Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Status
Not open for further replies.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Και πιστευεις Ανδρεα οτι επειδη θα εχουν διαφορετικη αποψη απο μενα θα πρεπει να τους...μαστιγωνω? Κατανοητο και σεβαστο για το βαρος της δουλειας ομως γιατι ρε αδερφε να υπαρχουν αυταρχικες αντιδρασεις απο την ηγεσια του φορουμ. Και εμεις τα απλα μελη ειμαστε σαν αρρωστοι. Καθημερινα με τις ωρες διαβαζουμε τα γραφομενα περνουμε θεσεις συμβουλευουμε και μας συμβουλευουν κανουμε και την πλακα μας που και που. Σιγουρα θα κανουμε και το κρυο αστειο, καποτε θα θυμωσουμε και θα γραψουμε και καμμια βλακεια, ειναι αναγκη να υπαρχει αυτο το απαραδεκτο μπαν και μαλιστα απροειδοποιητα? Επειμενω οτι ειναι προσβλητικο γι αυτον που το δεχεται. Πολυ περισσοτερο αν πιστευει οτι αδικα το δεχεται, γιατι δεν τον περνανε και απο δικαστηριο, πιθανο ο υπευθυνος του φορουμ που επιβαλει την ποινη να κανει κι αυτος λαθος. Και βεβαια η περιπτωση του Κωστα μπορει να ηταν ακραια, ποσες ομως περιπτωσεις μπορει να ειναι θαμενες και να μην πηραν εκταση επειδη ηταν σε μη επιφανη μελη?
Επιμενω σ αυτο οπως βλεπεις γιατι αυτο πιστευω οτι ειναι η πηγη του κακου. Θα πρεπει σιγουρα να τεθει εκ νεου το θεμα του μπαναρισματος στους υπευθυνους του φορουμ. Οσο για τον πουριτανισμο νομιζω οτι τα μελη εδωσαν σαφη απαντηση με τα μεχρι τωρα μηνυματα τους.
Λαθη κανουμε ολοι Βασιλη και καθε ημερα που περναει.
Εκτος εαν το εχουμε ριξει στον υπνο 24 ωρες το 24ωρο.
Μου δινεις ενα ακομα επιχειρημα λοιπον.
Τα λαθη, εαν υπαρχουν και σε ολες τις μεριες,ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ!

Για το θεμα επιβολης ποινων θα εχετε νεα συντομα.

Και τωρα επιτρεψτε μου παρακαλω
Εχω παρατησει αυτες τις ημερες δουλεια και οικογενεια
κσι η συζυγος με εφερε προ των ευθυνων μου(οχι με τον
καλυτερο τροπο)
Καθως κρατω την υπομονη μου(ουτε και εγω ξερω πως)
για να μην την καρυδωσω θα πρεπει...να την βγαλω εξω(την συζυγο).

Να παω ησυχος?

Reaction score
4.303

Λαθη κανουμε ολοι Βασιλη και καθε ημερα που περναει.
Εκτος εαν το εχουμε ριξει στον υπνο 24 ωρες το 24ωρο.
Μου δινεις ενα ακομα επιχειρημα λοιπον.
Τα λαθη, εαν υπαρχουν και σε ολες τις μεριες,ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ!

Για το θεμα επιβολης ποινων θα εχετε νεα συντομα.

Και τωρα επιτρεψτε μου παρακαλω
Εχω παρατησει αυτες τις ημερες δουλεια και οικογενεια
κσι η συζυγος με εφερε προ των ευθυνων μου(οχι με τον
καλυτερο τροπο)
Καθως κρατω την υπομονη μου(ουτε και εγω ξερω πως)
για να μην την καρυδωσω θα πρεπει...να την βγαλω εξω(την συζυγο).

Να παω ησυχος?
Καρυδωσε την! Αλωστε λαθη κανουμε ολοι μας :142:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μπορεί να πάει ο Ανδρέας στην γυναίκα του. Έχω και εγώ μία κόρη που διαμαρτύρεται συνέχεια και τον καταλαβαίνω.

Το μόνο που θέλω να πω σήμερα, για την ώρα, είναι ότι πράγματι λάθη γίνονται. Έχουμε κάνει όλοι πολύ πιο σοβαρά λάθη στην προσωπική μας ζωή από όσα έχουμε κάνει εδώ μέσα.

Το θέμα είναι να μπορούμε να τα διορθώσουμε. Και να τα διορθώνουμε συνεχώς. Και ο καλύτερος τρόπος είναι να ακούμε.

Σήμερα βλέπω από όσους έχουν γράψει μέχρι τώρα ένα ειλικρινές ενδιαφέρον για το avsite.

Με όποιον τρόπο γράφει κάθε ένας. Όποιο θέμα ή λεπτομέρεια θίγει.

Είπα χθες ότι το θέμα κλειδώνεται προσωρινά. Όντως η συναισθηματική φόρτιση ήταν μεγάλη.

Ίσως κάποιοι δεν πίστεψαν ότι θα ξανάνοιγε. Φυσικά δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση.

Σήμερα λοιπόν, σαφώς πιο ήρεμοι, είναι μία ευκαιρία να διαβάσουμε όλοι τις αγωνίες όλων όσων αποτελούμε αυτή την κοινότητα.

Πιο αναλυτικά θα αναφερθώ αύριο.

Reaction score
1.845

Όσοι θεωρούν ότι το θέμα έχει τελειώσει, ενώ Ιδρυτής και Γεν. Διαχειριστής αναμένουν να ακούσουν σοβαρές θέσεις, μπορούν να ασχοληθούν με οτιδήποτε άλλο τους ευχαριστεί.
:107:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Όσοι θεωρούν ότι το θέμα έχει τελειώσει, ενώ Ιδρυτής και Γεν. Διαχειριστής αναμένουν να ακούσουν σοβαρές θέσεις, μπορούν να ασχοληθούν με οτιδήποτε άλλο τους ευχαριστεί.
:107:
Είναι Σάββατο βράδυ.

Σίγουρα θα ακουστούν και αρκετά άλλα μέλη.

Reaction score
1.213

. Θα πρεπει σιγουρα να τεθει εκ νεου το θεμα του μπαναρισματος στους υπευθυνους του φορουμ.
Περισσοτερα ατομα στην ληψη τετοιων αποφασεων.Και απο την συντονιστικη ομαδα.Δεν λεω και αντιπροσωπεια απο τα μελη και γινω ριζοσπαστικος....:143: .Πχ η Μαρια (παραδειγμα μελους/αξιωματουχου που χαιρει γενικης εκτιμησης , υπαρχουν και αλλοι ).
Τωρα ποιος αποφασιζει ? Η ΔΟ ειναι δυο ατομα (?? ).Αν ο ενας λειπει ..μενει ενα ατομο...:114:
Και δικαιωμα ενστασης σε αρμοδια αρχη...:114:

Reaction score
1.845
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Είναι Σάββατο βράδυ.

Σίγουρα θα ακουστούν και αρκετά άλλα μέλη.
Μα δε χαλάει τίποτε να τα ακούσετε αύριο ή μεθαύριο, το ίδιο το βλέπω.
Καλό Σαββατόβραδο σε όσους αποχωρήσουν από τώρα. :107:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Μα δε χαλάει τίποτε να τα ακούσετε αύριο ή μεθαύριο, το ίδιο το βλέπω.
Καλό Σαββατόβραδο σε όσους αποχωρήσουν από τώρα. :107:
Ακριβώς. Το ίδιο είναι.

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Tα ρέστα μου. Όλο το θέμα τελειώνει στο παραπάνω μήνυμα!
Συμφωνω. Ρε παιδια ελεος δηλαδη. Εδω η ζωη μας εχει γινει σκατα και καθε μερα εχουμε και περισσοτερα προβληματα, κριμα ειναι να μπαινουμε εδω και να μανουριαζουμε. Ενταξει εγινε μια παρεξηγηση, παντου και παντα θα γινονται με τοσες διαφορετικες γνωμες απο τοσο πολυ κοσμο. Στην κυριολεξια εγινε του κωλου... για μερικους κωλους. Αντε μια χαρα παιδια ειμαστε ολοι ρε εδω μεσα και ο καθενας χρησιμος ειναι.

Και το πιπερακι καμια φορα καλο ειναι, δινει νοστιμια βρε.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Εν αρχή, θενκς για το ξε-κλείδωμα.
...
Άντε, καλή συνέχεια!...
Επειδή έψαχνα αρκετές μέρες να βρω έναν καλό λόγο γιά να νιώσω ότι μπορεί ν'αλλάξει προς το καλύτερο κάτι που έδειχνε δύσκολο έως ακατόρθωτο,νομίζω πως το βρήκα.Όσοι έκαναν την προσπάθεια να ξαναγυρίσεις έχουν λόγους κατ'αρχάς να χαίρονται που δείχνεις να μην εγκαταλείπεις εύκολα τα πεδία της άμιλλας και της συνέπειας. Σίγουρος γιά τις καλές ΄΄συνέχειες΄΄...

Reaction score
3

Προς τον φίλο costas EAR και μόνο ...

Μετά το post σου 415, θεωρώ ότι πρέπει να πω μερικά πράγματα και αυτό γιατί πιστεύω θα τα καταλάβεις πλήρως, εφόσον είμαι σίγουρη ότι τα βλέπεις από την ίδια οπτική γωνία με μένα: την συναισθηματική...
Και δεν με νοιάζει αν θα με κοροϊδεύσουν κάποιοι, φτάνει που πιστεύω ότι εσύ θα καταλάβεις...

Δεν ξέρω ποια είναι η πορεία σου σαν μέλος των τεχνικών κατηγοριών, εδώ σε αυτό το thread το είδα...
Βλέπω μόνο κάποια μηνύματά σου στις κατηγορίες που παρακολουθώ, που δεν είναι οι τεχνικές ...

Κατάλαβα ότι είσαι πολύτιμος και σημαντικός για τα δεδομένα του av.

Αλλά για μένα, είσαι ένας φίλος που γνώρισα από κοντά και τσουγκρίσαμε τα ποτήρια μας μαζί με την Ομάδα της Θεσσαλονίκης, ένα βροχερό βράδυ του Ιουνίου...

Είσαι ένας φίλος που γνώρισα και μας τίμησε με την παρουσία του σε ένα τραπέζι αντάξιο της φήμης των Θεσσαλονικιών και μας υποδέχθηκε με χαμόγελο και ζεστασιά και νιώσαμε αμέσως μέρος ενός πολύ σπουδαίου χώρου που το πολύτιμότερό του στοιχείο, δεν είναι τα καλώδια και τα ηχεία, αλλά οι άνθρωποί του ...

Δεν μπορώ να ξέρω πόσο άρτιες και δομημένες είναι οι αναλύσεις σου...
Μπορώ να δω μόνο τι σημαίνεις για ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων.

Επίσης, μπορώ πλήρως να αντιληφθώ την ανθρώπινη διάσταση του θέματος και αυτό γιατί το γεγονός του επίμαχου thread μας κτύπησε και τους δύο από διαφορετική γωνία:

- Εσένα από την πλευρά της ποινής
- Εμένα από την πλευρά της κατηγορίας που συντονίζω

Το ίδιο πονέσαμε και οι δύο, πίστεψέ με...
Ίσως δεν έχω νοιώσει χειρότερα στην διαδικτυακή μου πορεία εδώ μέσα από τότε που έγινα μέλος, πριν περίπου 1,5 χρόνο...

Όμως τώρα, αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι δεν είχες πρόθεση να με στεναχωρήσεις ή να με αμφισβητήσεις σαν συντονίστρια.

Ίσως βέβαια να μην κάνω γι αυτό το ρόλο, επειδή βλέπω τα πράγματα πολύ συναισθηματικά και προσέχω πάντα πως και τι θα γράψω, με το φόβο μήπως άθελά μου θίξω κάποιον.

Ο ρόλος μου θέλει γερό στομάχι και δεν το διαθέτω μέχρι σήμερα.
Προσπαθώ να εκφράζομαι όσο το δυνατόν πιο ήπια, ώστε να υπάρχει η ηρεμία να διαβάσει κάποιος αυτά που γράφω και να καταλάβει τι εννοώ.

Μου εύχονταν σιδεροκέφαλη - όταν έγινα συντονίστρια - και γω δεν ήξερα τι πάει να πει αυτό.
Δεν με ενδιέφερε να ασκήσω κανενός είδους εξουσία, παρά μόνο να φροντίσω να διατηρηθούν οι κανόνες για να λειτουργεί εύρυθμα το site στους τομείς που έχω αναλάβει.

Γι αυτό, οι συστάσεις μου είναι μέσα στα μηνύματα που εμφανίζονται στην σελίδα, ορατά σε όλους...
Το κουμπί του ban δεν ξέρω καν που είναι...
Μόνο 2 warnings έχω ρίξει και αυτά για spamming...
Γι αυτό πιστεύω πως δεν κάνω τελικά για συντονίστρια...

Με ενδιέφερε περισσότερο η εκτίμηση των ανθρώπων που έγιναν πολύτιμοι φίλοι για μένα, χωρίς να με γνωρίζουν,

αυτοί που μέχρι και αυτή την στιγμή μου στέλνουν μηνύματα υποστήριξης και μου ζητούν να μην φύγω...

Κώστα, ξέρω καλά ότι είσαι πληγωμένος, όπως συναισθηματικά φορτισμένοι είμαστε όλοι μας ...

Από μένα δεν συντρέχει λόγος παρεξήγησης και σε ευχαριστώ για τις εξηγήσεις σου.

Για τον Νίκο τώρα...

Αγαπάει πολύ αυτό το χώρο και έχει δουλέψει απίστευτες ώρες πάνω στον υπολογιστή για να τον κάνει τον πρώτο στον τομέα του av.

Δεν συγχωρεί λάθη στην δουλειά του και το ξέρω καλά καθώς παρακολουθώ την πορεία του 30 χρόνια τώρα.

Σε ό,τι αναλαμβάνει, δεν του αρκεί τίποτε λιγότερο από το τέλειο.

Τη δεδομένη στιγμή, αυτό πίστεψε ότι ήταν το σωστό, αυτό έκανε.
Δεν το έκανε για να καλύψει τα εγωιστικά του κενά ή να ικανοποιήσει την στενοχώρια που μου προκάλεσε το θέμα.

Το έκανε γιατί σαν Ζυγός, έχει το βαρύ φορτίο να κρατά τις ισορροπίες και αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο και τον κάνει να φαίνεται πολλές φορές αντιπαθητικός.

Και αυτό, πίστεψέ με είναι ασύγκριτα οδυνηρό ...
Γιατί ο zoglair μόνο εμπαθής δεν είναι ...

Από την άλλη και συ, νιώθω ότι αγαπάς αυτό το χώρο, τόσο όσο ο zoglair.
'Όποιος και να φύγει από εδώ, από την άλλη μέρα θα είναι άλλος άνθρωπος ... λιγότερο ευτυχισμένος, γιατί θα του λείπει αυτό που λέμε ''σπίτι''...

...και σπίτι, φίλε Κώστα, δεν είναι τα ντουβάρια ...

... είναι όλα αυτά που μοιραζόμαστε εδώ και είναι ανεκτίμητα.

Είναι τα συναισθήματα που παράγονται σε μια οθόνη, που ζωντανεύει κάθε φορά που συνδεόμαστε εδώ και αυτόματα από όλα τα μέρη της Ελλάδας, βρισκόμαστε όλοι μαζί με τους φίλους μας, έτοιμη να μοιραστούμε μια μαγική διαδρομή με το γέλιο μας, τις γνώσεις μας, την λαχτάρα μας να βρεθούμε εδώ και να βρούμε τις γέφυρες που θα μας βοηθήσουν να συνυπάρξουμε ...

Για μας βέβαια, η υφιστάμενη κατάσταση εξακολουθεί να ισχύει.
Έχουν δοθεί οι παραιτήσεις μας ...

Όμως θεώρησα υποχρέωσή μου να γράψω αυτά σε σένα και δεν προτίθεμαι να δώσω άλλη τοποθέτηση ή εξηγήσεις ...

Reaction score
14

Προς τον φίλο costas EAR και μόνο ...

Μετά το post σου 415, θεωρώ ότι πρέπει να πω μερικά πράγματα και αυτό γιατί πιστεύω θα τα καταλάβεις πλήρως, εφόσον είμαι σίγουρη ότι τα βλέπεις από την ίδια οπτική γωνία με μένα: την συναισθηματική...
Και δεν με νοιάζει αν θα με κοροϊδεύσουν κάποιοι, φτάνει που πιστεύω ότι εσύ θα καταλάβεις...
......

Για μας βέβαια, η υφιστάμενη κατάσταση εξακολουθεί να ισχύει.
Έχουν δοθεί οι παραιτήσεις μας ...

Όμως θεώρησα υποχρέωσή μου να γράψω αυτά σε σένα και δεν προτίθεμαι να δώσω άλλη τοποθέτηση ή εξηγήσεις ...
Σοφία ορθή... και καθήμενη στον υπολογιστή ορθά τα λέει!!!!

ΜΠΡΑΒΟ σου είσαι ντόμπρος ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

δεν νοιώθω οτι πρέπει να πώς άλλη κουβέντα εκτός απο οτι εύχομαι η Δευτέρα να μας βρεί όλους εδώ μαζί παρέα με άλλη διάθεση και με το μυαλό μας να εχει κάνει reset απο την παραφωνία που εγινε...

"Let Bygones be bygones"(*) λένε οι Αγγλοι... ας τα πάρουμε όλοι έτσι...:105:

(*) something that you say in order to tell someone to forget about unpleasant things that have happened in the past

Reaction score
250

Θα σας παρακαλούσα να με παρακολουθήσετε με προσοχή !

Μπαίνουμε σε αυτό το forum για να συζητήσουμε πάνω στο hobby μας . Μπαίνουμε όμως και για να κουβεντιάσουμε θέματα επίκαιρα και μη που σχετίζονται με την ζωή και την κοινωνία . Μπαίνουμε επίσης για να χαλαρώσουμε από την ένταση της καθημερινότητας και τα προβλήματά της ζωής μας .Κάνοντας ενδεχομένως χιούμορ και πειράζοντας ο ένας τον άλλον.

Η παρέα μας έχει επεκταθεί αριθμητικά σε υπερβολικό βαθμό. Είναι αναπόφευκτο αυτή η παρέα να μην μένει ανεξέλεγκτη . Η χρόνια διαδικτυακή εμπειρία και πρακτική έχει αποδείξει την απόλυτη αναγκαιότητα της Διαχείρισης. Η διαχείριση αυτή ασκείται συνήθως και κατά τεκμήριο από μέλη του φόρουμ που σε βάθος χρόνου έχουν επιδείξει μεράκι , πάθος , γνώσεις και ήθος . Οι διαχειριστές όμως και οι συντονιστές είναι άτομα που αναλώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους στο φόρουμ. Παραμελώντας ενίοτε και την εργασία τους , την προσωπική τους ζωή και παραδόξως το ίδιο τους το hobby στην πράξη. Δεν είναι δικαστές , ούτε έχουν εμπειρία από διαχείριση Πειθαρχικών διαδικασιών.

Ακόμη και οι νόμοι του κράτους είναι ασαφείς και η εφαρμογή τους ενίοτε οδηγεί σε διαφορετική εφαρμογή τους από περίπτωση σε περίπτωση. Αφήστε που υφίστανται και αρμόδια όργανα για την ερμηνεία τους και τις σχετικές γνωμοδοτήσεις.

Θα ήταν κατά συνέπεια ηλίθιο να απαιτήσει κάποιος από ένα χομπίστα που ασχολείται με τον δικάναλο ήχο υψηλής πιστότητας ή με την βιντεοπροβολή να εφαρμόζει πειθαρχικές διαδικασίες που θα ήταν άψογες από κάθε άποψη και δεν θα προκαλούσαν αμφισβητήσεις και παράπονα.

Με 20000 περίπου μέλη και σε 7-8 χρόνια λειτουργίας είναι άξιον απορίας πως εμφανίζεται μια τέτοια κρίση για πρώτη φορά ! Τα forα κύριοι έχουν εγγενές το στοιχείο της αντιπαράθεσης και της σύγκρουσης . Όλα τα fora. Όποιος νομίζει ότι υπάρχουν fora χωρίς προβλήματα εθελοτυφλεί και είναι αφελέστατος. Προβλήματα υπάρχουν σε κάθε κοινωνική ομάδα και κάθε οικογένεια ακόμη και εξαιρετική.

Εξέφρασα την συμπαράσταση μου στο Κώστα Ear γιατί εκτίμησα ότι είναι εξαιρετικός-χαρισματικός άνθρωπος , με κορυφαία προσφορά στο φόρουμ και αναντικατάστατη διαρκή παρουσία.Κυρίως όμως γιατί εκτίμησα ότι η τελευταία του ενέργεια δεν έγινε κακόβουλα και σκόπιμα και δεν είχε σκοπό να πικάρει κανένα και να αμφισβητήσει κανένα.

Με την εξέλιξη όμως που παίρνουν τα πράγματα θέλω πλέον να δηλώσω την αμέριστη συμπαράσταση μου προς δύο άτομα που βάλλονται ανηλεώς κα έξω από κα΄θε μέτρο και λογική. Όπως στενοχωρήθηκα γιατί ήξερα ότι ο υπερβολικά ευαίσθητος και συναισθηματικός Κώστας βίωνε μια απίστευτη φόρτιση από την μεταχείριση που θεωρούσε ότι υπέστη άδικα άλλο τόσο ενοχλούμαι τώρα για την άσκημη συναισθηματική φόρτιση που υφίσταται ο zonglair και η Wanda. Ακόμη και αν έσφαλε ο Νίκος (που κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει) εφαρμόζοντας «κατά γράμμα» τον νόμο και αφιστάμενος μεθόδων «ήπιας» αντιμετώπισης του προβλήματος , αυτό που γίνεται τώρα δεν το αξίζει.

Ο Νίκος είναι ο στυλοβάτης του φόρουμ . Τα κείμενα που έχει αναρτήσει στον χώρο της βιντεοπροβολής και όχι μόνο είναι ίσως τα καλύτερα του site. Είναι ταυτόχρονα ένας εξαιρετικός και άκρως ενδιαφέρων άνθρωπος . Ενδέχεται να έκανε λάθος στην εκτίμηση των προθέσεων του Κώστα . Ενδέχεται να αστόχησε στην υλοποίηση της ποινής .Ενδέχεται όμως . Λάθη κάνουν ακόμη και δικαστικοί λειτουργοί σε ανώτατα δικαστήρια . Τα ίδια ισχύουν και για την Wanda . Μια ιδιαίτερα ευαίσθητη,ευγενική, έξυπνη και συμπαθέστατη παρουσία. Μια παρουσία που κοσμεί το avsite.

Ένα αμφιλεγόμενο λάθος δεν διορθώνεται με άλλο μεγαλύτερο. Και το να χάσουμε τους δύο ανωτέρω από το φόρουμ θα ήταν μεγάλη απώλεια.

Ως Εκ τούτου παρακαλώ θερμότατα , επαναλαμβάνω παρακαλώ θερμότατα:

1) Τον Κώστα Ear να επανέλθει στο site. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ τις audio κατηγορίες χωρίς το πάθος, το μεράκι , τις γνώσεις , την εμπειρία , το πάθος και την ψυχή του Κώστα . Κώστα τέλειωσε το ρε Φίλε . Είσαι μεγάλη ψυχή και ξέρω ότι δεν θα δυσκολευτείς να ξεπεράσεις αυτό που εξέλαβες σαν αδικία και προσβολή. Κώστα σε παρακαλώ!!!!!!

2) Όλους τους άλλους να σταματήσουν εδώ ! Με το να πετροβολούν επί δικαίων και αδίκων θα οδηγήσουν στην κατάρρευση αυτής της παρέας που σε όλους μας δίνει χαρά και διεξόδους. Παρακαλώ τα κοινά μέλη να σταματήσουν .

Ειπώθηκαν αρκετά…Δεν εξυπηρετεί σε σε τίποτε η διαιώνιση του θέματος. Τα μηνύματα τα πήραμε όλοι μας

.Δεν θα διαλύσουμε ψυχολογικά τους στυλοβάτες του φόρουμ .

Δεν αξίζουν τέτοια μεταχείριση. Τους το χρωστούμε όλοι εμείς που μπαίνουμε σε αυτό το καλοσυντηρημένο και σταθερό διαδικτυακό περιβάλλον για να ενημερωθούμε ,συζητήσουμε ,διασκεδάσουμε.

Κύριοι μια συνέχεια της κουβέντας δεν θα εξυπηρετήσει τίποτε. Όλοι πήραμε τα μηνύματα που πρέπει και θα πορευτούμε ανάλογα….

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.929

δε θέλω να τραβάω κανένα σχοινί, δεν είναι του χαρακτήρα μου, ίσως άλλοι στη θέση μου να μη κάναν το ίδιο, αλλά όχι εγώ. Έτσι, για το θέμα του μπαν μου, μετά τα παρακάτω:

Ως άνθρωπος, νοιώθω πως - άθελά μου - έβλαψα συναισθηματικά τον Κώστα και γι αυτό του ζητώ ειλικρινά συγγνώμη.
(Αυτό και μόνο, μεσιέ Ζογκλερίδη, μου υπεραρκεί ουσιαστικά. δε με ενδιαφέρει το όποιο ξεχέσιμο μπορείς να μου ρίξεις. Ή οι όποιες κατηγορίες. Γι'αυτό και είναι το μόνο που θυμάμαι από το κείμενό σου! Ξέρω και τι κάνω βέβαια...:126:)

Καταλαβαινω πως το μονο σου ενδιαφερον ειναι να προσφερεις κατι καλο για αυτο to site.

Θες και συγνωμη απο μενα?
...εαν το θεωρεις απαραιτητο να το κανω και αυτο εκ μερους ολης της Δ.Ο και της ΣΟ.
Λαθη κανουμε ολοι και καθε ημερα που περναει.
πράγματι λάθη γίνονται.

Το θέμα είναι να μπορούμε να τα διορθώσουμε. Και να τα διορθώνουμε συνεχώς. Και ο καλύτερος τρόπος είναι να ακούμε.
Όμως τώρα, αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι δεν είχες πρόθεση να με στεναχωρήσεις ή να με αμφισβητήσεις σαν συντονίστρια.

Από μένα δεν συντρέχει λόγος παρεξήγησης και σε ευχαριστώ για τις εξηγήσεις σου.
που και πολλά είναι, δε τίθεται πλέον κανένα θέμα εκ μέρους μου για το "μπανάκι".

Άλλωστε, ποτέ δεν επιδίωξα να προκαλέσω αναστάτωση στο φόρουμ, πόσο μάλλον να τη συνεχίσω....

Σας θυμίζω βέβαια πως το εν λόγω θρεντ που τώρα γράφω, αναπτύχθηκε όσο ήμουν μπαναρισμένος, ούτε εγώ το ξεκίνησα ούτε ποτέ φανταζόμουν να πάρει τέτοιες διαστάσεις.

Δε κρατώ σε κανέναν κακία, πράγμα που νομίζω άλλωστε πως το ξεκαθάρισα ΑΜΕΣΩΣ με τη λήξη του μπανιαρίσματός μου. Και θα ήταν ιδιαίτερα χαζό αν το έκανα. Προφανώς...

-----------------------------------------------

ΑΣΧΕΤΩΣ όμως του θέματος όσον αφορά εμένα, το οποίο επαναλαμβάνω θεωρήστε το λήξαν, πιστεύω πως είναι πια σαφές, πως υπάρχουν κάποια θέματα προς επίλυση.

Άλλωστε, θα είναι χαζό να πιστέψει οποιοσδήποτε (ιδίως εγώ) πως ~500 ποστς και >27.000 θεάσεις αφορούν "συμπαράσταση" στον EAR τον αδικο-μπαναρισμένο.... χαχαχαχαχα, προφανώς κι όχι.

Απορώ μάλιστα πως κάποιοι υπονοούν κάτι τέτοιο, πως δηλαδή όλα αυτά τα ποστς αφορούν ΜΟΝΟ το μπαν που φαγα! :111:

Αυτή η υπεραπλούστευση είναι για παιδικά μυαλά μόνο....

Θεωρώ λοιπόν, πως με την ευκαιρία του ατυχούς αυτού περιστατικού (είδες πως περιγράφω το μπανάκι μου?) βγήκαν στη φόρα ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Καιρός ήταν. Για πολλούς από μας ήταν σαφές πως υπήρχε πρόβλημα, το νιώθαμε. Το ξέραμε. Το βλέπαμε. Το συζητούσαμε. Τώρα λοιπόν, ήρθε η ώρα να βγουν κάποια πράγματα ώστε να δωθεί λύση, κι όχι συγκάλυψη, γιατί διαφορετικά δε βλέπω αίσιο τέλος.

Ξέρετε πολύ καλά τι πιστεύω, τα έγραψα αναλυτικά. Προφανώς δεν έκανα "ανάλυση του μπαν μου", έκανα με τον τρόπο μου, ανάλυση κάποιων μόνο προβλημάτων. Υπάρχουν κι άλλα. Πολλά και σημαντικά.

Παρακαλώ και γω να τα αναλύσετε, μπας και βρεθεί άκρη.
Περιμένω τα νέα της ΔΟ-ΣΟ.

ΥΓ

Βασίλη, το παρακάτω ποστ σου το είδα αφού είχα γράψει ήδη τα παραπάνω.

Ως Εκ τούτου παρακαλώ θερμότατα , επαναλαμβάνω παρακαλώ θερμότατα:

1) Τον Κώστα Ear να επανέλθει στο site. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ τις audio κατηγορίες χωρίς το πάθος, το μεράκι , τις γνώσεις , την εμπειρία , το πάθος και την ψυχή του Κώστα . Κώστα τέλειωσε το ρε Φίλε . Είσαι μεγάλη ψυχή και ξέρω ότι δεν θα δυσκολευτείς να ξεπεράσεις αυτό που εξέλαβες σαν αδικία και προσβολή. Κώστα σε παρακαλώ!!!!!!

εννοείται πως σε πρόλαβα. Ξέρεις άλλωστε πως σε πολλά σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο... Εκ μέρους μου, για το μπαν δηλαδή, τέλειωσα ήδη το θέμα. Ο Zoglair ξέρω πως το έχει καταλάβει εδώ και πολύ....

Αλλά ΠΡΕΠΕΙ να αναλυθούν-επιλυθούν τα θέματα που βγήκαν πια στην επιφάνεια. Που είναι πολύ πιο σημαντικά από το αν ο EAR θα γράφει στο φόρουμ....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.929

Για τον Λουκά, επειδή έσκασε ο άνθρωπος να το ζητάει και κανείς δε του δίνει σημασία, και χωρίς να επιθυμώ σε καμιά των περιπτώσεων η κίνησή μου αυτή να καταλήξει σε "λαικό δικαστήριο", ποστάρω το πρώτο ποστ μου έναρξης του επίμαχου θρεντ. Άρα Λουκά, ουσιαστικά απαντώ και στο ερώτημά σου....:126:

Τίτλος: 'Πικάντικες'' (κι αστείες) φωτογραφίες... (adults, please enter!)

Σ'αυτό το θρεντ σκοπός είναι να μαζευτούν "πικάντικες", όμορφες, αστείες και γενικά φωτογραφίες που γενικώς ...αρέσουν σε ενήλικες! :126:

Από απλά αντικειμενικά έξυπνες - χαριτωμένες - όμορφες "πικάντικες" φωτογραφίες, μέχρι αυτό που χαρακτηρίζεται πλέον ως "γυμνή τέχνη".

Αν και δε χρειάζεται καν να το αναφέρω, αλλά έστω και για τους "τύπους", φωτογραφίες τύπου "πορνό" δεν ταιριάζουν διόλου σε αυτό το θρεντ, ούτε φυσικά και στο φόρουμ μας.

Και εννοείται πως η παρακολούθηση των φωτογραφιών αυτού του θρεντ "θα μπορούσαν να φέρουν σε δύσκολη θέση κάποιον, ο οποίος παρακολουθεί το χώρο μας από το γραφείο του, μαζί με τους συναδέλφους του ή τον εργοδότη του ή κάποιον που παρακολουθεί από το σπίτι του τις συζητήσεις μας, παρουσία των παιδιών του", όπως πολύ γλαφυρά λέει η αγαπητή συντονίστριά μας wanda εδώ. Άρα, αν και εφόσον έχετε τέτοια θέματα, πχ αν έχετε τη συνήθεια να χαζολογάτε στη δουλειά σας (χιχιχι), τις βλέπετε με την ανάλογη "προσοχή"....

Όποιος δε θέλει, (φυσικά) ας μη τις βλέπει. :136:

Προτείνω, η παρουσίαση των φωτογραφιών σας να είναι με ένα μικρό σχόλιο και να μην είναι είναι υπό μορφή ένθετης φωτογραφίας στο κείμενο, αλλά έτσι:

δηλαδή με τη μορφή spoiler όπως εδώ, ή και με τη μορφή link, ώστε ταυτόχρονα και να μη φορτώνεται πολύ η σελίδα με γραφικά αλλά και να τηρούνται οι οδηγίες της διαχείρησης...

Και... πάμε λοιπόν! Ξεκινώ με ΧΧΧ (Χείλη - Χείλη - με Χρώμα! μα που πήγε το μυαλό σας...)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Επιτελους,τελος. Α ρε photoshop που επεσε

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Κυριε Costas Ear,
μας το εκανες εδω μεσα μπαχαλο, μην νομιζεις πως θα την γλυτωσεις
ετσι φτηνα απο εμενα.

Ζητησες κυριε μου η οχι καποια πραγματα για να ξαναγυρισεις?
Τα πηρες ολα?
Βλεπεις πουθενα τον αδερφουλη σου στην ΔΟ?
Να μεινεις εκτος φορουμ μεχρι να ξαναγυρισει!
Γιατι....δεν ξερω πως αλλιως να τον εκβιασουμε για να ξαναγυρισει:120::137:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.929

''δωσε'' και τον μπιν στεγνα...μην τον αφησεις...:142:
εγώ χατήρια δε χαλάω, άρα, σου κάνω το χατήρι:

δες και δες

Επιτελους,τελος.
λες να είναι αυτό το τέλος? μπα, λυπάμαι, χάσατε....

Κυριε Costas Ear,
μας το εκανες εδω μεσα μπαχαλο
μπα, δε θέλετε τη βοήθειά μου για αυτό, μόνοι σας το κάνατε μπάχαλο! ΒΡΗΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙ/ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ. Μη ξεχνιέσαι....:144:

Βλεπεις πουθενα τον αδερφουλη σου στην ΔΟ?
Να μεινεις εκτος φορουμ μεχρι να ξαναγυρισει!

+1000.
την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια....:126:

(κάντην κι εσύ. βγάλε τη γυναίκα. α, και μείνε ανήσυχος!)

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead