Most visitors online was 8878 , on 22 Jan 2026
Κοψιματα δεν κανει ουτε στο Low ειτε στο high το trumotion...To μονο που εχω παρατηρηση ορισμενες φορες κανει σαν ενα ειδωλο για κανα δευτερολεπτο και αυτο μονο στο high..!!!Να φανταστεις οτι η γυναικα μου ουτε καν μπορει να το δει παρολο που της το εχω πει.Ακομα και στα παιχνιδια μεσω ps3 χρησιμοποιω το trumotion γιατι για μενα μου δεινει ακομα καλλυτερη κινηση!!!Mια φορα δοκιμασα στο game mode που τα απενεργοποιει σχεδον ολα και δεν μου αρεσε και ετσι παιζω με ολα τα βοηθηματα ανοιχτα και κολλημα κανενα!!!Το γνωστο κολλημα που ειχαν με το truemotion υπαρχει και σε αυτη παιζει κανονικα σε Hdmi 24p τσεκαρες αν κανει κοψιματα ??
Είναι επίσημο firmware και αν ναι πότε να το περιμένουμε απο τη "δική μας" LG. Απ ότι είδα κάνει για όλη τη σειρά LH και μιας και μόλις έγινα κάτοχος της 42LH5000 θα με ενδιέφερε. Ξέρουμε μήπως τι βελτιώνει το καινουργιο firmware; Πως βλέπουμε τι version firmware φοράει μια LG;Νέο firmware 3.55...αλλά ακόμα δεν το δοκιμάζω.
http://www.hifi-forum.de/viewthread-145-2495.html
Δεν ξέρω τι είναι αυτό το firmware. Απλά το βρήκα μέσω του google.Είναι επίσημο firmware και αν ναι πότε να το περιμένουμε απο τη "δική μας" LG. Απ ότι είδα κάνει για όλη τη σειρά LH και μιας και μόλις έγινα κάτοχος της 42LH5000 θα με ενδιέφερε. Ξέρουμε μήπως τι βελτιώνει το καινουργιο firmware; Πως βλέπουμε τι version firmware φοράει μια LG;
Είναι αναβάθμιση του λογισμικού (software) της τηλεόρασης που βελτιώνει πιθανά προβλήματα.Δεν ξέρω τι είναι αυτό το firmware. Απλά το βρήκα μέσω του google.
Βtw οι τιμές της τηλεόρασης έπεσαν κάθετα.
Το ξέρω τι σημαίνει firmware :114:. Απλά απάντησα στην ερώτηση αν είναι επίσημο firmware.:107:Είναι επίσημο firmware και αν ναι πότε να το περιμένουμε απο τη "δική μας" LG. Απ ότι είδα κάνει για όλη τη σειρά LH και μιας και μόλις έγινα κάτοχος της 42LH5000 θα με ενδιέφερε. Ξέρουμε μήπως τι βελτιώνει το καινουργιο firmware; Πως βλέπουμε τι version firmware φοράει μια LG;
Παραγγελια την εχω κανει διαθεσιμη αμεσα δεν υπαρχει πουθενα ?? Εδω εφτασε γνωστο μαγαζι Media να εχει κανει προσφορα την 42 με 899Ε και δεν υπαρχει ουτε σε δειγμα.............
1. Ούτε θύρα ethernet ούτε σκληρό δίσκο έχει.Να ρωτήσω τους κατόχους 2 πράματα?
1. Έχει θύρα ethernet για συνδεση σε δίκτυο ή ίσως κάποιο σκληρό δίσκο?
2.Οι usb που έχει τί αρχεία video παιζουν? .mkv,.avi κτλ κτλ?
Μην ανησυχείς. Τα ίδια είχα τραβήξει κι εγώ πέρυσι το Μάιο με την LH5000 τη δικιά μου.παράδοση 2ο 15μερο Φεβρουαρίου....τι πήρα Porche με ηλιοροφή σε κίτρινο?