AVSite εφ' όλης της ύλης...

Reaction score
2
Επειδή για ιστορικούς λόγους το audio τμήμα με ενδιαφέρει ιδιαιτέρως... σπάω τη σιωπή προσωρινά για να πω ότι αυτό που περιγράφεις είναι πραγματικά τιμή μας. Και χρειάστηκε πολύς κόπος για να ξεκαθαρίσει το χαλί από τη λινάτσα που λένε. Ας παραμείνουν λοιπόν οι κατ' εσέ "σοβαροί" εκεί που πάντα ήταν (δηλαδή σπίτι τους), για να συνεχίσουν την αυτο-ικανοποίηση. :126:

...
Δυστυχώς δεν εχω τον χρόνο να απαντώ σε 5000 post και βάλε
οπως κάποιοι εδώ μέσα
και ξερεις πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει η αυτο-ικανοποίηση

το μόνο που με ενδιαφέρει
ειναι το να υπάρχει μία σωστή κατευθυνση σε οσους θέλουν να ασχοληθούν ή ασχολούνται με τον ηχο

πράγμα που δεν βλέπω να γινεται

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: AVSite εφ' όλης της ύλης...

Το πόσο ΄΄σοβαρές΄΄ αντιλαμβανόμαστε τις εκάστοτε ΄΄πηγές΄΄ πληροφόρησης εξαρτάται και από το πόσο σοβαροί είμαστε εμείς οι ίδιοι.

αρα εάν πιστευουμε οτι μπορεί να παρουμε γνώση μέσα απο τις γνώμες των άλλων εξαρτάται απο το πόσο σαβαροί είμαστε εμείς για να λάβουμε υπ οψιν την γνώμη του καθε άσχετου

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τίποτα ο χωρος πάει ολο και χειρότερα προσωπική γνώμη
Όπως σου έγραψα και το απόγευμα, τέτοιες απόψεις για το audio section, προερχόμενες από την γνωστή "φυλή", μας τιμούν. Προσωπική γνώμη. :126:

...

Reaction score
2
Δεν υπάρχει κατηγορία hi end.

Παραδείγματα σοβαρών;
Δεν είναι δυνατόν όλοι να συμφωνούμε.Ειδικά σε κάτι το οποίο είναι εντελώς υποκειμενικό.

Αν πιστεύετε ότι υπάρχουν αξιολογότερες πηγές πληροφόρησης μπορείτε να συζητάτε για αυτές.
Δυστυχώς την συζήτηση περί Υψηλής πιστοτητας την εξέλαβα ως κατηγοριά hi end

Το νήμα μπορεί να διαγραφεί και ζητώ απλά συγνώμην για την αναστατωση που προκάλεσα

Reaction score
2
Όπως σου έγραψα και το απόγευμα, τέτοιες απόψεις για το audio section, προερχόμενες από την γνωστή "φυλή", μας τιμούν. Προσωπική γνώμη. :126:

...
κάνεις λάθος δεν ανήκω σε καμμια φυλή
τα οσα λέω είναι δική μου γνώμη

ΥΓ τις φυλές τις έχω χεσμ@@νες

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AVSite εφ' όλης της ύλης...

αρα εάν πιστευουμε οτι μπορεί να παρουμε γνώση μέσα απο τις γνώμες των άλλων εξαρτάται απο το πόσο σαβαροί είμαστε εμείς για να λάβουμε υπ οψιν την γνώμη του καθε άσχετου
Tελικά πιό ΄΄σχετικός΄΄ φαίνεται να είναι ο άσχετος.Γιατί με την ασχετοσύνη του δεν καταφέρνει όσο και να μέμφεται,να μειώνει πραγματικά τους άλλους...
Ο χαρακτηρισμός του ΄΄άσχετου΄΄ δεν μπορεί να γίνεται αυτοκόλλητο του καθενός μεμονωμένα,αλλά είναι απαραίτητο και πολλοί άλλοι να έχουν επικαλεστεί τον ίδιο χαρακτηρισμό με τον έναν.
Αλλιώτικα,ποιός μας εξασφαλίζει ότι κάποιος που αποκαλεί τους άλλους ΄΄άσχετους΄΄,δεν είναι και ο ίδιος;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.880
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AVSite εφ' όλης της ύλης...

Έφτασε κι η σειρά μου νομίζω, να σχολιάσω εποικοδομητικά:

Δεν διάβασα ολο το νήμα
φαίνεται. μετά βέβαια από 2-3 ποστ σου, είχες και την φαεινή ιδέα να διαγραφεί το νήμα. αυτό που δε διάβασες. καλή φάση. (εδώ γελάτε) :143::135::143:

συνεχίζω, γιατί ας πούμε θέλω να δω τι "ζητάει" αυτός ο άσχετος. (άσχετος με όσα λένε σε αυτό το φόρουμ δηλαδή, μη το πάρετε σα βρισιά)

λέει λοιπόν:

1. ο χώρος του av site μου είναι και ολο περισσότερο αδιάφορος σε σχέση με πρίν στον χωρο του hi end

2. το μόνο που ξέρω είναι οτι κανένας σοβαρός δεν σας παίρνει στα σοβαρά

3. δεν ξέρω εάν φταίει το οτι εσείς δεν συμφωνείται μαζί μου

4. και μου είστε πλέον αδιάφοροι

5. έχω πλέον βαρεθεί να ακούω γνώμες διαφόρων τύπων με 5000 posts που γράφουν απλά για να γράψουν

6. και δεν συμφωνώ μαζί τους

7. θα ημουνα ευτυχισμένος ΕΑΝ αυριο μπορούσα να πω στους φίλους μου Αυτό το διάβασα στο AV SITE

8. να μην με πάρουν στο γιούχου[/QUOTE]

και έτσι για να δούμε λίγο καλύτερα τι θέλει να μας πει, μπας και αυτό ρε παιδί μου βοηθήσει ώστε να γίνει καλύτερο το φόρου μας, λέμε τώρα, σας αναλύω τι είπε το άτομο (χωρίς ντροπή):

Είπε λοιπόν:

1. μου είστε αδιάφοροι γιατί δε συμφωνείτε μαζί μου επειδή είμαι hi-end-ας και γω δε συμφωνώ μαζί σας σε όσα γράφετε γιατί δεν έχετε καθόλου hi-end και έχω βαρεθεί να σας διαβάζω

2. δε μπορώ να είμαι ευτυχισμένος (είμαι δυστυχισμένος) γιατί οι φίλοι μου (που είναι σοβαροί - δηλαδή i-end-άδες) με γιουχάρουν όταν τους λέω τι διάβασα το φόρουμ σας το αδιάφορο, που δεν είναι Hi-End

Συμπέρασμα: Αυτά είπε, οπότε για να τα διορθώσει το φόρουμ θα πρέπει να ξαναγίνει κατηγορία hi-end στην οποία θα πρέπει να γράφει μόνο αυτός με τους σοβαρούς φίλους του, και κανένας άλλος μη τους χαλάσει τη μαγιά, ώστε να είναι ευτυχισμένος γιατί θα συμφωνεί με τους σοβαρούς φίλους του και θα λέει με περισσή περηφάνια στον καθένα σοβαρό φίλο του ξεχωριστά τι διάβασε στο φόρουμ από τους άλλους σοβαρούς φίλους του, με τα οποία πλέον θα συμφωνεί γιατί θα είναι hi-end.

Άρα ζητάει εμμέσως πλην σαφώς, σε ένα φόρουμ που το βρίσκει αδιάφορο γιατί δε συμφωνεί με αυτό, μια νέα - δικιά του κατηγορία για να τα λέει με τους φίλους του (τους σοβαρούς χαλιεντάδες), ώστε να είναι ευτυχισμένος, εφόσον πλέον θα συμφωνεί μαζί τους. :111:

Χεβ μέρσι...(Έλεος)....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.880
Απάντηση: AVSite εφ' όλης της ύλης...

το μόνο που με ενδιαφέρει ειναι το να υπάρχει μία σωστή κατευθυνση σε οσους θέλουν να ασχοληθούν ή ασχολούνται με τον ηχο, πράγμα που δεν βλέπω να γινεται
όχι κύριε άσχετε, μπερδεύεις τον "ήχο" με το "Hi-end". Μιλάς ξεκάθαρα μόνο για το hi-end κι όσους θέλουν να ασχοληθούν με αυτό, και αυτό το κάνεις γιατί το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να διαβάζεις στο φόρουμ τα γραφόμενα των σοβαρών φίλων σου με τα οποία θα συμφωνείς, που είναι σοβαροί (φυσικά μέσα στο μυαλό σου και ΜΟΝΟ) γιατί είναι χαιεντάδες, ώστε να είσαι ευτυχισμένο μέλος του φόρουμ γιατί θα έχετε μια κατηγορία δικιά σας να τα λέτε μεταξύ σας χωρίς να σας διακόπτει και κανένας με επιχειρήματα για τα γραφόμενά σας...

Αν αντικαταστήσουμε το "σοβαροί" με το "Ηi-End-άδες", και το "άσχετοι" με το "όλοι όσοι δεν είναι Ηi-End-άδες", καταλαβαίνουμε τι λες....:135::143:

Δυστυχώς την συζήτηση περί Υψηλής πιστοτητας την εξέλαβα ως κατηγοριά hi end
Δυστυχώς είσαι άσχετος με την πραγματικότητα.

κάνεις λάθος δεν ανήκω σε καμμια φυλή
τα οσα λέω είναι δική μου γνώμη

ΥΓ τις φυλές τις έχω χεσμ@@νες
Είσαι και δειλός, ντρέπεσαι να πεις ότι ανήκεις στη "φυλή του Hi-End" και φυσικά δε την έχεις χεσμένη αυτή τη φυλή, διότι κατά την γνώμη σου απαρτίζεται από σοβαρούς ανθρώπους (Ηi-End-άδες) και είσαι δυστυχισμένος με την κατάσταση στο φόρουμ γιατί δεν σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις όσες κοινωνικές επαφές θα ήθελες με αυτή τη φυλή (συμμετοχή στο ίδιο φόρουμ με αυτούς).

Tελικά πιό ΄΄σχετικός΄΄ φαίνεται να είναι ο άσχετος.
Στο πνεύμα της ερμηνείας μου των γραπτών του άσχετου ("σοβαρός"= "Ηi-End-άς", "άσχετος"="αυτός που δεν είναι Ηi-End-άς") έχεις απόλυτο δίκιο. :126:

Reaction score
777
Επειδή για ιστορικούς λόγους το audio τμήμα με ενδιαφέρει ιδιαιτέρως... σπάω τη σιωπή προσωρινά για να πω ότι αυτό που περιγράφεις είναι πραγματικά τιμή μας. Και χρειάστηκε πολύς κόπος για να ξεκαθαρίσει το χαλί από τη λινάτσα που λένε. Ας παραμείνουν λοιπόν οι κατ' εσέ "σοβαροί" εκεί που πάντα ήταν (δηλαδή σπίτι τους), για να συνεχίσουν την αυτο-ικανοποίηση. :126:

...
Αν αυτή τη θεωρείς σοβαρή απάντηση απέναντι σε ένα μέλος που περιγράφει τα προβλήματα του σάιτ.οκ...

Παίδες...για να τελειώνουμε.Το σάιτ αποτελεί ιδιοκτησία ενός και μόνο ανθρώπου(παρότι ο συγκεκριμένος πραγματικά σέβεται την κάθε άποψη).Αφού το βλέπετε πώς πάει το πράμα.Βγάλτε μία ανακοίνωση για το τί πρέπει να λέμε,
τί να βρίζουμε
ποιούς να βρίζουμε
πώς να τους βρίζουμε
ποιοί πρέπει να φύγουμε
πού θα πάμε
τί θα κάνουμε εκεί που θα πάμε

για να τελειώνουμε.Αφού βρε γκάις δέν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας.Τί να κάνουμε τώρα.Είναι σαφές οτι προσπαθήσατε να δημιουργήσετε ένα κλίμα για το οποίο είστε περήφανοι και μάλιστα δέν θέλετε ΠΟΤΕ να αλλάξει...
Χαιρετώ...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Άντε να βάλουμε κατηγορία hi end..
Με τι κριτήρια θα μπαίνουν τα μηχανήματα εκεί;
Βάση τιμής;Απόδοσης;Εμφάνισης;Ή επειδή η εταιρία το βάφτισε hiend;
Επίσης υπάρχει κανα απαγορευτικό στο να αναφέρονται πανάκριβα ή ακριβά μηχανήματα;Δλδ πρέπει κάποιος να δεί κατηγορία hi end για να γράψει για κάτι που θεωρεί ότι ανήκει εκεί;Το ''ενισχυτής'' πχ δεν του κάνει;
Εγώ(συντονιστής γαρ,δλδ με ευθύνες για την εύρυθμη λειτουργία της κατηγορίας μου,σε 1ο επίπεδο) ανοιξα θέμα για προενισχυτές ΑV.To 90% είναι όνειρο θερινής νυκτός για την πλειοψηφία των ανθρώπων,κοινώς υπέρ hiend.Μήπως θα άλλαζε κάτι αν έγραφα hi end A/V;Θα αποκτούσαν μεγαλύτερη βαρύτητα τα μηχανήματα ή θα άλλαζε η απόδοση τους κατα μαγικό τρόπο;Όποιος θέλει τα βλέπει και λέει την άποψη του.Την άποψη του!
Αν όμως πάει να την περάσει ως θεσφάτο black snake ate him:137:.
Δεν γίνεται βρέ παίδες να μου λέει κάποιος ότι το φεγγάρι είναι μπλέ επειδή έτσι το βλέπω εγώ ή θέλω εγώ να είναι.Όχι καλέ μου ανθρωπε δεν είναι μπλέ..Αν εσένα σ αρέσει να το βλέπεις μπλέ,με γειά σου με χαρά σου..

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
Απάντηση: Kρουστική Απόκριση Χώρου Διαλόγου

Αναζητείται μύγα που κρατάει πιστόλι γιά να καθήσει πάνω σε...σπαθί:126:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αν αυτή τη θεωρείς σοβαρή απάντηση απέναντι σε ένα μέλος που περιγράφει τα προβλήματα του σάιτ.οκ...
Τα προβλήματα του site; Τι λες βρε αγόρι μου χρυσό; Ποιός αποφάσισε ότι έχει "προβλήματα" το site; Ποιός σου είπε τέτοια πράγματα; Αυτός που τα είπε και στον IRON; Ρε παιδιά, άλλα χόμπι έχετε; Έλεος... :142::142:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Είναι σαφές οτι προσπαθήσατε να δημιουργήσετε ένα κλίμα για το οποίο είστε περήφανοι και μάλιστα δέν θέλετε ΠΟΤΕ να αλλάξει...
Μα φυσικά και είναι σαφές. Αλίμονο σε αυτούς που επιτρέπουν σε άλλα τσαρδιά να γράφεται ότι π@παριά να 'ναι (ίσως γιατί γράφουν και οι ίδιοι). Εδώ φίλε είναι ζόρικα τα πράγματα και σ' όποιον αρέσουν. Δεν θα το αλλάξουμε αυτό για να κάνουμε δημόσιες σχέσεις με... χαϊεντάδες του γλυκού νερού.
Over and out.

...

Reaction score
2
Απάντηση: Re: AVSite εφ' όλης της ύλης...

Μα φυσικά και είναι σαφές. Αλίμονο σε αυτούς που επιτρέπουν σε άλλα τσαρδιά να γράφεται ότι π@παριά να 'ναι (ίσως γιατί γράφουν και οι ίδιοι). Εδώ φίλε είναι ζόρικα τα πράγματα και σ' όποιον αρέσουν. Δεν θα το αλλάξουμε αυτό για να κάνουμε δημόσιες σχέσεις με... χαϊεντάδες του γλυκού νερού.
Over and out.

...
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=73437

Για όσους έχουν επιλεκτική μνήμη :109: Over

Πόσο όμορφο μπορεί να είναι το κόκκινο χρώμα όχι μόνο στο αξίωμα αλλά και στο πρόσωπο εκείνου που δεν έχει επιλεκτική μνήμη.

Πως είπατε?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef