Βομβες ετοιμες να σκασουν.

Reaction score
460
Απάντηση: Βομβες ετοιμες να σκασουν.

Το ασχημο δεν ειναι τιποτα απο αυτα που λετε πιο πανω,τα οποια ειναι αποδεκτα!Το ασχημο για την χωρα μας ειναι οτι μας εχουν περασει για τριτοκοσμικους.Θα θυμαστε ολοι οταν πρωτοηρθαν οι μεγαλες ευρωπαικες αλυσιδες ηλεκτρονικων στην χωρα μας τι φολες πουλαγαν σε τιμες προσφορας(τηλεορασεις, στερεο,κλπ).Δεν εφτανε μονο οτι ηταν τα χειροτερα μοντελα που κυκλοφορουσαν ,ηταν και παλαια!!Ηρθαν λοιπον στην Ελλαδα ξεστοκαρανε την παλαιολιθικη σαβουρα τους,και τωρα φευγουν.Το κακο ειναι οτι ο κοσμος τα θεωρησε ευκαιρια και εσπευσαν να αγορασουν!Μεχρι και η συγγρου ειχε κλεισει απο την μεγαλη προσελευση του κατακαημενου κοσμου.Αυτο που μας μενει λοιπον ειναι οτι οι Ευρωπαιοι συγχωριανοι μας,μας εχουν περασει για τριτοκοσμικους και αυτο ειναι λυπηρο.

D

Deleted member 23222

Guest

Το ασχημο δεν ειναι τιποτα απο αυτα που λετε πιο πανω,τα οποια ειναι αποδεκτα!Το ασχημο για την χωρα μας ειναι οτι μας εχουν περασει για τριτοκοσμικους.Θα θυμαστε ολοι οταν πρωτοηρθαν οι μεγαλες ευρωπαικες αλυσιδες ηλεκτρονικων στην χωρα μας τι φολες πουλαγαν σε τιμες προσφορας(τηλεορασεις, στερεο,κλπ).Δεν εφτανε μονο οτι ηταν τα χειροτερα μοντελα που κυκλοφορουσαν ,ηταν και παλαια!!Ηρθαν λοιπον στην Ελλαδα ξεστοκαρανε την παλαιολιθικη σαβουρα τους,και τωρα φευγουν.Το κακο ειναι οτι ο κοσμος τα θεωρησε ευκαιρια και εσπευσαν να αγορασουν!Μεχρι και η συγγρου ειχε κλεισει απο την μεγαλη προσελευση του κατακαημενου κοσμου.Αυτο που μας μενει λοιπον ειναι οτι οι Ευρωπαιοι συγχωριανοι μας,μας εχουν περασει για τριτοκοσμικους και αυτο ειναι λυπηρο.
Λυπηρό γιατί μπορεί και να είμαστε...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

2 πραματα
1 οι ευρωπαιοι μας βλεπουν οπως εμεις τους αλβανους (φτωχους συγγενεις) και τετοιοι ειμαστε.:126:
2 τα λουκετα θα σκασουν και στο αμερικα

Reaction score
29.675

Καλά ετσι μπάχαλο που τα εχουν κάνει , κάτσε μην δούμε γενικώς λουκέτα σε ολον τον κόσμο.Οταν ο κάθε παπάρας εργοστασιάρχης κλπ παπαροβιοτέχνης μετέφερε ολη του την παραγωγή στην κίνα , δεν σκέφτηκε , οτι κάποια στιγμή δεν θα εχει εργο.
Οταν λοιπόν θα φιάχνουν τα πάντα οι κινέζοι , και θα σηκώσουν κανονικά κεφάλι , γιατί ακόμα δεν το έχουν κάνει , και θα πουλάνε οτι γουστάρουν και όπου γουστάρουν τότε να δεις κανόνια που εχουν να σκάσουν.

D

Deleted member 23222

Guest

Καλά ετσι μπάχαλο που τα εχουν κάνει , κάτσε μην δούμε γενικώς λουκέτα σε ολον τον κόσμο.Οταν ο κάθε παπάρας εργοστασιάρχης κλπ παπαροβιοτέχνης μετέφερε ολη του την παραγωγή στην κίνα , δεν σκέφτηκε , οτι κάποια στιγμή δεν θα εχει εργο.
Οταν λοιπόν θα φιάχνουν τα πάντα οι κινέζοι , και θα σηκώσουν κανονικά κεφάλι , γιατί ακόμα δεν το έχουν κάνει , και θα πουλάνε οτι γουστάρουν και όπου γουστάρουν τότε να δεις κανόνια που εχουν να σκάσουν.
...και όταν θα αποκτήσουν και το know how (είναι θέμα χρόνου) τότε να δεις...αλλά από την άλλη μήπως πρέπει να πάψουμε να πιστεύουμε οτι στην Ευρώπη και στην Αμερική βρίσκεται το κέντρο του κόσμου και η καρδιά των παγκόσμιων εξελίξεων...μήπως η Ευρώπη ειδικότερα εξελιχτεί σε ένα απέραντο μουσείο πολιτισμού και παράδοσης προς τέρψιν Κινέζων και Ινδών? Μήπως τελικά πρέπει να αντιδράσουμε?

Reaction score
20

…κάτσε μην δούμε γενικώς λουκέτα σε ολον τον κόσμο.

Οταν ο κάθε παπάρας εργοστασιάρχης κλπ παπαροβιοτέχνης μετέφερε ολη του την παραγωγή στην κίνα, δεν σκέφτηκε, οτι κάποια στιγμή δεν θα εχει εργο.

Οταν θα φιάχνουν τα πάντα οι κινέζοι, και θα σηκώσουν κανονικά κεφάλι, γιατί ακόμα δεν το έχουν κάνει, και θα πουλάνε οτι γουστάρουν και όπου γουστάρουν τότε να δεις κανόνια που εχουν να σκάσουν.
...και όταν θα αποκτήσουν και το know how (είναι θέμα χρόνου) τότε να δεις...

αλλά από την άλλη μήπως πρέπει να πάψουμε να πιστεύουμε οτι στην Ευρώπη και στην Αμερική βρίσκεται το κέντρο του κόσμου και η καρδιά των παγκόσμιων εξελίξεων...

μήπως η Ευρώπη ειδικότερα εξελιχτεί σε ένα απέραντο μουσείο πολιτισμού και παράδοσης προς τέρψιν Κινέζων και Ινδών? Μήπως τελικά πρέπει να αντιδράσουμε?
Σύντροφοι!!! Πάταξον μεν, άκουσον δεν...!!!

Τα λουκέτα σε όλο τον κόσμο είναι χρόνια τώρα γεγονός... Εσείς περιμένετε να δείτε πότε θα ξεκινήσουν...???

Δεν είναι μόνο η Κίνα που μεταφερουν τα εργοστάσιά τους...
Είναι και η γείτονος Τουρκία, και η Ινδία, και το Πακιστάν, και η Σρι Λάνκα, και το Βιετνάμ, και η Ινδονησία και... και... και... εσείς γυρίστε πλευρό, μην κάνω εγώ το ξυπνητήρι και φάω και καμιά κατραπακιά να το βουλώσω πρωί πρωί...

Οι Κινέζοι ήδη φτιάχνουν τα πάντα και ήδη πουλάνε ότι γουστάρουν και όπου γουστάρουν, χρόνια τώρα, και ήδη, επίσης, σήκωσαν και το κεφάλι ζητώντας μεγαλύτερους μισθούς και ήδη εταιρείες όπως Apple, Dell, Microsoft, Honda, Toyota έχουν δεχτεί και έχουν αυξήσει τους μισθούς των κινέζων εργατων περίπου 30% μέσα σε ένα μήνα (δηλ πριν 1-2 μήνες που πρόλαβαν και αυτοκτόνησαν περίπου καμιά 20αριά κινέζοι εργάτες σε ένα και μοναδικό εργοστάσιο που έφτιαχνε προΐόντα των παραπάνω PC εταιρειών...)

Καλά, μιλάμε, τώρα νιώθω σαν να μιλώ σε εξωγήινους που μόλις αφίχθησαν εις τον πλανήτην μας...

Το θέμα του χρόνου δεν... "είναι", αλλά... "ήταν"!!! Το έχουν το know how χρόνια τώρα... Είτε με κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων είτε με εξαγορά τους (μέσω της δεύτερης μεθόδου το απέκτησαν και οι Γιαπωνέζοι, δεκαετίες πριν, από ευρωπέους και αμερικανέους...)

Όχι, να συνεχίσουμε να πιστεύουμε το ίδιο γιατί στην Ευρώπη και στην Αμερική βρίσκεται το κέντρο του κόσμου και η καρδιά των παγκόσμιων εξελίξεων καθώς εκεί υπάρχουν οι περισσότεροι και πλουσιώτεροι καταναλωτές του πλανήτεως...

Βρε μήπως είστε όντως εξωγήινοι???

Αγαπητοί μου JOHN MARKOU και marydaughter, εδιάβασα την αγωνία σας και το κάλεσμά σας για αντίδραση και επειδή τα αυτά συμμερίζομαι κι εγώ μαζί σας είπα να σας κάνω μια ταχύρυθμη ενημέρωση των εξελίξεων των τελευταίων... 3 ετών εις τον πλανήτην μας...

Καλώς ήρθατε αδέρφια μας!:138:
Καφεδάκι κανείς?:116:
Κερνάω!:136::137:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ειναι αργα για δακρυα στελλα
θυμαμαι πριν κανα 5αρι χρονια με φωναζει ενας αντιπροσωπος.Ελα τωρα εδω ,
παω εκει και βλεπω μια παλετα με κουτες.Ανοιγει μια ον δε φλαι και μου δειχνει κατι γαλλικα ηχεια , με γαλικες μοναδες και φτιαγμενα στηνν γαλλια.Και μου λεει :
Κανουμε μια στερνη προσπαθεια να μην πανε ολα στην κινα.
Αυτα πριν 5 χρονια.
Τωρα ειναι αργα ματια μου γλυκα λεω εγω.
Θυμαμαι το 99 μιλαγα με καποιον απο τον πειραια και μου ελεγε :
εγω δεν βαζω κινεζικα στο μαγαζι.
Πλεον εδω και χρονια οταν μπεις μεσα πατας στα ρυζια και στο τσαι.

Reaction score
20

Tί ήθελα και μίλησα ο μ@λ@κ@ς??? :411: :419: :609: :623:

China urges change in US policy to avoid friction
Thu Jul 29, 12:53 am ET 1209gr

BEIJING (Reuters) – The United States should alter policy to take account of China's role as a major player on the world stage if it wants to avoid friction and instability, a major state newspaper said on Thursday.

The commentary in ruling Communist Party mouthpiece the People's Daily followed the latest spat in Sino-US ties, over what China views as unwarranted US interference in a territorial dispute in the South China Sea.

While senior officials, including US President Barack Obama, say they welcome a prosperous, flourishing China, good words must be backed up by actions, the newspaper said.

"If the United States cannot find a way of recognizing and accepting China's entrance on the world stage as a big player, relations will swerve up and down like a roller coaster," it said.

"This instability in relations will have a negative effect not only on bilateral ties but on the world, and that is not something anyone wants to see."

Obama started out well, it said, with his visit to China last year, but arguments over US arms sales to Taiwan, Google and the value of the Chinese currency showed nothing has really changed in the United States.

"On the issue of how to co-exist with a rapidly developing China, Washington has in fact not thought things through in a calm manner."

It was wrong to think, as some experts in the United States believe, that China will be flexible on certain issues as relations between the two sides deepen, the commentary said, suggesting more discord to come.

"On cardinal questions of right and wrong, China has flinched neither in the past nor the present, and will not do so in the future," the newspaper said.

"It is impossible that when China's bottom line in reached there will not be a response. The state of Sino-US relations directly impacts upon or even decides global peace and stability, especially in the Asia-Pacific region... Future ties to a large degree hinge upon whether Washington can control its 'impulses'."

China, it said, was simply pushing back in the same way as the United States.

"'It is impolite not to reciprocate'," it added, quoting a classic Confucian text. "There is no lack of China experts in Washington who should fully understand the meaning of this."

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Βομβες ετοιμες να σκασουν.

Σε οτι εχεις ποσταρει γινεται κακος χαμος.
Ζω με την περιεργεια να δω το τελος σου(στο site)
Το ζητούμενο γιά εμένα είναι η αντιπαράθεση γιά απόκτηση γνώσεων μέσω του χώρου και οχι η απλή συμφωνία με οσους γράφουν ορθογραφημένα σε σχέση με εμένα τον ανορθόγραφο

Το
σε οτι έχεις ποστάρει γίνεται κακός χαμός θα έπρεπε να σε βάλει σε σκέψεις

Το Ζω με την περιεργεια να δω το τελος σου(στο site)

Αυτό θα γίνει οταν εγώ κρίνω

Το τέλος που ζητάς δεν θα το δείς
εκτός και αν πάρω επίσημη έξωση απο τον χώρο
θα ζήσεις λοιπόν με αυτή την περιέργεια
μέχρι να μου αποδείξεις την σχέση του
οπου γραφεις γίνεται κακός
και της ευχής σου για να δεις το τέλος μου

Γιατί τόσο μίσος και μικρότητα

Και σε τελευταία ανάλυση μπορείς να αναφέρεις σε όλους μας
τους λόγους του μίσους εναντίον μου

οχι τίποτα άλλο
για να δικαιολογήσεις τα οσα γράφεις:135:

Reaction score
20
Απάντηση: Re: Απάντηση: Βομβες ετοιμες να σκασουν.

Το ζητούμενο γιά εμένα είναι η αντιπαράθεση γιά απόκτηση γνώσεων...
Εύγε!!!

D

Deleted member 23222

Guest

Ναι,είναι αργά για δάκρυα,η Ευρώπη γερνάει μαζί με τον πληθυσμό της και η περίσσεια του ναρκισισμού της την οδηγεί στο χείλος της καταστροφής και δεν είναι μόνο θέμα πολιτικών επιλογών αλλά κυρίως...καρμικό,πάντα στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού δεν υπήρξε άνοδος και πτώση?
Άλλωστε τι σημαίνει ανάπτυξη και ποιοί ρυθμοί είναι ικανοποιητικοί για την Ευρώπη και κυρίως ποιό είναι το απώγειο της?...μήπως είμαι απαισιόδοξος?:131:

Reaction score
20

Ναι,είναι αργά για δάκρυα,η Ευρώπη γερνάει μαζί με τον πληθυσμό της και η περίσσεια του ναρκισισμού της την οδηγεί στο χείλος της καταστροφής και δεν είναι μόνο θέμα πολιτικών επιλογών αλλά κυρίως...καρμικό,πάντα στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού δεν υπήρξε άνοδος και πτώση?
Άλλωστε τι σημαίνει ανάπτυξη και ποιοί ρυθμοί είναι ικανοποιητικοί για την Ευρώπη και κυρίως ποιό είναι το απώγειο της?...μήπως είμαι απαισιόδοξος?:131:
Οχι, τώρα είσαι σούπερ! Και ρεαλιστής!
Δεν χρειάζεται άλλος καφές!
Εύγε!

D

Deleted member 23222

Guest

Κι όμως η ιστορία δίδαξε οτι πριν σημάνουν οι τίτλοι του τέλους θα υπάρξουν παιάνες και εμβατήρια...αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι ούτε κι αυτό παίζει,τουλάχιστον σε πολυπολιτισμικές,όπως φιλάρεσκα αυτοαποκαλούμε,κοινωνίες χωρίς εθνική ή ταξική συνείδηση.

Reaction score
20

Κι όμως η ιστορία δίδαξε οτι πριν σημάνουν οι τίτλοι του τέλους θα υπάρξουν παιάνες και εμβατήρια...αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι ούτε κι αυτό παίζει,τουλάχιστον σε πολυπολιτισμικές,όπως φιλάρεσκα αυτοαποκαλούμε,κοινωνίες χωρίς εθνική ή ταξική συνείδηση.
Συμφωνώ, μάλλον τα έχεις μπερδέψει με τα σάουνττρακ των πολεμικών ταινιών...:142::142::142::142:

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: Βομβες ετοιμες να σκασουν.

Το ζητούμενο γιά εμένα είναι η αντιπαράθεση γιά απόκτηση γνώσεων μέσω του χώρου και οχι η απλή συμφωνία με οσους γράφουν ορθογραφημένα σε σχέση με εμένα τον ανορθόγραφο

Το
σε οτι έχεις ποστάρει γίνεται κακός χαμός θα έπρεπε να σε βάλει σε σκέψεις

Το Ζω με την περιεργεια να δω το τελος σου(στο site)

Αυτό θα γίνει οταν εγώ κρίνω

Το τέλος που ζητάς δεν θα το δείς
εκτός και αν πάρω επίσημη έξωση απο τον χώρο
θα ζήσεις λοιπόν με αυτή την περιέργεια
μέχρι να μου αποδείξεις την σχέση του
οπου γραφεις γίνεται κακός
και της ευχής σου για να δεις το τέλος μου

Γιατί τόσο μίσος και μικρότητα

Και σε τελευταία ανάλυση μπορείς να αναφέρεις σε όλους μας
τους λόγους του μίσους εναντίον μου

οχι τίποτα άλλο
για να δικαιολογήσεις τα οσα γράφεις:135:
Εντάξει μη χαλιέσαι ,εγώ δεν σε μισώ ακόμα κι αν δεν συμφωνώ μαζί σου ... και μου φαίνεσαι λίγο χαδιάρης :142::142:

D

Deleted member 23222

Guest

Και μετά επειδή είμαι πολύ έμπειρος τώρα,απέχεις από το infraction... πρέπει να προσπαθήσεις κι άλλο ...πίστεψε με...

D

Deleted member 23222

Guest

Συμφωνώ, μάλλον τα έχεις μπερδέψει με τα σάουνττρακ των πολεμικών ταινιών...
Ναι και μου άρεσε το world at war...

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Βομβες ετοιμες να σκασουν.

Εντάξει μη χαλιέσαι ,εγώ δεν σε μισώ ακόμα κι αν δεν συμφωνώ μαζί σου ... και μου φαίνεσαι λίγο χαδιάρης :142::142:
Οχι δεν νομίζω να χαλιέμαι
γαϊδούρη είμαι
αλλά το να ασχολούνται κάποιοι κυριοι με το πως γράφω
και οχι με το τι γράφω ....το θεωρώ.....
και κάποιοι αλλοι σαν εσένα να ευχονται το τέλος μου στον site και αυτό το θεωρώ.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos