Παραδοσεις Philips

Reaction score
73
Απάντηση: Παραδοσεις Philips

Νομίζω πως η απάντηση είναι πιό απλή.. προφανώς η tv ίσως να μην έρθει ποτέ καθώς θα ρθουν τα νέα μοντέλα.. :) για κάποιους λόγους η philips πρέπει να αποφάσισε να μην βγάλει σε παραγωγή (η σε περισσότερη παραγωγή) το συγκεκριμένο μοντέλο.. και μεταξύ μας καλά κάνει γιατί με τέτοια τιμή... :p
Ρε παιδια... ειναι δυνατον κατι τετοιο..? Η 9704 μολις βγηκε στα ραφια... σαν δειγμα... ειδα ενα
στο media markt Θεσ/κης.... Ειναι δυνατόν μια εταιρεία σαν τη PHILIPS ετσι στα καλα καθουμενα
να ξυπνησε χθες και να ειπε ... ασε δεν βγαζω την 9704 που διαφημισα και εδωσα δειγματα
γιατι ετσι μου καπνισε.... και θα βγαλω σε 6 μηνες κατι καλυτερο..?? Με συγχωρειτε αλλα
τετοια τραγικα σφαλματα μανατζμεντ δεν κανουν ουτε οι αρχαριοι καταστηματαρχες... θα το κανει
η PHILIPS ...? Πολυ κουφό ακουγεται για να ειναι αληθινό... κατα την ταπεινη μου αποψη...
κατι αλλο συμβαινει...

Μη ξεχναμε οτι η σειρα 9704 ειναι στη νεα τεχνολογια LED + local dimming ... ενας λογος παραπανω
να μην συμβαινει ενα τετοιο σεναριο...

Reaction score
0

πάντως σήμερα πήρα την 32αρα 7404 (που την προοριζα για υπνοδωματιο) στα 555 ευρώ προσφορα απο mediamarkt αργυρουπολης που πιστευω ότι θα μου απομακρύνει "κακες σκεψεις" για λιγους μηνες μεχρι να βγουν καινουργια μοντελα για σαλονι. Βλεποντας την πιστευω σε αυτα τα λεφτα ειναι πολυ καλη value for money
Eπειδή την σκεφτόμουν και εγώ για κρεββατοκάμαρα για πες μου εντυπώσεις.Αν και σκέφτομαι να πάω στην 8404 που την δίνει ο Κωτσόβολος στο "παζάρεψέ το" με 628€ λόγω και του ambilight(γιά να μην τεντώνομαι να κλείνω το πορτατίφ:142::142:)

Reaction score
8

γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημένος. ταιριάζει απολύτως στη χρήση που την προορίζω και είναι σε χαμηλή τιμή. σύνδεσα το laptop μεσω HDMI και έπαιξα και ενα mkv 1080 και η φωτεινότητα είναι άριστη, τα χρώματα πολύ ζωντανά με ομαλότατη κίνηση και πολύ καλό μαύρο! και η τιμή όπως είπες. 555! :103:
στα ψηφιακά της ερτ η εικόνα είναι παρα πολύ ζωντανη, οποτε στα νεα καναλια με mpeg4 φανταζομαι θα είναι ακόμα καλύτερη. στα αναλογικά είναι καλύτερη από την 9732 που είχα αλλά μπορεί να συμβαινει αυτό λόγω λιγότερων ιντσων και να με ξεγελάει.

το μόνο ίσως που με ξένισε είναι ότι μου φαίνεται λίγο αργό το μενού αν και εβαλα το τελευταιο update κατευθείαν. οι ρυθμίσεις της εικόνας είναι πάμπολες με όλα τα καλούδια και του ήχου μπορείς να πειράξεις και μπασα - πριμα.

Reaction score
0

γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημένος. ταιριάζει απολύτως στη χρήση που την προορίζω και είναι σε χαμηλή τιμή. σύνδεσα το laptop μεσω HDMI και έπαιξα και ενα mkv 1080 και η φωτεινότητα είναι άριστη, τα χρώματα πολύ ζωντανά με ομαλότατη κίνηση και πολύ καλό μαύρο! και η τιμή όπως είπες. 555! :103:
.
Απο review του HDTV για την 32αρα 8404 η οποια ειναι ιδια με την 7404 σε ποιοτητα εικονας ...

"This is where we found the biggest area of improvement compared to older Philips flat-screen HDTVs that we’ve reviewed before. Even without engaging any dynamic dimming gimmickry such as [Dynamic Contrast] or [Dynamic Backlight], calibrated black level on the Philips 32PFL8404H was measured at a very respectable 0.09 cd/m2. While not as deep as those found on the latest Samsung and Sony offerings....."

Για οσους δεν ξερουν αγγλικα , απλα αναφερει την εντυπωσιακη βελτιωση του μαυρου σε σχεση με τις προηγουμενες philips , οι οποιες απλα ηταν χαλια , το οποιο εφτασε στα αξιοπρεπη επιπεδα των 0.09 cd/m2 , το οποιο βεβαια δεν συγκρινεται με τα επιπεδα των samsung και sony ...
ενδεικτικα , η samsung B650 στις 40" και οχι στις 32" , εδωσε 0.04 cd/m2 , ενω σχολιαζοντας το πολυ καλο τηλεοπτικο της philips , ο αρθρογραφος αναφερει "μαλλον θα αδικησουμε την τηλεοραση μιας και εχοντας δει το κορυφαιο αποτελεσμα των τελευταιων samsung (αναφερεται στην εποχη κυκλοφοριας των 650/750) , ολες οι υπολοιπες μοιαζουν μετριες"

Συμπερασμα , εμενα μπορει να μου αρεσει να τρωω λουκανικα με μελι για πρωινο , αλλα δεν μπορω να επιμενω οτι ειναι οτι καλυτερο θα φαει καποιος ετσι ???
Καλοριζικη και καλες θεασεις !
:121:

Reaction score
0

Επισης , αφου οπως εχετε καταλαβει , εχω προφανως εμπαθεια με την philips (της οποιας εχω σπιτι μου λαμπες , βιντεο , ξυριστικη μηχανη , τηλεφωνο , ηλ.σκουπα και διαφορα αλλα) , επειδη ζηταω με μετρησεις και νουμερα να μου δειξει καποιος γιατι ειναι καλυτερη απο τους ανταγωνιστες , αλλα αδικως περιμενω , ας μου εξηγησει καποιος φαν , με προσεγγιση μαρκετινγκ ,πως και γιατι μια εταιρεια θα επενδυσει εκατομμυρια ευρω να εξελιξει τους επεξεργαστες των τηλεορασεων της , οταν πλεον εχει αποσυρθει απο την παγκοσμια αγορα και στην ουσια απεμεινε μονο στην Ευρωπαικη με μετριοτατες πωλησεις...
Δωστε τα φωτα σας παρακαλω !
:111:

Reaction score
180

Και η saab με την volvo κλεινουν φιλε μου αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν βγαζαν καλα αυτοκινητα.

Reaction score
0

Και η saab με την volvo κλεινουν φιλε μου αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν βγαζαν καλα αυτοκινητα.
Η αοριστολογια φιλε μου ομως δεν δινει απαντησεις στα συγκεκριμενα ερωτηματα που θετω με στοιχεια και μετρησεις .
Και η pioneer αποσυρθηκε απο τις τηλεορασεις , τα μοντελα της ομως ειναι σημεια αναφορας για ολες τις συγκρισεις και μακραν οι κορυφαιες μεχρι αυτη τη στιγμη που γραφουμε !
Δειξε μου λοιπον απο ποια ανταγωνιστικα μοντελα ειναι καλυτερη μια philips ωστε να την πληρωσω ακριβοτερα !

Επειδη λοιπον απαντηση δεν ειναι αυτο που εγραψες συνεχιζω...

The highest motion resolution on the Philips 32PFL8404H HDTV was achieved when we activated [100Hz Clear LCD], reaching about 550 according to our reference test pattern (Chapter 31 of the “FPD Benchmark Software For Professional“). Disabling [100Hz Clear LCD] would drop motion resolution to 300

Η ομαλοτατη κινηση λοιπον που ανεφερε ο ευτυχης κατοχος παραπανω , αποτελειται απο 550 , η 300 κινουμενες γραμμες ...
Αν τωρα σκεφτω οτι αλλες τηλεορασεις δινουν 1080 κινουμενες γραμμες , πως θα χαρακτηριζοταν η κινηση τους ?
:139:

Reaction score
8

ρε Joe να σε καλεσουν σε γαμο να πεις και του χρονου! αμαν πια ρε φιλαρακι:105:
Ουτε τεχνικος ειμαι, ουτε μετρησεις κανω ουτε τιποτα. διαβασα 2-3 αρθρα την ειδα, την πηρα.
Η εμπαθεια που λες τωρα κρατα τη για τη Philips και οχι για οσους εχουν Philips.
Και γιατι να σου αποδειξει κανεις δηλαδη? Χρωσταμε τιποτα? Ελεος ρε φιλε..

ΥΓ. εσυ δεν εχεις αναφερει τι εχεις.

Reaction score
0

ρε Joe να σε καλεσουν σε γαμο να πεις και του χρονου! αμαν πια ρε φιλαρακι:105:
Ουτε τεχνικος ειμαι, ουτε μετρησεις κανω ουτε τιποτα. διαβασα 2-3 αρθρα την ειδα, την πηρα.
Η εμπαθεια που λες τωρα κρατα τη για τη Philips και οχι για οσους εχουν Philips.
Και γιατι να σου αποδειξει κανεις δηλαδη? Χρωσταμε τιποτα? Ελεος ρε φιλε..

ΥΓ. εσυ δεν εχεις αναφερει τι εχεις.
Εχεις δικιο φιλε . Κακως ασχολουμαι με το να αποτρεψω καποιον αλλον να παρει μια εξαιρετικη τηλεοραση .
Σορρυ , λαθος μου , αλλωστε δεν ειναι τα δικα μου λεφτα και το τι εχω εγω ειναι μαλλον ασχετο , απλα ετυχε αυτο που τα δικα μου ματια ειδαν στην επιλογη μου , να συμφωνουν απολυτα με τις μετρησεις και τα τεστς ειδικων ...
:144:

Reaction score
180

Τα τεστς και οι μετρησεις ως γνωστον δεν ειναι πανακεια. Ειναι γνωστο οτι μοντελα με αψογες μετρησεις στην εικονα δεν αρεσαν καθολου σε reviewers, και αλλα με οχι τοσο καλες μετρησεις, αξιολογηθηκαν ως εντυπωσιακα.

Ειδικα στα ακριβα της μοντελα η Philips εχει εκπληκτικη εικονα. Αλλα και στα φτηνα δεν τα παει ασχημα. Προχτες παρακολουθουσα μια φτηνιαρα Philips και ηταν καλυτερη απο διπλασιας αξιας LG (πχ).

Αν συνυπολογίσουμε και το amplight και το οτι γλυτωνεις την εγκατασταση κρυφου φωτισμου, θεωρω οτι η philips πρωτοπορει και αξιζει τα παραπανω λεφτα που ζηταει. Ο νομος της αγορας ειναι αδυσωπητος: Οτι πληρωσεις παιρνεις.
Οι αποσπασματικες εξαιρεσεις σε διαφορα μοντελα απλως επιβεβαιωνουν τον κανονα.

Ακομα και η -αδικαιολογητα- μειωμενη διαθεσιμοτητα των μοντελων δεν καταφερε να πληξει το κυρος της Εταιριας που εχει τους φανατικοτερους οπαδούς.

Παντως σε καθε περιπτωση, και για καθε μαρκα τηλεορασης, στο θεμα "καλη εικονα" υπεισερχεται και ο σημαντικος παραγων της προσωπικης προτιμησης ("περι ορεξεως" με αλλα λογια), που σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να αγνοουμε.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
joe1 όταν βάζεις κείμενα από άλλα site θα σε παρακαλούσα να βάζεις και το αντίστοιχο λινκ:126:

Εδώ είναι το link για το test της phillips.
Πάντως αυτά τα χρωματικά δεν μου πολυαρέσουν και δεν έχει και CMS.

CIE chart with ref. to Rec. 709

CIE with [Colour Enhancement] engaged

Reaction score
73

Για καποιον που δεν θελει Πλασμα ... ουτε για δειγμα...

Ακουει τα χειροτερα για τη PHILIPS ...
Διαβαζει ενα καρο παραπονα και βλεπει δημοσιευμενες εικονες για "cloudings" "φωτεινα συννεφακια"
στις τοσο λατρεμενες SAMSUNG 8000
Διαβαζει για την κατωτερη εικονα των LG 9000 ...
Διαβαζει για τα "κατωτερα πανελς" των Sharp..

Oι μονες καλες κουβεντες που ακουγονται ειναι για τις πλασμα αλλα και αυτες ... για το βραδυ
γιατι με το "βαθυ" φως του ηλιου της ημερας χανουν τη λαμψη του βασιλια...:121:

Tι να παρει ο Χριστιανος που εχει χαζεψει απο ολες αυτες τις αντικρουουμενες απόψεις..?

Reaction score
0

Όντας παρόν και στις 3 τελευταίες iFA, και με σταθερή... επίσκεψη σε καταστήματα του χώρου για συγκρίσεις πρέπει να πω πως απορώ πως σήμερα κανείς αγοράζει τηλεόραση Philips και ειδικά αφού είναι γνωστό από το 2008 πως ΔΕΝ ασχολείται πλέον και πολύ με την τηλεόραρη η Philips -δίχως να τονίσω πως το 2008 το βασικό προϊόν που έδειξε στους δημοσιογράφους η εταιρία ήταν μια καφετιέρα και το 2009 μια συσκευή αισθησιακού μασάζ...

Όλα αυτά όμως δεν θα έλεγαν τίποτα εαν οι τηλεοράσεις "έλεγαν". Δυστυχώς το μαύρο τους είναι μια εποχή πίσω το ghosting ακόμη παρόν και τα ηλεκτρονικα μάλλον πάρα πολλά για να κάνουν καλό στην εικόνα...

Και βέβαια το 2000 οι καλύτερες CRT hi end της αγοράς ήταν Philips
-δύο μήνες περίμενα για μια των γονιών μου- αλλά είμαστε στο 2010 και παιδιά εαν κανείς "χάσει"δύο-τρία χρόνια εξελίξεων και επενδύσεων στην τηλεόραση, τέλος....:109:

Reaction score
0

Όντας παρόν και στις 3 τελευταίες iFA, και με σταθερή... επίσκεψη σε καταστήματα του χώρου για συγκρίσεις πρέπει να πω πως απορώ πως σήμερα κανείς αγοράζει τηλεόραση Philips και ειδικά αφού είναι γνωστό από το 2008 πως ΔΕΝ ασχολείται πλέον και πολύ με την τηλεόραρη η Philips -δίχως να τονίσω πως το 2008 το βασικό προϊόν που έδειξε στους δημοσιογράφους η εταιρία ήταν μια καφετιέρα και το 2009 μια συσκευή αισθησιακού μασάζ...

Όλα αυτά όμως δεν θα έλεγαν τίποτα εαν οι τηλεοράσεις "έλεγαν". Δυστυχώς το μαύρο τους είναι μια εποχή πίσω το ghosting ακόμη παρόν και τα ηλεκτρονικα μάλλον πάρα πολλά για να κάνουν καλό στην εικόνα...

Και βέβαια το 2000 οι καλύτερες CRT hi end της αγοράς ήταν Philips
-δύο μήνες περίμενα για μια των γονιών μου- αλλά είμαστε στο 2010 και παιδιά εαν κανείς "χάσει"δύο-τρία χρόνια εξελίξεων και επενδύσεων στην τηλεόραση, τέλος....:109:
Κι εγω την ιδια απορια εκφραζω μεσα απο αυτα που γραφω φιλε μου και συμφωνω απολυτα . Μετριες τηλεορασεις , με "καινοτομιες" οι οποιες δεν εχουν να κανουν με την ποιοτητα της εικονας που μειονεκτει εναντι του ανταγωνισμου και δυσαναλογα υψηλη τιμη . Σκοπος μου ειναι να προκαλεσω πιθανους αγοραστες να ψαχτουν παραπανω στο που θα ακουμπησουν τα χρηματα τους , ωστε αν επιλεξουν να γνωριζουν οσο γινεται περισσοτερα .
Σε κανεναν αλλωστε δεν θα προτεινα ουτε την Β8000 της samsung ως καλη αγορα στα χρηματα της...

@gstriftos , εχεις δικιο φιλε μου , απολογουμαι

@hal9000 , τα πραγματα ευτυχως , δεν ειναι τοσο τραγικα πλεον !Οι συγχρονες plasma , ειδικα οι panasonic , εχουν και πολυ μεγαλη αντοχη στις στατικες εικονες ενω οι ανακλασεις τους δεν ειναι περισσοτερες απο αρκετες καλες LCD και σιγουρα οχι περισσοτερες απο τις crt στις οποιες αρκετοι εβλεπαν μεχρι προσφατα , η βλεπουν ακομα . Αν τωρα για καποιον η LCD ειναι μονοδρομος , καλο ειναι να καταλαβει πως η τεχνολογια εχει ακομα αρκετα ψεγαδια και δεν αξιζει να πληρωσει το λανσαριζομενο ως σουπερ μοντελο της καθε εταιρειας , αλλα να βρει ενα παραπλησιας αποδοσης το οποιο μπορει να κοστιζει και τα μισα χρηματα σε καποιες περιπτωσεις !
Ο φωτισμος με led δε , που στην Ελλαδα τον πλασαρουν σε καποιους ως "νεα τεχνολογια" , στην πλειοψηφια των μοντελων εχει περιμετρικο φωτισμο με αποτελεσμα ανομοιομορφια και ελλειψη τοπικου ελεγχου φωτος , ενω αυτα που διαθετουν leds σε ολη την επιφανεια , ακομα ειναι ανεπαρκη , μιας και οι ζωνες ελεγχου ειναι οι μισες απο τις απαραιτητες . Ασε που αν δεις , οτι η διαρκεια ζωης ενος led (λογω της επιστρωσης που εχει στις τηλεορασεις) , δινεται στις 30000 ωρες , εναντι των 60000 μιας ccfl και 100000 μιας plasma , θα πρεπει να αναρωτηθεις αν τελικα καποιους μας πιανουν κοροιδα !
Αν θελεις τη γνωμη μου λοιπον δεν θα αγοραζα την Β8000 της samsung αλλα την Β750 που θεωρω καλυτερη σαν αγορα , ουτε την Β7000 αλλα την Β650 !
Δεν θα πληρωνα την 9704 της philips αλλα αν ηθελα ντε και καλα "τελευταια μοδα" θα επελεγα την LH 9000 της LG στα μισα χρηματα.
Αν τωρα αυτο που θα με ενοιαζε θα ηταν το ambilight και οχι η εικονα , θα "κατεφευγα" στην 8404 .
Καμια τηλεοραση δεν ειναι τελεια και καθε μοντελο που παρουσιαζεται ειναι ηδη ξεπερασμενο μεχρι να φτασει στο σπιτι μας.
Οσοι λοιπον δεν εχουν λεφτα για πεταμα καλο ειναι να εχουν τη δυνατοτητα να μαθαινουν μεσα απο φορουμς σαν και αυτο , τι πληρωνουν και τι παιρνουν.
Φιλικα

Reaction score
8

joe1 ενα forum σιγουρα βοηθάει στην ανταλλαγη απόψεων. Όμως πιστευω δεν ειναι τουλάχιστον σωστο να κατακρίνεις επιλογές αλλων όπως εκανες πριν σε μενα. Δεν ειναι καθολου ευγενικο φιλε.
Το αλλο λαθος που κανεις ειναι οτι προτείνεις κάποιες τηλεοράσεις εναλλακτικα που ειναι plasma χωρίς να προσδιορίζεις χρηση πχ. sd, hd, κλπ. Πιστευω ότι ολοι συμφωνουν ότι και οι δυο τεχνολογίες εχουν συν και πλην.
Αν δεν διευκρινησει καποιος για τι χρηση τη θελει τοτε η προταση σου ειναι μιση.

Και για να γινω πιο συγκεκριμενος εγω ψαχνω μια 46-52" για χρηση 50% HD υλικο από συνδεμενο pc, και 50% SD από ελευθερα καναλια. Να εχει επίσης τουλαχιστον 2 ψηφιακες εξόδους ήχου (1xoptical, 1xcoaxial)

Reaction score
0

joe1 ενα forum σιγουρα βοηθάει στην ανταλλαγη απόψεων. Όμως πιστευω δεν ειναι τουλάχιστον σωστο να κατακρίνεις επιλογές αλλων όπως εκανες πριν σε μενα. Δεν ειναι καθολου ευγενικο φιλε.
Το αλλο λαθος που κανεις ειναι οτι προτείνεις κάποιες τηλεοράσεις εναλλακτικα που ειναι plasma χωρίς να προσδιορίζεις χρηση πχ. sd, hd, κλπ. Πιστευω ότι ολοι συμφωνουν ότι και οι δυο τεχνολογίες εχουν συν και πλην.
Αν δεν διευκρινησει καποιος για τι χρηση τη θελει τοτε η προταση σου ειναι μιση.

Και για να γινω πιο συγκεκριμενος εγω ψαχνω μια 46-52" για χρηση 50% HD υλικο από συνδεμενο pc, και 50% SD από ελευθερα καναλια. Να εχει επίσης τουλαχιστον 2 ψηφιακες εξόδους ήχου (1xoptical, 1xcoaxial)
Φιλε μου , οταν χαρακτηριζεις πολυ καλη μια τηλεοραση που με βαση τα δικα μου ματια αλλα και τις μετρησεις της ειναι τουλαχιστον μετρια και σιγουρα κατωτερη αλλων αντιστοιχης κατηγοριας επιλογων , θα πρεπει να διαφωνησω με τα λεγομενα σου . Πως αλλιως θα σου απαντησω ? Σορρυ αν αυτο ειναι αγενεια...
Τωρα για το αν προτεινω πλασμα ανεξαρτητα χρησης , θα σε παρακαλουσα να μου υποδειξεις που εκανα αυτο το ατοπημα , μιας και τα sd/hd δεν ειναι χρηση αλλα αναλυση του προβαλλομενου σηματος κατι στο οποιο δε νομιζω οτι υστερει καποια πλασμα ωστε να μην προταθει σαν επιλογη .
Το μονο "προβλημα" πλεον των πλασμα ειναι η διαδικασια στρωσιματος που καλο θα ειναι να ακολουθηθει για τις πρωτες 200 ωρες λειτουργιας και ο αυξημενος κινδυνος απο στατικες εικονες σε σχεση με τις LCD , οι οποιες βεβαια επισης κινδυνευουν αν καποιος το παρακανει , οπως ευκρινως αναφερεται στα εγχειριδια τους , αλλα θα το παθουν δυσκολοτερα .
Για καποιον που προσεχει λοιπον ελαχιστα αυτο το θεμα , ας παει να δει μια 50U10 να παιζει με τιμη κατω των 900 ευρω και ας την συγκρινει με lcd 2πλασιας και 3πλασιας αξιας στις αναλογες ιντσες να μας πει τι αξιζει να πληρωσει και τι οχι....
Αν τωρα θελει την tv για μονιτορ , σιγουρα δεν θα πρεπει να επιλεξει πλασμα αλλα lcd και ας δει αντιστοιχα , ποσο καλυτερη εικονα θα του προσφερει μια Β8000 η μια 9704 εναντι της 52W5500 και αν κρινει οτι αξιζουν τα παραπανω χρηματα ας τα δωσει .
Προσωπικα εχω την Β650 και προχθες παρελαβα την 50U10 που προτεινα και πηρε φιλος μου πριν λιγο καιρο . Σε πληροφορω πως θεωρω την Β650 μια απο τις καλυτερες lcd και ημουν απολυτα ικανοποιημενος , αλλα βλεποντας την U στρωμενη , να παιζει σε οικιακες συνθηκες , απλα ζηλεψα και θεωρησα την τιμη της σκανδαλο για να μην την αποκτησω...
Το μονο που ισως υπερεχει η Β650 , ειναι to upscaling σε sd σηματα , οπου την βλεπω να δινει λιγο πιο τρισδιαστατη αισθηση , αλλα κατα τα αλλα η U κερδιζει απο λιγο εως πολυ σε ολα τα σημεια .
Αυτο που με ενοχλει , ειναι να διαβαζω αποψεις και προτροπες οι οποιες δεν στηριζονται σε στοιχεια αλλα σε προσωπικα "κολληματα" η συμπαθειες του καθενα προς μια εταιρεια , οι οποιες μπορουν να παρασυρουν καποιον σε λαθος κατευθυνση (δεν το λεω προσωπικα για εσενα αυτο)
Εγω ειμαι φαν , οποιας τηλεορασης αξιζει τα λεφτα της και θα ικανοποιησει τον κατοχο της χωρις "στεγανα" σε μαρκες και τυπους...
Πριν 2 χρονια , αν με ρωτουσες , δεν θα επαιρνα πλασμα ουτε γι'αστειο , ελα ομως που τα πραγματα αλλαζουν ...
:102:

Reaction score
0

Είχα Τhomson πλάσμα 42'' από το 2003,το 2007 πήρα Philips plasma 42'' και το Πάσχα του 2008 έκανα το λάθος να πάρω Sony 46'' Full HD η εικόνα δεν με ικανοποίησε σε σχέση με την προηγούμενη παρά το ότι ήταν χαμηλότερης ανάλυσης.
Από τότε έχει περάσει η 47 PFL9732 και αμέσως μετά η 47 PFL9703.
Παρά το ότι έχω και άλλες Samsung,Sony και έχω δει και άλλες ακόμη κάποιες φορές ''χαζευω το Ambilight'' (γιατί δεν χρειάζεται να αναφέρω την τέλεια εικόνα της:141::141::141: ακόμα και στα αναλογικά κανάλια σε σχέση με τις υπόλοιπες που έχω ή έχουν φίλοι).
Βέβαια τα πάντα είναι υποκειμενικά και διαφορετικα γιά τον καθένα μας.
Η ουσία είναι να περνάμε καλά αλλιως όλοι θα είχαμε YUGO γιά αυτοκινητο .....και δεν το κοροιδεύω....είχα και εγώ κάποτε και είχα περάσει αξέχαστες στιγμές μαζί του.

Reaction score
0

τα πάντα είναι υποκειμενικά
Δε νομιζω οτι το τι κινητηρα φορουσε το yugo , σε ποσο χρονο επιταχυνε η φρεναρε κλπ , αφορουσαν υποκειμενικες μετρησεις ...
Ο υποκειμενικος παραγοντας επισερχεται μετα τις τεχνικες μετρησεις και δυνατοτητες οποιασδηποτε συσκευης , οι οποιες καλως η κακως αποτελουν την αντικειμενικη πραγματικοτητα !
Τωρα τι σου αρεσει εσενα , εμενα η καποιου αλλου κινει στην ουσια τα πραγματα και γι'αυτο υπαρχουν επιλογες για ολους .
Το σωστο ομως , οταν προτεινουμε κατι , ειναι να παραθετουμε πρωτα τα αντικειμενικα δεδομενα και να τα διαχωριζουμε απο τα προσωπικα μας "γουστα" , τα οποια δεν ειναι σωστο να τα παρουσιαζουμε ως γνωμες ειδικων...
:126:

Reaction score
0

Σίγουρα δεν είμαι ειδικός και δεν παρουσίασα φίλε μου την υποκειμενική μου άποψη ως γνώμη τέτοια.
Υποκειμενικά τελείως απλά λέω ότι η 9732 που είχα είχε βγεί 1η Παγκοσμίως γιά το 2007-2008 και κάτι ανάλογο συνέβει και μετά με την 9703 από Επαγγελματίες του είδους και επειδή όπως προανέφερα έχω και άλλες τηλ στο σπίτι μου ''υποκειμενικά'' συμφώνησα με τους Ειδικούς....
Να είσαι καλά.

Reaction score
0

Σίγουρα δεν είμαι ειδικός και δεν παρουσίασα φίλε μου την υποκειμενική μου άποψη ως γνώμη τέτοια.
Υποκειμενικά τελείως απλά λέω ότι η 9732 που είχα είχε βγεί 1η Παγκοσμίως γιά το 2007-2008 και κάτι ανάλογο συνέβει και μετά με την 9703 από Επαγγελματίες του είδους και επειδή όπως προανέφερα έχω και άλλες τηλ στο σπίτι μου ''υποκειμενικά'' συμφώνησα με τους Ειδικούς....
Να είσαι καλά.
Αν και απο το μηνυμα σου , πηρα αφορμη το υποκειμενικο για να μιλησω γενικα και δεν σχολιασα την γνωμη σου , θα μπορουσα να πω πως αν εσυ βλεπεις την 9732 να παιζει καλυτερα απο τις σημερινες τηλεορασεις , εγω απλα σηκωνω τα χερια ψηλα και υποκλινομαι.

Να εισαι καλα επισης και να την απολαμβανεις .

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.003
Members
38.525