Υψηλή πιστότης...

Reaction score
20
Απάντηση: Υψηλή πιστότης...

Tο αντίθετο είδα και, φυσικά, την -ακόμα και από τον Σπύρο, αλλά και απ'όλους μας, θέλω να πιστεύω- απόπειρα διαχωρισμού του "τεχνοκρατικά" σωστού από το "υποκειμενικά" αρεστό...
έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας μερικών μερικών εδώ μέσα να προσπαθούμε να διαχωρίσουμε το αντικειμενικά ορθό από το υποκειμενικά αρεστό.
Οπότε, αυτό που δε γίνεται αποδεκτό, είναι να προσπαθούν ακόμα κάπχιοι κάπχιοι να παρουσιάσουν ως αντικειμενικά ορθό το υποκειμενικά αρεστό τους.
Double plagiarism: I'm gonna sue you for every (euro)cent you've got!:136:
Κανείς δε πρόκειται να σου πει μη πάρεις ξανθιά αν σου αρέσουν οι ξανθιές. Γούστα είναι αυτά ρε αδερφέ, δεν τίθεται θέμα
Δημόσιος και απρόκλητη απόπειρα εξώθησης σεμνών, νομοταγών και taxpaying Godfearing πολιτών προς διεξαγωγήν έκλυτου έως και ακόλαστου βίου, καθώς και ρατσιστικοί διαχωρισμοί γκομενακίων με καθαρά χρωματικά, δηλ άκρως ρατσιστικά κριτήρια με επιπλέον θεώρηση των γκομενακίων ως πραγμάτων προς απόκτηση συνεπάγεται αυτεπάγγελτη παρέμβαση εισαγγελικού λειτουργού καθώς και της WWF, αλλά και της Greenpeace International με ότι αυτό συνεπάγεται!:131:
Τα κριτήρια αξιολόγησης είναι απολύτως αντικειμενικά, είναι (επαναλαμβάνω) αμιγώς τεχνικά θέματα, Το όπχιο λοιπόν σχεδιάγραμμα μέτρησης, παρουσιάζει κάτι αντικειμενικά ορθό.
Ναι, με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι όόόόόλοι που μέτρησαν ότι μέτρησαν το έκαναν και στον ίδιο χώρο και με τα ίδια μηχανήματα μέτρησης... ή κάνω λάθος, και εδώ?:121:

Reaction score
4.250

Αυτό είναι καθαρή απάτη!

Πόσο συχνά συμβαίνει;

Η είναι "μεμονωμένο περιστατικό;"

:111:
Μηπως ειναι κανονας?
Τοσο συχνο φαινομενο, που οι ιδιοκτητες ακριβων μηχανηματων (κατα κανονα) αποριπτουν τα σχεδιαγραμματα επειδη εκει θα απομυθοποιηθουν και θα χασουν την υποληψη στην κοινωνια!

Και ενω το καθε μηχανημα ενδεχομενως να εχει ενα αξιοπρεπη ηχο σε καμμια μα καμμια περιπτωση δεν δικαιολογουνται τα χρηματα που εχουν δωσει.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Προς Caravelle

Χαρη στον Κωσταυτια και τον ΚουΦου αποτολμησα και εφτιαξα class D.
Kαι τους ευχαριστω δημοσιως και τους δυο τους.:624:

Για το τι ακριβως , και το πως κυριως , πραγματευεται το site τα τεχνικα θεματα σε παραπεμπω στο ...."Krell 400...":142:

Reaction score
4.250

Ναι, με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι όόόόόλοι που μέτρησαν ότι μέτρησαν το έκαναν και στον ίδιο χώρο και με τα ίδια μηχανήματα μέτρησης... ή κάνω λάθος, και εδώ?:121:
Δεν σε καταλαβαινω τι θελεις να πεις. Να υπαρχει ενας χωρος στην υφηλιο και ολοι να πανε εκει τα μηχανηματα για μετρησεις?
Στα περιοδικα που γινονται μετρησεις εχουν ενα χωρο που βαζουν εκει τα μηχανηματα αξιολογησης. Στην σφαιρα του αυτονοητου δεν ανηκει? Τωρα αν εχει βγει καποιο μηχανημα μεγαλυτερης μετριτικης ικανοτητας να μην το παρουν οι ανθρωποι?

Reaction score
20

Δεν σε καταλαβαινω τι θελεις να πεις. Να υπαρχει ενας χωρος στην υφηλιο και ολοι να πανε εκει τα μηχανηματα για μετρησεις?
Στα περιοδικα που γινονται μετρησεις εχουν ενα χωρο που βαζουν εκει τα μηχανηματα αξιολογησης. Στην σφαιρα του αυτονοητου δεν ανηκει? Τωρα αν εχει βγει καποιο μηχανημα μεγαλυτερης μετριτικης ικανοτητας να μην το παρουν οι ανθρωποι?
αυτό που εννοώ είναι αυτό ακριβώς που βλέπουμε τόσα χρόνια τώρα στην πράξη και γίνεται: συνοδεύει ο κατασκευαστής το μηχανάκι του με τις μετρήσεις που του έκανε στον χώρο του και με τους μετρητές του και μετά δημοσιεύει ρηβιού το στέροφάηλ που το μέτρησε στον χώρο του και με τους μετρητές του και λέει ότι "οι μετρήσεις που δίνει ο κατασκευαστής έχουν τόσο % απόκλιση απ' αυτές που μέτρησα εγώ" και μετά βγαίνει ένα άλλο περισοδικό ρηβιού και λέει τα δικά του κ.λπ κ.λπ...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
The story of my life...
Προκειμένου να έχουμε "άποψη" για ένα θέμα, το φέρνουμε στα μέτρα μας. Σε κάθε τομέα συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Ο αδαής λοιπόν πάντα θα λέει ποιός τα γ@μεί τα τεχνικά (αφού δεν τα καταλαβαίνει) και θα προσπαθεί να τονίσει την σημασία άλλων κριτηρίων, (αυτών που καταλαβαίνει), που στο 99% των περιπτώσεων είναι άκρως υποκειμενικά. Αυτό το τελευταίο δε, είναι κάτι που δεν υπολογίζουν ποτέ σε μια συζήτηση. Εν ολίγοις, το να μπορεί κάποιος να ακούσει μουσική και να κρίνει με τα... αυτιά του, δεν είναι πλεονέκτημα μόνο αυτού που δεν ξέρει να διαβάζει διαγράμματα. Όλοι ακούμε και όλοι μπορούμε να κρίνουμε με αυτόν τον τρόπο. Μερικοί όμως από εμάς, έχουμε το προνόμιο να μπορούμε να κρίνουμε και αλλιώς.

Τελικά, το ότι το αυτί υπερισχύει των τεχνικών χαρακτηριστικών είναι ένα αξίωμα το οποίο δικαιούνται να αναφέρουν ΜΟΝΟ όσοι έχουν την δυνατότητα να κρίνουν και με τα δύο κριτήρια. Αυτό βέβαια για την περίπτωση που θέλουμε να μιλήσουμε σοβαρά. Διότι μεταξύ πτι φουρ και αναψυκτικού ή πανσέτας και μπύρας, μπορούμε να κουβεντιάσουμε οτιδήποτε αφορά στο audio, όπως μπορούμε να λύσουμε το κυπριακό, την παγκόσμια οικονομική κρίση, το πρόβλημα στην μέση ανατολή κλπ.

...

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Υψηλή πιστότης...

Εγώ το μέτρησα σε αυτόν τον χώρο, όπως και το άλλο και το άλλο και το άλλο στον ίδιο χώρο. Στο χώρο αυτόν που έχω ως αναφορά αυτά βγάζει. Accept? :138:

Πολύ μπλέκεται ο ήχος με τη μουσική στο θέμα. Αααααααα δε θέλω τέτχοια! Η υψηλή πιστότητα τουλάχιστον σε επίπεδα κατανοητά για τον άνθρωπο υπάρχει με μετρήσεις. Σε ένα άλλο σύμπαν μπορεί και να μην ισχύει αυτό.

Έβαλα στις διακοπές ένα ηχειάκι (δεν έχει σημασία ποιο) παντελώς φλατ σε ένα χώρο αλλά και σε ένα δεύτερο. Είναι εντελώς φλατ σας λέω, αλλά.... δεν μου αρέσει. Το ηχείο κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Τα δικά μου γούστα όμως?

Reaction score
2.248

ε, πάνω κάτω και δω αυτό γίνεται!:137::138:

Κανείς δεν απαγόρευσε στον οποιονδήποτε GeoVaz (τον φέρνω σα τυχαίο παράδειγμα, προφανώς δεν έχω ούτε γω ούτε κανένας άλλος τίποτα να "χωρίσω" με κανέναν και καμιά αντιπαλότητα δεν υφίσταται, συζητάμε ...κοσμίως!) να "προτιμάει" το ένα από το άλλο.

Κανείς δεν απαγόρευσε σε κανέναν να του αρέσει το ένα ή το άλλο.

Το τι μου/σου/του "αρέσει", είναι δικιά μου/σου/του υπόθεση και λογαριασμό δε δίνει κανένας σε κανένα για τα γούστα του.

Ως εδώ ωραία.....
Κώστα έως εδώ ωραία και τουλάχιστον όσοι ενδιαφέρονται προσπαθούν να μάθουν κάτι από εσάς που κανένας δεν αμφισβητεί ότι κατέχετε λόγο επαγγελματικής ενασχολησής σας με τον ήχο σαν ηχολήπτες, ηλεκτρονικοί, κατασκευαστές, μουσικοί και ότι άλλο υπάρχει.

Τιμή μας που επίσης αρκετοί από εσάς διαθέτετε αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο σας να απαντάτε σε γελοίες (για εσάς) ερωτήσεις και προσπαθείτε να τις περάσετε απλά και κατανοητά στους υπόλοιπους.

Εως εδώ όμως είναι καλά και πάει καλά όσο παραμένει αυτό το κλίμα, (που και μερικές φορές λόγο εγωισμού ξεφεύγει), αλλά και πάλι φίλοι είμαστε.
Αυτό όμως δεν δίνει κανένα δικαίωμα σε κανένα ΜΑΣ σε οποιαδήποτε ιεραρχική κλίμακα σε αυτό το site βρίσκεται και όποιες γνώσεις κατέχει, να εκφράζει εκτός από την γνώμη του και την επιστημονική του άποψη (που είναι χρήσιμες) ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ SITE ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ή όπως αλλιώς το λέτε επειδή αυτή η λέξη ξεφτιλίστηκε.

Φυσικά και αναφέρομαι στον υπερμεσολαβητή Κε Σπύρο που μπορεί να είναι ένας λαμπρός επιστήμων καταξιωμένος στον χώρο του αλλά κάθε φορά με εμμέσους τρόπους προσβάλει συμφορουμίστες που δεν ακολουθούν τις επιταγές του.

Σε αυτό το νήμα για παράδειγμα κανείς μέχρι το πόστ 20 δεν τον ενόχλησε κανέις και διαβάζαμε προσεχτικά.

Σίγουρα κάποιοι θα τον αγοράσουν και όλο χαρά θα τον τοποθετήσουν στο σαλόνι τους. Μόλις όμως τον συνδέσουν στο σύστημά τους, κάτι δεν θα πάει καλά στα αυτιά τους (όσο ηλίθιος και αν είναι κάποιος σίγουρα μπορεί να ακούσει ότι κάτι δεν θα πάει καλά). Το φαινόμενο θα είναι πιο έντονο αν το ηχείο του είναι κάποιο δύσκολο (π.χ. χωρητικό) φορτίο.

Η με αυτό πρίν 2 μήνες

Φυσικά αυτοί οι νεο-λουδίτες είναι εύκολα αναγνωρίσιμοι.

Πρώτα - πρώτα μιλάνε με αφορισμούς χρησιμοποιόντας την δική τους argot.
(π.χ. μεγάλε αν δεν έχεις ακούσει SET με NOS λυχνίες και Paper on oil πυκνωτές δεν έχεις ακούσει τίποτα!)

Δεύτερον αν δεν έχει παραμόρφωση η ηχητική αλυσίδα δεν μπορούν να ανεχθούν το ηχητικό αποτέλεσμα. (καμία λαμπίτσα κανένας σκουριασμένος μετασχηματιστής τυλιγμένος στο χέρι, καμιά κεφαλή πικάπ από τον καιρό του Νώε κλπ κλπ)

Τρίτον τα καλώδια του συστήματός τους έχουν αξία πολλαπλάσια της δισκοθήκης τους. (απαραίτητο προσόν)

Τέταρτον πάντα κυκλοφορούν σε ομάδες για να επιβεβαιώνει ο ένας τον άλλον. (Αν και ορισμένες φορές πέφτουν και πισώπλατα μαχαιρώματα.)

Εδώ αυτό τι είναι μέσα σε ένα τεχνολογικό νήμα? Η γνώμη του κου Σπύρου για τους κατόχους, χρήστες πες το όπως θες.... που τους λέει ηλίθιους ? η τεχνοφοβικούς με την έννοια του αγγράματου στο άλλο του post?

Δηλαδή να ανοίξω και εγώ ένα thread και όποιος άλλος θέλει και να λέμε ότι μ@λ@κία μας κατέβει για οποιαδήποτε ομάδα συμφορουμιστών εδώ και να τους βρίζουμε με το γάντι.

Με αυτά και αυτά ξανασκέψου περί αντικειμενικότητας και ορθότητας και σε άλλους τομείς πρίν πάμε στο hi-fi (μην χ...σω όπως λες)

Κατά τα άλλα καλή καρδιά και σας αγαπώ όλους
:116:

Reaction score
20

Εγώ το μέτρησα σε αυτόν τον χώρο, όπως και το άλλο και το άλλο και το άλλο στον ίδιο χώρο. Στο χώρο αυτόν που έχω ως αναφορά αυτά βγάζει. Accept? :138:

Πολύ μπλέκεται ο ήχος με τη μουσική στο θέμα. Αααααααα δε θέλω τέτχοια! Η υψηλή πιστότητα τουλάχιστον σε επίπεδα κατανοητά για τον άνθρωπο υπάρχει με μετρήσεις. Σε ένα άλλο σύμπαν μπορεί και να μην ισχύει αυτό.

Έβαλα στις διακοπές ένα ηχειάκι (δεν έχει σημασία ποιο) παντελώς φλατ σε ένα χώρο αλλά και σε ένα δεύτερο. Είναι εντελώς φλατ σας λέω, αλλά.... δεν μου αρέσει. Το ηχείο κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Τα δικά μου γούστα όμως?
Αν κατάλαβα καλά συμφωνούμε, ή τουλάχιστον εγώ συμφωνώ μαζί σου...
Αν κατάλαβα λάθος, δικό μου το λάθος, συγχώρα με!:121:

Αν κατάλαβα καλά Σπύρο δικαιούσαι να μου κάνεις μήνυση και να μου πάρεις μέχρι και το... σώβρακο...
Δεκτό! Να σου συστήσω τους δικηγόροι μου: αποδώ ο κύριος Κούγιας και αποδώ ο κύριος Λυκουρέζος!!!:138:
ΥΓ: σε ευχαριστώ που στο quote σου συμπεριέλαβες και την φατσούλα που είχα βάλει στο τέλος της πρότασής μου!:615:

Reaction score
20

GeoVaz πρόλαβες και πόσταρες την ώρα που έγραφα το δικό μου ποστ και δεν σε πήρα πρέφα...

Ταπεινή μου παράκληση σε όλους:
θα επιχειρήσω να γράψω κάτι πυροσβεστικό τώρα και σε λίγο το ποστάρω...
Λίγο φρένο όλοι μας, ΟΚ?

Reaction score
777
Ηθελα να ξερα γιατι ενα σωρο ανθρωποι στον ηχο, που ειναι ασχετοι απο τεχνικα και το παιζουν ηδημονες, δεν γραφουν και στις κατηγοριες με την εικονα.

Γι αυτο λενε οτι καμμια φορα ειναι καλλυτερα να μασας μαστιχα!

].
έλεος πια με αυτή την τσίχλα που λέγεται εικόνα...

Εγώ βλέπω οτι υπάρχουν απίστευτα φετίχ στην εικόνα.

Το έχω ξαναπεί το παράδειγμα...όταν άρχισε η digea ψάξε το φόρουμ και δές.υπήρχαν άτομα που παραπονιόντουσαν για την εικόνα, άλλοι για το mpeg4 και άλλοι ειπαν οτι θα συνεχίσουν να επενδύουν αναλογικά.πρόσεχε!!!επενδυουν!!!!

και μετά μου λές τί για την εικόνα?οτι δέν υπάρχουν φετίχ?χαχαχα.

Επίσης το οτι δέν μιλάω ας πούμε για εικονα εγώ είναι επειδή πολύ απλά μου αρέσει η επιστήμη του ήχου.Α ναι ξέχασα...το μόνο που δέν υπάρχει στην εικόνα είναι κλόκς, τζίτερ και χαι φέις.Όλα τα άλλα υπάρχουν:109:.Ακόμα και "αναλογική φιλοσοφία".

Ένα μπράβο λοιπόν απο μένα στο Σπύρο για το θέμα.keep walking.:137:

Reaction score
6

Αν κατάλαβα καλά συμφωνούμε, ή τουλάχιστον εγώ συμφωνώ μαζί σου...
Αν κατάλαβα λάθος, δικό μου το λάθος, συγχώρα με!:121:
Όχι ρε παιδί μου λέω κάτι πολύ απλό. Υψηλή πιστότης είναι να κάθεσαι π.χ. στην κορυφή του στερεοφωνικού τριγώνου. Ακόμα υψηλότερη πιστότης είναι να είσαι ξαπλωμένος εκείνη τη στιγμή που πάιζει το σύστημα με μια αιθαίρια ύπαρξη... :138:

Απλά αυτό δεν έχει να κάνει με τα μηχανήματα τα οποία εξετάζουμε εδώ. :137:

Reaction score
777

Σίγουρα κάποιοι θα τον αγοράσουν και όλο χαρά θα τον τοποθετήσουν στο σαλόνι τους. Μόλις όμως τον συνδέσουν στο σύστημά τους, κάτι δεν θα πάει καλά στα αυτιά τους (όσο ηλίθιος και αν είναι κάποιος σίγουρα μπορεί να ακούσει ότι κάτι δεν θα πάει καλά). Το φαινόμενο θα είναι πιο έντονο αν το ηχείο του είναι κάποιο δύσκολο (π.χ. χωρητικό) φορτίο.

Η με αυτό πρίν 2 μήνες

Φυσικά αυτοί οι νεο-λουδίτες είναι εύκολα αναγνωρίσιμοι.

Πρώτα - πρώτα μιλάνε με αφορισμούς χρησιμοποιόντας την δική τους argot.
(π.χ. μεγάλε αν δεν έχεις ακούσει SET με NOS λυχνίες και Paper on oil πυκνωτές δεν έχεις ακούσει τίποτα!)

Δεύτερον αν δεν έχει παραμόρφωση η ηχητική αλυσίδα δεν μπορούν να ανεχθούν το ηχητικό αποτέλεσμα. (καμία λαμπίτσα κανένας σκουριασμένος μετασχηματιστής τυλιγμένος στο χέρι, καμιά κεφαλή πικάπ από τον καιρό του Νώε κλπ κλπ)

Τρίτον τα καλώδια του συστήματός τους έχουν αξία πολλαπλάσια της δισκοθήκης τους. (απαραίτητο προσόν)

Τέταρτον πάντα κυκλοφορούν σε ομάδες για να επιβεβαιώνει ο ένας τον άλλον. (Αν και ορισμένες φορές πέφτουν και πισώπλατα μαχαιρώματα.)

Εδώ αυτό τι είναι μέσα σε ένα τεχνολογικό νήμα? Η γνώμη του κου Σπύρου για τους κατόχους, χρήστες πες το όπως θες.... που τους λέει ηλίθιους ? η τεχνοφοβικούς με την έννοια του αγγράματου στο άλλο του post?

Δηλαδή να ανοίξω και εγώ ένα thread και όποιος άλλος θέλει και να λέμε ότι μ@λ@κία μας κατέβει για οποιαδήποτε ομάδα συμφορουμιστών εδώ και να τους βρίζουμε με το γάντι.

Με αυτά και αυτά ξανασκέψου περί αντικειμενικότητας και ορθότητας και σε άλλους τομείς πρίν πάμε στο hi-fi (μην χ...σω όπως λες)

Κατά τα άλλα καλή καρδιά και σας αγαπώ όλους
:116:
καλα ρε.και εσύ έφτασες 500 πόστ για να καταλάβεις το μίσος που υπάρχει απο αυτό το σάιτ στους χαι εντάδες?

μάλιστα το πολύ αστείο είναι οτι αν κάνεις ένα τούρ στο φόρουμ θα δείς οτι μιλάν με διθυράμβους για τα όποια δικά τους συστήματα ενώ σε όλα τα άλλα...κάτι θα βρούν:137:α, εκτός αν ακολουθούν τη "φιλοσοφία" τους...

αλλα παρ όλ αυτά είναι καλά παιδιά...πράγματι...:137:

Reaction score
4.250

Φιλε Geovaz, συμφωνω μαζι σου κατ αρχην σε κατι λεξεις αστοχες και νομιζω σιγουρα προσβλητικες ("ηλιθιοι").

Ομως απο την αλλη δεν ειναι σωστο να απαντας στο λαθος με καινουριο λαθος. Γιατι και συ ησουν ερειστικος οταν εγραφες οτι "εγω ακουω με τ αυτια και οχι με διαγραμματα".

Κατι ακομη που ισως δεν το εχεις καταλαβει.
Οντως στο φορουμ υπαρχουν καποιοι επαγγελματιες (γραφουν λιγωτερο), ομως υπαρχουν και εραστες του ηχου με τετοιο παθος και ταυτοχρονως ορεξη για μαθηση, που διαβαζοντας αλλα και κανοντας και πολλα πειραματα εχουν αποκτησει τετοιες γνωσεις που ενδεχομενως και επαγγελματιες του χωρου δεν τις εχουν.

Αυτοι γραφουν περισσοτερο εχουν μεγαλυτερη ορεξη, περισσοτερο μερακι αλλα και απο την αλλη, μερικες φορες οι εκφρασεις τους ειναι πιο βαριες μη αντεχοντας την απροθυμια καποιων να κατανοησουν τα ευκολως εννοουμενα και χιλιοειπωμενα και χιλιοαποδεδειγμενα πραγματα (και συ μεσα :142:, νομιζω κι εγω :120:)

Reaction score
20

Λοιπόν, θα γράψω μόνο υποθέσεις και ερωτήματα και θα τα σκεφτώ και γώ μαζί σας...

Λέω τώρα... αν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε μόνο 20 άτομα που ασχολούμαστε σε τούτο το θρεντ σε 10 μόνο πράγματα τότε το 90% όλων που ασχολούνται με το αντικείμενο, από εργάτες συναρμολόγησης και κατασκευαστές μέχρι ρηβιούερς και διαφημιστές θα είχαν πεθάνει της πείνας ή θα είχαν βρει άλλη δουλειά, χρόνια τώρα... Πώς σας φαίνεται, συμφωνείτε?

Λέω, επίσης, ίσως το επιστημονικότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να ρωτήσουμε 100 ατομα αν θα αγόραζαν ένα μηχανάκι μόνο από τα ρηβιού ή τα διαγράμματά του χωρίς να το ακούσουν και να δούμε τα ποσοστά... Μα δεν μιλάμε τώρα για ένα ιντερκονέκτ ή ένα ρευματοκαλώδιο των 100-200 ευρώ... που το κάνουμε στα τυφλά γιατί είχε καλά ρηβιού και μετά αν δεν μας αρέσει ο ήχος του το πουλάμε με την σειρά μας να πάρουμε άλλο... συμφωνείτε?

Και πόσοι από μας κάνουν καταναγκαστικά έργα διαβάζοντας τις θεωρείες και τα ρηβιού στα διάφορα μηχανάκια? Ντάξει, κάποιοι δεν ασχολούνται καθόλου, δεκτό και σεβαστό! Πρώτος έγώ δηλώνω ότι την βρίσκω πολύ να διαβάζω τέτοια πράγματα, μ'αρέσει και να τα συζητώ και να μαθαίνω, αλλά δεν νιώθω και την υποχρέωση να τα θυμάμαι... Τόσο αμαρτωλό είναι το κρίμα μου? ή του άλλου που δεν θέλει να έιναι σαν κι εμένα?

Αν είχα λεφτά για πέταμα να αλλάζω μηχανάκια πιο συχνά από σωβρακα θα άγόραζα εκεινο τον ενισχυτή των $350.000 λέγοντας δε μπορεί για να κάνει τόσο σίγουρα αξίζει? και απαντώ: τώρα που είδα τα διαγράμματά του ΟΧΙ, θα πήγαινα με πολύ επιφύλαξη να τον ακούσω ΠΡΩΤΑ... φίλε GeoVaz εσύ τί θα έκανες? Σπύρο εσύ θα απαξιούσες εντελώς αν είχες την δυνατότητα να τον "ακροαστείς" δωρεάν λέγοντας ότι έχει σκ@τά διαγράμματα?

Αυτά μου κατέβηκαν στα γρήγορα, αυτά γράφω!
Σας ευχαριστώ όλους!

Reaction score
11

Γιατι και συ ησουν ερειστικος οταν εγραφες οτι "εγω ακουω με τ αυτια και οχι με διαγραμματα".
Για την δικιά μου κατηγορία που ακούει με τα μάτια :111: έχετε να παρατηρήσετε κάτι κύριε πρόεδρε;

:142:

Reaction score
2.248

Φίλε vastar δεν θα απεμπολίσω οποιαδήποτε ευθύνη μου και ούτε είναι αυτός ο σκοπός μου.
Θα δεχτώ ένα νήμα που ανοίγει με σκοπό να μας ενημερώσει, ένα άλλο που θα μας προβληματίσει ή ακόμα αμα θες θα μας προφυλάξει ή μας γλυτώσει χρήματα που είναι είδος προς εξαφάνιση αυτήν την εποχή.

Ομως όταν ανοίγει ένα thead από ορίσμένα άτομα εδώ είναι σαν να προδιαγράφεται το ιστορικό ενός θανάτου. Είναι κάτι σαν deja vu. Γνωρίζουμε που θα πάει από το δεύτερο ποστ. Και καλά να παραμείνει στην προσβολή του μηχανήματος ή της τεχνολογίας, ας δεχτούμε ότι είναι εντός πλαισίων κοσμιότητος. Το να επεκτείνετε όμως η προσβολή από τα άψυχα αντικείμενα σε πρόσωπα είναι απαράδεχτο και ιδικά από άτομα που δράττονται της ιντερνετικής ασυλίας.
Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να το πω πιό καθαρά.

Reaction score
6
Τι γεύση έχει το κορμί μιας γυναίκας? Ε, ανάλογα το κορμί θα πείτε. Το σωστό είναι το άγευστο? Όχι βέβαια, το σωστό είναι αυτό με την καλύτερη γεύση. Για τον καθένα ανάλογα την όρεξή του.

Υποκειμενικό? Δε νομίζω. Ποιος θέλει τα άγευστα ως σημείο αναφοράς?

Όταν απομακρυνόμαστε από την κ@βλ@ τείνουμε να τα εξετάζουμε όλα με τη λογική. ΟΚ μέχρι εκεί, το θέμα είναι να ξαναγυρίσουμε εκεί στην κ@βλ@ η οποία δεν έχει λογική. Σαν τον έρωτα ένα πράγμα.

Με λίγα λόγια.... :137:
Αγάπη μου είχες ποτέ σου οργασμό?
Όχι αλλά... τον έχω δει σε διάγραμμα.... :142::143:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos