- Reaction score
- 10
Προσωπικά είμαι τόσο ευχαριστημένος από το iphone, που πλέον δεν με νοιάζει καν να ψαχτώ για το τι πρόκειται να βγει. Θα μπορούσε να είμαι με το ταπεινό 3G μου, τουλάχιστον μία 5ετία ακόμα.
άντε βρε!!πάρε το 4 να μου σκοτώσεις το 3!!!:116:Προσωπικά είμαι τόσο ευχαριστημένος από το iphone, που πλέον δεν με νοιάζει καν να ψαχτώ για το τι πρόκειται να βγει. Θα μπορούσε να είμαι με το ταπεινό 3G μου, τουλάχιστον μία 5ετία ακόμα.
Σήμερα το απόγευμα, το έχω υποσχεθεί στη κοπέλα μου όμως, τι να κάνω...:143:άντε βρε!!πάρε το 4 να μου σκοτώσεις το 3!!!:116:
Δεν μου κανει καμμια εντυπωση!Προσωπικά είμαι τόσο ευχαριστημένος από το iphone, που πλέον δεν με νοιάζει καν να ψαχτώ για το τι πρόκειται να βγει. Θα μπορούσε να είμαι με το ταπεινό 3G μου, τουλάχιστον μία 5ετία ακόμα.
:137:Δεν μου κανει καμμια ετυπωση!
Εαν ηταν διαφορετικα θα υποστηρζες και καμια ομαδα της προκοπης:121:
Αποψε που θα πας για τηλεφωνο της κοπελιας σου για ζητα να στα
βαλουν διπλα-διπλα:126:
Mα εκει ακριβως ειναι το θεμα Αλεξανδρε.Και είναι αστείο να έχουν στραφεί όλες οι εταιρείες κινητών εναντίον της Apple, μιας εταιρείας που μπήκε πριν τέσσερα χρόνια στο χώρο των smartphones με ένα μόνο μοντέλο και έφερε τα πάνω κάτω.
Αυτό που λες δεν στέκει. Για σκέψου το πάλι. :126:Mα εκει ακριβως ειναι το θεμα Αλεξανδρε.
Εκει που το ενα λειτουργικο χρειαστηκε 4 χρονια για να "ολοκληρωθει", το αλλο το ξεπερασε
μεσα σε 1,5 χρονο...
Ακριβώς έτσι αισθάνομαι και εγώ ότι κάνει τέλεια ότι ακριβώς θέλω και αυτό είναι η μεγαλύτερη μαγκιά του οποιουδήποτε καταναλωτικού προιόντος.Δεν αμφισβητώ καθόλου την υπεροχή στα σημεία του Android. Όμως δεν με νοιάζει από τη στιγμή που το iPhone κάνει ό,τι μου χρειάζεται.
Πάλι δεν στέκει η σύγκριση, γιατί η Apple φτιάχνει το λειτουργικό της μόνο για το iPhone και το έχει κλειδωμένο από παντού. Είναι η γνωστή της προσέγγιση που εφαρμόζει σε όλα της τα προϊόντα, πακέτο hardware/software.Mα εκει ακριβως ειναι το θεμα Αλεξανδρε.
Εκει που το ενα λειτουργικο χρειαστηκε 4 χρονια για να "ολοκληρωθει", το αλλο το ξεπερασε
μεσα σε 1,5 χρονο...
Ρε μπούρδα κι εσύ, ΟΚ δεν μπορούν να καταλάβουν τι εστί brand name με ολοκληρωμένη λύση έναντι ενός κινεζοφρίκουλα με δανεικό s/w... είναι δυνατόν να συγκρίνουμε δύο προϊόντα λογισμικού που δεν έχουν εντελώς παράλληλη εξελικτική πορεία; Δηλαδή αν εγώ αντιγράψω αύριο τα windows τι θα πούμε ότι ο Bill Gates ήταν βλάξ διότι εγώ έκανα σε ένα μήνα αυτό που έκανε αυτός σε 25 χρόνια;Πάλι δεν στέκει η σύγκριση, γιατί η Apple φτιάχνει το λειτουργικό της μόνο για το iPhone και το έχει κλειδωμένο από παντού. Είναι η γνωστή της προσέγγιση που εφαρμόζει σε όλα της τα προϊόντα, πακέτο hardware/software.
Το Android φτιάχτηκε από την αρχή "ανοιχτό" και απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους κατασκευαστές smartphones.
Εγώ λέω ότι από τη στιγμή που και τα δύο στρατόπεδα υπερκαλύπτουν τις ανάγκες μου, επιλέγω με κριτήριο τη μάρκα και την εμφάνιση. Μπορεί να αγοράσω και ένα κινητό με Android για να ικανοποιήσω την τεχνολογική μου περιέργεια, δεν θα αντικαταστήσω όμως το iPhone.
Προσπαθώ να το γράψω ευγενικά γιατί βαριέμαι τις αντιπαραθέσεις σε προφανή θέματα.Ρε μπούρδα κι εσύ, ΟΚ δεν μπορούν να καταλάβουν τι εστί brand name με ολοκληρωμένη λύση έναντι ενός κινεζοφρίκουλα με δανεικό s/w... είναι δυνατόν να συγκρίνουμε δύο προϊόντα λογισμικού που δεν έχουν εντελώς παράλληλη εξελικτική πορεία; Δηλαδή αν εγώ αντιγράψω αύριο τα windows τι θα πούμε ότι ο Bill Gates ήταν βλάξ διότι εγώ έκανα σε ένα μήνα αυτό που έκανε αυτός σε 25 χρόνια;
...
O Τσαρουχας με το νεο του κινητοΑυτό που λες δεν στέκει. Για σκέψου το πάλι. :126:
...
Μέσω 3G, μέσω WiFi;Εγω ενα ξερω.
Αποφασισαμε και οι δυο να μπουμε στο AVSite μεσω κινητου.
Την ωρα που εγω διαβαζα ηδη τα μηνυματα, τo iPhone4 γεμιζε
ακομα την σελιδα του Google:142:
Εγω ενα ξερω.
Αποφασισαμε και οι δυο να μπουμε στο AVSite μεσω κινητου.
Την ωρα που εγω διαβαζα ηδη τα μηνυματα, τo iPhone4 γεμιζε
ακομα την σελιδα του Google:142:
1) το γνωρίζω ότι έχει μεγαλύτερη ανάλυση...η γενικότερη απεικόνιση όμως είναι σαφώς καλύτερη στα nexus/desire/galaxyS...είναι όπως σε μια full HD οθόνη χωρίς upscaler που δείχνει σήμα SD και σε μια fullHD Ready με σήμα 720p...
2)άλλο το ''δε το προτιμώ'' και άλλο το ''σαφέστατα είναι καλύτερη η amoled/super amoled''...το δεύτερο είναι αντικειμενικό...το πρώτο καθαρά υποκειμενικό..
3)αν εσύ μου λες για το JB που πρέπει να γίνει για να βάλεις τις απαραίτητες εφαρμογές, τι να πούμε και εμείς , που με το root βάζουμε μέσα λογισμικά ολόκληρα.??
4)το ότι το προτιμάς ξαναλέω (το έχω γράψει από το πρώτο ποστ) είναι καθαρά προσωπική σου γνώμη και μάλιστα απόλυτα σεβαστή. Δεν αλλοιώνει όμως τα στοιχεία και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, που αντικειμενικά συγκρίνονται χωρίς υποκειμενικούς παράγοντες.
5)δεν αμφισβήτησα ποτέ τη δυνατότητα σου να πάρεις οποιαδήποτε άλλη συσκευή.
:126: καλημέρα σε όλα τα παιδιά..
Εσύ Ανδρέα μου βλέπεις Πολωνικές ταινίες και τώρα σε ένοιαξε η ταχύτητα;