Most visitors online was 3439 , on 16 Sep 2025
Τα Sonus Faber γενικά δεν θεωρούνται από τα πιο εύκολα ηχεία και θέλουν watt.Καλημέρα σε ολους και καλως σας βρήκα!!!
Θα ηθελα τα φώτα σας για αγορά ολοκληρωμένου ενισχυτη και
ηχείων δαπέδου.Εχω κολήσει με τα sonus faber toy tower και με τον copland cta 405(μεταχειρισμένο για λογο κόστους)
Εάν ο πωλητής του μεταχειρισμένου ή demo είναι κατάστημα λογικά θα σου έχει και κάποια εγγύηση....Ενας ακομη προβληματισμος μου ειναι μηπως αν αγορασω μεταχειρισμενο ενισχυτη μου παρουσιασει κανενα προβλημα και κατα ποσο μπορεις να εμπιστευτεις τον πωλητη του μεταχειρισμενου...
Φίλε Κώστα, για τα Sonus θα συμφωνήσω.Δεν τα έχω ακούσει, αλλά όσα Sonus Faber έχω ακούσει, παίζουν σωστά στο πλαίσιο του όγκου τους, πράγμα που καταμαρτυρεί πως οι ιταλοί ξέρουν να στήνουν σωστά τα μεγάφωνα των ηχείων τους. Αναφορικά με τον ενισχυτή, δυο τρεις Copland που έχω ακούσει, είναι φανερά στρογγυλοί ψηλά, μάλλον λόγω του ΜΤΣ εξόδου. Γενικά, αυτός ο ενισχυτής θα σε ικανοποιήσει, αλλά θα έλεγα να πάρεις κάτι τρανζιστοράτο. Πάντως, αφού έχεις φάει κόλλημα και με τα δύο, βουρ! Θα σε αφήσουν ικανοποιημένο, ειδικά τα ηχεία. Αν δεν θέλεις σώνει και καλά να μπλέξεις με λάμπες, πάρε αυτό (μεταχειρισμένο), ή αυτό (καινούργιο).
πέραν του θέματος οδήγησης, που ως τεχνικό θέμα μπορεί βάσει προδιαγραφών να απαντηθεί με ελάχιστο περιθώριο σφάλματος, οτιδήποτε άλλο είναι στη σφαίρα της δημιουργικής φαντασίας (κατά το "δημιουργικής λογιστικής" που είναι και της μοδός).Mηπως τα εχει ακουσει καποιος;Σαν συνδιασμός τι σας λεει;
Σας ρωτω γιατι δεν εχω την αμεση δυνατοτητα να τα ακουσω ο ιδιος σε καποιο καταστημα, μενω εκτος Αθηνων
Επίσης γράφουν "Recommended Power Handling: 35-200w" :133:Στα τεχ.χαρακτηρ του sonus toy tower γραφουν για ευαισθησια 89db στα 8ωμ
Ο αντιπροσωπος των sonus μου προτεινε εναν ολοκληρωμενο της synthesis με το αντιστοιχο player set στα 2200 euro.(τον εχει και το hi-fidelity best of 2009)
Για ενισχυτη μπορω να διαθέσω εως 1500 ευρω.Αν ξεχασω τον copland με τι αλλο θα μπορουσε να παιξει καλα;