Έχω μία απορία...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.907
Απάντηση: Έχω μία απορία...

Χωρις μιγες τωρα.
Στο site tis Harbeth εχει κατι Videakia.Οι τυποι ειναι απιθανοι.Ενα ηχειο τους θα το αγοραζα απο τα χαρτια.Και της ATC και τηςB&W(ολοι εγγλεζοι)Φτιαχνουν ΗΧΕΙΑ ,ναι αυτοι ειναι μαγκες
απο την αλλη εκεινο το ΚΑΦΑΟ το μαυρο με την ντουντουκα την κοκκινη που ειδαμε στην εκθεση και κοστιζει 10 οικογενειακους προυπολογισμους δεν θα το αγοραζα εκ πεποιθησεως.Τετοιους τυπους θα τους εστελνα τον Κογια να συζητησουν με πιο καλωδιο θα παιξουν οι καραμουζες τους καλυτερα
Μπράβο Μάνο! Τα είπες γλαφυρότατα...:126:

Reaction score
0

Θα επιμείνω με το αρχικό πόστ, πιό μάγκας καταναλωτής είμαι εγώ (Γιώργος!) που με 999€ έχω home cinema για μουσική ή ταινίες όπου οταν το ακούω χαμογελώ πλατιά (κ οι φίλοι μου το ίδιο) :107:

Κατα συνέπεια, πιό μάγκες κατασκευαστές είναι η Denon για ενισχυτές και η Dali για ηχεία αφού τους προτίμισα! :138:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Έχω μία απορία...

Θα επιμείνω με το αρχικό πόστ, πιό μάγκας καταναλωτής είμαι εγώ (Γιώργος!) που με 999€ έχω home cinema για μουσική ή ταινίες όπου οταν το ακούω χαμογελώ πλατιά (κ οι φίλοι μου το ίδιο) :107:

Κατα συνέπεια, πιό μάγκες κατασκευαστές είναι η Denon για ενισχυτές και η Dali για ηχεία αφού τους προτίμισα! :138:
Καλά, με την ίδια λογική πιο μάγκας είναι ο γείτονας που δεν ασχολείται καθόλου με τα μαραφέτια... :116:
Δεν είναι αυτό το θέμα του thread. :126:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχω μία απορία...

Καλά, με την ίδια λογική πιο μάγκας είναι ο γείτονας που δεν ασχολείται καθόλου με τα μαραφέτια...
Δεν είναι αυτό το θέμα του thread.
όπς όντος!.. το πήρα λίγο στραβά..

Πάντως μπορεί και να είναι αυτός ο γείτωνας που λές! :131:
...
:140: blu sky tv των 69€ και dvd των 9,9€ και τέλος! :138:

Reaction score
1.213

Ο πιο μαγκας κατασκευστης ειναι αυτος που θα επιβιωσει.

Και ο πιο μαγκας χομπιστας αυτος που θα πει τις (πραγματικες ) τιμες στην γυναικα του και ..θα επιβιωσει :142:

Reaction score
2.248

Ο πιο μαγκας κατασκευστης ειναι αυτος που θα επιβιωσει.

Και ο πιο μαγκας χομπιστας αυτος που θα πει τις (πραγματικες ) τιμες στην γυναικα του και ..θα επιβιωσει :142:

Πόσο έχει..... σιγά πόσο να έχει. Ενα πικαπ είναι. :135:

Reaction score
777
Για να γυρίσουμε στο θέμα μας και τους κατασκευαστές...

Είναι κανένα ιδιαίτερο κατόρθωμα ή προϊόν έρευνας αιχμής ή, ίσως, "τέχνη" το να φτιάξεις ένα ηχείο με κορυφαίες μονάδες της Accuton, της AudioTechnology ή της Scan-Speak το οποίο να παίζει πολύ καλά;
Σε όλα όσα λές συμφωνώ εκτός απο αυτό.Η καμπίνα του ηχείου είναι τεράστιο ποσοστό.Απλές λεπτομέρειες της κατασκευής κάνουν τη διαφορά του χτες με το σήμερα.
Αλήθεια ας πούμε αν επιλέξω κάποιο απο αυτά τα μεγάφωνα.Υπάρχει κάποιο σάιτ να έχει σχέδια απο καμπίνες?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.907

με αυτά τα μεγάφωνα πάντως σου φτιάχνω ότι καμπίνα θες. και θα παίζει και καλά. σκάσε εσύ 50 χιλιάρικα, και στο φέρνω σε ότι διάσταση τραβάει η ψυχή σου.

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Έχω μία απορία...

με αυτά τα μεγάφωνα πάντως σου φτιάχνω ότι καμπίνα θες. και θα παίζει και καλά. σκάσε εσύ 50 χιλιάρικα, και στο φέρνω σε ότι διάσταση τραβάει η ψυχή σου.
Ναι αν έχεις κανα έτοιμο πρόγραμμα που θα σου κάνει τη μελέτη.Βέβαια απο την άλλη και το πρόγραμμα τυφλοσούρτες ακολουθεί...αλλα ντάξ έτσι θα βγεί καλό το αποτέλεσμα.
Και δέ μου λές...εγώ βλέπω κανα 350άρι έχουν τα μεγάφωνα αυτά...καλά ακούγεται για DIY.

Reaction score
10
Εγώ πάλι έχω ακούσει μόνο 2-3 ηχεία με τα συγκεκριμένα μεγάφωνα να παίζουν ορθά...;) δεν βλέπω να συμφωνούμε σε τίποτα σήμερα...:116:

Reaction score
3.584

Ο πιο μάγκας κατασκευαστής είναι αυτός που έχει καταφέρει να μην εμφανίζεται στις μικρές αγγελίες, ή να εμφανίζεται σπανίως.

Reaction score
181
Ο πιό μάγκας κατασκευαστής είναι αυτός που η εταιρία του θα ζήσει ή ζει για μια-δυό γενιές...

Μάγκας χομπίστας δυστυχώς... δεν βλέπω να υπάρχει...
Τους έχει φάει η πολλή μαγκιά...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434

Εγώ πάντως ηχεία απο τύπο που πουλάει το μικρό του μοντέλο 18.000 και ντύνεται σαν τσουβάλι δεν θα αγόραζα..
Μα καλά είναι παπούτσι αυτό;Δεν σχολιάζω τα λοιπά γιατί θα μου έρθει ο θάνατος..

:138:

Reaction score
3.584
Απάντηση: Re: Έχω μία απορία...

Εγώ πάντως ηχεία απο τύπο που πουλάει το μικρό του μοντέλο 18.000 και ντύνεται σαν τσουβάλι δεν θα αγόραζα..
Μα καλά είναι παπούτσι αυτό;Δεν σχολιάζω τα λοιπά γιατί θα μου έρθει ο θάνατος..

Ενώ αν φορούσε κόκκινο παντελόνι, θα το αγόραζες το ηχείο των 18.000 Ευρώ ;

Reaction score
10

Αν διαβάσετε λίγο πως φτιάχνει τα ηχεία της η YG θα καταλάβετε γιατί κοστίζει τόσο, στα πλαίσια πάντα μιας παράλογης αγοράς.

Και ακούγεται κιόλας! :126:

Reaction score
10
Mεταξύ άλλων το site της αναφέρει:

The cabinets are fully CNC-machined from solid slabs of aircraft-grade aluminum, with tightest tolerances on the market. No wood, no cost-saving die-cast or extruded panels and no plastic.
Several different alloys are used in a multi-layered construction, for complete elimination of material resonances. The crossovers is designed using proprietary software, developed entirely in-house, with the exclusive ability to optimize both frequency response and phase simultaneously. This technology allows for the flattest frequency response ever measured (by several independent laboratories), combined with the lowest relative phase. "

Και επειδή έχω δει φωτογραφίες από το εργοστάσιο σε ένα prospectus, έχει και απίστευτο εξοπλισμό!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Re: Απάντηση: Re: Έχω μία απορία...

Ενώ αν φορούσε κόκκινο παντελόνι, θα το αγόραζες το ηχείο των 18.000 Ευρώ ;
Ή έστω ένα John Lobb,ενα gieves&hawks ή στο φινάλε μια dolcepunta.Kάτι τις που να δείχνει ότι τιμάει τα ευρά που παίρνει..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Mεταξύ άλλων το site της αναφέρει:

This technology allows for the flattest frequency response ever measured (by several independent laboratories), combined with the lowest relative phase. "

Και επειδή έχω δει φωτογραφίες από το εργοστάσιο σε ένα prospectus, έχει και απίστευτο εξοπλισμό!
Καμιά μετρησούλα έχουμε;:138:

Κοίτα από όσα έχω δεί και εγώ στο νετ,όντως η κατασκευή τους είναι εντυπωσιακή.Αλλά ντεν έχει ακούσει κανένα μάτια μου(όχι για να εκφράσω αντικείμενική γνώμη,αλλά να καταλάβω προς τι ο ντόρος με αυτή την εταιρία).

Πάντως για εμένα μάγκας είναι αυτός που:
1)Επιβιώνει χρόνια σε μιά αγορά,απευθηνόμενος σε πολύ κόσμο.
2)Βγάζει και καμιά νέα τεχνολογία και την περνάει και στις χαμηλότερες σειρές του.
3)Μπορεί να καλύψει και οικιακές και επαγγελαμτικές καταστάσεις
4)Οι ανταγωνιστές του θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στην θέση του.

Χομπίστας μάγκας είναι αυτός που ξέρει τι θέλει και γιατί και όχι να νομίζει ότι ξέρει τι θέλει.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.126
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON