Ξεκίνησε η Digea... Καλώς ηρθες Ψηφιακή Τηλεόραση

Reaction score
0
Απάντηση: Ξεκίνησε η Digea... Καλώς ηρθες Ψηφιακή Τηλεόραση

Παιδια Γεια σας
Αναφορα ληψης απο Συρο μαυρα χαλια......
Ερτ ψηφιακη περιπου 55% χωρις πιξελακια χωρις σπασιματα....
Digea συχνοτητα 47 30% πολλα πιξελακια πολλα σπασιματα πολλες μαυριλες.....
Digea συχνοτητα 46 μαυρη μαυριλα ...ουτε καν τα κατεβαζει......
ΑΑΑα ξεχασα να ρωτησω το forum ποτε με το καλο θα γινουν τα τρια κρατικα καναλια ψηφιακα ?

Ευχαριστω

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Ξεκίνησε η Digea... Καλώς ηρθες Ψηφιακή Τηλεόραση

ΑΑΑα ξεχασα να ρωτησω το forum ποτε με το καλο θα γινουν τα τρια κρατικα καναλια ψηφιακα ?

Ευχαριστω
Σεπτέμβριο από ότι είπαν!

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ξεκίνησε η Digea... Καλώς ηρθες Ψηφιακή Τηλεόραση

Το teletext δεν δουλεύει. Πότε θα δουλέψει?

Reaction score
0

Κι εγω που βλεπω πιατο τον Υμηττο η αναλογικη ληψη ειναι ιδια και καποιες φορες καλυτερη απο τη ψηφιακη. Οποτε προς το παρον δεν αλλαζω τιποτα. Ισως μετα το 2015 να το ξανασκεφτω :D
:111:Τα ειχαμε πει απο πριν και μας τα ειχαν πει και γραψει απο βορεια και απο ξυλοκαστρο:141: φολα μονο οι φιλοι που εβλεπαν χαλια αναλογικη θα ευχαριστηθουν :102: οι υπολοιποι καλο κουραγιο .....
παραμενω στην αναλογικη και βλεπουμε σε 3-5 χρονια :142:

Reaction score
968
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ξεκίνησε η Digea... Καλώς ηρθες Ψηφιακή Τηλεόραση

Το teletext δεν δουλεύει. Πότε θα δουλέψει?
Δουλεύει μια χαρά. Παρ' ότι έχω MPEG2 και κοιτάζω την Πάρνηθα, έχω teletext, EPG και ήχο (που όντως "ξυρίζει" ως προς το αναλογικό σήμα στην ίδια TV). Δεν βλέπω όμως ψηφιακή εικόνα (....καλύτερα!).

Reaction score
4

Γιατί μου προσθέθηκε ένα κενό κανάλι (κάθετες πολύχρωμες ρίγες);
Ρεζερβε θέση για ένα ακόμα;

Reaction score
0

Γιατί μου προσθέθηκε ένα κενό κανάλι (κάθετες πολύχρωμες ρίγες);
Ρεζερβε θέση για ένα ακόμα;
Ειναι για το 902 που θα προστεθει αργοτερα.

Reaction score
445

ερώτηση: στο pc που έχω αυτό το usb dongle, δε θα έπρεπε κανονικά να βλέπω digea? στη λίστα προστέθηκαν τα επιπλέον κανάλια αλλά μαύρη μαυρίλα...και η πλάκα είναι ότι ενώ τα cine και sport συνεχίζω να τα βλέπω κανονικά, ξαφνικά μαύρισαν και τα prisma-rik..

Reaction score
0

ερώτηση: στο pc που έχω αυτό το usb dongle, δε θα έπρεπε κανονικά να βλέπω digea? στη λίστα προστέθηκαν τα επιπλέον κανάλια αλλά μαύρη μαυρίλα...και η πλάκα είναι ότι ενώ τα cine και sport συνεχίζω να τα βλέπω κανονικά, ξαφνικά μαύρισαν και τα prisma-rik..
Εχεις εγκατεστημενους codecs για αποκωδικοποιηση MPEG4 ? Αν οχι, τοτε κατεβασε το ffdshow, κανε εγκατασταση και ξαναδοκιμασε.

Reaction score
75
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ξεκίνησε η Digea... Καλώς ηρθες Ψηφιακή Τηλεόραση

Κατ' αρχάς πατάς το πλήκτρο που γράφει TV/DTV/SAT κάτω δεξιά από το αριθμητικό πληκτρολόγιο, ώστε να σε πάει στον ψηφιακό δέκτη.
Μετά πατάς με τη σειρά το πλήκτρο HOME MENU, και πηγαίνεις:
Setup
System Setup
Digital Tuner Setup
Installation
Digital Setup
Add New Channels

Καλή επιτυχία και καλοθέατα.

Πάντως επειδή στο σπίτι έχω καλή αναλογική λήψη, είδα μόνο μικρή διαφορά προς το καλύτερο στον ΑΝΤ1, αλλά μεγάλη στον ΣΚΑΙ.
Εγω γιατι φιλε μου εαν ξερεις με τη 5090 και αφου εχω πιασει ολα τα καναλια δεν εχω εικονα παρα μονο ηχο?

Reaction score
445

έχω το K-lite mega codec pack και μέχρι τώρα ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το να μη παίζει κάτι...ακόμα και μετά από restart, τα prisma-rik γιοκ...τι κουλό είναι αυτό πάλι...??

Reaction score
1.458

Ολα καλά και σε μένα με vantage 8000ts & 7100ts.Ανάλυση 720x576,4:3 πλήν skai που είναι 16:9 και bitrate 30.000
Τα αντίστοιχα κανάλια με Νόβα ανάλυση 704x576 και bitrate 25.000
Με digea εμφανώς καλύτερη εικόνα απο την νόβα
Περιοχή Καλλιθέα

Reaction score
0

Ε άμα είναι Mpeg2 δεν θα τα πιάσεις.
έχω μια sony bravia kdl 46w2000, και τη ci neotion, αλλά μόνο ήχο. εικόνα γιοκ (μαυρίλα)
ε ρε μας φάνανε το 50άρικο με τη ci!

αντίθετα, μια κάρτα avertv media pci express - ενώ λέει mpeg2, πιάνει όλα της digea

Reaction score
2

απο Γλυφαδα...με ενσωματομενο mpeg4 δεκτη σε panasonic 46' g10...ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!!!
Περιμενα πως και πως, καθ' οτι με το αναλογικο αντιμετωπιζα προβληματα με χιονακια και καθρεφτισματα. Η εικονα ειναι ναι μεν καθαρη, αλλα απο χρωμα - ηχο - ευκρινεια...βραστα και αστα!!!
Τελικα το δουλεμα ειναι HD και οχι η εικονα!!

Reaction score
0
Στην Εκάλη κι ενώ η τηλεόραση μου (Sony KDL-46x4500) το υποστηρίζει δεν βλέπω παρά μόνο τα ψηφιακά της ΕΡΤ (μάλλον από Πάρνηθα) οπότε δύο τινά συμβαίνουν: είτε όπως είναι μάλλον φυσιολογικό σήμα από Υμηττό ή ακόμα χειρότερα από Αίγινα δεν φτάνει είτε η τηλεόραση δεν το υποστηρίζει.

Έλεγαν ότι θα καταργήσουν την Πάρνηθα, τα βόρεια προάστεια που έχουν την Πεντέλη να μπλοκάρει τον Υμηττό από που στο διάολο θα παίρνουν τηλεοπτικό σήμα;;;

Reaction score
0
Ανοιξα την τηλεόραση την Philips 42'' HD και μου εγραψε στην οθόνη "Τα καναλια ενημερώθηκαν" !!!
Τι έγινε ρε παιδιά?
Κάνω ενα κλικ στο τηλεχειριστήριο και 7 νέα καναλια ψηφιακά έκαναν την εμφάνιση τους στη λίστα ...!!! α, και ενα 8ο με μπάρες... :109:
Τελεια εικόνα και ήχο..
Είμαι Β.Π.
Ελάτε παιδιά να κάνουμε αναφορές λήψεων.

Καλως ηρθες Ψηφιακή Τηλεόραση, ας ελπισουμε να μεγαλώσεις γρήγορα και να μας χαρίσεις και εικόνα HD... :126:
Πόσο ΒΠ είσαι; Εγώ που είμαι ...πολύ ΒΠ (Εκάλη) δεν βλέπω παρά μόνο τις ψηφιακές παπάτζες της ΕΡΤ ενώ η τηλεόρασή μου υποτίθεται ότι υποστηρίζει mpeg4 (έχω τη Sony KDL-46X4500)

Reaction score
114

Εγω, εκτος απο την τηλεοραση μου LG, δοκιμασα και εναν ακομα δορυφορικο δεκτη combo που εχω.
Τα καναλια κατεβηκαν.
Το epg και το info του προγραμματος που μεταδιδεται για καθε καναλι ειναι ενα απο τα συν της ψηφιακης.
Εικονες απο Darkbox 2008 HD Combo.

Reaction score
0
Τιποτα παραπανω απο το αναλογικο και σε καποιες περιπτωσεις χειροτερα.Οι "κρυσταλλινες" εικονες και ηχοι μας μαρανανε....αχρηστοι.....
Και για οσους εκπεμπουμε απο Αιγινα τελικα μονο περιττα εξοδα ηταν η υποθεση.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Πόσο ΒΠ είσαι; Εγώ που είμαι ...πολύ ΒΠ (Εκάλη) δεν βλέπω παρά μόνο τις ψηφιακές παπάτζες της ΕΡΤ ενώ η τηλεόρασή μου υποτίθεται ότι υποστηρίζει mpeg4 (έχω τη Sony KDL-46X4500)
αρχές Κηφισιάς... πρίν την πλατεία και έχω σήμα 3/5 μονάδες χωρίς σπασίματα...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.421