ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?
Εκτος εαν το εχουμε ριξει στον υπνο 24 ωρες το 24ωρο.
Μου δινεις ενα ακομα επιχειρημα λοιπον.
Τα λαθη, εαν υπαρχουν και σε ολες τις μεριες,ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ!
Για το θεμα επιβολης ποινων θα εχετε νεα συντομα.
Και τωρα επιτρεψτε μου παρακαλω
Εχω παρατησει αυτες τις ημερες δουλεια και οικογενεια
κσι η συζυγος με εφερε προ των ευθυνων μου(οχι με τον
καλυτερο τροπο)
Καθως κρατω την υπομονη μου(ουτε και εγω ξερω πως)
για να μην την καρυδωσω θα πρεπει...να την βγαλω εξω(την συζυγο).
Να παω ησυχος?
Λαθη κανουμε ολοι Βασιλη και καθε ημερα που περναει.Και πιστευεις Ανδρεα οτι επειδη θα εχουν διαφορετικη αποψη απο μενα θα πρεπει να τους...μαστιγωνω? Κατανοητο και σεβαστο για το βαρος της δουλειας ομως γιατι ρε αδερφε να υπαρχουν αυταρχικες αντιδρασεις απο την ηγεσια του φορουμ. Και εμεις τα απλα μελη ειμαστε σαν αρρωστοι. Καθημερινα με τις ωρες διαβαζουμε τα γραφομενα περνουμε θεσεις συμβουλευουμε και μας συμβουλευουν κανουμε και την πλακα μας που και που. Σιγουρα θα κανουμε και το κρυο αστειο, καποτε θα θυμωσουμε και θα γραψουμε και καμμια βλακεια, ειναι αναγκη να υπαρχει αυτο το απαραδεκτο μπαν και μαλιστα απροειδοποιητα? Επειμενω οτι ειναι προσβλητικο γι αυτον που το δεχεται. Πολυ περισσοτερο αν πιστευει οτι αδικα το δεχεται, γιατι δεν τον περνανε και απο δικαστηριο, πιθανο ο υπευθυνος του φορουμ που επιβαλει την ποινη να κανει κι αυτος λαθος. Και βεβαια η περιπτωση του Κωστα μπορει να ηταν ακραια, ποσες ομως περιπτωσεις μπορει να ειναι θαμενες και να μην πηραν εκταση επειδη ηταν σε μη επιφανη μελη?
Επιμενω σ αυτο οπως βλεπεις γιατι αυτο πιστευω οτι ειναι η πηγη του κακου. Θα πρεπει σιγουρα να τεθει εκ νεου το θεμα του μπαναρισματος στους υπευθυνους του φορουμ. Οσο για τον πουριτανισμο νομιζω οτι τα μελη εδωσαν σαφη απαντηση με τα μεχρι τωρα μηνυματα τους.
Εκτος εαν το εχουμε ριξει στον υπνο 24 ωρες το 24ωρο.
Μου δινεις ενα ακομα επιχειρημα λοιπον.
Τα λαθη, εαν υπαρχουν και σε ολες τις μεριες,ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ!
Για το θεμα επιβολης ποινων θα εχετε νεα συντομα.
Και τωρα επιτρεψτε μου παρακαλω
Εχω παρατησει αυτες τις ημερες δουλεια και οικογενεια
κσι η συζυγος με εφερε προ των ευθυνων μου(οχι με τον
καλυτερο τροπο)
Καθως κρατω την υπομονη μου(ουτε και εγω ξερω πως)
για να μην την καρυδωσω θα πρεπει...να την βγαλω εξω(την συζυγο).
Να παω ησυχος?