Βομβες ετοιμες να σκασουν.

Reaction score
1
Απάντηση: Βομβες ετοιμες να σκασουν.

Άντε να το πάρει το ποτάμι...

Πες το βρε και μας έσκασες. :609:

D

deleted user 10898

Guest
βρε ιρον κoλησες με τον ενα.
και τι εγινε? εαν πουλησει ενα μηχανημα θα βγαλει το ιδιο κερδος και λιγο παραπανω απο τον αλλο που πουλησε δυο επειδη τα δινει στην μιση τιμη. απο την στιγμη που επιβιωνει και δεν σκαει βομβα, σημαινει οτι υπαρχει αγοραστικο κοινο στο οποιο απευθυνεται. σε ολα τα ελευθερα επαγγελματα γινεται αυτο, γιατι κολησες?
το σαιτ αυτο εδω ειναι γνωστο για τις προσπαθειες ξεκoλληματος! του καταναλωτη/αναγνωστη απο τις χαιεντικες αρλουμπες που ζημιωνουν την τσεπη του. δεν εχει σημασια να μας πεις ποιος πουλαει τι, εγω ξερω αλλους δεκα που μαλιστα επιβιωνουν. εχω ομως ποσταρει πολλα λινκ για μαγαζακια με σωστες τιμες ιντερνετικα και μη και οποιος διαβαζει το ασοβαρο αυτο φορουμ οπως λες, ε ολο και κατι θα παρει το ματι του.
παμε παρακατω...

Reaction score
2
βρε ιρον κoλησες με τον ενα.
και τι εγινε? εαν πουλησει ενα μηχανημα θα βγαλει το ιδιο κερδος και λιγο παραπανω απο τον αλλο που πουλησε δυο επειδη τα δινει στην μιση τιμη. απο την στιγμη που επιβιωνει και δεν σκαει βομβα, σημαινει οτι υπαρχει αγοραστικο κοινο στο οποιο απευθυνεται. σε ολα τα ελευθερα επαγγελματα γινεται αυτο, γιατι κολησες?
το σαιτ αυτο εδω ειναι γνωστο για τις προσπαθειες ξεκoλληματος! του καταναλωτη/αναγνωστη απο τις χαιεντικες αρλουμπες που ζημιωνουν την τσεπη του. δεν εχει σημασια να μας πεις ποιος πουλαει τι, εγω ξερω αλλους δεκα που μαλιστα επιβιωνουν. εχω ομως ποσταρει πολλα λινκ για μαγαζακια με σωστες τιμες ιντερνετικα και μη και οποιος διαβαζει το ασοβαρο αυτο φορουμ οπως λες, ε ολο και κατι θα παρει το ματι του.
παμε παρακατω...
Στο οτι επιβιώνει
ισως ολοι να έχουμαι ευθύνη σε αυτό
και εγώ πρώτος!!!!

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ????

Γιατί όσες φορές σε αυτό το σοβαρό φόρουμ
είπα κάτι που πείραξε ορισμένους ......
αμεσως το γυρίσανε ανάποδα περί ανορθογράφίας- παιδείας κλπ..
έχει κάμμία σχέση το αν γράφω ανορθόγραφα με την ουσία του τι γράφω??? και ύπαρξης του φόρουμ???

το να προσπαθείς να γελοιοποιήσεις κάποιον για το πως γράφει και όχι για το τι γράφει είναι βέβαια τακτική πάγια απο οτι έχω καταλάβει στον χώρο εδώ και χρόνια

Τώρα για τον ρόλλο του site
επίτρεψε μου να έχω αμφιβολίες γιά τον λόγο ύπαρξης του
και τα περί ξεκολήματος κλπ των όσων επισκέπτονται το φορουμ
και τις προσπάθειες που κάνει????

Οι λόγοι γιά εμένα είναι οι παρακάτω
1.-Οτι Η οι moderators είναι άσχετοι στα περί χαλι -ενδ και αφήνουν τον κάθε άσχετο να έχει γνώμη ......που δεν πιστεύω οτι ισχύει!!!!
ή
2.-Οτι όλα είναι κατευθυνόμενα άν κρινω απο τα θέματα που κατά και καιρούς γράφονται στο xali end

αυτή είναι η γνώμη μου

Μην ξεχνάς για πόσες πατάτες έχεται ξεκολλήσει τα μάτια επισκεπτών με 60 και βαλε σελίδες υποστήριξης προίόντων
που παγκόσμια δεν έχουν κανέναν λόγω ύπαρξης

Τυχάιο????
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ???????
Φιλικά πάντα..

D

deleted user 10898

Guest
Μην ξεχνάς για πόσες πατάτες έχεται ξεκολλήσει τα μάτια επισκεπτών με 60 και βαλε σελίδες υποστήριξης προίόντων
που παγκόσμια δεν έχουν κανέναν λόγω ύπαρξης

Τυχάιο????
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ???????
Φιλικά πάντα..
για λεγε, για λεγε...

(επισης, για την ορθογραφια και λοιπες αηδιες εχεις απολυτο δικιο... ειναι απαραδεκτος οποιοσδηποτε υπενηγμος...)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Κατά καιρούς έχω ακούσει διάφορα από "έμπορους" (ο Θεός να τους κάνει) που λυμαίνονται τον χώρο, από "καλοθελητές" που διασπείρουν ψεύδη δεξιά και αριστερά, από "χρυσαυτιάδες" που ακούνε πολύμπριζα, από "δημοσιογραφίσκους" και τα περί αυτών εξαρτήματα, από "τραμπατζήδες", από άσχετους, από ορθογράφους, από ανορθόγραφους κλπ κλπ.

Πρώτη φορά μου προσάπτουν ότι είμαι κατευθυνόμενος. Λοιπόν το άκουσα κι αυτό...

Χαίρομαι για ακόμη μία φορά που δεν ανήκω στο "συνάφι" των χα(λ)ιεντάδων και που επίσης δεν ζω στον οχετό της Αθήνας.

Θα σε παρακαλούσα όμως ρε Iron να αποδείξεις όσα λες. Να αποδείξεις που έχω δράσει εγώ ή κάποιος άλλος εδώ μέσα κατευθυνόμενα. Γιατί αν τα λες αυτά χωρίς αποδείξεις είσαι για μένα απλά ένας ακόμη λασπολόγος, από τους πολλούς που έχουν περάσει από το avsite...

(κατά διαβολική σύμπτωση όλοι αυτοί οι λασπολόγοι ήταν ανορθόγραφοι...)

Reaction score
8
Είναι προφανές οτί ο Έλλην αντιπρόσωπος θεωρεί υποτιμημένο το προιόν
στη χώρα παραγωγής του και γι`αυτό του δίνει την τιμή που του αξίζει στη χώρα μας.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.130

(...)

(...)
Γιατί ρε, κι εγώ που είμαι κατευθυνόμενο τσιράκι, τί καζάντησα; Ξέρεις πόσα μηνιάτικα μου χρωστάει ο Καφάτος;

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Βομβες ετοιμες να σκασουν.

Γιατί ρε, κι εγώ που είμαι κατευθυνόμενο τσιράκι, τί καζάντησα; Ξέρεις πόσα μηνιάτικα μου χρωστάει ο Καφάτος;
απο την hypex ειναι τα χοντρα τα λεφτα που ερχονται με βαλιτσες:116:

Reaction score
142

(ασχετο)
να θυμισω κανα 2 που εσκασαν πριν λιγες μερες (ευτυχως οχι στα χερια μας)
-FNAC--->Public
http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_tile1_1_10/07/2010_346150

-Electroworld=οχι Κωστακης -->Κotsovolakis
Η εταιρεία ELECTRO WORLD μέλος του Ομίλου DSGi εχει συνολικά 42 καταστήματα στην Ευρώπη και συγκεκριμένα 7 στην Ελλάδα, 17 στην Τσεχία, 6 στην Πολωνία, 8 στην Ουγγαρία και 5 στην Τουρκία.
http://www.ered.gr/gr/newInside.php?art=13318

-Expert+Προμηθευτικη=Expert Hellas
http://www.inews.gr/40/Expert-sygchonefsi-kai-afxisi-metochikou-kefalaiou-5-ekat-evro.htm

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Ημαρτον, Κωστακη!
Μην με κανεις σουργιελο:411:
Ζουμε σε περιοδους κρισης και εχω κατι....σφιξιματακια:121:
Αφου σου το ειπα, μολις ανασανω λιγο και παρω εκεινα τα λεφτακια
που μου χρωσταει η Siemens θα σε ξοφλησω:136::137:

Reaction score
29.675

Mιλάς για αυτόν τον αιώνα αντρίκο ? η για κάποτε στο εγγυς μακρινό μέλον?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

(ασχετο)
να θυμισω κανα 2 που εσκασαν πριν λιγες μερες (ευτυχως οχι στα χερια μας)
-FNAC--->Public
http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_tile1_1_10/07/2010_346150

-Electroworld=οχι Κωστακης -->Κotsovolakis
Η εταιρεία ELECTRO WORLD μέλος του Ομίλου DSGi εχει συνολικά 42 καταστήματα στην Ευρώπη και συγκεκριμένα 7 στην Ελλάδα, 17 στην Τσεχία, 6 στην Πολωνία, 8 στην Ουγγαρία και 5 στην Τουρκία.
http://www.ered.gr/gr/newInside.php?art=13318

-Expert+Προμηθευτικη=Expert Hellas
http://www.inews.gr/40/Expert-sygchonefsi-kai-afxisi-metochikou-kefalaiou-5-ekat-evro.htm
δεν θα τις ελεγα βομβες
δεν μπορουν καποιοι να ερχονται στην ελλαδα να χτιζουν αλυσιδες στην πλατη του καθε δανεισμενου και να περιμενουν να ζησουν οι παραγκες τους τετοιες μερες.
Αλυσιδες που τα ιδια προιοντα στο εξωτερικο τα πουλουν φτηνοτερα ερχονται εδω για να θησαυρισουν.
Ο τζαμπα μαν πεθανε.Σιγα σιγα θα πεθανουν και καποιοι χοντροκοιλαδες.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Βομβες ετοιμες να σκασουν.

Κατά καιρούς έχω ακούσει διάφορα από "έμπορους" (ο Θεός να τους κάνει) που λυμαίνονται τον χώρο, από "καλοθελητές" που διασπείρουν ψεύδη δεξιά και αριστερά, από "χρυσαυτιάδες" που ακούνε πολύμπριζα, από "δημοσιογραφίσκους" και τα περί αυτών εξαρτήματα, από "τραμπατζήδες", από άσχετους, από ορθογράφους, από ανορθόγραφους κλπ κλπ.

Χαίρομαι για ακόμη μία φορά που δεν ανήκω στο "συνάφι" των χα(λ)ιεντάδων και που επίσης δεν ζω στον οχετό της Αθήνας.

Θα σε παρακαλούσα όμως ρε Iron να αποδείξεις όσα λες. Να αποδείξεις που έχω δράσει εγώ ή κάποιος άλλος εδώ μέσα κατευθυνόμενα. Γιατί αν τα λες αυτά χωρίς αποδείξεις είσαι για μένα απλά ένας ακόμη λασπολόγος, από τους πολλούς που έχουν περάσει από το avsite...

(κατά διαβολική σύμπτωση όλοι αυτοί οι λασπολόγοι ήταν ανορθόγραφοι...)

φίλε δεν με ενδιαφέρει το αν έχεις δράσει για θεμιτούς ή άθέμιτους λόγους ουτε το αν έχεις δράσει αυθόρμητα
το παρόν φόρουμ ασχολείται με τον ήχο και οχι με την ορθογραφία
το οτι οι λασπολόγοι που λές σαν εμενα είναι και ανορθόγραφοι απλά σε προσβάλει περισσότερο
γιατί ποτέ δεν υπήρξα λασπολόγος ...
ανορθόγραφος ΝΑΙ...
Στο να εκφράσω κάποια γνώμη απλά θα μπορούσε να υπάρξει αντιπαράθεση μεταξύ μας
η ευκολη λύση λοιπόν ήταν γιά εσένα το
ανορθόγραφος και λασπολόγος
Συμφωνώ μαζί σου

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Σε οτι εχεις ποσταρει γινεται κακος χαμος.
Ζω με την περιεργεια να δω το τελος σου(στο site)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Και το κακο ερχεται απο εξω.Μεγαλες (τεραστιες κομπανιες) παρακαλανε αλλες να τις εξαγορασουν.Μεχρι το τελος του χρονου μακαρι να ζουνε ολοι οι τοπ name , αλλιως θα γινουν τεμαχια της ιστοριας.Οχι τιπιτις αλλο μην δουνε τιποτα χειροτερα καποιοι αλλοι....(εδω ντοπιοι)......

D

Deleted member 23222

Guest

Και το κακο ερχεται απο εξω.Μεγαλες (τεραστιες κομπανιες) παρακαλανε αλλες να τις εξαγορασουν.Μεχρι το τελος του χρονου μακαρι να ζουνε ολοι οι τοπ name , αλλιως θα γινουν τεμαχια της ιστοριας.Οχι τιπιτις αλλο μην δουνε τιποτα χειροτερα καποιοι αλλοι....(εδω ντοπιοι)......
Με αυτά και με τ΄άλλα να δείς που τελικά θα επιβιώσουν τα consumer και οι πανάκριβοι βιοτέχνες για την elite...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos