- Reaction score
- 10
Double post
Στα Roister Emphasis 25?Παιδάκι μου μουρλό είσαι?
Εχεις δηλώσει μικρά τα 802? Αντε βάλτα large να βρείς την υγειά σου.Μεγαλύτερη μαλακία απο το να δηλώνεις small , , large ηχεία δεν υπάρχει ,, οτι προ και να εχεις.
Κάναμε το πείραμα με τον jargon , και στα δικά του και στα δικά μου.Η απώλεια πληροφορίας και αίσθησης είναι σημαντικότατη.Και οι δυο μας τα έχουμε ολα large , αφού μπορούμε και μας παίρνει , και είναι άλλο πράμα.:116:
Μέχρι να δω τον Άρχοντα τα είχα λαρτζζζ!! Δοκίμασα σε σμολ... Αύριο που θα ξαναδώ το πρώτο (με φάγανε φίλοι να το δούμε πάλι), θα τα βάλω λαρτζζζ και θα ενημερώσω... Μη βαράς... Δοκιμές κάνουμε!! Σε 5.0 (πριν το DD18) πάντως, στο Kungfu Panda, ήταν μαμάτα στα χαμηλά!!! Και εκεί συμφώνησα απόλυτα με τον Ημίθεο που κάποια στιγμή είχε πει ότι το καλύτερο 5.1 θα ήταν 5x802 λαρτζζζ χωρίς σαμπ! Μη μου αγχώνεσαι, και γνωρίζω πολύ καλά τι ηχεία είναι και τι μπορούν να κάνουν...Παιδάκι μου μουρλό είσαι?
Εχεις δηλώσει μικρά τα 802? Αντε βάλτα large να βρείς την υγειά σου.Μεγαλύτερη μαλακία απο το να δηλώνεις small , , large ηχεία δεν υπάρχει ,, οτι προ και να εχεις.
Κάναμε το πείραμα με τον jargon , και στα δικά του και στα δικά μου.Η απώλεια πληροφορίας και αίσθησης είναι σημαντικότατη.Και οι δυο μας τα έχουμε ολα large , αφού μπορούμε και μας παίρνει , και είναι άλλο πράμα.:116:
Τουλάχιστον αυτό είναι εξακριβωμένο!Γιατί κάποιοι σνομπάρετε την Audiovisual (οτι κάνει απατεωνιές)
Δεν νομιζω να την εβγαλε κανεις σκαρτη...Ρε παιδιά,συγνώμη,αλλά ορισμένοι που έχετε "τάση για το τέλειο" τρομοκρατείτε κόσμο.:107:
Θέλω να αγοράσω την τριλογία Bluray της Media markt και φοβάμαι μήπως μου βγει φόλα.Είναι μία χαρά οι ταινίες?Γιατί κάποιοι σνομπάρετε την Audiovisual (οτι κάνει απατεωνιές) άλλοι λέτε "θα το πάρω μόνο όταν βγει σε extended",άλλοι λέτε "η ανάλυση δεν ήταν η καλύτερη" και εγώ δεν μπορώ να αγοράσω την ταινία. Εγώ που δεν θέλω το extended και ούτε το τι έγινε στα παρασκήνια ή τα σαρδάμ που λένε στα γυρίσματα οι ηθοποιοί αλλά θέλω να απολαύσω την ταινία να την πάρω? 47€ δεν πρόκειται να την ξαναβρώ.
Οσο για την ανάλυση αν είναι πολύ καλή μην την βγάζετε σκάρτη επειδή δεν είναι τέλεια,αν συμβαίνει αυτό βέβαια..Περιμένω απάντηση σας (εσείς που έχετε τα ακριβά μηχανήματα κυρίως) ωστε να δράσω ανάλογα..
Η ειρωνίαείναι οτι μαζευω ταινίες χωρίς να έχω ούτε σκαρτ!Και όταν θα πάρω τα μηχανήματα θα έχει βγεί άλλη τεχνολογία και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!!!Μαζευω ο καημένος να πάρω την 40" Led Samsung που τόσο λαχταρώ..
Ευχαριστώ!
Για πες τι μονάδες φοράνε , και τι απόκριση δίνουν ?Στα Roister Emphasis 25?
Δεν συμφωνώ με αυτό, Ανδρέα, τουλάχιστον για τις PAL εκδόσεις... Σε τηλεόραση CRT, όντως φαινόταν για αναφοράς, αλλά με θέαση σε προβολέα ή Plasma/LCD γίνονται ορατά ψεγάδια, που τις τοποθετούν πιο κάτω. Άσε που είχαν και τσαπατσουλιές κατά το mastering (Oι 1 και 2 extended είχαν λάθος flag στην παλμοσειρά mpeg2 και η 3 extended προέρχονταν από μήτρα 480p@23,98fps με επιτάχυνση στα 25 και upscaling).Σε dvd ήταν εικονα αναφορας…
Σε Bluray η version που κυκλοφόρησε δεν θα μπορέσει να κληρονομήσει αυτόν τον χαρακτηρισμό..
Ελπιζω σε καλύτερη στο μέλλον..
Για αυτό έχει τεχνουργήματα σε γρήγορες σκηνές..480p@23,98fps με επιτάχυνση στα 25 και upscaling