Υψηλή πιστότης...

Reaction score
4.250
Απάντηση: Υψηλή πιστότης...

Λοιπόν, θα γράψω μόνο υποθέσεις και ερωτήματα και θα τα σκεφτώ και γώ μαζί σας...

Λέω τώρα... αν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε μόνο 20 άτομα που ασχολούμαστε σε τούτο το θρεντ σε 10 μόνο πράγματα τότε το 90% όλων που ασχολούνται με το αντικείμενο, από εργάτες συναρμολόγησης και κατασκευαστές μέχρι ρηβιούερς και διαφημιστές θα είχαν πεθάνει της πείνας ή θα είχαν βρει άλλη δουλειά, χρόνια τώρα... Πώς σας φαίνεται, συμφωνείτε?

Λέω, επίσης, ίσως το επιστημονικότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να ρωτήσουμε 100 ατομα αν θα αγόραζαν ένα μηχανάκι μόνο από τα ρηβιού ή τα διαγράμματά του χωρίς να το ακούσουν και να δούμε τα ποσοστά... Μα δεν μιλάμε τώρα για ένα ιντερκονέκτ ή ένα ρευματοκαλώδιο των 100-200 ευρώ... που το κάνουμε στα τυφλά γιατί είχε καλά ρηβιού και μετά αν δεν μας αρέσει ο ήχος του το πουλάμε με την σειρά μας να πάρουμε άλλο... συμφωνείτε?

Και πόσοι από μας κάνουν καταναγκαστικά έργα διαβάζοντας τις θεωρείες και τα ρηβιού στα διάφορα μηχανάκια? Ντάξει, κάποιοι δεν ασχολούνται καθόλου, δεκτό και σεβαστό! Πρώτος έγώ δηλώνω ότι την βρίσκω πολύ να διαβάζω τέτοια πράγματα, μ'αρέσει και να τα συζητώ και να μαθαίνω, αλλά δεν νιώθω και την υποχρέωση να τα θυμάμαι... Τόσο αμαρτωλό είναι το κρίμα μου? ή του άλλου που δεν θέλει να έιναι σαν κι εμένα?

Αν είχα λεφτά για πέταμα να αλλάζω μηχανάκια πιο συχνά από σωβρακα θα άγόραζα εκεινο τον ενισχυτή των $350.000 λέγοντας δε μπορεί για να κάνει τόσο σίγουρα αξίζει? και απαντώ: τώρα που είδα τα διαγράμματά του ΟΧΙ, θα πήγαινα με πολύ επιφύλαξη να τον ακούσω ΠΡΩΤΑ... φίλε GeoVaz εσύ τί θα έκανες? Σπύρο εσύ θα απαξιούσες εντελώς αν είχες την δυνατότητα να τον "ακροαστείς" δωρεάν λέγοντας ότι έχει σκ@τά διαγράμματα?

Αυτά μου κατέβηκαν στα γρήγορα, αυτά γράφω!
Σας ευχαριστώ όλους!
Δε νομιζω κανεις εδω μεσα να εγραψε οτι πρεπει να εμπιστευομαστε τους ρεβιου. Αντιθετως, επειδη δουλευουν για κερδοσκοπικες εταιριες οι οποιες στηριζονται σε μεγαλο μερος στις διαφημησεις εταιριων οι κρισεις τους σε πολλες περιπτωσεις δεν ειναι αντικειμενικες.

Ας παρουμε ομως την αλλη περιπτωση. Πηγες και ακουσες ενα ηχειο σε μια εταιρια. Μετα το πηρες στο σπιτι σου. Τι λες θα παιξει ετσι οπως το ακουσες στην εταιρια? Ο χωρος δεν παιζει ρολο? (που μερικοι ανωμαλοι εδω μεσα φωναζουν οτι επηρεαζει μεχρι και 70%). Τα συνοδα δεν παιζουν ρολο? Επομενως ποσο αντικειμενικο θα ειναι το αποτελεσμα μιας ακροασης? Βεβαια γι αυτο μερικοι φωναζουν παρτο για δοκιμη στο σπιτι σου.

Οι μετρησεις βγαινουν σε ιδανικους χωρους. Αν φτιαξεις κι εσυ ενα τετοιο χωρο δεν εχει νοημα να κανεις ακροαση. Γι αυτο και παλι καποιοι θεωρητικοι φωναζουν (ποιος τους ακουει μονο?) οτι ξεκινα απο τον χωρο σου. Ασχολησου πρωτα μ αυτο γιατι ειναι το πιο σημαντικο κοματι στην ηχητικη αλυσιδα.

Θελεις να κανουμε ενα γκαλοπ για το ποιοι εχουν ξεκινησει μ αυτον τον τροπο? Μονο οι θεωρητικοι. Οσοι ημαστε στο να διαβαζουμε τα ρηβιου και να αγοραζουμε με τα ματια (ρε ποιον θυμηθηκα τωρα) η με τ αυτια, τ αφηνουμε τελευταιο και στην συνεχομενη αναβολη.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Απάντηση: Υψηλή πιστότης...

Για την δικιά μου κατηγορία που ακούει με τα μάτια έχετε να παρατηρήσετε κάτι...
http://el.wikipedia.org/wiki/Διαιθυλαμίδιο_του_λυσεργικού_οξέος
:142:
...
Αυτό όμως δεν δίνει κανένα δικαίωμα σε κανένα ΜΑΣ σε οποιαδήποτε ιεραρχική κλίμακα σε αυτό το site βρίσκεται και όποιες γνώσεις κατέχει, να εκφράζει εκτός από την γνώμη του και την επιστημονική του άποψη (που είναι χρήσιμες) ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ SITE ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ή όπως αλλιώς το λέτε επειδή αυτή η λέξη ξεφτιλίστηκε.
Φυσικά και αναφέρομαι στον υπερμεσολαβητή Κε Σπύρο που μπορεί να είναι ένας λαμπρός επιστήμων καταξιωμένος στον χώρο του αλλά κάθε φορά με εμμέσους τρόπους προσβάλει συμφορουμίστες που δεν ακολουθούν τις επιταγές του..
...Δηλαδή να ανοίξω και εγώ ένα thread και όποιος άλλος θέλει και να λέμε ότι μ@λ@κία μας κατέβει για οποιαδήποτε ομάδα συμφορουμιστών εδώ και να τους βρίζουμε με το γάντι.
Κατά τα άλλα καλή καρδιά και σας αγαπώ όλους
καλα ρε.και εσύ έφτασες 500 πόστ για να καταλάβεις το μίσος που υπάρχει απο αυτό το σάιτ στους χαι εντάδες?
αλλα παρ όλ αυτά είναι καλά παιδιά...πράγματι...
Eίναι ζωτικό το να μπορούμε να ξεχωρίζουμε τους διεγερτικούς τρόπους έκφρασης...:126:

Σε ανάλογες περιστάσεις,ο πρώτος που πάντα έχουμε ν'αντιμετωπίσουμε δεν είναι αυτός γιά τον οποίο θεωρούμε ότι μας ΄΄προσβάλλει΄΄ αλλά ο ίδιος μας ο εαυτός...

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Υψηλή πιστότης...

:142:

Eίναι ζωτικό το να μπορούμε να ξεχωρίζουμε τους διεγερτικούς τρόπους έκφρασης...:126:
να σου πώ μία έτσι στα γρήγορα?

να παίξει beach volley!!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Φιλε Vastsar να δουμε 2 πραγματα

1) Νομιζω οι μετρησεις δεν εχουν να κανουν με χωρους.Βαζεις τα βυσματα και μετρας Ειτε υπογειο ειτε ρετιρε το ιδιο μετρανε

2)Ο ιδανικος χωρος ακροασης η ο καταλληλα διαμορφωμενος για ακροαση ειναι κομματι δυσκολο εως αδυνατο σε ενα κανονικο σπιτι.Αν καποιος εχει την πολυτελεια να φτιαξει dedicated χωρο μεγεια του με χαρα του.Αλλα συνηθως το stereo μπαινει καπου στο σαλονι και εκει αρχιζουν τα οποια προβληματα.Θα μου πεις ,μην το βαλλεις διπλα στο συνθετο με τα ποτηρια.Αλλο να το λες και αλλο αν ...γινεται.Καταλαβαινομαστε νομιζω.

Και κατι ακομα.Το πως αντιλαμβανεται καποιος την χρηση αυτων των μηχανηματων.Εγω θελω να τα ακουω μεσα στο χωρο που ζω και κινουμαι και οχι σε καποιο σουπερ -ντουπερ ηχομονωμενο κελι ιδανικων διαστασεων .
Κανω λοιπον το συμβιβασμο με τον εαυτο μου οτι αυτο που ακουω ισως δεν ειναι το καλυτερο δυνατο που θα μπορουσε να μου προσφερει το συστημα μου.
Και δεν κανω ακροασεις.Ακουω μουσικη

Reaction score
20

1) Νομιζω οι μετρησεις δεν εχουν να κανουν με χωρους.Βαζεις τα βυσματα και μετρας Ειτε υπογειο ειτε ρετιρε το ιδιο μετρανε
Μάνο, συγνώμη, και για ηχεία???

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Υψηλή πιστότης...

να σου πώ μία έτσι στα γρήγορα?
...
να παίξει beach volley!!!!
Aυτό που έβαλες προσομοιάζει με το...bitch colley θ'lassie:142:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Νομιζω τα ηλεκτρονικα τους χαρακτηριστικα μετριονται επισης με οργανα.THD,Impedance,κλπ.Τα ακουστικα, οπως η ενταση σε db ,θελουν ανηχοϊκους χωρους.Θυμαμαι βιντεακι απο B&W που ειχαν ανεβασει ψηλα σε μια κολωνα ενα 801 σε ενα ανηχοϊκο δωματιο και ενα ειδικο μικροφωνο μπροστα του και μετραγαν.
Οι χωροι ακροασης ειναι για υποκειμενικες εκτιμησεις και μονο.Και ξερεις τι γινεται στους χωρους ακροασης.Μαζευονται 2-3 νοματαιοι,κλεινουν τα ματια(απαραιτητως) και αναρωτιουνται ...is it always 2-30........

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

τελικα νημα χωρις colley
[/IMG] προκοπη δεν κανει

Reaction score
3.972

Ωραίο το τεμάχιον τούτο που προέκυψε απο ένα διάγραμμα του Σπύρου.
Είχε απ όλα.
Ένα πράμα σαν το Νόμος και Τάξη (το βλέπετε?)

Αυτό που θάθελα να σημειώσω (πέρα απο αρκετά πολύ ενδιαφέροντα πόστς) είναι η προβολή της ψυχής των συμμετεχόντων μέσα απο απλές κόσμιες έως έντονες αντιπαραθέσεις.

Παρότι το θέμα δεν είχε διαστάσεις Ολυμπιακού-Παναθηναικού η ένταση ήταν σαφέστατη και στιγμές - σαν τις παρεμβάσεις του Μάνου αλλά κ του EAR (κ τα spoilers k ta spoilers!!!) - υπέροχες.

Τώρα βέβαια, το γιατί κάπχιοι φίλοι όταν γράφουν ψιλοτρελλαίνονται...δεν μπορώ να ξέρω.:126:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Φταιει η ζεστη.Καυσωνας.Καμινι.Κατι σαν λαμπατο τελικο ταξη Α Η Krell .....για να μην ξεχνιομαστε

Reaction score
3.972

Μάνο είναι γνωστά τα ανεκδοτολογικά περί Στρατηγού - Δεκανέα κλπ αλλά αυτό ακριβώς ήθελα να θίξω (ακροθιγώς μπεμπαίως-μπεμπαίως).

Ζόρικη η ζζζζζζζζέστη, αλλά να χώνουμε που κ που κ κάνα: νομίζω, γνωρίζω, πιστεύω, κατά τη γνώμη μου κ διάφορα τέτχια των σαλονιών όταν διαπιστώνουμε ότι το αλάνθαστό μας στενοχωρεί κάπχιους.

Κατά τ'άλλα ...καλά, δε βαριέσαι!

Άκουσα 4 άλμπουμ που καινουργοκατέβασα, κλιματισμός, παγωτάκι..:126:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Θα δεχτώ ένα νήμα που ανοίγει με σκοπό να μας ενημερώσει, ένα άλλο που θα μας προβληματίσει ή ακόμα αμα θες θα μας προφυλάξει ή μας γλυτώσει χρήματα που είναι είδος προς εξαφάνιση αυτήν την εποχή.

Ομως όταν ανοίγει ένα thead από ορίσμένα άτομα εδώ είναι σαν να προδιαγράφεται το ιστορικό ενός θανάτου. Είναι κάτι σαν deja vu. Γνωρίζουμε που θα πάει από το δεύτερο ποστ. Και καλά να παραμείνει στην προσβολή του μηχανήματος ή της τεχνολογίας, ας δεχτούμε ότι είναι εντός πλαισίων κοσμιότητος. Το να επεκτείνετε όμως η προσβολή από τα άψυχα αντικείμενα σε πρόσωπα είναι απαράδεχτο και ιδικά από άτομα που δράττονται της ιντερνετικής ασυλίας. Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να το πω πιό καθαρά.
Συγνώμη αλλά συνεχίζεις ένα σχεδόν... παραλήρημα.
Το συγκεκριμένο thread είναι άκρως εκπαιδευτικό ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ. Για τους υπόλοιπους δεν υπάρχει σωτηρία καθώς ότι και να γραφτεί αυτοί θα λένε τα δικά τους περί αυτιών, φιλοσοφιών κλπ. Αναρωτιέμαι για ποιόν λόγο συμμετέχουν σε αυτό το thread άνθρωποι άσχετοι με το αντικείμενο που πραγματεύεται. Δηλαδή πρέπει να έχετε άποψη για όλα επειδή έχετε αυτιά; Καταντά γελοίο. Ο "βιασμός" των τεχνικών threads από ασχετοσύνες και προσπάθειες υποβιβασμού της αξίας τους, είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε σε αυτό το site. Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί πρέπει κάποιοι να επιβάλετε την υποκειμενική σας άποψη επί παντός, ακόμη και επί όσων δεν καταλαβαίνετε. Και από πάνω την λέτε κιόλας σε όσους έχουν το υπόβαθρο να παρουσιάσουν κάτι πραγματικά εκπαιδευτικό κι όχι μπαρούφες του τύπου "άκουσα χθες το τάδε μηχάνημα και μου σηκώθηκε η κ@λότριχα". Έλεος δηλαδή.

...

Reaction score
4.250

Υπαρχει ενα ζητημα.

Αν στις τηλεορασεις που μετρανε το μαυρο η την ευκρινεια, παω και τους πω τι αρλουμπες ειναι αυτες που μας γραφεται, στα ματια το μαυρο της αλλης τιβι φαινεται καλλυτερο κι εσεις με τους αριθμους μου το χειροτερο. Θα με στειλουν με την πρωτη σε οφθαλμιατρο η οχι?

Μπορει να συνεχισω να τους λεω οτι εχω δει και 20 ταινιες αυτη την βδομαδα κι εσεις δεν ειδατε ουτε μια. Θ ανεβουν τα ποσοστα μου να με παρουν λιγο στα σοβαρα?

Μπορει οι ανθρωποι να μην βλεπουν και καθολου ταινιες. Αλλα ειναι κατα γενικη παραδοχη καλοι επαγγελματιες. Ποιος θα ειναι ο σοβαρος και ποιος ο αστειος στην ολη υποθεση.

Reaction score
200

Φιλε vastsar λιγο παραπανω γραφεις - Βεβαια γι αυτο μερικοι φωναζουν παρτο για δοκιμη στο σπιτι σου.-

Aγαπητε φιλε vastsar εσυ εισαι 515 χιλιομετρα απο την Αθηνα και εγω ειμαι 600 χιλιομετρα μακρυα. Ποσα μηχανηματα εχεις παρει απο ΑΘΗΝΑ για ακροαση στο σπιτι σου και ολοι αυτοι που φωναζουν να τα ακουμε σπιτι μας; Ποιος θα σου δωσει να ακουσεις μηχανηματα σε τετοια αποσταση; Ειναι ευκολο;
Αντε και σε εδωσε θα τα εχεις ολα διπλα σου συγχρονως για να τα κανεις συγκριση;
Oυτε στο ονειρο μας δεν μπορει να γινει.

Οι τελικοι αρτεμις των Αφων Τσακιριδη εχουν τα εξης τεχνικα χαρακτηριστικα.

Οι οδηγιες χρησης ειναι φυσικα λιγο παλιες δεν ειναι καινουργιες, τυχαια το εχω στο γραφειο μου και γραφω μερικα χαρακτηριστικα.

1 Watt / 40 Hz αρμονικη παραμορφωση 0,41%
1 Watt / 20 khz -//- -//- 0.80%

10 Watt / 40 Hz αρμονικη παραμορφωση 0,84%
10 Watt / 20Khz -//- -//- 1.80%

1 Watt ενδοδιαμορφωση 2,20%
10 Watt -//- 5.10%

O ολοκληρωμενος YAMAXA AX-590 εχει παραμορφωση 0,0001%

Τι θα διαλεγατε για αγορα;
Τους τελικους αρτεμις η τον YAMAXA;

Ερωτηση.

Υπαρχει εδω μεσα στο φορουμ καποιο αυτι που να μπορει να καταλαβει την 0,80% παραμορφωση; σε σχεση με την 0,41% παραμορφωση;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Υψηλή πιστότης...

Τι θα διαλεγατε για αγορα;
Τους τελικους αρτεμις η τον YAMAXA;
Φαινομενικά πρόκειται για απλή επιλογή αλλά αν ψάξει κάποιος τι εστί "yamaha" θα του φύγει η μαγκιά. Μερικές εταιρείες είναι κολοσσοί. Πως λέμε hi end, καμία σχέση. :126:

...

Reaction score
6
Το συγκεκριμένο thread είναι άκρως εκπαιδευτικό ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ. Για τους υπόλοιπους δεν υπάρχει σωτηρία καθώς ότι και να γραφτεί αυτοί θα λένε τα δικά τους περί αυτιών, φιλοσοφιών κλπ. Αναρωτιέμαι για ποιόν λόγο συμμετέχουν σε αυτό το thread άνθρωποι άσχετοι με το αντικείμενο που πραγματεύεται.

...

Ask not what your students can do for you, ask what you can do for your students. :105:

Reaction score
3.972

...ωραία, τέλεια κ δυό αυγά Τουρκίας!!

Δηλαδή αν σ ένα τεχνικό θέμα γράψουν κάποιοι "αδιάβαστοι", πάει χάλασε το σορόπι?

Εγώ μέσα απ αυτό το μίξερ διάβασα κ κράτησα στην άκρη ωραία πράγματα.
Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μου φανούν χρήσιμα, ήδη κάποια χρησίμευσαν, κλπ κλπ.

Οι αναγωγές σε δήθεν παράλληλα ζητήματα (πχ εικόνα) πιστεύετε όντως ότι βοηθούν?
Δηλαδίς αν εγώ έχω στο γκαράζ μιά Laverda σε σπέσιαλ κατάσταση κ γουστάρω να βολτάρω μ αυτήν, πρέπει ν απολογηθώ στους τεχνικούς της Honda για τα γούστα μου?

Η (ας πούμε) μεγάλη αποδοχή εδώ μέσα (κ δική μου) για τα 802 της B&W είναι κατευθυνόμενη, αποτέλεσμα marketing της εταιρείας, αναγνώριση μετά από ανάγνωση των τεχνικών χαρακτηριστικών τους ή φταίει ότι 8 στις 10 ΟΠΟΥ κ να τ' ακούσεις ΠΑΙΖΟΥΝ?

Το ίδιο ισχύει κ για κάπχιους KRELL. ΠAIZOYN!!!

Έ, να που στο Βλάσση προέκυψε θέμα!!!

Τι να κάνουμε?
Ο καλύτερος χειρουργός αν δεν πάρει το σωστό ιστορικό, αίματα, απεικόνιση, προετοιμασία χειρουργείου, καλή ομάδα, μετεγχειρητική φροντίδα κ δεν καλύψει κ τον κ@λο του, θα βρεθεί μπλεγμένος.

Επειδής εδώ δεν παίζονται ζωές, αλλά μουσικές, ας χαμηλώσουν οι θρόνοι κ θα γράψουν περισσότεροι αδιάβαστοι.
Δεν είναι κακό πιστεύω. Ζωηρό κ υγιές μου φαίνεται.

Άσχημο θεωρώ τον κατασταλτικό λόγο και το να θέλει κάπχιος να απολαμβάνει -άνευ γραντζουνιάς- τα όμοια με αυτόν που έχει ματώσει.

Πάντα φιλικά
Γιώργος Ιατρού:126:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos