Snow Whitty
SRS
- Reaction score
- 17.817
Re: Απάντηση: Re: AVSite εφ' όλης της ύλης...
Eipes.... "prepei"?:142:
Πρεπει να επιμεινουμε...:145:
Eipes.... "prepei"?:142:
Πρεπει να επιμεινουμε...:145:
Δυστυχώς δεν εχω τον χρόνο να απαντώ σε 5000 post και βάλεΕπειδή για ιστορικούς λόγους το audio τμήμα με ενδιαφέρει ιδιαιτέρως... σπάω τη σιωπή προσωρινά για να πω ότι αυτό που περιγράφεις είναι πραγματικά τιμή μας. Και χρειάστηκε πολύς κόπος για να ξεκαθαρίσει το χαλί από τη λινάτσα που λένε. Ας παραμείνουν λοιπόν οι κατ' εσέ "σοβαροί" εκεί που πάντα ήταν (δηλαδή σπίτι τους), για να συνεχίσουν την αυτο-ικανοποίηση. :126:
...
Το πόσο ΄΄σοβαρές΄΄ αντιλαμβανόμαστε τις εκάστοτε ΄΄πηγές΄΄ πληροφόρησης εξαρτάται και από το πόσο σοβαροί είμαστε εμείς οι ίδιοι.
ΤίποταΤι μου λες...
...
Όπως σου έγραψα και το απόγευμα, τέτοιες απόψεις για το audio section, προερχόμενες από την γνωστή "φυλή", μας τιμούν. Προσωπική γνώμη. :126:Τίποτα ο χωρος πάει ολο και χειρότερα προσωπική γνώμη
Δυστυχώς την συζήτηση περί Υψηλής πιστοτητας την εξέλαβα ως κατηγοριά hi endΔεν υπάρχει κατηγορία hi end.
Παραδείγματα σοβαρών;
Δεν είναι δυνατόν όλοι να συμφωνούμε.Ειδικά σε κάτι το οποίο είναι εντελώς υποκειμενικό.
Αν πιστεύετε ότι υπάρχουν αξιολογότερες πηγές πληροφόρησης μπορείτε να συζητάτε για αυτές.
κάνεις λάθος δεν ανήκω σε καμμια φυλήΌπως σου έγραψα και το απόγευμα, τέτοιες απόψεις για το audio section, προερχόμενες από την γνωστή "φυλή", μας τιμούν. Προσωπική γνώμη. :126:
...
ΥΓ τις φυλές τις έχω χεσμ@@νες
Λέγων με ωροσκόπο...κρύο:142:κατσε να δουμε αν θα μας πει!
Tελικά πιό ΄΄σχετικός΄΄ φαίνεται να είναι ο άσχετος.Γιατί με την ασχετοσύνη του δεν καταφέρνει όσο και να μέμφεται,να μειώνει πραγματικά τους άλλους...αρα εάν πιστευουμε οτι μπορεί να παρουμε γνώση μέσα απο τις γνώμες των άλλων εξαρτάται απο το πόσο σαβαροί είμαστε εμείς για να λάβουμε υπ οψιν την γνώμη του καθε άσχετου
φαίνεται. μετά βέβαια από 2-3 ποστ σου, είχες και την φαεινή ιδέα να διαγραφεί το νήμα. αυτό που δε διάβασες. καλή φάση. (εδώ γελάτε) :143::135::143:Δεν διάβασα ολο το νήμα
όχι κύριε άσχετε, μπερδεύεις τον "ήχο" με το "Hi-end". Μιλάς ξεκάθαρα μόνο για το hi-end κι όσους θέλουν να ασχοληθούν με αυτό, και αυτό το κάνεις γιατί το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να διαβάζεις στο φόρουμ τα γραφόμενα των σοβαρών φίλων σου με τα οποία θα συμφωνείς, που είναι σοβαροί (φυσικά μέσα στο μυαλό σου και ΜΟΝΟ) γιατί είναι χαιεντάδες, ώστε να είσαι ευτυχισμένο μέλος του φόρουμ γιατί θα έχετε μια κατηγορία δικιά σας να τα λέτε μεταξύ σας χωρίς να σας διακόπτει και κανένας με επιχειρήματα για τα γραφόμενά σας...το μόνο που με ενδιαφέρει ειναι το να υπάρχει μία σωστή κατευθυνση σε οσους θέλουν να ασχοληθούν ή ασχολούνται με τον ηχο, πράγμα που δεν βλέπω να γινεται
Αν αντικαταστήσουμε το "σοβαροί" με το "Ηi-End-άδες", και το "άσχετοι" με το "όλοι όσοι δεν είναι Ηi-End-άδες", καταλαβαίνουμε τι λες....:135::143:αρα εάν πιστευουμε οτι μπορεί να παρουμε γνώση μέσα απο τις γνώμες των άλλων εξαρτάται απο το πόσο σαβαροί είμαστε εμείς για να λάβουμε υπ οψιν την γνώμη του καθε άσχετου
Δυστυχώς είσαι άσχετος με την πραγματικότητα.Δυστυχώς την συζήτηση περί Υψηλής πιστοτητας την εξέλαβα ως κατηγοριά hi end
Είσαι και δειλός, ντρέπεσαι να πεις ότι ανήκεις στη "φυλή του Hi-End" και φυσικά δε την έχεις χεσμένη αυτή τη φυλή, διότι κατά την γνώμη σου απαρτίζεται από σοβαρούς ανθρώπους (Ηi-End-άδες) και είσαι δυστυχισμένος με την κατάσταση στο φόρουμ γιατί δεν σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις όσες κοινωνικές επαφές θα ήθελες με αυτή τη φυλή (συμμετοχή στο ίδιο φόρουμ με αυτούς).κάνεις λάθος δεν ανήκω σε καμμια φυλή
τα οσα λέω είναι δική μου γνώμη
ΥΓ τις φυλές τις έχω χεσμ@@νες
Στο πνεύμα της ερμηνείας μου των γραπτών του άσχετου ("σοβαρός"= "Ηi-End-άς", "άσχετος"="αυτός που δεν είναι Ηi-End-άς") έχεις απόλυτο δίκιο. :126:Tελικά πιό ΄΄σχετικός΄΄ φαίνεται να είναι ο άσχετος.
Αν αυτή τη θεωρείς σοβαρή απάντηση απέναντι σε ένα μέλος που περιγράφει τα προβλήματα του σάιτ.οκ...Επειδή για ιστορικούς λόγους το audio τμήμα με ενδιαφέρει ιδιαιτέρως... σπάω τη σιωπή προσωρινά για να πω ότι αυτό που περιγράφεις είναι πραγματικά τιμή μας. Και χρειάστηκε πολύς κόπος για να ξεκαθαρίσει το χαλί από τη λινάτσα που λένε. Ας παραμείνουν λοιπόν οι κατ' εσέ "σοβαροί" εκεί που πάντα ήταν (δηλαδή σπίτι τους), για να συνεχίσουν την αυτο-ικανοποίηση. :126:
...
Τα προβλήματα του site; Τι λες βρε αγόρι μου χρυσό; Ποιός αποφάσισε ότι έχει "προβλήματα" το site; Ποιός σου είπε τέτοια πράγματα; Αυτός που τα είπε και στον IRON; Ρε παιδιά, άλλα χόμπι έχετε; Έλεος... :142::142:Αν αυτή τη θεωρείς σοβαρή απάντηση απέναντι σε ένα μέλος που περιγράφει τα προβλήματα του σάιτ.οκ...
Μα φυσικά και είναι σαφές. Αλίμονο σε αυτούς που επιτρέπουν σε άλλα τσαρδιά να γράφεται ότι π@παριά να 'ναι (ίσως γιατί γράφουν και οι ίδιοι). Εδώ φίλε είναι ζόρικα τα πράγματα και σ' όποιον αρέσουν. Δεν θα το αλλάξουμε αυτό για να κάνουμε δημόσιες σχέσεις με... χαϊεντάδες του γλυκού νερού.Είναι σαφές οτι προσπαθήσατε να δημιουργήσετε ένα κλίμα για το οποίο είστε περήφανοι και μάλιστα δέν θέλετε ΠΟΤΕ να αλλάξει...
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=73437Μα φυσικά και είναι σαφές. Αλίμονο σε αυτούς που επιτρέπουν σε άλλα τσαρδιά να γράφεται ότι π@παριά να 'ναι (ίσως γιατί γράφουν και οι ίδιοι). Εδώ φίλε είναι ζόρικα τα πράγματα και σ' όποιον αρέσουν. Δεν θα το αλλάξουμε αυτό για να κάνουμε δημόσιες σχέσεις με... χαϊεντάδες του γλυκού νερού.
Over and out.
...