Περι τιμων

Reaction score
460
Απάντηση: Περι τιμων

Βλεπω στο Ιταλικο περιοδικο Annuario οτι η canton εχει 68 διαφορετικα μοντελα ηχειων και συνολα 5.1 το ηξερε κανεις αυτο?μηπως τελικα αυτη ειναι η καλυτερη διαφημηση?και ποσοι ειναι αυτοι οι οποιοι αγορασαν ενα Α ηχειο ειδικου τυπου ενω ηθελαν το Β αλλα δεν ηξεραν οτι υπαρχει?Τελος παντων πιστευω οτι η μοναδικη χωρα που δεν εχει τετοιο εντυπο ειναι η Ελλαδα οπως παντα ελειπεις και σε αυτον τον τομεα.

Reaction score
460

Ο Ντενον 4308 εχει στην Ιταλια 2850 ευρω,ο ΑVC-A1XVA 7900 ευρω,τα klipsch rf 83 3400ευρω.Και τα klipsch rf 83 στην Αμερικη κοστιζουν 2498$ ευχαριστω πολυ..και ουδεν σχολιο.jbl ls 80 στην Αμερικη 3998$ στην Ελλαδα κατι λιγοτερο απο 3000ευρω ουδεν σχολιο και παλι.

Reaction score
460

Νικολα πιστευω οτι σε υπερκαλυψα πριν οχι λογω φιλιας αλλα τα νουμερα μιλανε μονα τους εξαλλου τον Αμερικανικο τιμοκαταλογο τον εχεις και μπορεις να πιστοποιησεις του λογου μου το αληθες.Ειναι ετσι?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Yπαρχει εξήγηση.
Κάποιοι αντιπρόσωποι τηρούν την RRP (recomented retail price) και καποιοι άλλοι κάνουν του κεφαλιού τους.

Reaction score
460

Ο καθε ενας κανει οτι θελει για αυτο παμε κατα διαολου.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Περι τιμων

Δεν αναφερθηκα πουθενα για ετησιο εντυπο με τεστ απλα περιγραφη,τιμη και φωτογραφια.Οπως ειπα και ποιο πριν η Ιταλια εχει ακριβοτερες τιμες απο ελλαδα κατα 10% περιπου αλλα και παλι λεω οτι δεν κολαω ιδιαιτερα στις τιμες οσο για την ενημερωση π.χ ποσοι απο εμας γνωριζουν τα ενισχυτικα AESTHETIX με τιμη (τελικος)13500$,AUDIO DESIGN ASSOCIATES 11000$,AYDIO SPACE 20000$,AUDIOPAX 15000$,αυτα ειναι λιγα απο το Α.Εχει Β,Γ κ.λ.π,αλλα για να μην γινομαι υπερβολικος ας δωσουν ολες οι ελληνικες αντιπροσωπειες στα προιοντα που εισαγουν τις τιμες και τα χαρακτηριστικα για να ξερουμε τι υπαρχει στην ελληνικη αγορα πραγμα το οποιο λιγοι γνωριζουν.Και επειδη μιλαμε για ιντερνετ δεν εχουν ολοι την δυνατοτητα να το εχουν για διαφορους λογους π.χ εγω ειμαι 43 ετων και το 2009 μου πηρε η συζυγος μου δωρο εναν υπολογιστη και μαθαινω μονος μου.Υπαρχει και μια ομαδα ανθρωπων που τα θελει γραμμενα,τα γραπτα μενουν.Ας παμε λοιπον ποιο πισω,εστω οτι εχω δυνατοτητα προσβασης στο διαδυκτιο πως θα ψαξω μια μαρκα που δεν γνωριζω?Για αυτους τους λογους λεω εντυπο και παλι εντυπο.
Τα ADA, εχουμε τη τυχη να τα εχουμε και στην Ελλαδα και οχι μονο. Ειναι ζωντανα, στημενα και παιζουν για οσους θελουν να ακουσουν τον hi-end ηχο του home-cinema.
Σε λιγο καιρο και ζωντανο τεστ για το avsite.
Δεν ειναι καλυτερο απο ενα αψυχο εντυπο ?
Οσο για τιμες....just try me....:126:.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Αποστολη η αγορα ειναι σαν ενα κουβα σκ@τα .Και κατι καλο νε ρειξεις μεσα, ή στο πατο θα παει, ή απλα δεν θα φαινεται.Ο κοσμος καθε μερα που θα περνα θα ψωνιζει και πιο πολυ απο το δυκτιο.Σχεδον τα παντα ειναι πιο φτηνα σε χωρες με βασικο πολυ μεγαλυτερο απο του μεσου ελληνα.
Απο εκει και μετα καποιοι που μπορουν να πετυχουν καλυτερες τιμες, πριν εχουν χρυσωσει την καθε αντιπροσωπια .Και επειδη οι εποχες του χρυσωματος και της αγνοιας σιγα σιγα σβηνουν οι πεινα ειναι προ των πυλων.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.475

Αργύρη όπως πάντα λες οτι σου κατέβει , ξεκόλα ρε πουλάκι μου.
Αντώνη ο avp-poa εχουν 8500 κατάλογο μετά απο την αύξηση που πήραν πέρυσι τον μάρτιο-απρίλιο.Οταν πήρα εγω τον avp 2008 σεπτέμβριο είχε κατάλογο 6500.
Οσο για το street price βεβαίως ο καθένας πουλάει οσο θέλει μέχρι να τον πάρουν χαμπάρι και να τον κόψουν απο dealer,ξέρει ο argi τι εννοώ.
Πέρα απο ολα αυτά όποιος δεν θέλει αργυράκο δεν αγοράζει , αλλά όπως σου εχω ξαναματαπεί δεν μπορεί να γκρινιάζει , για οτι ψωνίσει κάποιος άλλος και οσο το ψωνίσει.
gecke?

Αυτά οσον αφορά στο #40.

Reaction score
460

Γιαννη πιστευεις αυτη η αυξηση των ντενον(28% περιπου) ειναι λογικη?και πως βγαινει πως διαμορφωνετε αυτη η αυξηση.Μπορει να μας το εξηγησει καποιος?Οσο αφορα το street price Γαννη τι να το κανω εγω οταν πριν τον πιασουν εχω ηδη ψωνισει εγω και καποιοι αλλοι!Μηπως τελικα οι αντιπροσωποι πρεπει δημοσιευουν τον εκαστωτε τιμοκαταλογο τους για να μας προστατευουν απο τους τυχοδιωκτες εμπορους?μηπως τελικα αυτη η ομαδα εμπορων δεν θελουν να βγει ενα τετοιο εντυπο?Φιλε οπποελλας, οσο αφορα τωρα την κυκλοφορια αυτου του εντυπου εχω να σε ρωτησω το εξης.Αν δεν γινοταν αυτη η συζητηση πως θα μαθαιναμε για το συγκεκριμενο προιον σου? Και ποσα μοντελα ADA υπαρχουν και ποσο εχουν?που θα βρω τεχνικες πληροφοριες για 500 διαφορετικες μαρκες που υπαρχουν?Και αλλο ενα σοβαρο θεμα ειναι απο που θα μαθαινουν οι νεωτεροι τα θρυλικα μηχανηματα του παρελθοντως,να κοιτα ποσο κοστιζαν καινουργια (οταν αυτα θα ειναι καταργημενα καποια χρονια)και σε μια ενδεχωμενη αγορα παλαιου μηχανηματος να ξερουν ποσο κοστιζε τοτε.Εχθες πουλησα ανα τελικο ενισχυτη SAE 2200 ποιος γνωριζει ποσο ειχε το μηχανημα αυτο καινουργιο το 1978?Εγω ομως που εχω την στερεοφωνια την τοτε ξερω και αξιολογω.

Reaction score
460

Γιαννη ποιο πανω εχω παραθεσει καποιες τιμες στον Νικο δεν ειδα σχολιο απο κανεναν.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

και βεβαια ειναι λογικη μια αυξηση της ταξης του 28% σε επιλεγμενα προιοντα.Μια μερα που ξυπνανε οι ντενονελοι λενε ποσο να ακριβυνουμε τα hi end προιοντα μας ?
10 % , ας πουμε , λεει ο ενας
και απαντα ο αλλος,
αν ειναι κατω απο 27% δεν θα ειναι hi end αυξηση, ετσι και αλλιως τα σκυλακια μολις δουν fresh flesh θα τρεξουν
γαβ:143: γαβ:143: γαβ:143:

Reaction score
460

Νικο Αρβ,ο τελικος αποδεκτης ολων των κουτοπονηρων ενεργειων ειναι ο αγοραστης και καλα εμας τους παλιους που ξερουμε λιγο πολυ τι γινετε,οι καινουργιοι που οταν δουν αυτο το χαλι απογοητευονται και φευγουν απο τον χωρο?ειδατε τι εγραψε καποιος σε αυτην την συζητηση ποιο πριν "δεν παω στα μικρα καταστηματα γιατι εαν δεν ψωνισω με κοιτανε με μισο ματι και για αυτο παω στα απροσωπα πολυκαταστηματα που δεν σε ενοχλει κανεις"εκει αναγκαστικα θα οδηγηθουν με τα χρονια ολοι οι εκολαπτομενοι καταθετες χαιφιντελιστες εαν συνεχιστει αυτο,και ξερετε τι ψωνιζουν απο τα πολυκαταστηματα νομιζω.Δεν απορει κανεις οτι ο μεσος ορος ηλικιας των ενεργων χαιενταδων ειναι περιξ των 40ετων αυτο σας λεει κατι?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.475

Αντώνη εγω αυτό που ξέρω για την αύξηση της denon είναι οτι είχαν κοστολογήσει λάθος απο την ιαπωνία το κάθε μηχάνημα , και γι αυτό επήλθε η αύξηση .
Και δεν είναι λόγια μόνο του εδω αντιπροσώπου αλλά και απο το avs forum που το συζητάγαμε όταν ανακοινώθηκε.Το ίδιο έγινε για όλο τον κόσμο .Οποιος πρόλαβε πήρε.

Reaction score
460

Τι να πω ρε Γιαννη με αυτα που ακουω και βλεπω!

Reaction score
460

Ολοκληρη ντενον και εκανε λαθος η καταλαβε οτι το μηχανακι πουλαει και τοτε καταλαβε οτι εκανε λαθος γιατι θα πρεπει να ξερεις οτι σε τετοιου μεγεθους εταιρειες πριν βγει ο τιμοκαταλογος εχει περασει απο 10 ατομα μαζι με τα πληρη κοστλογια του.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Με ολη την καλη διαθεση ποιος μπορει να πιστεψει κατι τετοιο?
δηλαδη την πρωτη τιμη την ειχαν βγαλει under drunk mind
και καλα μια μερα ηπιανε και βγαλαν την τιμη μετα απο ποσο καιρο καταλαβαν οτι ειχαν δωσει λαθος τιμη?Γινονται αυτα ?
χαρακτηριστε με καχυποπτο μεχρι saudi arab αλλα τετοιο πραμα δεν το πιστευω.
Μετα απο ποσο καιρο να ξυπνησουν και να καταλαβουν οτι ειχαν δωσει λαθος τιμη?
και τα γραφουν και σε φορουμ? ποιος οι μεταμφιεσμενες καρακαξες ?
Ας γελασω χα χα χα all the way

Reaction score
460

Το κακο ειναι οτι μπαρουφες κανουν κακο στον χωρο μας, δεν ειδα καμια απαντηση στα παραπανω που εγραψα για τους νεους.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Γιατί κάποιος νέος να μπεί στην περιπέτεια του hi-hi/hi-end;Ειδικά απ την στιγμή που:
α)Τα οικονομικά του δεν το επιτρέπουν
β)Δεν έχει πολύ χρόνο να ασχοληθεί
γ)Δεν έχει χρόνο να ακούσει μουσική(το να χρησιμοποιεί κάποιος την μουσική ως υπόκρουση δεν αποτελεί λόγο να επενδύσει ένα σοβαρό ποσό).

Ναι μέν είναι ένα ευχάριστο ταξίδι αλλά αν του αρέσει το ταξίδι τότε δεν τον πολυνοιάζει ούτε το μέσο ούτε και ο προορισμός.
Και άντε να ψωνίσει hi-fi.Να καταλάβει τί απ τις νέες εγραφές;Την συμπίεση και το ψαλίδισμα που έχουν;Το ότι έχουν γραφτεί για να ακούγονται καλά μόνο στο ipod και τα κινητά.Να τις βάλει στο ηχοσύστημα του και να κλαίει τα λεφτάκια του;Ή να το ρίξει στην κρυόκωλη;

Reaction score
10
Αμα ξαναπεις κρυοκωλη την αγαπημενη μου ......

θα σου ξυρισω τη favorita.....συριζα...κι απο τη ριζα....:143:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.800
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός