LG 47LH9000

Reaction score
0
Απάντηση: LG 47LH9000

Για μετατροπή από DTS σε AC3 δοκιμάστε αυτό http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=75220 . Προσέξτε όμως να "κατεβάσετε" την τελευταία έκδοση του 2009 και όχι αυτή του 2010 για καλύτερα αποτελέσματα. :116:
ΑΑΑ και κάτι που ξέχασα, στα settings βάλτε την επιλογή για να μένει και ο ήχος "απείραχτος", εννοώ χωρίς normalise. Μόνο έτσι θα μπορέσει να κάνει την μετατροπή γρήγορα. Το πρόγραμμα έχει επίσης τη δυνατότητα να κάνει boost στον ήχο και να ενσωματώσει υπότιτλους σε ταινία (δεν τα δοκίμασα, γιατί δεν χρειάστηκε).

Reaction score
18
το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι είναι παλιό μοντέλο αλλά το local dimming σε αυτά τα χρήματα είναι πειρασμός.

Reaction score
8

Mη το σκέφτεσαι καν φίλε μου! Σε αυτά τα χρήματα είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρείς. Αν υπάρχει ακόμη, "χτύπα τη" άμεσα, εκτός κι αν ενδιαφέρεσαι για 3D δυνατότητες ή λεπτή σχεδίαση.
Υστερα από 2 μήνες συμβίωσης μαζί της πάντως εχω να πω τα καλύτερα....

Reaction score
18
Re: Απάντηση: LG 47LH9000

Mη το σκέφτεσαι καν φίλε μου! Σε αυτά τα χρήματα είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρείς. Αν υπάρχει ακόμη, "χτύπα τη" άμεσα, εκτός κι αν ενδιαφέρεσαι για 3D δυνατότητες ή λεπτή σχεδίαση.
Υστερα από 2 μήνες συμβίωσης μαζί της πάντως εχω να πω τα καλύτερα....
η αλήθεια είναι ότι θα με ενδιέφερε για μια πιο λεπτή σχεδίαση γιατί αν και δεν την έχω δει live, όλοι λένε ότι είναι πολύ χοντροκομμένη. Οι νέες σειρές όμως διαβάζω ότι υστερούν σε εικόνα από την LH9000.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.472
Ναι ρε γαμώτο σα ντουλάπα είναι..
Πιάνει 5 ολόκληρα εκατοστά βάθους παραπάνω σε σχέση με τις καινούργιες..:137:

Reaction score
18
είναι τόσο χάλια όσο την περιγράφουν? γιατί για της δυνατότητες και την τιμή της είναι πειρασμός.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.472
Εαν την θες για διακόσμηση τότε υπάρχουν ομορφότερα μοντέλα.
Αν την θές για ευχαριστηθείς εικόνα τότε για να έχεις κάτι καλύτερο πάς σε άλλη τεχνολογία ή σκας τουλάχιστον 50% παραπάνω σε χρήματα.
Και όχι δεν ειναι χάλια.Είναι κάπωε πιό χοντρή απ ότι έχουμε μάθει άλλα τίποτα τραγικό.
Λες και παίζει μεγάλο ρόλο αν η tv είναι 8 αντί για 3 εκατοστά σε βάθος..

Reaction score
18
σε αυτά περίπου τα χρήματα προφανώς η άλλη μου επιλογή είναι η panasonic 50s20, δύσκολη απόφαση.

Reaction score
8

Προφανώς πρέπει να καταλήξεις σε τεχνολογία. Αλλο Plasma, άλλο LCD. Δυο εντελώς διαφορετικές φιλοσοφίες με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα η κάθε μία.
Πάντως την LH9000 όταν την έβλεπα σε reviews ή και σε εκθέσεις, μου ξένιζε το design της. Οταν όμως ήρθε στο σπίτι και βρήκε την θέση της, άλλαξα γνώμη. Ειναι μια όμορφη τηλεόραση, όχι slim και με πολλά πλεονεκτήματα.
Το θέμα είναι και το άλλο.....Να τη βρείς!!!

Reaction score
8

Λέει ότι την έχει..... Ισχύει όμως; Μακάρι, γιατί η τιμή είναι εξαιρετική και οι 24 άτοκες δόσεις πολύ καλή περίπτωση.

Reaction score
1
Δύο θεματακια εχω ακόμα!
1) εχω 2 εξωτ.σκληρους ,ntfs και fat32. Και οι 2 παίζουν μια χαρά με τον υπολογιστή μου. Η τηλεόραση όμως, αναγνωρίζει μόνο τον fat32, ενώ στον ntfs εχω αρχεία blueray (το fat32,δεν υποστηρίζει μεγάλα αρχεία)! Any suggestion? Τι πρέπει να καάνω στην τηλεόραση, ωώστε να αναγνωριζει δίσκους ntfs, που χωράνε αρχεία 5-10 γιγα?

2) ακόμα υπάρχει αυτός ο ελαφρύς α-συγχρονισμός μεταξύ φωνής και εικόνας, στις ταινίες avi.
Εχω ενεργοποιημένα τα 200hz, στο χαμηλό. Δεν το εχει παρατηρήσει κανείς αλλος? πως διορθωνεται?

edit: παντως, εγώ την πήρα από το πλαίσιο την προηγούμενη τρίτη....

Edit2: Μόλις κατέβασα το manual της τηλεόρασης απο το επίσημο site Της LG, και αναφέρει στη σελίδα 96 ότι υποστηρίζει εξωτ.δισκους κατω απο 1 τερα, μορφοποιημένους είτε σε ntfs , ειτε σε fat32!
Τι μπορεί να φταίει?> (απορία....Ο fat32, ειναι δισκος wd, που ειναι μεσα στο οριτζιναλ κουτάκι του. ο ntfs, ειναι επίσης wd, αλλα μεσα σε κουτάκι Toshiba! μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο αυτό?)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.472
Δύο θεματακια εχω ακόμα!
1) εχω 2 εξωτ.σκληρους ,ntfs και fat32. Και οι 2 παίζουν μια χαρά με τον υπολογιστή μου. Η τηλεόραση όμως, αναγνωρίζει μόνο τον fat32, ενώ στον ntfs εχω αρχεία blueray (το fat32,δεν υποστηρίζει μεγάλα αρχεία)! Any suggestion? Τι πρέπει να καάνω στην τηλεόραση, ωώστε να αναγνωριζει δίσκους ntfs, που χωράνε αρχεία 5-10 γιγα?
Αγοράζεις media player.
Πάντως νόμιζα ότι βλέπει σκληρούς ntfs:108:

Reaction score
1
Αγοράζεις media player.
Πάντως νόμιζα ότι βλέπει σκληρούς ntfs:108:
μα και το manual της, το ίδιο γράφει, ότι αναγνωρίζει σκληρούς ntfs!
Γιαυτό αναρωτιέμαι, μήπως το πρόβλημα ειναι στο ότι το κουτάκι είναι toshiba, και ο δίσκος ειναι wd....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.472
Μήπως αναγνωρίζει μέχρι μια συγκεκριμένη χωρητικότητα;Το μανιουαλ τι λέει;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.411
Members