Βομβες ετοιμες να σκασουν.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Βομβες ετοιμες να σκασουν.

Και μετά επειδή είμαι πολύ έμπειρος τώρα,απέχεις από το infraction... πρέπει να προσπαθήσεις κι άλλο ...πίστεψε με...
Τι πιστευεις??? χάθηκαν τα forums περί hi-end :118:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Βομβες ετοιμες να σκασουν.

Οχι δεν νομίζω να χαλιέμαι
γαϊδούρη είμαι
αλλά το να ασχολούνται κάποιοι κυριοι με το πως γράφω
και οχι με το τι γράφω ....το θεωρώ.....
και κάποιοι αλλοι σαν εσένα να ευχονται το τέλος μου στον site και αυτό το θεωρώ.....

ΔΕΝ καταλαβαινω ...γιατι λες οτι εισαι ''γαϊδούρη''?:108:

Ξερεις ...σημερα δε μετραει τι λες , αλλά πως το λες, δε μετραει τι κανεις αλλά πως το κανεις.

Γιατι ευχονται ...το τελος σου στο site?

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Βομβες ετοιμες να σκασουν.

Ναι,είναι αργά για δάκρυα,η Ευρώπη γερνάει μαζί με τον πληθυσμό της και η περίσσεια του ναρκισισμού της την οδηγεί στο χείλος της καταστροφής και δεν είναι μόνο θέμα πολιτικών επιλογών αλλά κυρίως...καρμικό,πάντα στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού δεν υπήρξε άνοδος και πτώση?
Άλλωστε τι σημαίνει ανάπτυξη και ποιοί ρυθμοί είναι ικανοποιητικοί για την Ευρώπη και κυρίως ποιό είναι το απώγειο της?...μήπως είμαι απαισιόδοξος?:131:

Καλά αυτά τα ινδουϊστικά περί κάρμα τι τα θές???????
αντε μαθε το δικό σου πρώτα .......:617:

Reaction score
2

Ξερεις ...σημερα δε μετραει τι λες , αλλά πως το λες, δε μετραει τι κανεις αλλά πως το κανεις.

Εσύ γιατί λες??

Reaction score
2

Μπας και με πέρασες γιά ψαρι????

Reaction score
29.675
Απάντηση: Βομβες ετοιμες να σκασουν.

Ψάρι ? τι ψάρι?
Καρχαρίας ? , η λιθρίνι ?

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Βομβες ετοιμες να σκασουν.

Οχι δεν νομίζω να χαλιέμαι
γαϊδούρη είμαι
αλλά το να ασχολούνται κάποιοι κυριοι με το πως γράφω
και οχι με το τι γράφω ....το θεωρώ.....
και κάποιοι αλλοι σαν εσένα να ευχονται το τέλος μου στον site και αυτό το θεωρώ.....
Μάλλον δεν κατάλαβες τι γράφω...ουδέποτε ευχήθηκα να φύγεις ακόμα κι αν διαφωνώ με αυτά που γράφεις...εμένα μου αρέσουν οι διαφωνίες και οι κόσμιοι...τσαμπουκάδες...αρκεί να υπάρχει δικαιοσύνη στην αντιμετώπιση κάθε μέλους...

Το δικό μου κάρμα δεν το ξέρω και δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν δημιουργεί δεδικασμένο για το κάρμα αυτού του τόπου,κοινώς η δική μου μοίρα δεν συμπλέει απαραίτητα με την συνισταμένη μοίρα του συνόλου...

Πάντως μου θυμίζεις λίγο Τσετσένο αυτονομιστή που πυροβολεί αδιακρίτως το πλήθος...:142:

Reaction score
20

Πάρτε και τούτο για να έχετε...:111::131:

China overtakes Japan as No.2 economy
Aileen Wang and Alan Wheatley – 1 hr 13 mins ago 1404gr

BEIJING (Reuters) – China has overtaken Japan to become the world's second-largest economy, the fruit of three decades of rapid growth that has lifted hundreds of millions of people out of poverty.

Depending on how fast its exchange rate rises, China is on course to overtake the United States and vault into the No.1 spot sometime around 2025, according to projections by the World Bank, Goldman Sachs and others.

China came close to surpassing Japan in 2009 and the disclosure by a senior official that it had now done so comes as no surprise. Indeed, Yi Gang, China's chief currency regulator, mentioned the milestone in passing in remarks published on Friday.
"China, in fact, is now already the world's second-largest economy," he said in an interview with China Reform magazine posted on the website (www.safe.gov.cn) of his agency, the State Administration of Foreign Exchange.
Cruising past Japan might give China bragging rights, but its per-capita income of about $3,800 a year is a fraction of Japan's or America's.
"China is still a developing country, and we should be wise enough to know ourselves," Yi said, when asked whether the time was ripe for the yuan to become an international currency.

CAN IT BE SUSTAINED?
China's economy expanded 11.1 percent in the first half of 2010, from a year earlier, and is likely to log growth of more than 9 percent for the whole year, according to Yi.
China has averaged more than 9.5 percent growth annually since it embarked on market reforms in 1978. But that pace was bound to slow over time as a matter of arithmetic, Yi said.
If China could chalk up growth this decade of 7-8 percent annually, that would still be a strong performance. The issue was whether the pace could be sustained, Yi said, not least because of the environmental constraints China faces.
In an assessment disputed by Beijing, the International Energy Agency said last week that China had surpassed the United States as the world's largest energy user.
If China can keep up a clip of 5-6 percent a year in the 2020s, it will have maintained rapid growth for 50 years, which Yi said would be unprecedented in human history.
The uninterrupted economic ascent, which saw China overtake Britain and France in 2005 and then Germany in 2007, is gradually translating into clout on the world stage.
China is a leading member of the Group of 20 rich and emerging nations, which since the 2008 financial crisis has become the world's premier economic policy-setting forum.
In one important respect, however, China is still a shrinking violet: anxious to shield itself from the rough-and-tumble of global markets, it does not permit its currency to be freely exchanged except for purposes of trade and foreign direct investment.
And Yi said Beijing had no timetable to make the yuan fully convertible.
"China is very big and its development is unbalanced, which makes this problem much more complicated. It's difficult to reach a consensus on it," he said.
In the same vein, China was in no rush to turn the yuan into a global currency.
"We must be modest and we still have to keep a low profile. If other people choose the yuan as a reserve currency, we won't stop that as it is the demand of the market. However, we will not push hard to promote it," he added.

Reaction score
17.590

China overtakes Japan as No.2 economy
Aileen Wang and Alan Wheatley – 1 hr 13 mins ago 1404gr

BEIJING (Reuters) – China has overtaken Japan to become the world's second-largest economy, the fruit of three decades of rapid growth that has lifted hundreds of millions of people out of poverty.

Depending on how fast its exchange rate rises, China is on course to overtake the United States and vault into the No.1 spot sometime around 2025, according to projections by the World Bank, Goldman Sachs and others.

Κίνα: Δημοσιευτηκαν τα Οικονομικα στοιχεία του πρώτου εξαμηνου του 2010 - και αμέσως διορθωθηκαν προς τα πάνω:112::111:

China: Wirtschaftszahlen des ersten Halbjahres 2010 verοeffentlicht – und gleich nach oben korrigiert

του Wang Xin Long

......

Das Dogma des heute praktizierten Cut-Throat-Capitalism und der damit einhergehenden Knebelung der Volkswirtschaften durch die Zinsdoktrin wird nun über die »Eroberung« Chinas weiter ausgebaut.
Wir koennen daher davon ausgehen, dass die Volksrepublik frueher oder spaeter mit jenen Problemen konfrontiert sein wird, die die westlichen Volkswirtschaften in die Knie gezwungen haben. Was dann werden soll? Eine gute Frage.
Der Optimismus gebietet aber die Annahme, dass die Chinesen – gegebenenfalls im Gleichklang mit anderen fυehrenden Nationen – hierfuer eine gute Antwort parat haben werden.

Σημ.Μαθετε ξενες γλωσσες! Η σειρα προτεραιοτητας εχει σημασια: ΠΡΩΤΑ κινεζικα,μετα γερμανικα.... Προυποτιθεται φυσικα η επαρκεια σε αγγλογαλλικα....:126:

Reaction score
20

Σημ.Μαθετε ξενες γλωσσες! Η σειρα προτεραιοτητας εχει σημασια: ΠΡΩΤΑ κινεζικα,μετα γερμανικα.... Προυποτιθεται φυσικα η επαρκεια σε αγγλογαλλικα....:126:
Δεν καταλαβαίνω γερμανικά, γράφει κάτι διαφορετικό από αυτό που παρέθεσα εγώ στο προηγούμενο ποστ??? Στο #150 είμαι εγώ...

Reaction score
17.590

Δεν καταλαβαίνω γερμανικά, γράφει κάτι διαφορετικό από αυτό που παρέθεσα εγώ στο προηγούμενο ποστ??? Στο #150 είμαι εγώ...

Η ουσια και τα νουμερα ειναι ταυτοσημα.Το αρθρο στα γερμανικα ειναι πιο 'βαθυστοχαστο'...:137:

Καλο ειναι και το δικο σου,δε λεω...:136:

Reaction score
17.590

Kaliforniens Städte: Konkurse nicht ausgeschlossen
F. William Engdahl

Πολεις της Καλιφορνια:δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο πτώχευσης

Τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης εξακολουθουν να διατηρουν το μυθο :112: για την οικονομικη ανακαμψη των ΗΠΑ, αλλά η πραγματικότητα μιλά μια διαφορετική γλώσσα: Διανύουμε τη χειρότερη οικονομική ύφεση από τις παλιές κακές ημέρες της δεκαετιας του 1930.

Η οικονομική κατάσταση στη μεγαλύτερη πολιτεία των ΗΠΑ, της Καλιφόρνια, είναι τόσο καταστροφική ωστε ορισμένες δημοτικές διοικήσεις τώρα εξετάζουν σοβαρά το ενδεχομενο να δηλωσουν πτωχευση.

D

Deleted member 23222

Guest

Kaliforniens Städte: Konkurse nicht ausgeschlossen
F. William Engdahl

Τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης εξακολουθουν να διατηρουν το μυθο :112: για την οικονομικη ανακαμψη των ΗΠΑ, αλλά η πραγματικότητα μιλά μια διαφορετική γλώσσα: Διανύουμε τη χειρότερη οικονομική ύφεση από τις παλιές κακές ημέρες της δεκαετιας του 1930.

Η οικονομική κατάσταση στη μεγαλύτερη πολιτεία των ΗΠΑ, της Καλιφόρνια, είναι τόσο καταστροφική ωστε ορισμένες δημοτικές διοικήσεις τώρα εξετάζουν σοβαρά το ενδεχομενο να δηλωσουν πτωχευση.
Καλά...η Αμερική πάντως προς το παρόν επειδή πιστεύει στην οικονομική της ανάπτυξη,επιλέγει να χρηματοδοτεί τα ελλείματα της...

Reaction score
20

Ελα... νέε μου (γιατί παππούς δεν είμαι) να σου δείξω τα χωράφια σου...
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1127791&postcount=16

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Στο Ενεχυροδανειστήριο της παγκοσμιοποίησης

...
Πραγματικά...Οι επαίτες είναι πλέον αποτελεσματικοί όταν μιλούν στη μητρική γλώσσα των υποψηφίων ΄΄φιλανθρώπων΄΄...:126:

Όπως λέει και το αφεντικό του ενεχοιροδανειστηρίου:΄΄Όλα εδώ μέσα έχουν μιά ιστορία και μιά τιμή...΄΄

Reaction score
17.590

Ελα... νέε μου (γιατί παππούς δεν είμαι) να σου δείξω τα χωράφια σου...
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1127791&postcount=16
Το αρθρο δεν ειναι χθεσινο ή σημερινο.Ειναι της 16/06/2010 κι αναφερθηκα σ αυτο προς επίρρωση του τιτλου του νηματος.

http://info.kopp-verlag.de/hintergr...l;jsessionid=CF062F9CF6077FFC8207553935EF304A

Εσυ Νικολα,εισαι πολυ μπροστα νεαρε μου!:414:

Reaction score
20

Το αρθρο δεν ειναι χθεσινο ή σημερινο.Ειναι της 16/06/2010 κι αναφερθηκα σ αυτο προς επίρρωση του τιτλου του νηματος.

Εσυ Νικολα,εισαι πολυ μπροστα νεαρε μου!:414:
Ελπίζω κατάλαβες δεν αναφέρθηκα σε σένα που το επαρέθεσες με το σχόλιο μου, αλλά εις τον ξυγγραφεύ του...:126:

D

Deleted member 23222

Guest

Ελπίζω κατάλαβες δεν αναφέρθηκα σε σένα που το επαρέθεσες με το σχόλιο μου, αλλά εις τον ξυγγραφεύ του...:126:
Ξέρεις κάτι? Συμφωνώ με αυτά που λές...Η μόνη μου τελικά ένσταση έγκειται στο οτι πιστεύω ακράδαντα οτι η σημερινή οικονομική μας κατάσταση δεν είναι αποκλειστικά προιόν κακών πολιτικών χειρισμών,ημεδαπών ή αλλοδαπών ούτε πολιτικών συστημάτων,σίγουρα τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα,αλλά για μένα καλύτερα σημαίναι οτι αντί της ελεύθερης πτώσης που ακολουθούμε σήμερα,θα είχαμε μια πτωτική τάση με τελικό επίπεδο αναφοράς αυτό που τελικά θα φτάσουμε και τώρα ή σχεδόν το ίδιο.Όπως σωστά αναφέρεις παρόμοια προβλήματα με εμάς αντιμετωπίζουν και άλλοι, οι οποίοι επαίρονται για την κρατική τους οργάνωση κλπ κλπ.Άρα πού καταλήγουμε? Ότι φθίνουμε όλοι μαζί γιατί δεν μπορούμε να πάμε πιό πάνω και δεν μπορούμε γιατί φτάσαμε το απώγειο μας,είτε αυτό το λές οικονομική ευημερία ,είτε το λές κοινωνική ευμάρεια είτε πές το όπως θες.
Η Κινεζική ανάπτυξη με αυτούς τους φρενήρης ρυθμούς δεν θα έχει ούτε αυτή καλό τέλος, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos