Home cinema στην Ιεραπετρα

Reaction score
460
Απάντηση: Home cinema στην Ιεραπετρα

Καλη σου μερα φιλε μου,το συστημα σου ειναι σουπερ και να εισαι γερος να το χαρεις.Βεβαια οφειλω να πω και τα ευσημα στο Βαγγελη Λαμπρου για την ολη του παρουσια,ειναι πολυ καλος στην δουλεια του και οτι μηχανακι πιασει του παιρνει τα μεγιστα.Εχω ιδια αποψη γιατι εχει στησει τον οικιακο κινηματογραφο του μπατζανακι μου εξ αρχης με σουπερ αποτελεσμα!!!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Οσο αφορα τα χρωματα οι επιλογες ειναι πολλες αλλα ακολουθησα την προτροπη του Ανδρεα,βασικο χρωμα να ειναι του av.site που εχει και στο δικο του σπιτι.Στις φωτο χανει αρκετα το χρωμα στο ταβανι και στα περιφερειακα ηχεια-ειναι περισσοτερο προς το μπορντω απο ο,τι φαινεται.
Ετσι κι αλλοιως σ'αυτον το χωρο δεν ταιριαζει το φως της ημερας.Αντε λιγο dimaρισμενα τα σποτακια και οι απλικες στην αρχη μεχρι να κατεβει το πανι και αναψει ο benq.Μετα εισαι "αλλου"!
Εν κατακλειδι Ανδρεα Καφατο-Βαγγελη Λαμπρου η συζυγος μου και εγω σας ευχαριστουμε για ο,τι κανατε-αν και ειστε βαζελακια:141: φερθηκατε σαν γνησιοι γαυροι αντρικια και σταρατα!!:605:
Οσο για σας μελη του av.site σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και κανω ο,τι μου λετε,το απολαμβανω!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Μανο, αν και γαυρος εισαι πολυ μαγκας ρε φιλε:446:

Reaction score
152

καλες θεασεις ευχομαι,ταινιες να απολαυσεις,
κι σ'οποιον δεν του αρεσει,ξυλο να τον χορτασεις.....

:142::142::142:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

και εσυ με πια ιδιοτητα ομιλεις, ?????
τι εισαι ο βουρδουλιαρης:136:

Reaction score
0

..πολύ ωραίο και τα χρώματα σούπερ..:126:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Ποιός-ποιός-ποιός....Ο Γιώργος ο Στριφτός!!!!

...ήταν εδώ απόψε το βράδυ-μόλις έφυγε-και είδαμε μια ταινία...
δεν ήταν για έξω σήμερα με 30+ και αρκετή υγρασία,τι καλύτερο!

Tώρα,ποιά και εντυπώσεις(γενικώς) ας μας τα πει ο προσκεκλημένος μας!(Γιώργο η Αννούλα ακόμα μου
φωνάζει'τι βλακεία τους έβαλες να δουν...δεν είχε καμιά αισθηματική κομεντί να πάρεις':143:)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.506

Τι το άνοιξες πάλι το θέμα σου βρε σύντεκνε;

Δεν μπορώ να βλέπω το χώρο σου, ζηλεύω!!!

Χωρίς υπερβολή, ίσως ο πιο ωραίος χώρος που έχω δει.

Να σαι καλά να το χαίρεσαι!

Reaction score
60

Κατεβηκε κρητη ο γιωργος ????

θα περασει απο ηρακλειο να γνωρισει το HERAKLION HD TEAM στην συναντηση του σαββατου ??

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Κατεβηκε κρητη ο γιωργος ????

θα περασει απο ηρακλειο να γνωρισει το HERAKLION HD TEAM στην συναντηση του σαββατου ??
Δημήτρη είναι λίγεες οι μέρες και δεν νομίζα να προλάβω..:104:
Εδώ κοιτάω μπας και βρω να αλλάξω τα εισιτηρία για να φύγω Παρασκεύη αντί για Τεταρτη..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Και για να πούμε και 2 λόγια για το home cinema του Μανώλη..
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΟΜΕ CINEMA!
Αυτόνομος χώρος με εξαιρετική αισθητική και καταιγιστικές επιδόσεις και σε ήχο και σε εικόνα!Μπορεί και ανεβάζει εκκωφαντικές εντάσεις απαραμόρφωτα,ενώ δεν λέει όχι και σε δισκάκια απο συναυλίες.
Του λείπει απλώς το ραφινάρισμα του χώρου με μοκέτα και μερικά ηχοαποροφητικά και ένα τελικό fine tuning στα μηχνήματα από κάποιον ειδικό(γκουχ,γκουχ, Βαγγέλη..).
Τελικά κατάλαβα ότι οι Αμερικάνοι έχουν ξεφύγει σε αυτό το σπόρ με τα μηχανάκια που φτιάχνουν.Τα ηχεία αστράφτουν και βροντάνε οδηγούμενα απο έναν τελικό που ναι μεν είναι θηριάκι αλλά δεν πίστευα ότι θα τα πήγαινε έτσι.2 sub που δεν κόλωσαν να γεμίσουν τον χωρο με χαμηλές παρά το μη θηριώδες μέγεθος τους και το γεγονός ότι είναι εντοιχισμένα.Το κεντρικό πεντακάθαρο ένα τα περιφεριακά παρόντα όταν έπρεπε.
Απ τα λίγα συστήματα που μου γέννησε την επιθυμία να κάτσω να παίξω με τις ρυθμίσεις του για να δώ τι άλλο μπορεί να κάνει!
Μανώλη να το χαίρεσαι αγορίνα μου και ασε την Άννα να φωνάζει ότι το βάζεις δυνατά(που,μεταξύ μας,αυτό κάνεις:137: αλλά άμα σ αρέσει τι να πούμε οι υπόλοιποι)

Την φιλοξενία δεν την σχολιάζω.Όποιος έχει κατέβει ποτέ Κρήτη ξέρει.
Όποιος δεν,να τιμωρηθει με δημόσιο γαργάλημα στις πατούσες με φτερό πάπιας!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Τι το άνοιξες πάλι το θέμα σου βρε σύντεκνε;

Δεν μπορώ να βλέπω το χώρο σου, ζηλεύω!!!

Χωρίς υπερβολή, ίσως ο πιο ωραίος χώρος που έχω δει.

Να σαι καλά να το χαίρεσαι!
Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο-όποτε θέλεις έλα μια βόλτα από εδώ.
Δηλαδή πως ήρθε ο 'gstriftos' από το Γαλάτσι-εσύ από Πειραιά είσαι
και καμιά 10ριά χλμ πιο κοντά:143:
Κι όταν θα έρθεις θα δούμε παρέα ό,τι καλύτερο έχω από την συλλογή μου!!!

Τέρμα τα γκάζια-θα πέσουν τα τσιμέντα:135:

abcd

Super Moderator
Reaction score
108.506

Ευχαριστώ πολύ για τη πρόσκληση! :605:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Και για να πούμε και 2 λόγια για το home cinema του Μανώλη..
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΟΜΕ CINEMA!
Αυτόνομος χώρος με εξαιρετική αισθητική και καταιγιστικές επιδόσεις και σε ήχο και σε εικόνα!Μπορεί και ανεβάζει εκκωφαντικές εντάσεις απαραμόρφωτα,ενώ δεν λέει όχι και σε δισκάκια απο συναυλίες.
Του λείπει απλώς το ραφινάρισμα του χώρου με μοκέτα και μερικά ηχοαποροφητικά και ένα τελικό fine tuning στα μηχνήματα από κάποιον ειδικό(γκουχ,γκουχ, Βαγγέλη..).
Τελικά κατάλαβα ότι οι Αμερικάνοι έχουν ξεφύγει σε αυτό το σπόρ με τα μηχανάκια που φτιάχνουν.Τα ηχεία αστράφτουν και βροντάνε οδηγούμενα απο έναν τελικό που ναι μεν είναι θηριάκι αλλά δεν πίστευα ότι θα τα πήγαινε έτσι.2 sub που δεν κόλωσαν να γεμίσουν τον χωρο με χαμηλές παρά το μη θηριώδες μέγεθος τους και το γεγονός ότι είναι εντοιχισμένα.Το κεντρικό πεντακάθαρο ένα τα περιφεριακά παρόντα όταν έπρεπε.
Απ τα λίγα συστήματα που μου γέννησε την επιθυμία να κάτσω να παίξω με τις ρυθμίσεις του για να δώ τι άλλο μπορεί να κάνει!
Μανώλη να το χαίρεσαι αγορίνα μου και ασε την Άννα να φωνάζει ότι το βάζεις δυνατά(που,μεταξύ μας,αυτό κάνεις:137: αλλά άμα σ αρέσει τι να πούμε οι υπόλοιποι)

Την φιλοξενία δεν την σχολιάζω.Όποιος έχει κατέβει ποτέ Κρήτη ξέρει.
Όποιος δεν,να τιμωρηθει με δημόσιο γαργάλημα στις πατούσες με φτερό πάπιας!
Βρε συ 4 ώρες ήσουν εδώ μέσα-γράψε κι ένα καλό λόγο:142:-άντε
γιατί θα έχουμε παρατράγουδα!!!
Σου το λέω από τώρα να το ξέρεις-σήμερα,τέρμα οι θάλασσες,τα μακροβούτια και τα φαγοπότια και
γενικά η άσωτη ζωή που κάνεις.Θα σε πάω εδώ,να πάρεις την ευλογία της!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

Reaction score
60

Βρε συ 4 ώρες ήσουν εδώ μέσα-γράψε κι ένα καλό λόγο:142:-άντε
γιατί θα έχουμε παρατράγουδα!!!
Σου το λέω από τώρα να το ξέρεις-σήμερα,τέρμα οι θάλασσες,τα μακροβούτια και τα φαγοπότια και
γενικά η άσωτη ζωή που κάνεις.Θα σε πάω εδώ,να πάρεις την ευλογία της!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
να απαιτησεις να παει γονατιστος !!!! μπας και παρει αφεση για τις ασωτιες του !!!:143::143:

Reaction score
188

μιας και ειμαι απο την Σητεια και κατεβαινω καθε χρονο για διακοπες,αφου εκατσα και 2 μερες στην Ιεραπετρα,ηταν ευκαιρια να βρεθω στο χωρο του Μανωλη!

ο χωρος ειναι αψογος!ευρυχωρος και ανετος.πολυ καλη επιλογη και τον χρωματον..ειναι ενα σοβαρο home-cinema..τα ηχεια χωνευτα στο τοιχο ταιριαζουν με το χωρο αφου δεν εξεχει τιποτα και φυσικα ολα τα λεφτα??το μεγεθος της οθονης....πραγματικα μεγαλη και χορταστικη..οταν εχεις και τον 6000 να δινει απλετο φως τι αλλο θελεις..γυρισα πισω στο δικο μου υπογειο και οι 106 μου φαινονται πολυ λιγες..!

ο Μανωλης σαν κλασικος κρητικος,πολυ φιλοξενος παγωτα-καφεδακι οτι θελεις!αρχισαμε την προβολη με διαφορα demo..δεν ειχα ξαναδει τον 6000..ηξερα οτι ειναι φωτεινο μηχανακι και τις 136" της φωτιζε πολυ ανετα.χρωματικα μου αρεσε παρα πολυ,το constrast ικανοποιητικοτατο,αλλα το rainbow του με ενοχλησε λιγο και οπως ολοι οι dlp με κουρασε και με ζαλισε..αυτο το λευκο ομως ρε παιδι του dlp το εχω ξαναγραψει..δεν παιζεται..απο το πιο φθηνο dlp μεχρι τον πιο ακριβο..μεχρι και η κοπελα μου που εφερα μαζι μου,που δεν ξερει το χριστο της το καταλαβε!

στα περι του ηχου τωρα,ο Μανολο ηταν φανατικος της μεγαλης εντασης και τα αυτακια μας ταιστηκαν με αρκετα db!!τα 7 triad και τα 3 sub κανανε πολυ μεγαλο σαματα...σκηνες κλασικες απο avatar,dark night,αλλα και μουσικη απο το περιφημο bluray με τον φανταστικο ηχο της celine dion..αλλο ενα μεγαλο θετικο στοιχειο,ειναι οτι το κεντρικο ειναι ακριβως στο κεντρο της ηχοδιαπερατης οθονης και ο ηχος ερχοταν ακριβως απο τα στοματα των ηθοποιων..

μετα μας εβαλε και το Open range,ενα γουεστερν..εκει να δεις μπαλοθιες...!!!ο ηχος της καραμπινας σε διαπερνουσε κανονικα,και καμια φορα δεν περιμενες ποτε θα πυροβολησει και πεταγοσουν απο το καναπε..χαχαχα πλακα ειχε.

Μανωλη εγω και η Μανια σε ευχαριστουμε για την επισκεψη στο χωρο σου,ευχομαι ατελειωτες ωρες χαρας και διασκεδασης!μενουν ακομα καποιες λεπτομερειες οπως μοκετες και κουρτινες,να φτιαξεις και τα ραφια για τους απειρες μπλε-δισκους και θα το χαρεις ακομα περισοτερο!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Σέ ευχαριστώ Λάμπρο για τα καλά σου λόγια...:107:

Χάρηκα που σε γνώρισα και εσένα και την ωραιοτάτη Μάνια...
ελπίζω του χρόνου που θα ξαναέρθετε να τα πούμε κάτω από καλύτερες συνθήκες(ξέρεις εσύ !!!)-να πιούμε και καμιά ρακή....που δεν προλάβαμε !!!!

...να σε πάω και σε καμιά παραλία που να μην φυσάει να ευχαριστηθείτε τις βραβευμένες θάλασσες μας...:116:

...όντως όλα τα ακούσαμε...αρκετά δυνατά αλλά έτσι βλέπω συνήθως τις ταινίες...
αφού δεν ενοχλώ...όλα καλά...

χαίρομαι που σας άρεσε και έδειξες να συμφωνείς σε αυτά που πρόκειται να γίνουν για να τελειώσει-επιτέλους αυτός ο χώρος....
δεν θυμάμαι όμως τι μου είπες για το τέταρτο sub που θέλω να βάλω:105:

...δωράκι μια αναμνηστική φωτό....

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members