Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Aυτό που βλέπω είναι ότι όλοι σας (εκτός από τους υπεύθυνους του site) ψοφάτε για κουτσομπολιό και αναστάτωση.
Δεν ανοιξαμε εμεις αυτο το θεμα.

Reaction score
10
Ναι το συνεχίζετε όμως, νομίζω ότι εξήγησα τους λόγους που το άνοιξα και ζητώ συγγνώμη.

Reaction score
17.731
Στο τέλος του 2009 περίπου μπαναρίστηκε συντονιστής για 24 ώρες. Αν είναι δυνατόν! Όχι για κάτι που δημοσίευσε, γιατί και τότε το 'ψαξα. Προφανώς κάτι διαμείφθηκε στις κρυφές κατηγορίες ή αλλού, στα κινητά που λέω παραπάνω.
Toτε ενιωσα πως καποιος 'παιζει'...με κουμπακια...Κανει πλακα... ή συνεβη κατι στην αορατη στα μελη κατηγορια - κι αυτος που εχει περισσοτερη 'ισχυ' εκανε 'καταλληλη χρηση' της...Σκοπευα να το αναφερω κι εγω...αλλα απο την αλλη δεν ηθελα να πυροδοτησω νεα εστια..

Aυτό που βλέπω είναι ότι όλοι σας (εκτός από τους υπεύθυνους του site) ψοφάτε για κουτσομπολιό και αναστάτωση.
Αυτο πως εξηγειται τωρα?Εσυ απο τι υποκινηθηκες ν ανοιξεις το θεμα:Απο περιεργεια ή απο ενδιαφερον προς το προσωπο του Κωστα?

ΟΚ δεν το έκαναν οι "γυναίκες"....ποιος το έκανε ? (δεν με νοιάζει το πρόσωπο φυσικά-την "αρχή" ψάχνω)
Αυτην την προταση με τις 'γυναικες' τη θεωρω εδω και μερες αποκρουστικη και συγκρατουμαι να μην δημιουργησω αφορμη γι αλλες καταστασεις....Ειμαστε μετρημενες στα δαχτυλα του εναμισι χεριου οι υπαρκτες γυναικιες παρουσιες...Οποιος πιστευει πως ειμαστε κινδυνος μεγαλος,ασκουμε διαβρωτικη επιρροη με οποιονδηποτε τροπο σ ενα φορουμ 20.000 μελων...να το πει δημοσια και να με κανει να νοιωσω γι αλλη μια φορα τυχερη που ανηκω στο γυναικειο Πανθεο!Μπραβο μας!:624:

Οκ, εγώ είμαι ο κακός.
Δεν ψαχνουμε να βρουμε κακους ή αγαθους Ντινο.Συμπεριφορες παρατηρουμε και σχολιαζουμε,κρινουμε, επικρινουμε και κατακρινουμε οπως επισης και επαινουμε,ενθαρρυνουμε και υποστηριζουμε σε αλλες περιπτωσεις...

Επι τη ευκαιρια,:137:πιστευω πως εισαι ενα τετραπερατο,ευαισθητο και συνεσταλμενο παιδι....

Εδω η χωρα καιγεται, ξεπουλιεται , ξεφτυλιζεται, καταποντιζεται και πτωχευει και η πικαντικη φωτο του Κωστα μας πειραξε και μαλιστα εν ετει 2010......

Τι στο καλο ...καταφεραμε με τους πουριτανισμους που προεκυψαν απο τα παιδικα βιωματα του στυλ ...μη δεις γυμνο θα σε καψει ο Θεος, σκυψε να φιλησεις το χερι του παπα, μη σκεφτεις, μην επιθυμησεις , μη φιλησεις , μην κανεις ερωτα πριν παντρευτεις, μη το ενα μη το αλλο, ειναι ντροπη και αμαρτια να δεις γυμνο και ενα σωρο αλλες αηδιες.
Οταν και εαν ποτε δουμε να μην τυπωθει εντυπο με γυμνες φωτογραφιες, οταν και εαν ποτε δουμε στην τηλεοραση , στο filmnet, στο internet, στις εφημεριδες , τα περιοδικα και στον κινηματογραφο να μην υπαρχει ιχνος γυμνου περιεχομενου τοτε θα καταλαβουμε οτι ζουμε στο μεσαιωνα η σε καποια μουσουλμανικη χωρα...... Τοτε θα μπορουσατε να τιμωρησετε τον K.EAR που θα ηταν ο μοναδικος.... αμαρτωλος...

Οι ανδρες μουσουλμανοι με το ....νομο...πετροβολουν μια γυναικα αν κατα λαθος δειξει το προσωπο της που το κρυβει το τσαντορ....
Στο μεσαιωνα εκαιγαν τους εφευρετες και τους ερευνητες...
Καποτε βασανιζαν τους αριστερους....
Καποτε οι ιδιοι οι Ελληνες φυλακιζαν τους Κολοκοτρωνηδες....
Καποτε οι ιδιοι οι Ελληνες Χριστιανοι κατεστρεφαν τα γλυπτα του Παρθενωνα γιατι οπως ελεγαν εκρυβαν δαιμονια μεσα τους....
και εχτιζαν πανω σε αρχαιους ναους τις εκκλησιες τους... καταστρεφοντας οτι εβρισκαν απο τους αρχαιους λαμπρους προγονους τους-μας....
Τωρα ξεπουλανε τα δημοσια κτηματα στο Βατοπεδι....

Τωρα πια βλεπουμε οτι πτωχευσαν οι διαφοροι δισεκατομμυριουχοι και πολιτικαντιδες την Ελλαδα μας.
Ετσι γινεται με εμας τους Ελληνες...δυστυχως...

Μου φαινεται οτι διακρινω αντιδρασεις και νοοτροπιες που θυμιζουν αλλες θρησκειες , καθεστωτα και εποχες .....
Κυριε Μενδρ.,πιστευω πως δεν ειναι αυτος ο διαδικτυακος τοπος ο ιδανικος για ν αποδειξει ο καθενας μας ποσα λιγοτερα συμπλεγματα κουβαλαει απο καποιους αλλους,ποσο απελευθερωμενος ειναι στη σεξουαλικη του ζωη,ουτε και ποση δυναμη εχει για να επιβαλλει τις προσωπικες σεμνοτυφιες του...

Σε τι βοηθαει η γενικευση....?Αποπροσανατολιζει μονο...

Η εξηγηση του Ζογκλαιρ σε 'πλαγιο λογο' ειναι διαφωτιστικη κι αναρωτιεμαι γιατι να ειναι 'δυσπεπτη' ακομα σε μερικους,λαμβανοντας υπ οψιν μας το γεγονος πως το θεμα εχει ξανασυζητηθει στο παρελθον...

Ο Dimitris Doc εκανε τον κοπο να μας υπενθυμισει μερικους 'τιτλους'...Νομιζω πως το σχολιο του ειναι αξιο προσοχης...:112:

Reaction score
10
Αυτο πως εξηγειται τωρα?Εσυ απο τι υποκινηθηκες ν ανοιξεις το θεμα:Απο περιεργεια ή απο ενδιαφερον προς το προσωπο του Κωστα?

:

Eγώ το θέμα το άνοιξα χιουμοριστικά όπως προείπα, γιατί ακόμα αδυνατώ να πιστέψω ότι κάποιος μπάναρε το Κώστα.

Αν σας ενδιαφέρει να λήξει το θέμα ας πάμε παρακάτω...:126:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Eγώ το θέμα το άνοιξα χιουμοριστικά όπως προείπα, γιατί ακόμα αδυνατώ να πιστέψω ότι κάποιος μπάναρε το Κώστα.

Αν σας ενδιαφέρει να λήξει το θέμα ας πάμε παρακάτω...:126:
Οπως φαινεται τα ζητηματα ειναι πολλα.Δεν ειναι κακο να ειπωθουν.Αν δεν το ανοιγες εσυ το θεμα , θα το ανοιγε καποιος αλλος , αν δεν το ανοιγε κανενας μαλλον θα επρεπε να μας προβληματισει ολους αυτο ,και σιγουρα οι 'σκεψεις' θα εξακολουθουσαν να υπαρχουν κι να μετατρεπονται σε ασχετα θεματα σε μπηχτες .
Δεν εχω δει και πολλα θεματα σχετικα με 'ban' μελων να κυλουν με ευθυμο ,χιουμοριστικο τροπο.Αυτο (αν συνεβαινε) και αν θα επρεπε να μας προβληματισει....

Reaction score
17.731
Γιατι να μην υπαρχει μια κατηγορια προσβασιμη μονο στα εγγεγραμμενα μελη με ελευθεριες οχι υποκειμενες στο "φοβο των εθνικων";:118:

Reaction score
17.731
Re: Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Δεν εχω δει και πολλα θεματα σχετικα με 'ban' μελων να κυλουν με ευθυμο ,χιουμοριστικο τροπο.Αυτο (αν συνεβαινε) και αν θα επρεπε να μας προβληματισει....
Μπορω να προσθεσω, πως ουτε εγω βρισκω κατι το χιουμοριστικο στην απομακρυνση του Κωστα Εαρ...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=72476
Φυσικά και μπορώ και αυτό κάνω. Όπως και με τα βιντεάκια του bhutia. Άκλαφτα πάνε και τα δύο.
Aπλά μιας και άνοιξε η συζήτηση είπα να πω και εγώ την άποψή μου. Σήμερα δεν ξεμπανάρετε ο Κώστας? Άντε να δούμε...
Δεν πτοούμεθα.Aπό ορισμένα άτομα οι προσβολές μπορεί να είναι κι...ευχή,όπως έχει πει χαρακτηριστικά και ο Λαζόπουλος.Εξαρτάται από τα άτομα:126:

Προς: κάθε πικραμένο...
Μήπως το παρακάναμε λίγο με τις αντιδράσεις?
Είσαστε σίγουροι ότι ο Κωστας ήθελε αυτού του είδους την υποστήριξη που έφτασε να γράψει το πόνο του ο κάθε πικραμένος βρίσκοντας ευκαιρία?Μήπως το θέμα έχει εξαντληθεί?
Στην υψηλή πιστότητα όπως και τη ζωή,μεγαλύτερη αναποδιά από το να μην παίρνουμε αυτό που ενδεχόμενα ΄΄θέλoυμε΄΄,φαντάζει το να μη φτάνουμε σ'αυτό που έχουμε πραγματικά ανάγκη...:612:

Εξαχθέν συμπέρασμα εκ των ανακοινώσεων:Tιμωρείται η ΄΄πράξη΄΄ και όχι το ΄΄πρόσωπο΄΄...Επειδή όμως η πρώτη είναι άϋλη και τετελεσμένη,την ΄΄ποινή΄΄ οφείλει να εκτίσει το avatar(ως άϋλο και μη τετελεσμένο αυτό)...

Οι μύστες των ενυδρείων κατανοούν καλύτερα παντός άλλου τη φωτογραφία:142::

Reaction score
51

Εξαχθέν συμπέρασμα εκ των ανακοινώσεων:Tιμωρείται η ΄΄πράξη΄΄ και όχι το ΄΄πρόσωπο΄΄...Επειδή όμως η πρώτη είναι άϋλη και τετελεσμένη,την ΄΄ποινή΄΄ οφείλει να εκτίσει το avatar(ως άϋλο και μη τετελεσμένο αυτό)...

Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς.
Υπάρχουν παιδάκια που κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους. Που κάνουν την «πονηράδα» και νομίζουν πως δεν καταλαβαίνουν οι υπόλοιποι.....

Για παράδειγμα, υπάρχει avatar/user name που αντιστοιχεί σε ένα πρόσωπο αλλά από την άλλη, υπάρχουν και πολλά usernames που αντιστοιχούν σε 1 άτομο.
Σε κάποιες περιπτώσεις δηλωμένο και σε κάποιες περιπτώσεις παίζει «κρυφτούλι»

Όπως αντιλαμβάνεστε, στην ουσία, τιμωρείται η πράξη και όχι το πρόσωπο......
Γιατί τι σημασία έχει πχ να τρώει ban ένα μέλος RDο-re-mi όταν επιστρέφει σαν κάτι άλλο.
Το πρόσωπο για να τιμωρηθεί πραγματικά, πρέπει να έχει πραγματική υπόσταση που δεν κρύβεται πίσω από την οθόνη.

Συνεπώς αγαπητέ, εξαιρουμένων συγκεκριμένων -μικρού πλήθους- περιπτώσεων, στα forum μπορούμε να μιλάμε για ποινή στην πράξη :126:

Υ.Γ.: Για να μην παρεξηγηθώ, τα παραπάνω δεν αναφέρονται στον Κώστα Τσαρουχά :121:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

...
Στην υψηλή πιστότητα όπως και τη ζωή, μεγαλύτερη αναποδιά από το να μην παίρνουμε αυτό που ενδεχόμενα "θέλoυμε", φαντάζει το να μη φτάνουμε σ' αυτό που έχουμε πραγματικά ανάγκη... :612
Αλήθεια, πως τα περνάς μοναχούλης σου? :139:

Reaction score
43
Να πω και εγώ τη σκέψη μου, τώρα που έχει περάσει το πρώτο impact, έχει "κάτσει" η σκόνη, έχουν ωριμάσει οι σκέψεις και τα συναισθήματα με ψυχραιμία.

Χωρίς φόβο και πάθος λοιπόν, και με "ελικοπτερική" εναντένιση της κατάστασης και του συμβάντος και συνεκτιμώντας τα γεγονότα, κατέληξα στο προσωπικό συμπέρασμα οτι αυτός που bannare τον Κώστα τραβάει χοντρά ζόρια με τον εαυτό του...

Κοινώς έχει καταπιεσμένα, απωθημένα και πολλά άλλα που μόνο κάποιος επαγγελματίας πλέον θα μπορούσε να αναγνωρίσει.

Αυτή -δυστυχώς- την εντύπωση αφήνει σ' εμένα.

Λυπάμαι και του εύχομαι περαστικά και με τις υγείες του...

Reaction score
51

Είναι υπερβολική η κρίση σας!
Και δεν βοηθά σε τίποτα.......:122:

Σας ευχαριστώ που βοηθάτε την κατάσταση με τέτοια μηνύματα. :108:
Καλή συνέχεια

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Να πω και εγώ τη σκέψη μου, τώρα που έχει περάσει το πρώτο impact, έχει "κάτσει" η σκόνη, έχουν ωριμάσει οι σκέψεις και τα συναισθήματα με ψυχραιμία.

Χωρίς φόβο και πάθος λοιπόν, και με "ελικοπτερική" εναντένιση της κατάστασης και του συμβάντος και συνεκτιμώντας τα γεγονότα, κατέληξα στο προσωπικό συμπέρασμα οτι αυτός που bannare τον Κώστα τραβάει χοντρά ζόρια με τον εαυτό του...

Κοινώς έχει καταπιεσμένα, απωθημένα και πολλά άλλα που μόνο κάποιος επαγγελματίας πλέον θα μπορούσε να αναγνωρίσει.

Αυτή -δυστυχώς- την εντύπωση αφήνει σ' εμένα.

Λυπάμαι και του εύχομαι περαστικά και με τις υγείες του...
Το μήνυμά σου είναι πάρα πολύ προσβλητικό! Πάρα πολύ!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Δεν θελω ουτε φωτο ουτε παραπομπες σε παρομοια σαητς. Δοξα τω θεω, σημερα εκανα μια βολτα με λιακαδα στην αγορα και διαπιστωσα πως ηρθε η Ανοιξη για τις γυναικες! Ομορφηνε ο κοσμος! Τα τολμηρα θεματα (τριχες τολμηρα ειναι για το "σημερα") καλο ειναι να μπαινουν μονο για χιουμορ - και νομιζω οτι εδω μεσα μονο ΓΙΑ το χιουμορ μπαινουν (ουπς! παλι...ρομαντικουλης;:138: ). Και ειμαι βεβαιος πως ουτε τις κυριες της παρεας θα ενοχλησουν ουτε τον ...συντηρητικο incognito ( δεν παιρνω και ορκο για τον κυριο - γεια σου ημιπατριδα! :135:). Χιουμορ βρε, χιουμορ!

(Gionanni φοβερη η νεα AR Giuletta! Μου χωθηκε ο γιος μου - Off ειμαι και το ξερω!)

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=72476

Δεν πτοούμεθα.Aπό ορισμένα άτομα οι προσβολές μπορεί να είναι κι...ευχή,όπως έχει πει χαρακτηριστικά και ο Λαζόπουλος.Εξαρτάται από τα άτομα:126:
Μα δεν προσπάθησα να σε πτοήσω, απλά ανέφερα άλλο ένα παράδειγμα. Για να ασχοληθείς με κάτι, πρέπει να σε ενδιαφέρει υπό μία έννοια, έστω στο ελάχιστο...:126:

Reaction score
43
Το μήνυμά σου είναι πάρα πολύ προσβλητικό! Πάρα πολύ!
Είναι ο μόνος τρόπος αντίδρασης σε ανθρώπους που συνδυάζουν την εξουσία με τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Ωστόσο δεν θα έπρεπε να προκαλεί έκπληξη σε κανέναν.

Όταν πάταγε "enter" για το bannarisma του Κώστα μαζί με την ενδορφίνη που απελευθέρωνε ο εγκέφαλός του, θα έπρεπε να αναλογιστεί και τις αντιδράσεις που θα προκαλούσε.

Δεν φταίω εγώ για τα άσχημα συναισθήματα που προξένησε.

Πραγματικά λυπάμαι πολύ...

Reaction score
4

...
...ποιος το έκανε ? (δεν με νοιάζει το πρόσωπο φυσικά-την "αρχή" ψάχνω)
Ομάδα, ένας, κατόπιν κουβέντας, "ψυχρά", "εν βρασμό".....πείτε μας γιατί αν εξαρτάται από κάποιον ή κάποιους το αν θα μπορώ να μπω αύριο εδώ, θέλω να το ξέρω και θα πρέπει να το γράψετε στους κανόνες να το γνωρίζουμε ώστε να πράξουμε ανάλογα..
Μήπως πρέπει να κάνω νέο θέμα αλλού για να πάρω απάντηση ή θα το κάνετε εδώ ως σχετικό..? (θέμα)

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.117
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead