LG 47LH9000

Reaction score
0
Το γνωστο κολλημα που ειχαν με το truemotion υπαρχει και σε αυτη παιζει κανονικα σε Hdmi 24p τσεκαρες αν κανει κοψιματα ??

Reaction score
0
Απάντηση: Re: LG 47LH9000

Το γνωστο κολλημα που ειχαν με το truemotion υπαρχει και σε αυτη παιζει κανονικα σε Hdmi 24p τσεκαρες αν κανει κοψιματα ??
Κοψιματα δεν κανει ουτε στο Low ειτε στο high το trumotion...To μονο που εχω παρατηρηση ορισμενες φορες κανει σαν ενα ειδωλο για κανα δευτερολεπτο και αυτο μονο στο high..!!!Να φανταστεις οτι η γυναικα μου ουτε καν μπορει να το δει παρολο που της το εχω πει.Ακομα και στα παιχνιδια μεσω ps3 χρησιμοποιω το trumotion γιατι για μενα μου δεινει ακομα καλλυτερη κινηση!!!Mια φορα δοκιμασα στο game mode που τα απενεργοποιει σχεδον ολα και δεν μου αρεσε και ετσι παιζω με ολα τα βοηθηματα ανοιχτα και κολλημα κανενα!!!

Reaction score
0
Απάντηση: LG 47LH9000

Τελικά αν και οι ρυθμίσεις του cnet στην αρχή δεν μου άρεσαν, μειώνοντας απλά το saturation η εικόνα δείχνει πάρα πολύ καλή.
Eνα επαγγελματικό calibration θα έδειχνε την τέλεια εικόνα...

Reaction score
0

Γράψτε λάθος.:105:
Νόμιζα ότι οι ρυθμίσεις που είχαν μείνει στην expert 1 θέση ήταν του cnet. αλλά δεν ήταν. Ήταν αυτές που είχαν προκύψει από τον " picture wizard " . Αυτές χρησιμοποιώ για την ώρα, μειώνοντας μόνο το "color" στο 42.

Reaction score
0
Πηγα σημερα να τη δω κοντα σε γνωστο μαγαζι ,αλλα δεν υπηρχε απο 30Ιανουαριου και μετα θα παραλαβουν ολοι :110: θελω να ρωτησω το πλαισιο γυρω γυρω ειναι σαν την LH5000 εν τω μεταξυ ειχε εκει την SL9000 και επαιζε παραπολυ καλα ,καμια σχεση με την LG6000 που ειχα ,εχω τρελαθει δεν εχω τηλεοραση :108:

Reaction score
0

Νέο firmware 3.55...αλλά ακόμα δεν το δοκιμάζω.
http://www.hifi-forum.de/viewthread-145-2495.html
Είναι επίσημο firmware και αν ναι πότε να το περιμένουμε απο τη "δική μας" LG. Απ ότι είδα κάνει για όλη τη σειρά LH και μιας και μόλις έγινα κάτοχος της 42LH5000 θα με ενδιέφερε. Ξέρουμε μήπως τι βελτιώνει το καινουργιο firmware; Πως βλέπουμε τι version firmware φοράει μια LG;

Reaction score
0
Σημερα εκανα και εγω παραγγελια την 47LH9000 :107: απλα εχει μεγαλη αναμονη δεν υπαρχει πουθενα και θα περιμενω καμια 15μερες + :110:

Reaction score
0

Είναι επίσημο firmware και αν ναι πότε να το περιμένουμε απο τη "δική μας" LG. Απ ότι είδα κάνει για όλη τη σειρά LH και μιας και μόλις έγινα κάτοχος της 42LH5000 θα με ενδιέφερε. Ξέρουμε μήπως τι βελτιώνει το καινουργιο firmware; Πως βλέπουμε τι version firmware φοράει μια LG;
Δεν ξέρω τι είναι αυτό το firmware. Απλά το βρήκα μέσω του google.
Βtw οι τιμές της τηλεόρασης έπεσαν κάθετα.

Reaction score
0

Δεν ξέρω τι είναι αυτό το firmware. Απλά το βρήκα μέσω του google.
Βtw οι τιμές της τηλεόρασης έπεσαν κάθετα.
Είναι αναβάθμιση του λογισμικού (software) της τηλεόρασης που βελτιώνει πιθανά προβλήματα.

Reaction score
0

Το ξέρω τι σημαίνει firmware :114:. Απλά απάντησα στην ερώτηση αν είναι επίσημο firmware.:107:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: LG 47LH9000

Διαθέσιμη την βλέπω πάντως...

http://www.skroutz.gr/s/89912/LG-47LH9000.html
Παραγγελια την εχω κανει διαθεσιμη αμεσα δεν υπαρχει πουθενα ?? Εδω εφτασε γνωστο μαγαζι Media να εχει κανει προσφορα την 42 με 899Ε και δεν υπαρχει ουτε σε δειγμα.............

Reaction score
0

Να ρωτήσω τους κατόχους 2 πράματα?
1. Έχει θύρα ethernet για συνδεση σε δίκτυο ή ίσως κάποιο σκληρό δίσκο?
2.Οι usb που έχει τί αρχεία video παιζουν? .mkv,.avi κτλ κτλ?

Reaction score
0

Να ρωτήσω τους κατόχους 2 πράματα?
1. Έχει θύρα ethernet για συνδεση σε δίκτυο ή ίσως κάποιο σκληρό δίσκο?
2.Οι usb που έχει τί αρχεία video παιζουν? .mkv,.avi κτλ κτλ?
1. Ούτε θύρα ethernet ούτε σκληρό δίσκο έχει.
2. Αυτό δε ξέρω να στο απαντήσω γιατί πάνω της έχω συνδεδεμένο το htpc.

Reaction score
0

παράδοση 2ο 15μερο Φεβρουαρίου....τι πήρα Porche με ηλιοροφή σε κίτρινο?

Reaction score
6
Re: Απάντηση: LG 47LH9000

παράδοση 2ο 15μερο Φεβρουαρίου....τι πήρα Porche με ηλιοροφή σε κίτρινο?
Μην ανησυχείς. Τα ίδια είχα τραβήξει κι εγώ πέρυσι το Μάιο με την LH5000 τη δικιά μου.

Προφανώς δεν έχει παραλάβει ακόμα νέα φόρτωση η LG Ελλάδας για να τροφοδοτήσει τα καταστήματα. Συμβαίνει.

Reaction score
0

Ααα τέλεια τόρα μου έκανες την καρδιά περιβολή την αγορασα και εγώ την Δευτέρα

Reaction score
0

Παράγγειλα και εγώ την 47LH9000 στις 21-01, και χθές μου είπαν στο μαγαζί πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει έρθει......για να δούμε.

Ερώτηση στους έχοντες : update το firmware έχει κάνει κανείς???
Κυκλοφορεί στο δίκτυο ένα firmware ver. 3.55, αλλά μέσα δεν αναφέρει την lh9000.

Reaction score
0
Εγω την εκλεισα 14/1 με καρτα και 16/2 ειναι να πληρωσω την καρτα μου (δλδ την τηλεοραση) εαν δεν εχω παραλαβει ακυρωνω δεν παιζει να πληρωσω κατι χωρις να το εχω παραλαβει ,ευχομαι μεχρι το τελος αυτης της βδομαδας να μου τη φερουν :122:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.419
Members
38.696
Νεότερο μέλος
Spiromag