρυβο και παραμόρφωση..."

Αγαπητέ caravelle, πες μου αν εσύ ή ποιός άκουσε αυτό το θόρυβο κλπ και σε ποιά μηχαχανήματα?

Aγαπητέ themiloc, ελπίζω να συμφωνείς, το τι ακούω εγώ δεν μπορεί να είναι κριτήριο! Αναφέρομαι σε θεωρητικές αναλύσεις που κατά καιρούς διαβάζω.

Το μόνο άμεσα εύκαιρο στοιχείο που έχω είναι αυτό που λέει, για άλλο λόγο φυσικά, η ASUS. Ότι δηλαδή για τα αρχεία 88 τόσο και 172 .... που δεν υποστηρίζει η κάρτα της, κάνει υπερδειγματοληψία αλλά, εννοείται κατά κάποιον τρόπο, να μην ανησυχούν οι χρήστες γιατί χρησιμοποιεί πολύ καλό φίλτρο που μειώνει θόρυβο και παραμόρφωση. Για την ακρίβεια λέει:

"Even if your setting differs from the audio sources sample rate, ST engine will do super high fidelity sample rate conversion with a double floating-point filter, which can reduce total harmonic distortion, (THD+N) by -140 db."

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Αφού είσαι σίγουρος δεν νομίζεις και όπως είπες αυτο θέλεις.
Και καλά κάνεις, πες μου όμως και μένα ΓΙΑΤΙ το θέλεις και ποιές είναι οι διαφορές που ακούς. Άραγε έχεις ακούσει κάποιο DAC που κάνει ή δεν κάνει υπερ με διακόπτη και προτίμησες το άνευ? ή άκουσες 2 διαφορετικά DAC με και χωρίς και κατάλαβες διαφορές παρά το διαφορετικό αναλογικό εξόδου?

Ξέρεις όταν είπα "κουράστηκα" εννοούσα τις τόσες σιγουριές και βεβαιότητες στις προτιμήσεις των χαιφιντελιστών. Είμαστε όλοι ταχύτατα σίγουροι για όλα και δεν πρέπει νομίζω.

Reaction score
11
Απάντηση: Re: ASUS XONAR ESSENCE

Αφού είσαι σίγουρος δεν νομίζεις και όπως είπες αυτο θέλεις.
Και καλά κάνεις, πες μου όμως και μένα ΓΙΑΤΙ το θέλεις και ποιές είναι οι διαφορές που ακούς. Άραγε έχεις ακούσει κάποιο DAC που κάνει ή δεν κάνει υπερ με διακόπτη και προτίμησες το άνευ? ή άκουσες 2 διαφορετικά DAC με και χωρίς και κατάλαβες διαφορές παρά το διαφορετικό αναλογικό εξόδου?

Ξέρεις όταν είπα "κουράστηκα" εννοούσα τις τόσες σιγουριές και βεβαιότητες στις προτιμήσεις των χαιφιντελιστών. Είμαστε όλοι ταχύτατα σίγουροι για όλα και δεν πρέπει νομίζω.

Άγαπητέ themiloc, στον λίγο χρόνο που μου μένει να ασχοληθώ με αυτά τα θέματα, αναγκαστικά υιοθετώ ένα δόγμα για να βάλω τα πράγματα σε μία τάξη! Αλλοιώς θα έπρεπε να μην κάνω τίποτα άλλο αλλά να τρέχω σε ακροάσεις!

Δέχομαι ότι σε test Α-Β το πιθανότερο είναι να μην καταλάβω τίποτα! Αλλά δεν είναι αυτό το κριτήριο τελικά! Παλαβό μεν αλλά ... Είμαι βέβαιος πως δεν περιμένεις από εμένα να σου αναλύσω το γιατί...Το συναντάς κάθε μέρα! Για την εξήγηση θα έπρεπε να ... εμπλέξουμε τις... κυβερνήσεις όλων των κρατών!

Πάντως το BENCHMARK το πιστεύω σαν μηχάνημα! (Σου έχω στείλει και πελάτη!).

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ASUS XONAR ESSENCE

Νομίζω;
Νομίζεις, όντως, αλλά δε χρειάζεται να είσαι τόσο σκληρός με τον εαυτό σου στους χαρακτηρισμούς.

Αυτό που αναφέρεις για την ASUS το κάνουν οι 9/10 κάρτες και USB DACs και μάλιστα το κάνουν και σωστά (τουλάχιστον στα PC), δηλ. χωρίς να χρειάζεται να έχεις το νου σου συνέχεια στο τι κομμάτι ακούς και που είναι σεταρισμένο το control panel (σε αντίθεση με την ASUS).

To ότι αναφέρεις τα spec του ADC-1 στην κουβέντα μας (δηλ. ένα Analog-To-Digital converter) δε θα το σχολιάσω γιατί θα αναγκαστώ να γίνω το ίδιο σκληρός με εσένα στους χαρακτηρισμούς μου και πραγματικά δεν το θέλω...

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ASUS XONAR ESSE

Νομίζεις, όντως, αλλά δε χρειάζεται να είσαι τόσο σκληρός με τον εαυτό σου στους χαρακτηρισμούς.

Αυτό που αναφέρεις για την ASUS το κάνουν οι 9/10 κάρτες και USB DACs και μάλιστα το κάνουν και σωστά (τουλάχιστον στα PC), δηλ. χωρίς να χρειάζεται να έχεις το νου σου συνέχεια στο τι κομμάτι ακούς και που είναι σεταρισμένο το control panel (σε αντίθεση με την ASUS).

To ότι αναφέρεις τα spec του ADC-1 στην κουβέντα μας (δηλ. ένα Analog-To-Digital converter) δε θα το σχολιάσω γιατί θα αναγκαστώ να γίνω το ίδιο σκληρός με εσένα στους χαρακτηρισμούς μου και πραγματικά δεν το θέλω...
1)Mάλλον νομίζω σωστά όπως συμφώνησε και ο themiloc.

2)Τους χαραχτηρισμούς στον εαυτό μου είμαι έτοιμος να τους αποδώσω όταν και όσο πρέπει! Ελπίζω το αυτό να είναι σε θέση να κάνει και η ... υπόλοιπη κοινωνία!

3)Θα σε μαλώσω, για μία ακόμα φορά δεν πρόσεξες τι εννοεί ο συνομιλητής σου! Και εξηγώ: δεν αναφέρω αυτά που λέει η Asus σαν κάτι που είναι πλεονέκτημα. Αναφέρω τον τρόπο λειτουργίας όπου στο oversampling ενδέχεται να υπεισέλθει θόρυβος και παραμόρφωση και έτσι η Asus σπεύδει να δηλώσει ότι είναι o.k. με το σύστημά της.

4)Πράγματι η ASUS δεν αλλάζει αυτόματα ανάλογα με το αρχείο. Είναι από τα μειονεκτήματά της. Ένα ακόμα πρόβλημα που δεν το ξέρεις, και διατί να το κρύψωμεν άλλωστε, είναι ότι με κάποιο dsp προφανώς επεξεργάζεται τον ήχο και θεωρεί, στο hi fi mode, ότι παίζει σε μεσαίο μέγεθος χώρου. Αυτό με την τελευταία αναβάθμιση των drivers γιατί πριν λειτουργούσε η προσομείωση μεγάλου χώρου.

5)Όπως φαίνεται ADC και DAC δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο και ίσως γι αυτόν το λόγο ο themiloc δεν θέλησε να διορθώση αυτό το ηλίθιο, πραγματικά, λάθος μου:

"Benchmark's approach is to use a very high-quality sample-rate converter to isolate the incoming jittery clock completely, and instead refer the D-A conversion clock to a stable local crystal reference — a technology they refer to as 'UltraLock.' The same technique can be used in reverse to derive a totally stable A-D conversion even when the output is referenced to an external jittery clock — and Benchmark use exactly this approach in their A-D converter"

Πιο αναλύτικα εδώ φαίνεται πως όλα προσαρμόζονται, (oversamling-downsampling), στην... Προκρούστια κλίνη των 110 khz:

"Conceptually, the SRC chip oversamples the input signal by a ratio of 1,048,576:1 — so a 48kHz input signal is effectively oversampled to a new sample rate of 50.3GHz. It is then downsampled again to a fixed-output sample rate derived from a stable crystal clock reference at the rather peculiar sample rate of 110.6kHz. As well as allowing the D-A conversion clock to be completely isolated from the input signal's jittery clock, this approach also has the advantage of providing excellent alias rejection.
It is this asynchronous sample-rate conversion that provides the isolation between the fixed, stable, crystal-controlled and jitter-free internal D-A clock, and the inherently jittery incoming data — a technology Benchmark refer to as 'Ultralock'. The fixed clock reference is derived from a 28.322MHz crystal mounted right next to the SRC and D-A chips, operating at 256 times the required rate of 110.6kHz."

εδώ:

http://www.soundonsound.com/sos/jul05/articles/benchmark.htm

Nομίζω; Μάλλον σωστά νομίζω γιατί και ο themiloc είπε απλά, (ουσιαστικά), ότι κάτι τέτοιο δεν δημιουργεί πρόβλημα. Αντίθετα, λέει η BENCHMARK λύνει προβλήματα.

6)Τέλος θα σου επρότεινα να γίνεσαι σκληρός με τους χαραχτηρισμούς σου στο πρόσωπό σου πότε-πότε και μην το φοβάσαι! Είναι μία καλή μέθοδος αυτογνωσίας!

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ASUS XONAR

6)Τέλος θα σου επρότεινα να γίνεσαι σκληρός με τους χαραχτηρισμούς σου στο πρόσωπό σου πότε-πότε και μην το φοβάσαι! Είναι μία καλή μέθοδος αυτογνωσίας!
Τις εσωτερικές μου αναζητήσεις τις κρατάω για τον εαυτό μου και μόνο όταν νοιώθω έτοιμος (και σίγουρος γι'αυτά που θα γράψω) βγαίνω να εκτεθώ στον δημόσιο διάλογο..
Όταν έχω απορίες ή δεν είμαι σίγουρος, απλά ρωτάω. Δε γράφω σαν να ήμουν 100% σίγουρος ελπίζοντας ότι κάποιος που γνωρίζει καλύτερα (αν δεν εκνευριστεί με τις ανακρίβειες που γράφω) θα βγει να με διορθώσει. :126:

Τον themiloc γιατί τον μπλέκεις στην κουβέντα; Ο άνθρωπος ξέρει ότι bit-perfect, oversampling, control panel, DAC (OS και NON-OS), ADC κλπ είναι διαφορετικά πράγματα..

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: A

Τις εσωτερικές μου αναζητήσεις τις κρατάω για τον εαυτό μου και μόνο όταν νοιώθω έτοιμος (και σίγουρος γι'αυτά που θα γράψω) βγαίνω να εκτεθώ στον δημόσιο διάλογο..
Όταν έχω απορίες ή δεν είμαι σίγουρος, απλά ρωτάω. Δε γράφω σαν να ήμουν 100% σίγουρος ελπίζοντας ότι κάποιος που γνωρίζει καλύτερα (αν δεν εκνευριστεί με τις ανακρίβειες που γράφω) θα βγει να με διορθώσει. :126:

Τον themiloc γιατί τον μπλέκεις στην κουβέντα; Ο άνθρωπος ξέρει ότι bit-perfect, oversampling, control panel, DAC (OS και NON-OS), ADC κλπ είναι διαφορετικά πράγματα..

1)Mήπως έχεις κάπου αντίρρηση επί της ουσίας του θέματος και αν ναι που; (Για να συνοψίσουμε λίγο γιατί το πλατιάσαμε πολύ).

2)Εγώ σαν μαθητευόμενος μπορώ απλά να παραθέτω γνώμες ειδικών. Εκεί που έχω άποψη από προσωπική πείρα το λέω.

3)Με τον themiloc είχαμε κάποιο διάλογο και γι' αυτό οι αναφορές!

4)O themiloc είναι και ο # 1 αντιπρόσωπος-ηχολήπτης!

Kαι το πιό κουφό δεν στο είπα: τα λάθη μου τα αναγνωρίζω αμέσως!

Νομίζω;

Reaction score
11
Απάντηση: ASUS XONAR ESSENCE

Kαι ας διευκολύνω εγώ συνοψίζοντας:

1)Λέει ο ειδικός του thread φίλος Θανάσης, (που έχω πολύ καιρό να ακούσω και του εύχομαι να είναι καλά):

post # 2:

"... αν και ως συνολο υπολειπεται ελαφροτατα του Μπεντσμαρκ σε καποιους τομεις το ξεπερναει. Θα ηθελα ομως λιγες ημερες μεχρι να βγαλω καποια ασφαλη συμπερασματα και να σας τα ανακοινωσω."

post # 54:

"Ως αισθηση παιζει σαν ντακ του χιλιαρικου, σε καποια σημεια χανει, σε καποια κερδιζει. Στο μονο ντακ που θα ελεγα οτι αξιζει να επενδυσει καποιος παραπανω χρημματα για να παρει σαφως ανωτερη ηχητικη ποιοτητα ειναι το Μινερβα. Σε σχεση με τα υπολοιπα ντακ του 1-1,5 χιλιαρικου ειναι μετα θεμα γουστου αν καποιος θα προτιμησει την καρτα η καποιο απο τα ντακ."

post # 20:

"Στο συστημα του φιλου το μπεντσμαρκ ειχε ελαφρα καλυτερη αναλυση και πλατος εικονας και η καρτα πιο πολυ σωμα στις μεσαιες και πιο ελεγχομενο χαμηλο"

2)Λέω εγώ που αγόρασα την κάρτα:

α)"επί πλέον το ότι δεν κάνει υποχρεωτικά upsampling-downsampling το θεωρώ πλεονέκτημα ως προς το BENCHMARK".

β)"Η σύνδεση pci vs usb αποδεικνύεται καλύτερη ως προς το jitter".

γ)"Είναι καλά να πληρώσω 160 Ευρώ για ένα dac αυτού του επιπέδου".

δ)"Οι προσωπικές προσβολές τελικά είναι αναπόφευκτες στην πατρίδα μας. Έτσι μας αντιμετωπίζουν και στην Ευρώπη!"

Aυτή είναι η ουσία! Όλα τα άλλα τα θεωρώ περιττά! Δεν ασχολούμαι πλέον!

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: ASUS XONAR ESSENCE

Aυτή είναι η ουσία! Όλα τα άλλα τα θεωρώ περιττά! Δεν ασχολούμαι πλέον!
ΑΜΗΝ...
παρακαλω να κλειδωθει...
να μην πω να διαγραφει...
που ειναι ο abc με τα λουκετα?

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: ASUS XONAR ESSENCE

ΑΜΗΝ...
παρακαλω να κλειδωθει...
να μην πω να διαγραφει...
που ειναι ο abc με τα λουκετα?

E όχι και να διαγραφεί κ. Vet... Aφήστε να μαθαίνει ο κόσμος και καμμιά αλήθεια...

Reaction score
1.213

Ενδιαφερον ηταν το θεμα...:137:

Αν τελειωσε.... caravelle..κατι ειπες για lynx..:105:

Reaction score
777
E όχι και να διαγραφεί κ. Vet... Aφήστε να μαθαίνει ο κόσμος και καμμιά αλήθεια...
Kαι το πιό κουφό δεν στο είπα: τα λάθη μου τα αναγνωρίζω αμέσως!

Νομίζω;
Ωραία αφού σου αρέσει η αλήθεια και αναγνωρίζεις και τα λάθη σου πές ανοιχτά οτι παραδέχεσαι οτι η συγκεκριμένη κάρτα στα διαθνή φόρουμ αλλα και στον διεθνή έντυπο τύπο υπολείπεται σε ακουστικές επιδόσεις κόντρα σε γνωστά dac αλλα και της musiland.Όχι τίποτα άλλο αλλα το θρέντ δίνει την εικόνα του τελείως αντίθετου πράγματος...

Reaction score
11

Ωραία αφού σου αρέσει η αλήθεια και αναγνωρίζεις και τα λάθη σου πές ανοιχτά οτι παραδέχεσαι οτι η συγκεκριμένη κάρτα στα διαθνή φόρουμ αλλα και στον διεθνή έντυπο τύπο υπολείπεται σε ακουστικές επιδόσεις κόντρα σε γνωστά dac αλλα και της musiland.Όχι τίποτα άλλο αλλα το θρέντ δίνει την εικόνα του τελείως αντίθετου πράγματος...

ο.k. o.k. o.k.

Το παραδέχομαι !!!

Reaction score
11

Ενδιαφερον ηταν το θεμα...:137:

Αν τελειωσε.... caravelle..κατι ειπες για lynx..:105:

Α ναι! Είναι κάτι άσχετοι και άτιμοι Ρώσοι στο ixbtlabs που κανονικά θα έπρεπε να μισούν αυτά τα αγνά και καλά παιδιά τους, Αμερικάνους, και βγάζουν την Αμερικάνικη την Lynx 2 πρώτη κάρτα!

Και έλεγα να σας κάνω μία συγκριτική παρουσίαση με την ST να περάσει ευχάριστα η ώρα, αλλά άρχισαν να στάζουν οξύ οι τοίχοι του thread και λέω να την κάνω σιγά-σιγά...

Reaction score
1.213

Eγω παντως πριν την αγορασω (την stx ) διαβαζα απο εδω διαβαζα απο κει , ..διαφορα συγκρητικα με την emu 0404 (που και αυτη την ειχα ), μετα συγκρητικα της emu με αλλα dac (που ηταν πιο ευκολα να τα βρεις ) και δεν μπορω να πω οτι κατεληξα σε αυτο που λες .Δεν λεω βεβαια οτι ειναι η καρτα που σαρωνει τα παντα , ουτε οτι ειναι καλυτερη απαραιτητα απο αλλα dac , αλλα δεν διαβασα και πουθενα να την ταπεινωνουν (καθε αλλο ) dac της ιδιας αξιας και λιγο παραπανω (δεν θα πω πολυ παραπανω γιατι δεν ενδιαφερθηκα να βρω -αν υπηρχαν τετοια reviews)..:121:
Και αν δεν ηταν pci-(e) αλλα μπορουσε να παιξει (με λιγο κοστος παραπανω, κοντα στα 200 ας πουμε) ) σαν εξωτερικο dac δεν ξερω ποσο μεγαλυτερη απηχηση θα ειχε..μπορει και αρκετη εως πολυ..:114:

Reaction score
11

Eγω παντως πριν την αγορασω (την stx ) διαβαζα απο εδω διαβαζα απο κει , ..διαφορα συγκρητικα με την emu 0404 (που και αυτη την ειχα ), μετα συγκρητικα της emu με αλλα dac (που ηταν πιο ευκολα να τα βρεις ) και δεν μπορω να πω οτι κατεληξα σε αυτο που λες .Δεν λεω βεβαια οτι ειναι η καρτα που σαρωνει τα παντα , ουτε οτι ειναι καλυτερη απαραιτητα απο αλλα dac , αλλα δεν διαβασα και πουθενα να την ταπεινωνουν (καθε αλλο ) dac της ιδιας αξιας και λιγο παραπανω (δεν θα πω πολυ παραπανω γιατι δεν ενδιαφερθηκα να βρω -αν υπηρχαν τετοια reviews)..:121:
Και αν δεν ηταν pci-(e) αλλα μπορουσε να παιξει (με λιγο κοστος παραπανω, κοντα στα 200 ας πουμε) ) σαν εξωτερικο dac δεν ξερω ποσο μεγαλυτερη απηχηση θα ειχε..μπορει και αρκετη εως πολυ..:114:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.578
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani