vasilisnt
Golden Boy!
- Reaction score
- 2.770
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λ.Ε.Α.

αυτο δεν λεω και εγω εδω και ποσες σελιδες ??????????
η διαρκεια της παραχωρησης της Αττικης Οδου εχει να κανει με τα εσοδα της και οχι με χρονια !
χαμηλα τα εσοδα περισσοτερα τα χρονια παραχωρησης.... περισσοτερα τα εσοδα λιγοτερα τα χρονια παραχωρησης και η κυριοτητα περνα στο Δημοσιο πιο γρηγορα
μια αποφαση ειναι ...
μηπως μου πας κοντρα απλα για να μου πας κοντρα??? χαχακαι εδω μαλλον λαθος κανεις...ολα μα ολα περιγραφονται στην συμβαση παραχωρησης....δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα....
αν αυξησουν το αντιτιμο....και επειδη δεν θα υπαρχει αναλογη μειωση του φορτου....θα αυξηθει απλα η χρηματικη αποδοση του εργου...και μολις ξεπερασει ενα οριο που αναφερετε επακριβως στην συμβαση..ο δρομος επιστρεφει στο κρατος....ακομη και πριν την 25 ετια που ειναι ο μεγιστος χρονος παραχωρησης.
Αρα θα πρεπει να σκεφτουν πολυ καλα πριν ακριβυνουν τα διοδια...μαλλον προτιμουν να μεινει ετσι η κατασταση....
το κρατος μας μαλιστα εχει τιτλοποιησει τα εσοδα μετα την 25ετια προκειμενου να βρει τα χρηματα για να υλοποιησει την γραμμη 4 του μετρο....
αυτο δεν λεω και εγω εδω και ποσες σελιδες ??????????
η διαρκεια της παραχωρησης της Αττικης Οδου εχει να κανει με τα εσοδα της και οχι με χρονια !
χαμηλα τα εσοδα περισσοτερα τα χρονια παραχωρησης.... περισσοτερα τα εσοδα λιγοτερα τα χρονια παραχωρησης και η κυριοτητα περνα στο Δημοσιο πιο γρηγορα
μια αποφαση ειναι ...