- Reaction score
- 1
Απάντηση: Βομβες ετοιμες να σκασουν.
Άντε να το πάρει το ποτάμι...
Πες το βρε και μας έσκασες. :609:
Άντε να το πάρει το ποτάμι...
Πες το βρε και μας έσκασες. :609:
πολλα πεδια μαζευτηκαν. ωρα για purifiers...Είναι προφανές το γιατί. Μάλλον υπάρχει πρόβλημα παιδείας (ή πεδίας![]()
Στο οτι επιβιώνειβρε ιρον κoλησες με τον ενα.
και τι εγινε? εαν πουλησει ενα μηχανημα θα βγαλει το ιδιο κερδος και λιγο παραπανω απο τον αλλο που πουλησε δυο επειδη τα δινει στην μιση τιμη. απο την στιγμη που επιβιωνει και δεν σκαει βομβα, σημαινει οτι υπαρχει αγοραστικο κοινο στο οποιο απευθυνεται. σε ολα τα ελευθερα επαγγελματα γινεται αυτο, γιατι κολησες?
το σαιτ αυτο εδω ειναι γνωστο για τις προσπαθειες ξεκoλληματος! του καταναλωτη/αναγνωστη απο τις χαιεντικες αρλουμπες που ζημιωνουν την τσεπη του. δεν εχει σημασια να μας πεις ποιος πουλαει τι, εγω ξερω αλλους δεκα που μαλιστα επιβιωνουν. εχω ομως ποσταρει πολλα λινκ για μαγαζακια με σωστες τιμες ιντερνετικα και μη και οποιος διαβαζει το ασοβαρο αυτο φορουμ οπως λες, ε ολο και κατι θα παρει το ματι του.
παμε παρακατω...
για λεγε, για λεγε...Μην ξεχνάς για πόσες πατάτες έχεται ξεκολλήσει τα μάτια επισκεπτών με 60 και βαλε σελίδες υποστήριξης προίόντων
που παγκόσμια δεν έχουν κανέναν λόγω ύπαρξης
Τυχάιο????
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ???????
Φιλικά πάντα..
Γιατί ρε, κι εγώ που είμαι κατευθυνόμενο τσιράκι, τί καζάντησα; Ξέρεις πόσα μηνιάτικα μου χρωστάει ο Καφάτος;(...)
Πρώτη φορά μου προσάπτουν ότι είμαι κατευθυνόμενος. Λοιπόν το άκουσα κι αυτό...
(...)
τυχερουλη....Χαίρομαι για ακόμη μία φορά που .... δεν ζω στον οχετό της Αθήνας.
απο την hypex ειναι τα χοντρα τα λεφτα που ερχονται με βαλιτσες:116:Γιατί ρε, κι εγώ που είμαι κατευθυνόμενο τσιράκι, τί καζάντησα; Ξέρεις πόσα μηνιάτικα μου χρωστάει ο Καφάτος;
Ημαρτον, Κωστακη!Γιατί ρε, κι εγώ που είμαι κατευθυνόμενο τσιράκι, τί καζάντησα; Ξέρεις πόσα μηνιάτικα μου χρωστάει ο Καφάτος;
δεν θα τις ελεγα βομβες(ασχετο)
να θυμισω κανα 2 που εσκασαν πριν λιγες μερες (ευτυχως οχι στα χερια μας)
-FNAC--->Public
http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_tile1_1_10/07/2010_346150
-Electroworld=οχι Κωστακης -->Κotsovolakis
Η εταιρεία ELECTRO WORLD μέλος του Ομίλου DSGi εχει συνολικά 42 καταστήματα στην Ευρώπη και συγκεκριμένα 7 στην Ελλάδα, 17 στην Τσεχία, 6 στην Πολωνία, 8 στην Ουγγαρία και 5 στην Τουρκία.
http://www.ered.gr/gr/newInside.php?art=13318
-Expert+Προμηθευτικη=Expert Hellas
http://www.inews.gr/40/Expert-sygchonefsi-kai-afxisi-metochikou-kefalaiou-5-ekat-evro.htm
Κατά καιρούς έχω ακούσει διάφορα από "έμπορους" (ο Θεός να τους κάνει) που λυμαίνονται τον χώρο, από "καλοθελητές" που διασπείρουν ψεύδη δεξιά και αριστερά, από "χρυσαυτιάδες" που ακούνε πολύμπριζα, από "δημοσιογραφίσκους" και τα περί αυτών εξαρτήματα, από "τραμπατζήδες", από άσχετους, από ορθογράφους, από ανορθόγραφους κλπ κλπ.
Πρώτη φορά μου προσάπτουν ότι είμαι κατευθυνόμενος. Λοιπόν το άκουσα κι αυτό...
Χαίρομαι για ακόμη μία φορά που δεν ανήκω στο "συνάφι" των χα(λ)ιεντάδων και που επίσης δεν ζω στον οχετό της Αθήνας.
Θα σε παρακαλούσα όμως ρε Iron να αποδείξεις όσα λες. Να αποδείξεις που έχω δράσει εγώ ή κάποιος άλλος εδώ μέσα κατευθυνόμενα. Γιατί αν τα λες αυτά χωρίς αποδείξεις είσαι για μένα απλά ένας ακόμη λασπολόγος, από τους πολλούς που έχουν περάσει από το avsite...
(κατά διαβολική σύμπτωση όλοι αυτοί οι λασπολόγοι ήταν ανορθόγραφοι...)
Με αυτά και με τ΄άλλα να δείς που τελικά θα επιβιώσουν τα consumer και οι πανάκριβοι βιοτέχνες για την elite...Και το κακο ερχεται απο εξω.Μεγαλες (τεραστιες κομπανιες) παρακαλανε αλλες να τις εξαγορασουν.Μεχρι το τελος του χρονου μακαρι να ζουνε ολοι οι τοπ name , αλλιως θα γινουν τεμαχια της ιστοριας.Οχι τιπιτις αλλο μην δουνε τιποτα χειροτερα καποιοι αλλοι....(εδω ντοπιοι)......