- Reaction score
- 0
Τα οποία έχουν ίδιο hardware και σχεδόν ίδιο περιβάλλον χρήστη.
:126:
:126:
Εμενα στα Ελληνικα τα γραφει :111:Καλή χρονιά σε ολη την παρεα
Υπαρχει τροπος τα ονοματα των φακελων και αρχείων του σκληρου δισκου να εμφανιζονται
στα ελληνικα και να μην χρειαζεται να τα γραφουμε λατινικα ?
Αφου τα 7 εχουν (χμ, πως το λενε) "προσομοιωση" λειτουργιας σε ΧΡ, δοκιμασες;Γειά σας παιδιά!
Αντιμερωπίζω το εξής πρόβλημα... Εδώ κι 1,5 χρόνο έχω πάρει ένα Egreat M31B και λειτουργεί άψογα... Προχθές έβαλα στο laptop windows 7 και πήγα να περάσω τους drivers του Egreat για να το "δουν" τα windows (από το cd που μου δώσανε με την αγορά του Egreat που περιέχει το πρόγραμμα egreat_xt3), αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι αυτό το πρόγραμμα είναι για windows '95, 2000, XP και Vista...
Ο υπολοστής δεν βλέπει ούτε καν το δίσκο!! Υπάρχει κάποια λύση ή πρέπει να βρω laptop με Vista??
Ευχαριστώ!
"Προσομοίωση" λειτουργίας σε XP?? Τα 7 δεν τα έχω ούτε ένα 24ωρο (αλλά για να πω την αλήθεια δεν βλέπω και ΜΕΓΑΛΕΣ διαφορές από Vista... Στο πρώτο 3ωρο μου είχε κρασάρει 2 φορές ο IE, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!). Αν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, τότα για ποιό λόγο να μου βγάλει το μήνυμα αυτό λέγοντας μου ότι δεν μπορεί να κάνει την εγκατάσταση??? Δεν θα την προχωρούσε κανονικά?? Πάντως η "προσομοίωση" δεν γνωρίζω πως γίνεται...:133:Αφου τα 7 εχουν (χμ, πως το λενε) "προσομοιωση" λειτουργιας σε ΧΡ, δοκιμασες;
κάνεις δεξί κλίκ πάνω στο αρχείο εγκατάστασης του προγράμματος του Egreat και επιλέγεις "Ιδιότητες" (τέρμα κάτω). Απο το μενού που σου βγάζει επιλέγεις την 2η καρτέλα "Συμβατότητα" και τσεκάρεις την επιλογή "Εκτέλεση προγράμματος σε λειτουργία συμβατότητας για:" και επιλέγεις απο το drop down menu την έκδοση των windows που θέλεις να προσομοιώση ώστε να τρέχει η εγκατάσταση."Προσομοίωση" λειτουργίας σε XP?? Τα 7 δεν τα έχω ούτε ένα 24ωρο (αλλά για να πω την αλήθεια δεν βλέπω και ΜΕΓΑΛΕΣ διαφορές από Vista... Στο πρώτο 3ωρο μου είχε κρασάρει 2 φορές ο IE, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!). Αν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, τότα για ποιό λόγο να μου βγάλει το μήνυμα αυτό λέγοντας μου ότι δεν μπορεί να κάνει την εγκατάσταση??? Δεν θα την προχωρούσε κανονικά?? Πάντως η "προσομοίωση" δεν γνωρίζω πως γίνεται...:133: