Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
2.789
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Βρε παιδιά , ας μάθει κάποιος που ξέρει καλά Αγγλικά από το site της wd , αν έχουν σκοπό σε επόμενη αναβάθμιση να το κάνουν να παίζει αρχεία .IFO . Σκέφτομαι να το δώσω (3ταινίες έχει παίξει) και να πάω κατά xtreamer μεριά για αυτόν τον λόγο και μόνο .

Και είναι κρίμα γιατί σαν εταιρία είναι αρκετά πιο αναγνωρισμένη από αυτήν που βγάζει το xtreamer . Δεν μου κάθεται να δώσω επώνυμο προιόν και λεφτά από πάνω , για κάτι άλλο .

Reaction score
3

λοιπον το αγορασα χθες (ειχα το παλιο μηχανακι ως τωρα) αλλα γενικα αν εξαιρεσω το dts που λυνει τα χερια και τις δυνατοτητες δυκτιου, που δεν αξιοποιω ακομη και γενικα δεν ξερω ποσο θα αξιοποιησω, δεν με εντυπωσιασε σαν αναβαθμιση... ισως επρεπε να παω στο xtreamer... anyway, μια ερωτηση

εχω συνδεσει το cambridge audio dac magic με οπτικη στο wdtv live αλλα οταν παιζω καποιο μουσικο αρχειο 24/96 το dac magic αναβει λαμπακι 48khz οχι 96... οποτε ερωτω, η western digital δεν εφτιαξε αυτο το προβλημα που υπηρχε και στο πρωτο; δλδ οτι υποβαθμιζε το hd σημα μεσω οπτικης;

επισης το μεγιστο ενοχλητικο για μενα πραγμα ακομα υπαρχει... δλδ παιζω ενα μουσικο κομματι και φευγω απο το now playing για να κανω browse το δισκο... παρ'ολα αυτα αν θελω να πατησω pause ή να κανω skip σε κομματι δε γινεται... μονο το στοπ δουλευει.. ε δεν ειναι μεγιστη κοτσανα; ειδικα αφου δεν υπαρχει κουμπι στο χειριστιριο να με παει αμεσα στο now playing και πρεπει να κανω ποση ωρα nanigate στα μενου για να γυρισω εκει.... απαραδεκτο.

απο εικονα παντως σταθερα κορυφαια και εχω την εντυπωση οτι το 24p δουλευει πλεον σωστα!
Φίλε λυπάμαι που στο λέω αλλά ένα τέτοιο μηχάνημα δεν το αγοράζεις για να ακούς μουσική αλλά για να βλέπεις hd movie files χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όσο για το xtreamer που λες ότι θα ήτανε καλύτερο δες καλύτερα τι chipset έχει το κάθε μηχάνημα και μετά θα καταλάβεις ποιο είναι καλύτερο - δυνατότερο και ποιο όχι.

Βρε παιδιά , ας μάθει κάποιος που ξέρει καλά Αγγλικά από το site της wd , αν έχουν σκοπό σε επόμενη αναβάθμιση να το κάνουν να παίζει αρχεία .IFO . Σκέφτομαι να το δώσω (3ταινίες έχει παίξει) και να πάω κατά xtreamer μεριά για αυτόν τον λόγο και μόνο .

Και είναι κρίμα γιατί σαν εταιρία είναι αρκετά πιο αναγνωρισμένη από αυτήν που βγάζει το xtreamer . Δεν μου κάθεται να δώσω επώνυμο προϊόν και λεφτά από πάνω , για κάτι άλλο .
Όταν λες αρχεία .ifo να υποθέσω εννοείς ότι δεν παιζει ολόκληρο το μενού ενός dvd φακέλου ή απλά θελεις να παίξεις μόνο την βασική ταινία με τους υπότιτλους που έχει μέσα μια ταινία?
Αν θες απλά να δεις την ταινία που είναι μέσα στο φάκελο με το dvd rip τότε θα σου πρότεινα να μετατρέψεις το dvd που θελεις σε .iso αρχείο και τότε μια χαρά θα δει και τους υπότιτλους και την βασική ταινία που έχει μέσα το αρχείο.

Τέλος πως ξέρεις ότι το xtreamer θα έπαιζε ολόκληρη τη δομή ενός dvd φακέλου me .ifo φακέλους κ.τ.λ.

Reaction score
2.789

Όταν λες αρχεία .ifo να υποθέσω εννοείς ότι δεν παιζει ολόκληρο το μενού ενός dvd φακέλου ή απλά θελεις να παίξεις μόνο την βασική ταινία με τους υπότιτλους που έχει μέσα μια ταινία?
Αν θες απλά να δεις την ταινία που είναι μέσα στο φάκελο με το dvd rip τότε θα σου πρότεινα να μετατρέψεις το dvd που θελεις σε .iso αρχείο και τότε μια χαρά θα δει και τους υπότιτλους και την βασική ταινία που έχει μέσα το αρχείο.

Τέλος πως ξέρεις ότι το xtreamer θα έπαιζε ολόκληρη τη δομή ενός dvd φακέλου me .ifo φακέλους κ.τ.λ.

Έλα ντε , δεν ξέρω , αλλά λένε πως βλέπει τα μενού και διαλέγεις κεφάλαιο .

Βασικά δεν με ενδιαφέρει να βλέπω ταινίες σε dvd , έχω όμως 24 dvd οικογενειακά φτιαγμένα με το pinnacle (μενού , μοντάζ ήχου κλπ) και έχω ξοδέψει άπειρες ώρες .

Σε ένα δισκάκι έχω μέχρι και 8 κεφάλαια των 5 - 20λεπτών και θα με βόλευε να μπορώ να βρω αυτό που θέλω να δω , πχ γενέθλια του μικρού .
Ο λόγος που το έκανα αυτό , είναι πως αλλιώς θα ήθελα 150 dvd μικρής διάρκειας . Θέλω να τα ριπάρω στο my book και να τα παίζω από εκεί.

Επίσης δεν θα με πείραζε να βρω τρόπο (που δεν τα κατάφερα ακόμη)να κάνω το video_ts (τα vob που έχει μέσα) σε avi ώστε με το pinnacle να ξεχωρίσω τα κεφάλαια σε μικρές ταινίες , αφού πλέον δεν υπάρχει θέμα αποθήκευσης και ταξινόμησης με το live.

Reaction score
3

Τότε θα σου πρότεινα να πάρεις μόνο τα αρχεία .vob του κάθε dvd που στην ουσία είναι τα αρχεία βίντεο και να τα βάλεις μεμονωμένα σε ένα φάκελο και αν θες μπορείς να μετονομάσεις τα αρχεία για το τι είναι το κάθε ένα και όποιο θελεις το βάζεις και παιζει.
Τόσο απλά.

Πάντως το xtreamer που λες έχει σαν chipset to "Realtek 1283" που δεν έχει απόλυτος καμία σχέση με το "Sigma 8655".
Ορίστε και οι δυνατότητες του κάθε chipset.

Reaction score
2.789

Τότε θα σου πρότεινα να πάρεις μόνο τα αρχεία .vob του κάθε dvd που στην ουσία είναι τα αρχεία βίντεο και να τα βάλεις μεμονωμένα σε ένα φάκελο και αν θες μπορείς να μετονομάσεις τα αρχεία για το τι είναι το κάθε ένα και όποιο θελεις το βάζεις και παιζει.
Τόσο απλά.

Αυτό το έκανα , αλλά τα πρώτα 20δευτ. του δεύτερου κεφαλαίου , το pinnacle τα έχει προσκολλημένα (επειδή μάλλον είχα χρησιμοποιήσει μεταβάσεις στην συνένωση των βίντεο) στο τέλος του πρώτου και το αυτό και στα υπόλοιπα .

Αν καταφέρω να τα μετατρέψω σε avi , μπορώ με το pinnacle να τα επεξεργαστώ και να τα χωρίσω εκεί που θέλω .

Reaction score
3

Λοιπόν με βάση το αρχείο που μετάφρασε ένας φίλος από άλλο σαιτ όχι εγώ μπορούμε επιτέλους να έχουμε και ελληνικό μενού στο μηχάνημα μας.

Οδηγίες εγκατάστασης ελληνικού μενού για το wd tv live:

1. Κατεβάζουμε αυτό το αρχείο και το αποσυμπιέζουμε σε ένα usb flash disk
2. To usb flash disk να έχει όνομα ετικέτας "ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ"
3. Πάμε στο μενού "Settings -> system -> language..." που μπορούμε να αλλάξουμε γλώσσα και διαλέγουμε την τελευταία γλώσσα(Που είναι μια ασιατική) και ως εκ θαύματος όλο το μενού αλλάζει σε ελληνικά.
4. Το βγάζουμε και το ξαναβάζουμε στο ρεύμα.

Οτιδήποτε πρόβλημα υπάρξει πείτε μου.

Υ.γ1.:
Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να βάλετε το συγκεκρημενο μη επίσημο firmware στο μηχάνημα σας γιατί προσφέρει απίστευτα πολύ περισσότερα από το οποιοδηποτε επίσημο firmware.
Μερικά από αυτά είναι:
1. Μεγαλύτερους υπότιτλους(Αν φυσικά το θέλετε)
2. Κατέβασμα τορρεντ αρχείων(Είναι λίγο δύσκολο στις ρυθμίσεις του αλλά γίνετε)
3. Μεγαλύτερα εικονίδια(Όχι των μενού αλλά των αρχείων ειδικά αν τα έχετε σαν thumbnail mode).
Και πολλά άλλα...

Υ.γ2.:
Αν δεν σας βγάλει την επιλογή για αναβάθμιση λογισμικού με το που εισάγετε το usb flash disk στο wd tv live τότε ανοίξτε το αρχείο "wdtvlive.ver" και
από:
VERSION='1.01.11.WDLXTV_LIVE-0.3.4.2'
LOCATION='wdtvlive.bin'

σε:
VERSION='2.01.11.WDLXTV_LIVE-0.3.4.2'
LOCATION='wdtvlive.bin'

Υ.γ3. Αν βγει από το ρεύμα το wd tv live μετά πρέπει να γίνουν όλα πάλι από την αρχή.

Reaction score
2.789

3. Πάμε στο μενού "Settings -> system -> language..." που μπορούμε να αλλάξουμε γλώσσα και διαλέγουμε την τελευταία γλώσσα(Που είναι μια ασιατική) και ως εκ θαύματος όλο το μενού αλλάζει σε ελληνικά.

Λοιπόν , εγκαταστάθηκε 100% .
Πήγα στις ρυθμίσεις γλώσσας και μόλις επέλεξα την τελευταία έδειξε ασιατικά .
Το ξαναέβαλα Αγγλικά και επανήλθε όπως ήταν .
Πηγαίνοντας να επιλέξω ταινία , είδα πως χάθηκαν οι εικόνες από τα thumbnail και στις ονομασίες της κάθε ταινίας (που είναι στα Αγγλικά)είχε πλέον μπερδεμένους Ελληνικούς χαρακτήρες και σύμβολα + - κλπ !!!
Κάνοντας κλικ σε ένα thumbnail , δεν ξεκινούσε η ταινία αλλά έβγαινε μήνυμα πως το αρχείο δεν υποστηρίζεται .

Έβαλα το γνήσιο 1.01.11 μετονομάζοντάς το σε 1.01.12 ώστε να δει νέο firmware και ευτυχώς ήρθε στα ίσα του .

Reaction score
3

Ε τότε έκανες κάτι εσύ λάθος 100000% και αυτό γιατί εμένα με τα παραπάνω μου δουλεύει απλά τέλια όπως επίσης και άλλον ατόμων που μου μίλησαν μέσω p.m.
Εν ολίγης κάτι έκανες εσύ λάθος.

Υ.γ. Δοκίμασες και τις άλλες 3 ασιατικές γλώσσες να δεις αν αλλάζει?
Και τέλος το label του usb flash disk που έβαλες είχε κενά δηλαδή κάτι σαν "ayto einai to flash disk" αν ναι τότε είναι λογικό να μην σου δούλεψε αφού λέω ότι το label της συσκευής που συνδέσεις στο wd tv live.
Αφού πέρασες το νέο fw έβγαλες - έβαλες το καλώδιο ρεύματος με πάνω το usb flash disk?

Reaction score
2.789

Αφού πέρασες το νέο fw έβγαλες - έβαλες το καλώδιο ρεύματος με πάνω το usb flash disk?

Αυτό δεν το έκανα διότι μετά την επαννεκίνηση ξαναέκανε εγκατάσταση από την αρχή μέχρι που έβγαλα το usb stick (αφού τελείωσε φυσικά) , εξάλλου έλεγες πως αν βγει από το ρεύμα θα πρέπει να ξανακάνουμε την διαδικασία .Αλλά δεν καταλαβαίνω , αφού έκανε αναβάθμιση και άλλαξε και το φόντο .

Reaction score
3

Μάλλον τότε δεν θα είδες καθόλου το τέταρτο βήμα.

Τη πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του νέου firmwarwe ΠΡΕΠΕΙ να βγάλεις - βάλεις το ρεύμα πάλι με μέσα το usb flash disk.
Αν θες δοκίμασε το πάλι και θα δεις.

Reaction score
2.789

Μάλλον τότε δεν θα είδες καθόλου το τέταρτο βήμα.

Τη πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του νέου firmwarwe ΠΡΕΠΕΙ να βγάλεις - βάλεις το ρεύμα πάλι με μέσα το usb flash disk.
Αν θες δοκίμασε το πάλι και θα δεις.

Είχες δίκιο , τώρα γύρισε στα Ελληνικά . Το μέγεθος υπότιτλων εξακολουθεί να είναι μέχρι το 40 και το πρόβλημα με τις μικρογραφίες που δεν βλέπει τις εικόνες συνεχίζει .
Επίσης βλέπει τους φακέλους των ταινιών , αλλά μόλις επιλέξω έναν λέει << ο φάκελλος είναι κενός>> .
Το έβγαλα από την πρίζα μήπως και τους δει και ξεκίνησε με κινέζικα .

Κουράστηκα , αύριο θα περάσω το original και αν μας ακούσουν και βγάλουν firmware με μεγάλους υπότιτλους καλώς , αν όχι τότε αυτοί θα χάσουν .

Reaction score
3

Είχες δίκιο , τώρα γύρισε στα Ελληνικά .
1. Το μέγεθος υπότιτλων εξακολουθεί να είναι μέχρι το 40 και το πρόβλημα με τις μικρογραφίες που δεν βλέπει τις εικόνες συνεχίζει .
2. Επίσης βλέπει τους φακέλους των ταινιών , αλλά μόλις επιλέξω έναν λέει << ο φάκελλος είναι κενός>> .
3. Το έβγαλα από την πρίζα μήπως και τους δει και ξεκίνησε με κινέζικα .

4. Κουράστηκα , αύριο θα περάσω το original και αν μας ακούσουν και βγάλουν firmware με μεγάλους υπότιτλους καλώς , αν όχι τότε αυτοί θα χάσουν .

1. Για τους υπότιτλους δεν είπα ότι με το που το κάνεις έτσι θα αλλάξουν και οι υπότιτλοι(Διάβασε λίγο καλύτερα τις οδηγίες μου και θα καταλάβεις) πρέπει να αλλάξεις το περιεχόμενα του αρχείου "S00custom-options" και να του βάλεις τι μέγεθος υπότιτλων κ.τ.λ. θελεις.

2. Όσο για αυτά που λες κάτι πρέπει να κάνεις λάθος γιατί δεν παιζει κάτι τέτοιο.

3. Και είναι απόλυτα λογικό να φαίνονται ασιάτικα μετά το δεύτερο βγάλε - βάλε του καλώδιο ρεύματος γιατί πολύ απλά χάνει τις ρυθμίσεις και πρέπει πολύ απλά να βάλεις πάλι το φλασακι στο μηχάνημα και να βγάλεις - βάλεις πάλι το καλώδιο και να επιλέξεις πάλι την εν λόγο γλώσσα.

4. Για να μην ζαλίζουμε το φορουμ επειδη βλέπω δεν είσαι και πολύ γνώστης όλων αυτών οτι θες μπορώ να στο λύσω μέσω p.m.

Reaction score
0

Σε πολλα mkv οταν παταω το fwd ή το rwd με πεταει εξω απο το file και ετσι δεν μπορω να το προχωρησω ουτε πισω αλλα ουτε και μπροστα (που με ενδιαφερει και περισσοτερο) Αυτο μου το κανει μονο στα mkv. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω;

Reaction score
0
Re: Western Digital TV HD2

Παιδιά καλημέρα, έχω 2 χαζές ερωτήσεις να κάνω :

α) τα πιο πολλα mkv αρχεία που έχω είναι 720 ... όταν παίζει η ταινία σε HD ready tv θα έχω πάνω κάτω μαύρο?? ή θα είναι η ταινία σ εόλη την οθ΄΄ονη ? με το λαπτοπ έχω πάνω κάτω μαύρο

β) έχω έναν δίσκο fat32 με απλά αβι αρχεία , τον δίσκο τον βλέπει σωστά ????

ευχαριστώ

Reaction score
0

Παιδιά καλημέρα, έχω 2 χαζές ερωτήσεις να κάνω :

α) τα πιο πολλα mkv αρχεία που έχω είναι 720 ... όταν παίζει η ταινία σε HD ready tv θα έχω πάνω κάτω μαύρο?? ή θα είναι η ταινία σ εόλη την οθ΄΄ονη ? με το λαπτοπ έχω πάνω κάτω μαύρο

β) έχω έναν δίσκο fat32 με απλά αβι αρχεία , τον δίσκο τον βλέπει σωστά ????

ευχαριστώ
α) Εξαρτάται από την αναλογία εικόνας του video και της οθόνης σου. Αν το video έχει αναλογία 16:9 και η οθόνη σου 16:9 δε θα βλέπεις κενά. Αν η οθόνη του laptop είναι 16:10 ή 4:3 τότε για αυτό βλέπεις κενά πάνω κάτω.

β) Τον δίσκο θα τον βλέπει σωστά δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά αν θες να βάλεις στον δίσκο αρχεία μεγαλύτερα από 4GB δε θα μπορείς.

Reaction score
0

α) Εξαρτάται από την αναλογία εικόνας του video και της οθόνης σου. Αν το video έχει αναλογία 16:9 και η οθόνη σου 16:9 δε θα βλέπεις κενά. Αν η οθόνη του laptop είναι 16:10 ή 4:3 τότε για αυτό βλέπεις κενά πάνω κάτω.

β) Τον δίσκο θα τον βλέπει σωστά δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά αν θες να βάλεις στον δίσκο αρχεία μεγαλύτερα από 4GB δε θα μπορείς.

σε ευχαριστώ

Reaction score
0

Καλημερα παιδια.
Προχθες αγορασα αυτο το ασυρματο stick για το wdtv μου.
Το εβαλα αλλα δεν μου εμφανιζει καποια επιλογη η κατι αλλο.
Εψαξα και στο network settings αλλα δεν εβγαλα ακρη.
Χρειαζεται καποια συγκεκριμενη διαδικασια?

ΥΓ:Το wlan stick αναφερεται ως συμβατο συμφωνα με αυτο

Reaction score
4

Φίλε λυπάμαι που στο λέω αλλά ένα τέτοιο μηχάνημα δεν το αγοράζεις για να ακούς μουσική αλλά για να βλέπεις hd movie files χωρίς κανένα πρόβλημα.
η western digital το διαφημιζει ως MEDIA player και οχι ως movie player, οποτε η σωστη υποστηριξη της μουσικης θα επρεπε να ειναι δεδομενη

τελοσπαντων, θα ζησω

Reaction score
3

Αν γνωριζει κανείς κανένα σαιτ με εικόνες που να μπορώ να βάλω σε κάθε φάκελο όπως : θρίλερ, κωμωδίες, κοινωνικές, σειρές κ.τ.λ. για να δείχνει αυτές τις εικόνες αντι για ένα σκέτο φάκελο τον παρακαλώ πολύ να μου πει το λινκ.

Ευχαριστώ πολύ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.307
Members
38.540
Νεότερο μέλος
Ionianpower