- Reaction score
- 114
Aν πραγματικα ενδιαφερεσαι,και οποιος αλλος,υπαρχουν μονο 30 κομματια.το θέλω τώρα...:124:
+1000Τώρα έδεσε το γλυκό... δεν του λείπει πλέον τίποτα....
Κι εγώ!!!:107:το θέλω τώρα...:124:
ενας HD δέκτης με πολλά options...:109:
Την γνώμη μου για τον Spiderbox την έχω πεί εδώ και καιρό.
Ο δέκτης εχει πολύ καλή εικόνα... τον έχω και εγώ εξάλλου εαν σημαίνει κάτι αυτο...
Τωρα και με DVB-T. Δεν τον έχω δεί. Είδα μόνο ότι βλέπετε εσείς. Φωτο. Δειχνει καλός ομολογουμένως.
Δεν ξέρω την τιμή του αλλά θα μπορούσε να μας την πεί ο johnny78, που με την παρουσία του εδώ δίνει πραγματικά πολύ και καλή βοήθεια σε πολύ κόσμο. Θα ηθελα όμως να μην γίνεται κάποιου είδους ειδικό promotion εδώ μέσα παρα μόνο με προσυννενόηση και βάσει των κανόνων του φόρουμ.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα όπως το δήλωσα εδώ http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=85292 , να γίνεται κάτι τετοιο για να βοηθάμε και την τοπική αγορά. Δεν θεωρώ όμως powerbuy ή κάτι άλλο αυτη την αγορά και δεν την στηρίζω για λόγους δεοντολογίας.Ξεκάθαρα.
Φυσικά ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει. Πάντως για τον Spiderbox υπάρχει εδώ στην Ελλάδα αντιπρόσωπος.
Τωρα όσον αφορά αυτο το ενδιαφέρον που ξεκίνησε θα ηθελα να μην συνεχιστεί δημόσια παρά μόνο με pm...
Αυτο δεν είναι μομφή , απλως μια υπενθυμιση...
Ευχαριστώ.
Θα σκαναρω και τα ψηφιακα για επιγειο feed.....:142: :135:Υπάρχει προοπτική για εμάς που έχουμε τον απλό 9000 να προσθέσουμε tuner επίγειο εσωτερικά εάν γίνετε φυσικά η είναι αδύνατον αυτό?:108:
Θα σκαναρω και τα ψηφιακα για επιγειο feed.....:142: :135:
Υποθετω οχι παραγγελια μεσω Ελληνικων καταστηματων αλλα απ΄αυθειας απο το site; τσιμπημενη "λιγακι"Η τιμη ειναι 12 £ περισσοτερο απο τον 9000 HD.
Δηλαδη 199 £ + 12 £ + εξοδα αποστολης = 236 £ = ~ 280 E
+ gift + service+