Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Reaction score
114
Θελω να ευχαριστησω το φορουμ που μου δινει την δυνατοτητα να γραφω καποια πραγματα,και ειδικα τον Mod της κατηγοριας, Πανο Οπλοποιο.
Αυτο το θεμα ειναι αποκλειστικο για το φορουμ !!!

Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Reaction score
114
Απάντηση: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

το θέλω τώρα...:124:
Aν πραγματικα ενδιαφερεσαι,και οποιος αλλος,υπαρχουν μονο 30 κομματια.
Δεν υπαρχει ενδιαφερον στην Αγγλια,που ειναι και η 'πηγη' του δεκτη, για επιγεια ψηφιακα, γιατι τα καναλια τα εχουν ηδη στο Δορυφορο.
Ενδιαφερον υπαρχει απο Ιρλανδια.
Η παραγωγη ειναι ετσι δοκιμαστικη κατα καποιο τροπο, και αν διαπιστωθει οτι υπαρχει ενδιαφερον,θα βγουν και αλλα κομματια.
Για την ωρα δεν εχει γραφτει τιποτα ουτε στο Alsat,δινοντας μας ενα μικρο προβαδισμα.
Τουλαχιστον για αυτους που δεν αντεχουν τις αναμονες,αν εξαντληθουν αυτα τα κομματια.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

ενας HD δέκτης με πολλά options...:109:

Την γνώμη μου για τον Spiderbox την έχω πεί εδώ και καιρό.
Ο δέκτης εχει πολύ καλή εικόνα... τον έχω και εγώ εξάλλου εαν σημαίνει κάτι αυτο...
Τωρα και με DVB-T. Δεν τον έχω δεί. Είδα μόνο ότι βλέπετε εσείς. Φωτο. Δειχνει καλός ομολογουμένως.
Δεν ξέρω την τιμή του αλλά θα μπορούσε να μας την πεί ο johnny78, που με την παρουσία του εδώ δίνει πραγματικά πολύ και καλή βοήθεια σε πολύ κόσμο. Θα ηθελα όμως να μην γίνεται κάποιου είδους ειδικό promotion εδώ μέσα παρα μόνο με προσυννενόηση και βάσει των κανόνων του φόρουμ.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα όπως το δήλωσα εδώ http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=85292 , να γίνεται κάτι τετοιο για να βοηθάμε και την τοπική αγορά. Δεν θεωρώ όμως powerbuy ή κάτι άλλο αυτη την αγορά και δεν την στηρίζω για λόγους δεοντολογίας.Ξεκάθαρα.
Φυσικά ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει. Πάντως για τον Spiderbox υπάρχει εδώ στην Ελλάδα αντιπρόσωπος.
Τωρα όσον αφορά αυτο το ενδιαφέρον που ξεκίνησε θα ηθελα να μην συνεχιστεί δημόσια παρά μόνο με pm...
Αυτο δεν είναι μομφή , απλως μια υπενθυμιση...

Ευχαριστώ.

Reaction score
0

Τώρα έδεσε το γλυκό... δεν του λείπει πλέον τίποτα....

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Τώρα έδεσε το γλυκό... δεν του λείπει πλέον τίποτα....
+1000

Γιάννη,έχεις π.μ. (κι εννοείται ενδιαφέρομαι για ένα κομμάτι!)

Reaction score
1

Υπάρχει προοπτική για εμάς που έχουμε τον απλό 9000 να προσθέσουμε tuner επίγειο εσωτερικά εάν γίνετε φυσικά η είναι αδύνατον αυτό?:108:

Reaction score
114

ενας HD δέκτης με πολλά options...:109:

Την γνώμη μου για τον Spiderbox την έχω πεί εδώ και καιρό.
Ο δέκτης εχει πολύ καλή εικόνα... τον έχω και εγώ εξάλλου εαν σημαίνει κάτι αυτο...
Τωρα και με DVB-T. Δεν τον έχω δεί. Είδα μόνο ότι βλέπετε εσείς. Φωτο. Δειχνει καλός ομολογουμένως.
Δεν ξέρω την τιμή του αλλά θα μπορούσε να μας την πεί ο johnny78, που με την παρουσία του εδώ δίνει πραγματικά πολύ και καλή βοήθεια σε πολύ κόσμο. Θα ηθελα όμως να μην γίνεται κάποιου είδους ειδικό promotion εδώ μέσα παρα μόνο με προσυννενόηση και βάσει των κανόνων του φόρουμ.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα όπως το δήλωσα εδώ http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=85292 , να γίνεται κάτι τετοιο για να βοηθάμε και την τοπική αγορά. Δεν θεωρώ όμως powerbuy ή κάτι άλλο αυτη την αγορά και δεν την στηρίζω για λόγους δεοντολογίας.Ξεκάθαρα.
Φυσικά ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει. Πάντως για τον Spiderbox υπάρχει εδώ στην Ελλάδα αντιπρόσωπος.
Τωρα όσον αφορά αυτο το ενδιαφέρον που ξεκίνησε θα ηθελα να μην συνεχιστεί δημόσια παρά μόνο με pm...
Αυτο δεν είναι μομφή , απλως μια υπενθυμιση...

Ευχαριστώ.

Φιλε Πανο δεν υπαρχει καποιο θεμα.
Δεν παει να γινει powerbuy,ουτε κατι τετοιο.
Δεν εχω σχεση,γνωση ,με Ελληνικα μαγαζια,αντιπροσωπειες κτλ. και ποιες ειναι οι κινησεις τους.
Τα πραγματα ειναι πιο απλα.
Τον Νοεμβριο που κυκλοφορησε ο δεκτης,υπηρξε ενδιαφερον του κοσμου για Combo version.
Απλα,γινεται πραγματικοτητα η αναγκη αυτη.

υ.γ. Αν θες,μιλαμε στο τηλ.
Στειλ' το μου σε πμ.

Reaction score
114

Υπάρχει προοπτική για εμάς που έχουμε τον απλό 9000 να προσθέσουμε tuner επίγειο εσωτερικά εάν γίνετε φυσικά η είναι αδύνατον αυτό?:108:
Θα σκαναρω και τα ψηφιακα για επιγειο feed.....:142: :135:

Reaction score
1

Θα σκαναρω και τα ψηφιακα για επιγειο feed.....:142: :135:

αντε να σε δω !!!:142:

αμα μου βρεις κανα επιγειο
θα σε παραδεχτω :143:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Τζωνυ παλιοπαιδο δεν διαβαζεις τα πμ σου; :135:

Reaction score
114

Τα εχω διαβασει ολα και θα τα απαντησω.
Απλως, να μην δημιουργηθει καποια παρεξηγηση με το φορουμ και τα παιδια εδω.
Αλλωστε δεν θελω να περναει απο το μυαλο καποιων, οτι ανταλλασω τις γνωσεις μου, με παρουσιασεις-προβολες νεων προιοντων (καταλαβαινετε με ποια εννοια το λεω)........

Reaction score
114

Η τιμη ειναι 12 £ περισσοτερο απο τον 9000 HD.
Δηλαδη 199 £ + 12 £ + εξοδα αποστολης = 236 £ = ~ 280 E

+ gift + service+

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Η τιμη ειναι 12 £ περισσοτερο απο τον 9000 HD.
Δηλαδη 199 £ + 12 £ + εξοδα αποστολης = 236 £ = ~ 280 E

+ gift + service+
Υποθετω οχι παραγγελια μεσω Ελληνικων καταστηματων αλλα απ΄αυθειας απο το site; τσιμπημενη "λιγακι"

Reaction score
114

Δες αλλους Combo δεκτες ποσο κανουν,οπως Technomate,Clarke Tech,Vantage κτλ.
Και το εξτρα επιγειο tuner,στοιχιζει + 15 Ε ,μονο, και προστιθεται στην τιμη του 9000 HD.
Απλως,εχεις να πληρωσεις 30 Ε ,για τα μεταφορικα της ΤΝΤ.
Τα Ελληνικα μαγαζια, που αναφερετε, ειχαν απο τον Οκτωβριο,αρκετο χρονο να κανουν μια παραγγελια για Combo.
Αν το θεωρησαν ρισκο,μαλλον δεν το πηραν. :117:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo