Δοκιμή του Dune Prime 3.0

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Tι δεν εχει οριστικοποιηθει ακομα?Και οι αναλογικες ηχου τι σχεση εχουν?
Απεναντιας , νομιζω οτι ολα εχουν οριστικοποιηθει με εξαιρεση το ps3 που λεει οτι θα υποστηριζει 3d απο την 1.3 hdmi.
νομίζω πως εαν τελικά το PS3 παίξει 3d θα οφείλεται στο δυνατό του επεξεργαστή και οχι στο 1.3 ή 1.4.. Αυτή ήταν η απάντηση και διαφόρων εταιρειών στπ γιατί το PS3 μπορεί και κάποια ακριβά πλάυερ οχι.

Reaction score
403
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

ειδα στα seven οτι εχουν το coraline σε Bluray 3D, αν δηλαδη το νοικιασουμε μαζι με τα γυαλια του, το dune δεν θα μπορει να αναπαραγει την ταινια σε 3D; εστω και οτι παιζει 3D, με τον προτζεκτωρα/τηλεοραση τι γινεται;

Reaction score
1

Το dune θα παίξει το coraline 3d, αλλά η ποιότητα της εικόνας της 2d ταινίας είναι απείρως καλύτερη. Τα πρασινοκόκκινα γυαλιά του coraline και η εικόνα αυτού του τρόπου τρισδιάστατης απεικόνισης δεν επιτυγχάνουν καλή ποιότητα εικόνας....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Μάλλον πρέπει να ανοίξουμε ένα θέμα με μαζεμένες τις πληροφορίες περί 3d για να ξεκαθαρίζουν μερικά πράγματα σιγά-σιγά..
Λιγη υπομονή μόνο γιατί δεν υπάρχει πλεόνασμα χρόνου.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

ειδα στα seven οτι εχουν το coraline σε Bluray 3D, αν δηλαδη το νοικιασουμε μαζι με τα γυαλια του, το dune δεν θα μπορει να αναπαραγει την ταινια σε 3D; εστω και οτι παιζει 3D, με τον προτζεκτωρα/τηλεοραση τι γινεται;
Σε τι είδους 3d είναι γραμμένη;
Το ''στερεοσκοπικό'' σε στύλ Avatar ή σε χρωματικό(αυτό που υπάρχει εδώ και καμιά 20ετία;)
Αν είναι το 1ο τότε κανένα μη 3d ready player δεν μπορεί να το αναπαράγει σωστά.
Αν είναι το 2ο τότε αναπαράγεται απο οποιαδήποτε σετ(ακόμα και από crt τηλεόραση),λόγω του ότι δεν υπάρχει ενεργή οδήγηση και διαχωρισμός στα καρέ απ τα γυαλία αλλά ένα τρικ βασισμένο σε χρώματα για να δώσει κάποιο βάθος στην εικόνα.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Σε τι είδους 3d είναι γραμμένη;
Το ''στερεοσκοπικό'' σε στύλ Avatar ή σε χρωματικό(αυτό που υπάρχει εδώ και καμιά 20ετία;)
Αν είναι το 1ο τότε κανένα μη 3d ready player δεν μπορεί να το αναπαράγει σωστά.
Αν είναι το 2ο τότε αναπαράγεται απο οποιαδήποτε σετ(ακόμα και από crt τηλεόραση),λόγω του ότι δεν υπάρχει ενεργή οδήγηση και διαχωρισμός στα καρέ απ τα γυαλία αλλά ένα τρικ βασισμένο σε χρώματα για να δώσει κάποιο βάθος στην εικόνα.
Χρωματικό είναι...

Reaction score
403
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Ποιά χωριστά αρχεία ήχου;
μαλλον εννοεί τα αρχεια ηχου AC3.

Παντως εμενα σε μια δοκιμη που εκανα με την ταινια UP! σε mkv με εξωτερικο AC3 (και ιδια ονομασια αρχειων) μου το επαιξε κανονικα.

Reaction score
0

Να ρωτήσω κάτι: Ενώ παίζει το δισκάκι DVD κάθε 5 περίπου λεπτά με πετάει στην αρχική οθόνη, στο περιβάλλον του Prime. Δοκίμασα και με δισκάκια από Video-club, το ίδιο. Νομίζω έγινε μετά την εγκατάσταση του τελευταίου firmware.
Συνέβη σε κανέναν άλλον;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

μαλλον εννοεί τα αρχεια ηχου AC3.

Παντως εμενα σε μια δοκιμη που εκανα με την ταινια UP! σε mkv με εξωτερικο AC3 (και ιδια ονομασια αρχειων) μου το επαιξε κανονικα.
Ναι σαφώς τα αρχεια AC3 εννοώ! Που τα βρίσκουμε αυτά τα χωριστά AC3;;

Reaction score
403
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Ναι σαφώς τα αρχεια AC3 εννοώ! Που τα βρίσκουμε αυτά τα χωριστά AC3;;
εκει οπου βρισκεις και τα mkv αρχεια.

Reaction score
1.458

Βγήκε και νέο artwork για τα Dune το Movienizer μόνο για windows και shareware $39 :139:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

εκει οπου βρισκεις και τα mkv αρχεια.
στην "πειρατική ακτή" και στο δαιμονότοπο δεν βρίσκω, κάνα hint για να ξεστραβωθώ;

Reaction score
403

εχω παραγγειλει το Lian Li ex 50 οπου εχει συνδεση esata, θα μπορει το Dune 3 να το δει σαν εξωτερικο σκληρο;

Reaction score
1.458

εχω παραγγειλει το Lian Li ex 50 οπου εχει συνδεση esata, θα μπορει το Dune 3 να το δει σαν εξωτερικο σκληρο;
Λογικά θα πρέπει να τον δει χωρίς πρόβλημα.Διαθέτει θύρα esata το Dune.

Reaction score
403

αληθεια εσεις πως χρησιμοποιειται το dune; με εξωτερικους σκληρους;
εχω πνιγει στους εξωτερικους και λεω να νοικοκυρευτώ..αλλα και παλι δεν ξερω αν θα δουλεψει

Reaction score
403

χθες συνδεσα για πρωτη φορα το dune με δικτυο και εκανα streaming mkv 720p (ολα καλα) 1080p (σε 2 που δοκιμασα δεν ειχα προβλημα) και σε bluray (οπου ειχε κολληματα)
παρατηρησα ομως μια αλλοίωση στα χρωματα σε ολα...το εχει παρατηρηση κανενας αλλος;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας