Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

όχι δεν ισχύει αυτό....η αγάπη δεν υποδεικνύεται με τη ζήλεια...δεν εχω ακουσει κανένα να το λέει αυτό...με το ενδιαφέρον ναι...αλλα όχι με τη ζήλεια...αν ο άλλος δεν σου δώσει δικαίωμα είναι ηλιθιότητα να ζηλεύεις αλλά και αν σου δώσει ενώ βγαίνουν αισθήματα ζήλειας είναι ηλιθιότητα να μείνεις στη σχέση (γιατί απλά σημαίνει ότι δεν σε αγαπά)...-άλλωστε το είπα και σε άλλο ποστ... όλοι αποδεχόμαστε τις συνέπειες των ενεργειών μας...καλές ή κακές...-
Επειδή μπορεί να είσαι τυχερή... Όχι ότι δεν λέγεται πάντως!!! Εμένα ΠΧ, μου έχει συμβεί!!!!! Βέβαια ήταν τελείως "άντε γειά" η συγκεκριμένη, αλλά δεν παύει να το είπε!

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΑΓΑΠΗ... Πάει και τελείωσε!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

Επειδή μπορεί να είσαι τυχερή... Όχι ότι δεν λέγεται πάντως!!! Εμένα ΠΧ, μου έχει συμβεί!!!!! Βέβαια ήταν τελείως "άντε γειά" η συγκεκριμένη, αλλά δεν παύει να το είπε!

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΑΓΑΠΗ... Πάει και τελείωσε!
δεν λέω ότι η ζήλεια δεν υφίσταται σαν κατώτερο συναίσθημα.. απλά ότι δεν έχω ακούσει κάποιον να λέει ότι "αγαπάς όταν ζηλεύεις"..:133:..

τυχερη...εγω???lol...αν μιλαμε επι προσωπικού ημουν με ένα άτομο που εξαιτίας της ζήλειας του είχε φτάσει στις πιο ακραίες καταστάσεις...παρόλα αυτά υπέμενα τη ζήλεια του για χρόνια, επειδή τον αγαπούσα πραγματικα...και παρολο που εφτασε σε πράξεις που θα έκαναν άλλη γυναίκα να τον μισήσει και να μην του ξαναμιλήσει ποτέ, εγώ τον αγαπώ ακόμη (όχι ερωτικά πλέον) γιατί υποστηρίζω αυτό που μου ειπε φίλος το πρωί, ότι δηλαδή η πραγματική αγάπη δεν σβήνει...

και εμένα μπορεί κάποια στιγμή να με καταβάλει "ζήλεια", αν ομως κάποιος μου δώσει δικαιώματα...αλλά αν δεν υπάρξει η κατάλληλη αντιμετώπιση θα αποχωρήσω...επειδή προτιμώ την αξιοπρέπεια από τον εγωισμό που καταβάλει τους περισσότερους/ες που μένουν σε μία σχέση ταλαιπωρώντας τον σύντροφο τους με την ζήλεια τους, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους και να τον "έχουν"...πραγματική αγάπη είναι να σέβεσαι την ζωή του άλλου ακόμη και αν πονάς...

εγώ πάντως που γνωρίζω πολύ καλά τι είναι και η μητρική αγάπη μπορώ να σου πω...ότι ναι η μητρική αγάπη είναι η πιο έντονη μορφή αγαπής αλλά υπάρχει και πραγματική αγάπη μεταξύ συντρόφων...εγώ τουλάχιστον την έχω ζήσει δύο φορές στην ζωή μου...και μάλιστα την δεύτερη πολύ πιο έντονα από την πρώτη...

Reaction score
4
Απάντηση: Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

....με όλα τα λάθη που'χω κάνει, ... :611:

[YOUTUBE]_7QhLp5Cm_I&feature[/YOUTUBE]

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

Να κάνω και γω μια ... ρητορική ερώτηση :137::

Φοβάστε να πείτε ''σ΄αγαπώ'' στον άνθρωπο για τον οποίο τρέφετε κάποια αισθήματα;

Ή πιστεύετε ότι οι λέξεις ή οι τετριμμένες φράσεις δεν έχουν και πολύ σημασία ...

Το έχετε πει ποτέ στον /στην σύντροφό σας;
Θέλατε να το πείτε αλλά δεν το είπατε τελικά;

Βασίλης, 4 ετών: “Αγάπη είναι όταν ένα κορίτσι βάζει άρωμα κι ένα αγόρι άφτερ σέιβ και μετά βγαίνουν έξω μαζί και μυρίζουν ο ένας τον άλλον”

Αυτός ο πιτσιρίκος τελικά έχει ''πιάσει'' το νόημα της Αγάπης :142:

Reaction score
0

....με όλα τα λάθη που'χω κάνει, ...

[YOUTUBE]_7QhLp5Cm_I&feature[/YOUTUBE]

πολύ αγάπη στην ατμόσφαιρα τις τελευταίες μέρες...:D:D:D

(L)(L)(L)

Reaction score
0

Να κάνω και γω μια ... ρητορική ερώτηση :137::

Φοβάστε να πείτε ''σ΄αγαπώ'' στον άνθρωπο για τον οποίο τρέφετε κάποια αισθήματα;

Ή πιστεύετε ότι οι λέξεις ή οι τετριμμένες φράσεις δεν έχουν και πολύ σημασία ...

Το έχετε πει ποτέ στον /στην σύντροφό σας;
Θέλατε να το πείτε αλλά δεν το είπατε τελικά;
ας είναι ρητορικό το ερώτημα...θα απαντήσω!!!:137:

εγώ δεν φοβάμαι να πω σ'αγαπώ εφόσον το νοιώθω...:107:

νομίζω ότι πέρα από την έμπρακτη απόδειξη της αγάπης ...εξίσου σημαντικό είναι να το λεμε κιολας....!!!

Reaction score
10
Πότε το νοιώθεις όμως?? Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτό που λες, ανταποκρίνεται και στην πραγματικότητα, και δεν είναι μια απλή ψευδαίσθηση??

Reaction score
4

πολύ αγάπη στην ατμόσφαιρα τις τελευταίες μέρες...:D:D:D

(L)(L)(L)
Για να είμαι ειλικρινής δεν με ενδιαφέρει τόσο η "αγάπη"....γιαυτό και γλιτώσατε την ανάλυση....:138:

...,Έχω ανακαλύψει τον "Έρωτα"....:611:

Αγάπη είναι όταν σου περάσει ο "έρωτας".....
...Ε, άμα δεν σου περνάει...τι να την κάνεις την αγάπη..

Ερωτευθείτε, και άμα σας λείψει αγάπη, μου λέτε....:137:

Reaction score
0

Πότε το νοιώθεις όμως?? Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτό που λες, ανταποκρίνεται και στην πραγματικότητα, και δεν είναι μια απλή ψευδαίσθηση??
όταν το νοιώθεις απλά το καταλαβαίνεις οτι είναι αγάπη και όχι κάτι άλλο...!!!!

Reaction score
0

Για να είμαι ειλικρινής δεν με ενδιαφέρει τόσο η "αγάπη"....γιαυτό και γλιτώσατε την ανάλυση....:138:

...,Έχω ανακαλύψει τον "Έρωτα"....:611:

Αγάπη είναι όταν σου περάσει ο "έρωτας".....
...Ε, άμα δεν σου περνάει...τι να την κάνεις την αγάπη..

Ερωτευθείτε, και άμα σας λείψει αγάπη, μου λέτε....:137:
άλλη έννοια έχει ο έρωτας και άλλη η αγάπη....αλλά μπορούν να συνυπάρχουν και τα δύο μαζί και να είναι εξίσου έντονα τα συναισθήματα...!! ...το απόλυτο!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.622

άλλη έννοια έχει ο έρωτας και άλλη η αγάπη....αλλά μπορούν να συνυπάρχουν και τα δύο μαζί και να είναι εξίσου έντονα τα συναισθήματα...!! ...το απόλυτο!!
Η "τσέπη" πότε μπαίνει στο παιχνίδι; :121: :142:

Reaction score
3

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείσαι με τέτοιου είδους προβληματισμούς και να χάνεις όλη τη μαγεία μιας σχέσης ...
Δεν χρειάζεται επίσης, να ψάχνεις τη χρονική στιγμή που πρέπει να το πεις.

Απλά όταν είναι η κατάλληλη ώρα, αυτό θα βγει αβίαστα και τότε άφησέ το να ειπωθεί ...

Καλημέρα, annie!
Καλημέρα, όλοι!
Σήμερα είναι μία πολύ όμορφη μέρα για να εκφράσετε την αγάπη σας στον άνθρωπό σας!
Μη διστάσετε! :107:

Reaction score
0

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείσαι με τέτοιου είδους προβληματισμούς και να χάνεις όλη τη μαγεία μιας σχέσης ...
Δεν χρειάζεται επίσης, να ψάχνεις τη χρονική στιγμή που πρέπει να το πεις.

Απλά όταν είναι η κατάλληλη ώρα, αυτό θα βγει αβίαστα και τότε άφησέ το να ειπωθεί ...

Καλημέρα, annie!
Καλημέρα, όλοι!
Σήμερα είναι μία πολύ όμορφη μέρα για να εκφράσετε την αγάπη σας στον άνθρωπό σας!
Μη διστάσετε! :107:

νομίζω wanda, οι άντρες κυρίως, παρα-προβληματίζονται και στο τέλος "το χάνουν"...

χάνουν όλη την ουσία, την ομορφιά, την γοητεία...

αν δεν αφεθείς δεν μπορείς να το ζήσεις...δεν μπορείς να ζήσεις το απόλυτο..αρκείσαι στη μετριότητα...

Reaction score
3

Συμφωνώ!

Όλα τα πράγματα πρέπει να γίνονται στο σωστό timing ...

... και επειδή δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ ποια είναι η κατάλληλη στιγμή, απλά το νιώθεις ...

Δεν ξέρω αν το συναίσθημα είναι μόνο γυναικεία υπόθεση, αλλά δεν συνάντησα ποτέ γυναίκα που φοβήθηκε να εκδηλώσει τα αισθήματά της με το φόβο μήπως κάνει λάθος ...

Εκτός και αν δεν μου έτυχε.

Αλλά, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ... προσγειωθώ στην ωμή πραγματικότητα :137:

Γιατί, η αγάπη δεν περνά μόνο από την καρδιά...
Περνάει και από το στομάχι και ...η κατσαρόλα μου αρχίζει να μου κάνει σκηνές ζηλοτυπίας :142:

Θα σας δω αργότερα :605:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.622

...η κατσαρόλα μου αρχίζει να μου κάνει σκηνές ζηλοτυπίας :142:
Πόσο αγαπάω τις κατσαρόλες! :114:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος