- Reaction score
- 73
Απάντηση: Παραδοσεις Philips
στο media markt Θεσ/κης.... Ειναι δυνατόν μια εταιρεία σαν τη PHILIPS ετσι στα καλα καθουμενα
να ξυπνησε χθες και να ειπε ... ασε δεν βγαζω την 9704 που διαφημισα και εδωσα δειγματα
γιατι ετσι μου καπνισε.... και θα βγαλω σε 6 μηνες κατι καλυτερο..?? Με συγχωρειτε αλλα
τετοια τραγικα σφαλματα μανατζμεντ δεν κανουν ουτε οι αρχαριοι καταστηματαρχες... θα το κανει
η PHILIPS ...? Πολυ κουφό ακουγεται για να ειναι αληθινό... κατα την ταπεινη μου αποψη...
κατι αλλο συμβαινει...
Μη ξεχναμε οτι η σειρα 9704 ειναι στη νεα τεχνολογια LED + local dimming ... ενας λογος παραπανω
να μην συμβαινει ενα τετοιο σεναριο...
Ρε παιδια... ειναι δυνατον κατι τετοιο..? Η 9704 μολις βγηκε στα ραφια... σαν δειγμα... ειδα εναΝομίζω πως η απάντηση είναι πιό απλή.. προφανώς η tv ίσως να μην έρθει ποτέ καθώς θα ρθουν τα νέα μοντέλα..για κάποιους λόγους η philips πρέπει να αποφάσισε να μην βγάλει σε παραγωγή (η σε περισσότερη παραγωγή) το συγκεκριμένο μοντέλο.. και μεταξύ μας καλά κάνει γιατί με τέτοια τιμή...
![]()
στο media markt Θεσ/κης.... Ειναι δυνατόν μια εταιρεία σαν τη PHILIPS ετσι στα καλα καθουμενα
να ξυπνησε χθες και να ειπε ... ασε δεν βγαζω την 9704 που διαφημισα και εδωσα δειγματα
γιατι ετσι μου καπνισε.... και θα βγαλω σε 6 μηνες κατι καλυτερο..?? Με συγχωρειτε αλλα
τετοια τραγικα σφαλματα μανατζμεντ δεν κανουν ουτε οι αρχαριοι καταστηματαρχες... θα το κανει
η PHILIPS ...? Πολυ κουφό ακουγεται για να ειναι αληθινό... κατα την ταπεινη μου αποψη...
κατι αλλο συμβαινει...
Μη ξεχναμε οτι η σειρα 9704 ειναι στη νεα τεχνολογια LED + local dimming ... ενας λογος παραπανω
να μην συμβαινει ενα τετοιο σεναριο...