Ξεκίνησε η Digea... Καλώς ηρθες Ψηφιακή Τηλεόραση

Reaction score
4.235
Re: Απάντηση: Ξεκίνησε η Digea... Καλώς ηρθες Ψηφιακή Τηλεόραση

εμένα πάντως μου δείχνει μόνο τα 4 κανάλια που έβλεπα και πριν.....λέτε να φταίει που ''κοιτάω'' πάρνηθα???
Αμ και εγω που πιανω απο Παρνηθα, περιοχη καλλιθεα μου τα δειχνει κανονικα !!! λες απο σποντα να τα πιανω?

Reaction score
6
Απάντηση: Ξεκίνησε η Digea... Καλώς ηρθες Ψηφιακή Τηλεόραση

Εχω την KURO 5090Η και θελω να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να βλεπω ψηφιακα.
Πρεπει να μπω στο μενου των συχνοτητων καθε καναλιου και να τις αλλαξω ή να κανω κατι αλλο;

Reaction score
10
Ρε παίδες έχω μια απορία για ποιο λόγο δεν ανεβάζουν λίγο την ανάλυση, κοστίζει κάτι?

Reaction score
0

εμένα πάντως μου δείχνει μόνο τα 4 κανάλια που έβλεπα και πριν.....λέτε να φταίει που ''κοιτάω'' πάρνηθα???
Φίλε θα πρέπει η κεραια σου να κοιτα υμηττο ή Αιγινα η πάρνηθα εκπέμπει αναλογικά

Reaction score
0

Εγω νομιζω οτι η παρουσα κατασταση ειναι η χαρα της χαλασμενης κεραιας.
:142:
Έτσι ακριβώς....

Reaction score
4

ωράια πάω να ρίξω καμιά 10αριά τόνους c4 στο πεντελικό όρος γιατί μου εμποδίζει την λήψη....θα με δείτε στα δελτία ειδήσεων και σε full hd!!!!

Reaction score
173

ωράια πάω να ρίξω καμιά 10αριά τόνους c4 στο πεντελικό όρος γιατί μου εμποδίζει την λήψη....θα με δείτε στα δελτία ειδήσεων και σε full hd!!!!
κατα την αποψη των τεχνικων :142:

Reaction score
4

απλώς να αναφέρω ότι δεν θυμάμαι να είχε αναφερθεί κάπου ότι πρεπεί να έχω λήψη μέσω υμητού...εκτός και αν κάνω λάθος!!! ΤΥΧΑΙΟ;;

Reaction score
0
Ρε παιδια,

σκαναρω τα καναλια με το elgato και μου φερνει μονο MEGA,SKAI,STAR και τα ψηφιακα της ΕΤΡ.
Που ειναι τα αλλα οεο??
Σημειο εκπομπης Αιγινα.

Reaction score
89
αντε να περασει η μερα να ρθει απογευμα να παω να δω και γω τι θα δω !!!!! απογοητευση μυριζομαι χιχιχιιιιι θα σας πω το βραδυ..... :139::139:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

παιδια όσοι προσπαθείτε για αυτοματη αναζήτηση, προσπαθείστε ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤH ANIXNEYΣΗ (manual scan) στα καναλια 46 και 47 εκεί όπου εκπέμπει η Digea.

Εγώ πάντως με 3 δέκτες επίγειους και απο δυο τηλεοράσεις με ενσωματωμένο DVB-T Mpeg-4 όλα είναι αψογα...:109:

Reaction score
0
Και απο Μαρουσι (σύνορα με Πεύκη) ολα καλά μετά την επισκευή της κεντρικής εγκατάστασης. Σήμα πολύ καλό έως άριστο.
Ειδικά ο SKAI επιτέλους λάμπει!! (100% signal & quality).

Τα υπόλοιπα από πολύ καλά (Antenna, Mega) έως μετρια (Makedonia TV). Eδώ το αναλογικό υπερτερεί,,

Δεκτης ο XORO 7600. Αντε να δοκιμασουμε και το PVR

Παντως νομιζω οτι με εξαιρεση τον ΣΚΑΙ αν καποιος δεν ειχε προβλημα με την αναλογική λήψη, ειναι ασκοπο να επενδύσει τώρα σε δεκτη μεχρι να δουμε πως θα πανε τα πράγματα. Αν ισχυει σαν τελικη ημερομηνια μετάβασης το 2015 ειναι σχεδον σιγουρο οτι μεχρι τοτε θα εχουν αλλάξει πολλά πράγματα και πιθανοτατα οι περισσότεροι θα εχουμε αλλάξει και τηλεόραση. Δεν χρειάζεται να γεμισουμε κουτια...

Reaction score
0

Εχει κανει κανεις συγκριση εικονας ΝΟVA και DIGEA?...Eιναι 16:9 τα καναλια στη DIGEA?..Γιατι πρεπει να ξεκινησουν και τα καναλια να δινουν 16:9...Που τετοιο εξοπλισμο εχει μονο ο ΣΚΑΙ.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Απάντηση: Re: Ξεκίνησε η Digea... Καλώς ηρθες Ψηφιακή Τηλεόραση

Ερώτηση.
Ποιά η διαφορά του ενσωματωμένου δέκτη των σημερινών τηλεοράσεων απο τον εξωτερικό (με HDMI-Component κλπ) που θα συνδεθεί με τηλεόραη HD Ready.
Το γεγονός οτι μπορείς να γράφεις κάποια έργα στο usb - σκληρό δεν είναι καλύτερο απο το να υπάρχει ενσωματωμένο?

Reaction score
0

Ακουγα εδω και καιρο απο τεχνικους οτι αυτο που θα δουμε θα ειναι σχεδον full hd.
Oποιος τεχνικος το ειπε αυτο,πρεπει να νομιζει οτι το Βluray ειναι τετραγωνο και οχι στρογγυλο!!!!.....

Reaction score
0

Εχει κανει κανεις συγκριση εικονας ΝΟVA και DIGEA?...Eιναι 16:9 τα καναλια στη DIGEA?..Γιατι πρεπει να ξεκινησουν και τα καναλια να δινουν 16:9...Που τετοιο εξοπλισμο εχει μονο ο ΣΚΑΙ.

Σε εμενα η DIGEA δινει καλύτερη εικονα σε SKAI (αισθητά), MEGA ANTENNA ALPHA (ελαφρά).

Reaction score
0

Σε εμενα η DIGEA δινει καλύτερη εικονα σε SKAI (αισθητά), MEGA ANTENNA ALPHA (ελαφρά).
Τα καναλια μεταδιδονται 4:3. Μονο ο ΣΚΑΙ διαφοροποιειται που ειναι ηδη ετοιμος να εκπέμψει HD οταν το αποφασισει.. (λογικο μην ξεχναμε οτι ειναι το πλεον προσφατο κανάλι και ο εξοπλισμος του ειναι νεας τεχνολογιας.. Οι υπολοιποι παιζουν με μηχανηματα 10ετιας...)

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Re: Ξεκίνησε η Digea... Καλώς ηρθες Ψηφιακή Τηλεόραση

Ερώτηση.
Ποιά η διαφορά του ενσωματωμένου δέκτη των σημερινών τηλεοράσεων απο τον εξωτερικό (με HDMI-Component κλπ) που θα συνδεθεί με τηλεόραη HD Ready.
Το γεγονός οτι μπορείς να γράφεις κάποια έργα στο usb - σκληρό δεν είναι καλύτερο απο το να υπάρχει ενσωματωμένο?
Νίκο σαφως η εξωτερική συσκευη HD , κάνει πολύ περισσότερα πράγματα και ειδικά εαν είναι combo με δορυφορική μαζί, ή με media player.

Απλώς ο ενσωματωμένος δέκτης δεν χρειάζεται αλλο τηλεχειριστήριο,ούτε αλλο κουτί και στις περισσότερες νέες τηλεοράσεις που έχουν και USB μπορείς να γράψεις και καναλια.
Η ποιότητα είναι εφάμιλλη με τον εξωτερικό , αφού ούτως ή άλλως και τα δυο μεταφέρονται ψηφιακά πρός την οθόνη προβολής της τηλεόρασης.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

νομιζα θα εκανα αναζητηση στα καναλια αλλα τιποτα , με το που ανοιξα βλεπω τα νεα, βλεπω υμηττο, κριμα που δεν ειναι μεσα τα mad k' mtv:121:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.420
Νεότερο μέλος
Iliashifi