Nelsy
Ιεράπετρα
- Reaction score
- 2.882
Απάντηση: Home cinema στην Ιεραπετρα

Δημήτρη είναι λίγεες οι μέρες και δεν νομίζα να προλάβω..:104:Κατεβηκε κρητη ο γιωργος ????
θα περασει απο ηρακλειο να γνωρισει το HERAKLION HD TEAM στην συναντηση του σαββατου ??
Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο-όποτε θέλεις έλα μια βόλτα από εδώ.Τι το άνοιξες πάλι το θέμα σου βρε σύντεκνε;
Δεν μπορώ να βλέπω το χώρο σου, ζηλεύω!!!
Χωρίς υπερβολή, ίσως ο πιο ωραίος χώρος που έχω δει.
Να σαι καλά να το χαίρεσαι!
Βρε συ 4 ώρες ήσουν εδώ μέσα-γράψε κι ένα καλό λόγο:142:-άντεΚαι για να πούμε και 2 λόγια για το home cinema του Μανώλη..
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΟΜΕ CINEMA!
Αυτόνομος χώρος με εξαιρετική αισθητική και καταιγιστικές επιδόσεις και σε ήχο και σε εικόνα!Μπορεί και ανεβάζει εκκωφαντικές εντάσεις απαραμόρφωτα,ενώ δεν λέει όχι και σε δισκάκια απο συναυλίες.
Του λείπει απλώς το ραφινάρισμα του χώρου με μοκέτα και μερικά ηχοαποροφητικά και ένα τελικό fine tuning στα μηχνήματα από κάποιον ειδικό(γκουχ,γκουχ, Βαγγέλη..).
Τελικά κατάλαβα ότι οι Αμερικάνοι έχουν ξεφύγει σε αυτό το σπόρ με τα μηχανάκια που φτιάχνουν.Τα ηχεία αστράφτουν και βροντάνε οδηγούμενα απο έναν τελικό που ναι μεν είναι θηριάκι αλλά δεν πίστευα ότι θα τα πήγαινε έτσι.2 sub που δεν κόλωσαν να γεμίσουν τον χωρο με χαμηλές παρά το μη θηριώδες μέγεθος τους και το γεγονός ότι είναι εντοιχισμένα.Το κεντρικό πεντακάθαρο ένα τα περιφεριακά παρόντα όταν έπρεπε.
Απ τα λίγα συστήματα που μου γέννησε την επιθυμία να κάτσω να παίξω με τις ρυθμίσεις του για να δώ τι άλλο μπορεί να κάνει!
Μανώλη να το χαίρεσαι αγορίνα μου και ασε την Άννα να φωνάζει ότι το βάζεις δυνατά(που,μεταξύ μας,αυτό κάνεις:137: αλλά άμα σ αρέσει τι να πούμε οι υπόλοιποι)
Την φιλοξενία δεν την σχολιάζω.Όποιος έχει κατέβει ποτέ Κρήτη ξέρει.
Όποιος δεν,να τιμωρηθει με δημόσιο γαργάλημα στις πατούσες με φτερό πάπιας!
να απαιτησεις να παει γονατιστος !!!! μπας και παρει αφεση για τις ασωτιες του !!!:143::143:Βρε συ 4 ώρες ήσουν εδώ μέσα-γράψε κι ένα καλό λόγο:142:-άντε
γιατί θα έχουμε παρατράγουδα!!!
Σου το λέω από τώρα να το ξέρεις-σήμερα,τέρμα οι θάλασσες,τα μακροβούτια και τα φαγοπότια και
γενικά η άσωτη ζωή που κάνεις.Θα σε πάω εδώ,να πάρεις την ευλογία της!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!![]()