Android vs iPhone

Reaction score
10
Προσωπικά είμαι τόσο ευχαριστημένος από το iphone, που πλέον δεν με νοιάζει καν να ψαχτώ για το τι πρόκειται να βγει. Θα μπορούσε να είμαι με το ταπεινό 3G μου, τουλάχιστον μία 5ετία ακόμα.

Reaction score
777
Προσωπικά είμαι τόσο ευχαριστημένος από το iphone, που πλέον δεν με νοιάζει καν να ψαχτώ για το τι πρόκειται να βγει. Θα μπορούσε να είμαι με το ταπεινό 3G μου, τουλάχιστον μία 5ετία ακόμα.
άντε βρε!!πάρε το 4 να μου σκοτώσεις το 3!!!:116:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Re: Android vs iPhone

Δεν μου κανει καμμια εντυπωση!
Εαν ηταν διαφορετικα θα υποστηρζες και καμια ομαδα της προκοπης:121:
Αποψε που θα πας για τηλεφωνο της κοπελιας σου για ζητα να στα
βαλουν διπλα-διπλα:126:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Android vs iPhone

Δεν μου κανει καμμια ετυπωση!
Εαν ηταν διαφορετικα θα υποστηρζες και καμια ομαδα της προκοπης:121:
Αποψε που θα πας για τηλεφωνο της κοπελιας σου για ζητα να στα
βαλουν διπλα-διπλα:126:
:137:

A να χαθείς πρωί - πρωί....:142:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.797
Απάντηση: Android vs iPhone

Άντε πάλι αυτές οι κόντρες ανόμοιων πραγμάτων.

Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ iPhone και των υπόλοιπων smartphones, όχι γιατί κάποιο κερδίζει σε δυνατότητες, αλλά γιατί δεν στέκει η αντιπαράθεση.

Η Apple έχει καταφέρει να δημιουργήσει brand name και αυτό πουλάει πάνω από όλα, σε συνδυασμό με κάποιες ιδιαίτερες καινοτομίες. Πώς είναι η Bang & Olufsen, αλλά σε πιο επιτυχημένο μοντέλο.

Με τη λογική του "vs" δεν θα έπρεπε να υπάρχουν άλλα, πιο ακριβά, ρολόγια αφού ένα Casio των 50 € τα κάνει όλα.
Ή αν κάνουμε ένα συγκριτικό μιας Porsche με ένα Mitsubishi Evo X και κερδίσει σε κάποιους τομείς το 2ο, ο υποψήφιος αγοραστής της Porsche θα αλλάξει γνώμη;

Δεν αμφισβητώ καθόλου την υπεροχή στα σημεία του Android. Όμως δεν με νοιάζει από τη στιγμή που το iPhone κάνει ό,τι μου χρειάζεται.
Και είναι αστείο να έχουν στραφεί όλες οι εταιρείες κινητών εναντίον της Apple, μιας εταιρείας που μπήκε πριν τέσσερα χρόνια στο χώρο των smartphones με ένα μόνο μοντέλο και έφερε τα πάνω κάτω.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Και είναι αστείο να έχουν στραφεί όλες οι εταιρείες κινητών εναντίον της Apple, μιας εταιρείας που μπήκε πριν τέσσερα χρόνια στο χώρο των smartphones με ένα μόνο μοντέλο και έφερε τα πάνω κάτω.
Mα εκει ακριβως ειναι το θεμα Αλεξανδρε.
Εκει που το ενα λειτουργικο χρειαστηκε 4 χρονια για να "ολοκληρωθει", το αλλο το ξεπερασε
μεσα σε 1,5 χρονο...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Android vs iPhone

Εκει που το ενα λειτουργικο χρειαστηκε 4 χρονια για να "ολοκληρωθει", το αλλο το ξεπερασε
μεσα σε 1,5 χρονο...
Αυτό που λες δεν στέκει. Για σκέψου το πάλι. :126:

...

Reaction score
10

Δεν αμφισβητώ καθόλου την υπεροχή στα σημεία του Android. Όμως δεν με νοιάζει από τη στιγμή που το iPhone κάνει ό,τι μου χρειάζεται.
Ακριβώς έτσι αισθάνομαι και εγώ ότι κάνει τέλεια ότι ακριβώς θέλω και αυτό είναι η μεγαλύτερη μαγκιά του οποιουδήποτε καταναλωτικού προιόντος.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.797

μεσα σε 1,5 χρονο...
Πάλι δεν στέκει η σύγκριση, γιατί η Apple φτιάχνει το λειτουργικό της μόνο για το iPhone και το έχει κλειδωμένο από παντού. Είναι η γνωστή της προσέγγιση που εφαρμόζει σε όλα της τα προϊόντα, πακέτο hardware/software.

Το Android φτιάχτηκε από την αρχή "ανοιχτό" και απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους κατασκευαστές smartphones.

Εγώ λέω ότι από τη στιγμή που και τα δύο στρατόπεδα υπερκαλύπτουν τις ανάγκες μου, επιλέγω με κριτήριο τη μάρκα και την εμφάνιση. Μπορεί να αγοράσω και ένα κινητό με Android για να ικανοποιήσω την τεχνολογική μου περιέργεια, δεν θα αντικαταστήσω όμως το iPhone.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Πάλι δεν στέκει η σύγκριση, γιατί η Apple φτιάχνει το λειτουργικό της μόνο για το iPhone και το έχει κλειδωμένο από παντού. Είναι η γνωστή της προσέγγιση που εφαρμόζει σε όλα της τα προϊόντα, πακέτο hardware/software.

Το Android φτιάχτηκε από την αρχή "ανοιχτό" και απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους κατασκευαστές smartphones.

Εγώ λέω ότι από τη στιγμή που και τα δύο στρατόπεδα υπερκαλύπτουν τις ανάγκες μου, επιλέγω με κριτήριο τη μάρκα και την εμφάνιση. Μπορεί να αγοράσω και ένα κινητό με Android για να ικανοποιήσω την τεχνολογική μου περιέργεια, δεν θα αντικαταστήσω όμως το iPhone.
Ρε μπούρδα κι εσύ, ΟΚ δεν μπορούν να καταλάβουν τι εστί brand name με ολοκληρωμένη λύση έναντι ενός κινεζοφρίκουλα με δανεικό s/w... είναι δυνατόν να συγκρίνουμε δύο προϊόντα λογισμικού που δεν έχουν εντελώς παράλληλη εξελικτική πορεία; Δηλαδή αν εγώ αντιγράψω αύριο τα windows τι θα πούμε ότι ο Bill Gates ήταν βλάξ διότι εγώ έκανα σε ένα μήνα αυτό που έκανε αυτός σε 25 χρόνια;

...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.797
Απάντηση: Re: Απάντηση: Android vs iPhone

Ρε μπούρδα κι εσύ, ΟΚ δεν μπορούν να καταλάβουν τι εστί brand name με ολοκληρωμένη λύση έναντι ενός κινεζοφρίκουλα με δανεικό s/w... είναι δυνατόν να συγκρίνουμε δύο προϊόντα λογισμικού που δεν έχουν εντελώς παράλληλη εξελικτική πορεία; Δηλαδή αν εγώ αντιγράψω αύριο τα windows τι θα πούμε ότι ο Bill Gates ήταν βλάξ διότι εγώ έκανα σε ένα μήνα αυτό που έκανε αυτός σε 25 χρόνια;

...
Προσπαθώ να το γράψω ευγενικά γιατί βαριέμαι τις αντιπαραθέσεις σε προφανή θέματα.

Κι αν το πάμε και ιδεολογικά είμαι με τον πιο συντηρητικό και "κλειστό" κι όχι με την "επαναστατική" προσέγγιση όπου όλοι έχουν πρόσβαση. :114:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Εγω ενα ξερω.
Αποφασισαμε και οι δυο να μπουμε στο AVSite μεσω κινητου.
Την ωρα που εγω διαβαζα ηδη τα μηνυματα, τo iPhone4 γεμιζε
ακομα την σελιδα του Google:142:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.797

Εγω ενα ξερω.
Μέσω 3G, μέσω WiFi;
Κι αν ήταν 3G, ήταν η ίδια εταιρεία κινητής;

Υ.Γ. Εσύ Ανδρέα μου βλέπεις Πολωνικές ταινίες και τώρα σε ένοιαξε η ταχύτητα; :142:

Reaction score
150

Εγω ενα ξερω.

Ναι και όταν είχε βγείν ο Pentium III η Intel έλεγε ότι κάνει το internet πιο γρήγορο με το Netburst!:143:

Αυτό έχει να κάνει κατά 99% με τη σύνδεση.

Kαι το hardware όμως να δεις το HTC έχει σαφώ πιο αργή κάρτα γραφικών από το Iphone 4 ενώ το Galaxy έχει την ίδια.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν βλέπεις σοβαρή προσπάθεια σε παιχνίδια ή GPU intensive apps.

Δεν γνωρίζει ό developer πως θα τρέξει γιατί κάθε κατασκευαστής μπορεί να έχει άλλο HW.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Android vs iPhone

1) το γνωρίζω ότι έχει μεγαλύτερη ανάλυση...η γενικότερη απεικόνιση όμως είναι σαφώς καλύτερη στα nexus/desire/galaxyS...είναι όπως σε μια full HD οθόνη χωρίς upscaler που δείχνει σήμα SD και σε μια fullHD Ready με σήμα 720p...;)
2)άλλο το ''δε το προτιμώ'' και άλλο το ''σαφέστατα είναι καλύτερη η amoled/super amoled''...το δεύτερο είναι αντικειμενικό...το πρώτο καθαρά υποκειμενικό..
3)αν εσύ μου λες για το JB που πρέπει να γίνει για να βάλεις τις απαραίτητες εφαρμογές, τι να πούμε και εμείς , που με το root βάζουμε μέσα λογισμικά ολόκληρα.??
4)το ότι το προτιμάς ξαναλέω (το έχω γράψει από το πρώτο ποστ) είναι καθαρά προσωπική σου γνώμη και μάλιστα απόλυτα σεβαστή. Δεν αλλοιώνει όμως τα στοιχεία και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, που αντικειμενικά συγκρίνονται χωρίς υποκειμενικούς παράγοντες.
5)δεν αμφισβήτησα ποτέ τη δυνατότητα σου να πάρεις οποιαδήποτε άλλη συσκευή.

:126: καλημέρα σε όλα τα παιδιά..

Δεν είναι μόνο δική μου γνώμη για διάβασε λίγο στο internet και θα δεις. Αλλά ειλικρινά δεν με νοιάζει και την προτιμώ.

Επίσης βάλε την AMOLED στον ήλιο ή έξω σε δυνοτό φως και θα αλλάξεις γνώμη. Σαφώς καλύτερη του iphone και την μεγαλύτερη ανάλυση τη θεωρώ σημαντική.

Λοιπόν τελειώνει η τοποθέτηση μου εδώ.

Προτιμώ το iphone γιατί δεν υπάρχει κάτι που κάνει το android και να μου χρειάζεται ενώ συγχρόνως το βρισκω σαφώς ανώτερο σχεδιστικά από τα άλλα!.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.363

Εσύ Ανδρέα μου βλέπεις Πολωνικές ταινίες και τώρα σε ένοιαξε η ταχύτητα;

:204:

Πες μου τώρα βρε Ανδρέα, εγώ φταίω που ξεκαρδίστηκα πάλι;:121:

Αφού λέει πετυχημένα ο Αλέξανδρος!:138:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ