Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συστήματος τον Χαρακτήρα του Ιδιοκτήτη?

Reaction score
10
Για μένα σίγουρα ναι. Και το έχω διαπιστώσει πολλές φορές.

Όσοι έχουμε κατασταλάξει σε ένα σύστημα μετά από πολύ ψάξιμο και σκέψη (απαραίτητες αυτές οι συνθήκες) πιστεύω ότι ένα κομμάτι του εαυτού μας και της ψυχολογίας μας υπάρχει και στο σύστημα που στήσαμε.

Παραδείγματα:

- Το δικό μου σύστημα είναι απίστευτα συναισθηματικό, ταυτόχρονα όμως έχει φοβερή ισορροπία, με κάποιες αλλοπρόσαλλες επιλογές.

- Ο Βλάσης έχει ένα σύστημα πολύ δυναμικό αλλά αναζητά απεγνωσμένα και τον ήχο της λάμπας - όντας πολύ αισθηματίας.

- Ο τεχνοκράτης Κώστας βάζω στοίχημα ότι και στην προσωπική του ζωή ελάχιστα παρασύρεται από το συναίσθημα και ακολουθεί τη φωνή της λογικής, όπως επίσης και ο Κόγιας.

- Ο Ιncognito το ίδιο, αν και ένα κομμάτι του (βαθιά μέσα του όμως :142:) πλημμυρίζεται από συναισθήματα.

Μάλιστα πιστεύω ότι όταν έρθει αυτή η ισορροπία ανάμεσα σε ψυχολογία ιδιοκτήτη με τον ήχο του συστήματος μπορούμε πλέον να απολαύσουμε μουσική ευχαριστημένοι από αυτό που ακούμε.

Συμπέρασμα των παραπάνω: Δείξε μου το σύστημά σου να σου πω ποιος είσαι, αλλά και το αντίθετο...;)

(Ένα χαλαρό θεματάκι για το τριήμερο - Καλά να περάσουμε :107:)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συστήματος τον Χαρακτήρα του Ιδιοκτήτη?

Mακάρι να ταν έτσι,όμως οφείλω να σου θέσω δύο ερωτήματα που με απασχόλησαν αφότου διάβασα το δημοσίευμα...
Πώς ερμηνεύεις το να έχει κάποιος πάνω από ένα μονάχα σύστημα της αρεσκείας του;Ότι είναι διχασμένη ή-εφόσον τα συστήματα είναι άνω των δύο- σχιζοειδής προσωπικότητα;
Το άλλο που θα θελα να μου απαντήσεις,πιστεύεις ότι όλοι όσοι είχαν την οικονομική δυνατότητα ν'αποκτήσουν εξωτικά αυτοκίνητα(που έτσι κι αλλιώς διαφοροποιούνται στην οδηγική τους απόλαυση,λ.χ.Ferrari-Porsche-Bugatti και ανάλογες μάρκες) είναι οι ΄΄καλύτεροι΄΄ όλων των υπολοίπων σε χαρακτήρα;;;
Τα συστήματα δεν είναι...σκυλιά που χάρη στο ένστικτο που διαθέτουν προσλαμβάνουν τ'αντίστοιχα των αφεντικών τους.
Είναι κάποιας λογής φιλοσοφία αυτή;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Α,κάνεις λάθος...Έχω την τιμή ευπειθώς ν'αναφέρω πως μ'αυτό που μου απάντησες,τα κατάλαβα όλα(χαχαχα)...Excusez moi alors...

Reaction score
4

Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συστήματος τον Χαρακτήρα του Ιδιοκτήτη?
EΕ λοιπόν...!!!!....το πιο Hi-End ερώτημα (Νο1) που έχω δει μέχρι σήμερα, Παγκοσμίως !!!

. . ____:135:____ . .

....(να βάλουμε και τιμές ? )

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συστήματος τον Χαρακτήρα του Ιδιοκτήτη?

EΕ λοιπόν...!!!!....το πιο Hi-End ερώτημα (Νο1) που έχω δει μέχρι σήμερα, Παγκοσμίως !!!

. . ____:135:____ . .

....(να βάλουμε και τιμές ? )
Mε τιμά αυτό που λες. :116:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συστήματος τον Χαρακτήρα του Ιδιοκ

Mε τιμά αυτό που λες. :116:
:615:

Αν σου πω το σύστημά μου, θα βρεις τον χαρακτήρα μου ?

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συστήματος τον Χαρακτήρα του Ι

:615:

Αν σου πω το σύστημά μου, θα βρεις τον χαρακτήρα μου ?
Aν η επιλογή των επιμέρους στοιχείων του συστήματός σου έγινε συνειδητά και μετά από ψάξιμο, ναι. :137:

Reaction score
1.213

Mακάρι να ταν έτσι,όμως οφείλω να σου θέσω δύο ερωτήματα που με απασχόλησαν αφότου διάβασα το δημοσίευμα...
Πώς ερμηνεύεις το να έχει κάποιος πάνω από ένα μονάχα σύστημα της αρεσκείας του;Ότι είναι διχασμένη ή-εφόσον τα συστήματα είναι άνω των δύο- σχιζοειδής προσωπικότητα;
Το άλλο που θα θελα να μου απαντήσεις,πιστεύεις ότι όλοι όσοι είχαν την οικονομική δυνατότητα ν'αποκτήσουν εξωτικά αυτοκίνητα(που έτσι κι αλλιώς διαφοροποιούνται στην οδηγική τους απόλαυση,λ.χ.Ferrari-Porsche-Bugatti και ανάλογες μάρκες) είναι οι ΄΄καλύτεροι΄΄ όλων των υπολοίπων σε χαρακτήρα;;;
Τα συστήματα δεν είναι...σκυλιά που χάρη στο ένστικτο που διαθέτουν προσλαμβάνουν τ'αντίστοιχα των αφεντικών τους.
Είναι κάποιας λογής φιλοσοφία αυτή;

Θα μπορουσε να πει καποιος οτι το καθε συστημα αντιπροσωπευει μια αλλη πτυχη του χαρακτηρα του...:138:
Για το δευτερο ερωτημα εννοειται οτι ειναι καλυτεροι σε χαρακτηρα καθοτι πλουσιοι σε ευγενη αισθηματα...:143:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Θα μπορουσε να πει καποιος οτι το καθε συστημα αντιπροσωπευει μια αλλη πτυχη του χαρακτηρα του...:138:
Για το δευτερο ερωτημα εννοειται οτι ειναι καλυτεροι σε χαρακτηρα καθοτι πλουσιοι σε ευγενη αισθηματα...:143:
Eννοείς με...λεφτά αισθήματα προφανώς...χαχαχα

Reaction score
10
Συγγνώμη ρε παίδες, που έχω αναφέρει κάτι που έχει να κάνει με λεφτά η με το κόστος του συστήματος? :121:

Αυτό δεν μπαίνει καν στην εξίσωση...

Ειλικρινά αρχίζω και απορώ για αυτά που γράφω...:117:

Μελέτη χρόνια πολλά ρε φιλαράκι!!! :107:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συστήματος τον Χαρακτήρα του Ιδιοκτήτη?

Συγγνώμη ρε παίδες, που έχω αναφέρει κάτι που έχει να κάνει με λεφτά η με το κόστος του συστήματος?

Αυτό δεν μπαίνει καν στην εξίσωση...

Ειλικρινά αρχίζω και απορώ για αυτά που γράφω...

Μελέτη χρόνια πολλά ρε φιλαράκι!!!
Ευχαριστω αλλα ειναι παραπλανητικη η ημερομηνια...:138:

Αφου δεν εχει να κανει με το κοστος θα σου κανω μια ερωτηση.

Τι χαρακτηρα εχει καποιος που ακουει απο ενα συστημα pc ηχειων ας πουμε των ..30 Ε ? :137:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συστήματος τον Χαρακτήρα του Ιδιοκτήτη?

Ευχαριστω αλλα ειναι παραπλανητικη η ημερομηνια...:138:

Αφου δεν εχει να κανει με το κοστος θα σου κανω μια ερωτηση.

Τι χαρακτηρα εχει καποιος που ακουει απο ενα συστημα pc ηχειων ας πουμε των 30 Ε ? :137:
Ανάλογα τι ήχο βγάζει το συγκεκριμένο σύστημα και πόσο το έχει ψάξει μέχρι να καταλήξει ότι τον καλύπτει αυτό. Ρε παιδιά για ήχο μίλησα όχι για λεφτά...Τουτέστιν κρύος ήχος, ζεστός, αναλυτικός, ροζ με πουα ελεφαντάκια κτλ κτλ...

Τι σχέση έχουν τα χρήματα?

Reaction score
10
Βασικά το άνοιξα το θέμα για να χαβαλεδιάσουμε και μερικοί αμέσως το γυρίσατε πάλι σε highendαδες, λεφτά και μαλάκες vs εξυπνοι...

Άντε καλό τριήμερο.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συστήματος τον Χαρακτήρα του Ι

Όση ακριβώς και τα παραδείγματα που ανέφερες,ανοίγοντάς μας την...όρεξη γιά να γράψουμε αυτά που...γράψαμε.That's all...

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συστήματος τον Χαρακτήρα τ

Όση ακριβώς και τα παραδείγματα που ανέφερες,ανοίγοντάς μας την...όρεξη γιά να γράψουμε αυτά που...γράψαμε.That's all...
Όσο και να διαβάζω τα παραδείγματα που έδωσα, δεν βλέπω κανένα συσχετισμό με χρήματα, sorry.

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συστήματος τον Χαρακτήρα του Ι

Ανάλογα τι ήχο βγάζει το συγκεκριμένο σύστημα και πόσο το έχει ψάξει μέχρι να καταλήξει ότι τον καλύπτει αυτό. Ρε παιδιά για ήχο μίλησα όχι για λεφτά...Τουτέστιν κρύος ήχος, ζεστός, αναλυτικός, ροζ με πουα ελεφαντάκια κτλ κτλ...

Ας πουμε οτι δεν εχει αναλυτικοτητα , και υπαρχουν εντονες παραμορφωσεις οταν αυξανεις την..ενταση .Επισης ο ιδιοκτητης δεν προτιθεται να αλλαξει το συστημα .Τι χαρακτηρας ειναι ? :137:
Καμμια αντιρρηση να το χαβαλεδιασουμε...:138:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συστήματος τον Χ

...
Συμπέρασμα των παραπάνω: Δείξε μου το σύστημά σου να σου πω ποιος είσαι, αλλά και το αντίθετο...;)
(Ένα χαλαρό θεματάκι για το τριήμερο - Καλά να περάσουμε :107:)
Όσο και να διαβάζω τα παραδείγματα που έδωσα, δεν βλέπω κανένα συσχετισμό με χρήματα, sorry.
Δεκτή η συγνώμη...αλλά έχω μιιά γνωστή που ακούει από συστήματα που η πλειοψηφία των φανατικών θεωρεί ΄΄χάλια(φτηνιάρικα)΄΄ δίχως προσδιορίσιμο ηχητικό χαρακτήρα και ΄΄τρελαίνεται΄΄ γι αυτά.Όταν ακούσει δε γιά ακριβά ηχοσυστήματα,παθαίνει σοκ.Μου λέει μάλιστα ότι απαξιώνει όσους έχουν ανάγκη τ'ακριβά...Τί χαρακτήρας αλήθεια είναι κατά τη γνώμη σου;

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συστήματος τ

Δεκτή η συγνώμη...αλλά έχω μιιά γνωστή που ακούει από συστήματα που η πλειοψηφία των φανατικών θεωρεί ΄΄χάλια(φτηνιάρικα)΄΄ δίχως προσδιορίσιμο ηχητικό χαρακτήρα και ΄΄τρελαίνεται΄΄ γι αυτά.Όταν ακούσει δε γιά ακριβά ηχοσυστήματα,παθαίνει σοκ.Μου λέει μάλιστα ότι απαξιώνει όσους έχουν ανάγκη τ'ακριβά...Τί χαρακτήρας αλήθεια είναι κατά τη γνώμη σου;
1on Tο χάλια με το φτηνιάρικα δεν πάνε πάντα μαζί. Έχω ακούσει πανάκριβα που είναι χάλια και αρκετά φτηνά που παίζουν παπάδες.

2ον Η λέξη "φτηνιάρικα" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου.

3ον Δεν υπάρχει σύστημα χωρίς προσδιορίσιμο ηχητικό χαρακτήρα

4ον Τι εννοείς κάποιος "έχει ανάγκη τα ακριβά". Δεν σε πιάνω sorry, εγώ έχω ανάγκη να ακούω καλά τη μουσική μου....

Δεν συνεχίζω άλλο τη συζήτηση γιατί για άλλο λόγο άνοιξε το θέμα το σκίσατε πάλι αλλά δεν πειράζει, καλή καρδιά...:126:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συστήματος τον Χ

Δεκτή η συγνώμη...αλλά έχω μιιά γνωστή που ακούει από συστήματα που η πλειοψηφία των φανατικών θεωρεί ΄΄χάλια(φτηνιάρικα)΄΄ δίχως προσδιορίσιμο ηχητικό χαρακτήρα και ΄΄τρελαίνεται΄΄ γι αυτά.Όταν ακούσει δε γιά ακριβά ηχοσυστήματα,παθαίνει σοκ.Μου λέει μάλιστα ότι απαξιώνει όσους έχουν ανάγκη τ'ακριβά... Τί χαρακτήρας αλήθεια είναι κατά τη γνώμη σου;
Αριστερή ... :126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt