lord of the rings

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.430
Απάντηση: lord of the rings

Παιδάκι μου μουρλό είσαι?
Εχεις δηλώσει μικρά τα 802? Αντε βάλτα large να βρείς την υγειά σου.Μεγαλύτερη μαλακία απο το να δηλώνεις small , , large ηχεία δεν υπάρχει ,, οτι προ και να εχεις.
Κάναμε το πείραμα με τον jargon , και στα δικά του και στα δικά μου.Η απώλεια πληροφορίας και αίσθησης είναι σημαντικότατη.Και οι δυο μας τα έχουμε ολα large , αφού μπορούμε και μας παίρνει , και είναι άλλο πράμα.:116:

Reaction score
0

Εχεις δηλώσει μικρά τα 802? Αντε βάλτα large να βρείς την υγειά σου.Μεγαλύτερη μαλακία απο το να δηλώνεις small , , large ηχεία δεν υπάρχει ,, οτι προ και να εχεις.
Κάναμε το πείραμα με τον jargon , και στα δικά του και στα δικά μου.Η απώλεια πληροφορίας και αίσθησης είναι σημαντικότατη.Και οι δυο μας τα έχουμε ολα large , αφού μπορούμε και μας παίρνει , και είναι άλλο πράμα.:116:
Στα Roister Emphasis 25?

Reaction score
10
Re: Απάντηση: lord of the rings

Μέχρι να δω τον Άρχοντα τα είχα λαρτζζζ!! Δοκίμασα σε σμολ... Αύριο που θα ξαναδώ το πρώτο (με φάγανε φίλοι να το δούμε πάλι), θα τα βάλω λαρτζζζ και θα ενημερώσω... Μη βαράς... Δοκιμές κάνουμε!! Σε 5.0 (πριν το DD18) πάντως, στο Kungfu Panda, ήταν μαμάτα στα χαμηλά!!! Και εκεί συμφώνησα απόλυτα με τον Ημίθεο που κάποια στιγμή είχε πει ότι το καλύτερο 5.1 θα ήταν 5x802 λαρτζζζ χωρίς σαμπ! Μη μου αγχώνεσαι, και γνωρίζω πολύ καλά τι ηχεία είναι και τι μπορούν να κάνουν...

Reaction score
1.269
Ρε παιδιά,συγνώμη,αλλά ορισμένοι που έχετε "τάση για το τέλειο" τρομοκρατείτε κόσμο.:107:

Θέλω να αγοράσω την τριλογία Bluray της Media markt και φοβάμαι μήπως μου βγει φόλα.Είναι μία χαρά οι ταινίες?Γιατί κάποιοι σνομπάρετε την Audiovisual (οτι κάνει απατεωνιές) άλλοι λέτε "θα το πάρω μόνο όταν βγει σε extended",άλλοι λέτε "η ανάλυση δεν ήταν η καλύτερη" και εγώ δεν μπορώ να αγοράσω την ταινία. Εγώ που δεν θέλω το extended και ούτε το τι έγινε στα παρασκήνια ή τα σαρδάμ που λένε στα γυρίσματα οι ηθοποιοί αλλά θέλω να απολαύσω την ταινία να την πάρω? 47€ δεν πρόκειται να την ξαναβρώ.

Οσο για την ανάλυση αν είναι πολύ καλή μην την βγάζετε σκάρτη επειδή δεν είναι τέλεια,αν συμβαίνει αυτό βέβαια..Περιμένω απάντηση σας (εσείς που έχετε τα ακριβά μηχανήματα κυρίως) ωστε να δράσω ανάλογα..

Η ειρωνίαείναι οτι μαζευω ταινίες χωρίς να έχω ούτε σκαρτ!Και όταν θα πάρω τα μηχανήματα θα έχει βγεί άλλη τεχνολογία και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!!!Μαζευω ο καημένος να πάρω την 40" Led Samsung που τόσο λαχταρώ..

Ευχαριστώ!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.226
Απάντηση: Re: lord of the rings

Γιατί κάποιοι σνομπάρετε την Audiovisual (οτι κάνει απατεωνιές)
Τουλάχιστον αυτό είναι εξακριβωμένο!

Όταν παίρνεις blu ray για να δεις 1080, και σου βγαίνει 576 δεν είναι απατεωνιά;

Reaction score
6
Απάντηση: Re: lord of the rings

Ρε παιδιά,συγνώμη,αλλά ορισμένοι που έχετε "τάση για το τέλειο" τρομοκρατείτε κόσμο.:107:

Θέλω να αγοράσω την τριλογία Bluray της Media markt και φοβάμαι μήπως μου βγει φόλα.Είναι μία χαρά οι ταινίες?Γιατί κάποιοι σνομπάρετε την Audiovisual (οτι κάνει απατεωνιές) άλλοι λέτε "θα το πάρω μόνο όταν βγει σε extended",άλλοι λέτε "η ανάλυση δεν ήταν η καλύτερη" και εγώ δεν μπορώ να αγοράσω την ταινία. Εγώ που δεν θέλω το extended και ούτε το τι έγινε στα παρασκήνια ή τα σαρδάμ που λένε στα γυρίσματα οι ηθοποιοί αλλά θέλω να απολαύσω την ταινία να την πάρω? 47€ δεν πρόκειται να την ξαναβρώ.

Οσο για την ανάλυση αν είναι πολύ καλή μην την βγάζετε σκάρτη επειδή δεν είναι τέλεια,αν συμβαίνει αυτό βέβαια..Περιμένω απάντηση σας (εσείς που έχετε τα ακριβά μηχανήματα κυρίως) ωστε να δράσω ανάλογα..

Η ειρωνίαείναι οτι μαζευω ταινίες χωρίς να έχω ούτε σκαρτ!Και όταν θα πάρω τα μηχανήματα θα έχει βγεί άλλη τεχνολογία και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!!!Μαζευω ο καημένος να πάρω την 40" Led Samsung που τόσο λαχταρώ..

Ευχαριστώ!
Δεν νομιζω να την εβγαλε κανεις σκαρτη...
Σιγουρα ομως δεν ειναι αυτο που ηταν σαν dvd.
Τωρα σχετικα με τα extended πραττεις αναλογα με οτι σου ταιριαζεις

Reaction score
10
Οδυσσέα, να την πάρεις την τριλογία!! Αξίζει!!! Όσο για την Audiovisual, μετά το κράξιμο, έχει αρχίσει να διορθώνεται...

Reaction score
4

Για εμένα που έδωσα 55 ευρώ για κάθε μία από τις σπέσιαλ τα λεφτα που ζητάνε για τα μπλου είναι λίγα
και η διαφορά αρκετή σε ορισμένες στιγμές που πρόλαβα και είδα σήμερα

α είχα πάρει και το απλό στο πρώτο πριν μάθω για τις σπέσιαλ περίπου 9.000 δραχμές τότε

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
νομίζω πως άδικα συζητάμε, οι φαν του είδους θα τις πάρουν όλες. Και εγώ έχω τις extended σε dvd με κόστος εαν θυμάμαι καλά περίπου 120 ευρώ και τωρα πήρα τα bd και δύσκολα θα αντισταθώ στις bd exyended οταν με το καλό κυκλοφορήσουν.
anyway η εικόνα είναι καλή, στην τβ μου άρεσε περισσότερο στον προβολέα λιγότερο, δεν ειναι αναφοράς αλλα ο ηχος είναι παραπολύ καλός.

JL_

Reaction score
19
Re: Απάντηση: lord of the rings

Σε dvd ήταν εικονα αναφορας…
Σε Bluray η version που κυκλοφόρησε δεν θα μπορέσει να κληρονομήσει αυτόν τον χαρακτηρισμό..
Ελπιζω σε καλύτερη στο μέλλον..
Δεν συμφωνώ με αυτό, Ανδρέα, τουλάχιστον για τις PAL εκδόσεις... Σε τηλεόραση CRT, όντως φαινόταν για αναφοράς, αλλά με θέαση σε προβολέα ή Plasma/LCD γίνονται ορατά ψεγάδια, που τις τοποθετούν πιο κάτω. Άσε που είχαν και τσαπατσουλιές κατά το mastering (Oι 1 και 2 extended είχαν λάθος flag στην παλμοσειρά mpeg2 και η 3 extended προέρχονταν από μήτρα 480p@23,98fps με επιτάχυνση στα 25 και upscaling).

Reaction score
6

Γιάννη δεν ξέρω…
Τα περί αναφοράς είναι κοινη άποψη όσων εχουν δει τις dvd version…
Εγω ακόμα και με τις HD δεν άντεξα να την ξαναδώ..:117:

Reaction score
130

Είδα χθες το πρώτο μέρος της τριλογίας μετά από 5 χρόνια.
Το απόλαυσα σχεδόν σαν τη πρώτη φορά. Ο ήχος ήταν «αλλού», άκουσα λεπτομέρειες αλλά και δυναμικά που καμία σχέση δεν είχαν με τις εκδόσεις σε DVD.
Και η εικόνα μου άρεσε. Λαμπερά χρώματα και καθαρότητα. Μέχρι τα λακκάκια στους πώρους του δέρματος του Κρίστοφερ Λη ξεχώριζες.

Reaction score
1.269
Παιδιά είδα σήμερα στο Media Markt το Lord of the rings να παίζει και όσο αφορά την εικόνα (γιατί ο ήχος ήταν κλειστός) έπαθα ταραχή!Απίθανη εικόνα και σκεφτείτε σε μάπα tv (sony lcd) μάπα πηγή (playstation 3) !!!!!

Reaction score
0

Μάπα πηγή το ps3;;;;;;;;;;;;;;
Στην Ελληνική γλώσσα υπάρχουν και ενδιάμεσες εκφράσεις που ίσως και να έπειθαν.
Μέτρια πηγή για παράδειγμα.

Και μια απάντηση στα διλήματα που σε τόσα post διάβασα.
Υπάρχουν και τα video clubs ξέρετε. Με 1 δίφραγκο διαπιστώνετε το θέμα ποιότητας και μετά πράττετε αναλόγως.

Reaction score
1.269
Τρελή ευκαιρία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τ Ρ Ε Ξ Τ Ε ! ! ! !

Στην Θεσσαλονίκη,
Media Markt (Φοίνικα) και Public (Cosmos),η τριλογία έπεσε ΜΟΝΟ στα 20€!!!!!!!!

Πήγα και το πήρα χωρίς 2η σκέψη,ήδη αρχίσαν να λιγοστεύουν τα κομμάτια..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members
38.489