Single Ended

Reaction score
10
Eγώ πάντως στοιχηματίζω ότι αν ακούσει ο Γιάννης κανά ψηφιακό με καμιά λαμπίτσα για προ, δεν ξαναγυρίζει πίσω....;)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.563
Απάντηση: Single Ended

δεύτερη φορά σε 1 μέρα που συμφωνώ μαζί σου... περίεργο. λες να αρρώστησα?:136::137::138::142:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.075
Αφηστε τις αρρωστιες και πιαστε τις λαμπες...
Λετε δηλαδη να το γουσταρω?? δε νομιζω αλλα αν ναι , θα ναι τυχαιο...

Εσυ ρε Houston-ε γιατι δηλαδη δε το παιρνεις το ICE να το χαρεις αφου τοοοοσο πολυ σ αρεσει???

Αλλα αυτο με τα Klipschorn ME αρεσε πιο πολυ..!!:136::136::136:

Reaction score
10

Εσυ ρε Houston-ε γιατι δηλαδη δε το παιρνεις το ICE να το χαρεις αφου τοοοοσο πολυ σ αρεσει???

Κοίταξε, με Bryston και λάμπα προ που είχα ακούσει το Parsifal μου είχε φύγει η μαγκιά, οπότε why not ICE?:126:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.563

επίσης μπρίστον και κλιπς-χορν είναι άλλος ένας θαυμάσιος συνδυασμός.:136::136::136:

πετάω και κανα "άσχετο", δε πειράζει, ε?:138:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Εγω παντως δεν γυρναω.
Λαμπα προ Dred MC-7P
Τελικος class D

Aντε γεια:607::605::608:

Reaction score
684
Απάντηση: Re: Single Ended

Ice στα Tidal?

Πισω μου σε εχω Σατανα....

Reaction score
4.250

δεύτερη φορά σε 1 μέρα που συμφωνώ μαζί σου... περίεργο. λες να αρρώστησα?:136::137::138::142:
Μπααα, απλα βελτιωνεσαι. Να δεις που σε κανα διμηνο θα σου αρεσουν και οι ενισχυτες με τις λαμπιτσες. Και μαλιστα θα ψαχνεσαι γι αυτες τις λαμπες που στο σκοταδι γινονται μπλε πορτοκαλι!

Ρε χαμενε, τι ειναι αυτα που μας λες μεσημεριατικα. Δεν σου πα να μην πινεις πριν τις 10 το βραδυ? Αντε θα μας χαλασεις και συ και να δουμε ποιος μετα θα μεινει απο τους παγωτατζηδες. Ο Κου Φου ξαφανιστηκε, ο Αλεξ κι αυτος μια φορα στους 2 μηνες κανει εμφανιση. Ο ΚΚ ειναι πιο διπλωματης (μεχρι να τα παρει στο κρανιο δηλαδη!), ααα ξεχασα ειναι κι ο Μπακ.
Αντε σε περνει λιγο ακομη να βγαλεις τον πραγματικο σου εαυτο.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Ερχεται χειμωνας βαρυς.Λεφτα για πετρελαιο λιγα.Μια λαμπα που θα φεγγει και θα ζεσταινει και θα παιζει και μουσικα ομως ειναι οτι χρειαζεται.

Ο ΚΟυ Φου ειναι του τριπαθου,ο Back πουλαει τα ICE και μενει με Hypex,ο ΚΚ ειναι σφιγγα..........
Νομιζω υπαρχει υποβοσκουσα μετα λαμπαδευση

Reaction score
1.788

Ερχεται χειμωνας βαρυς.Λεφτα για πετρελαιο λιγα.Μια λαμπα που θα φεγγει και θα ζεσταινει και θα παιζει και μουσικα ομως ειναι οτι χρειαζεται.

Ο ΚΟυ Φου ειναι του τριπαθου,ο Back πουλαει τα ICE και μενει με Hypex,ο ΚΚ ειναι σφιγγα..........
Νομιζω υπαρχει υποβοσκουσα μετα λαμπαδευση
Τον χειμωνα ειναι μια χαρα! το καλοκαιρι ομως........ρωτα και μενα με τις 6c33 εκει να δεις!!!! ΛΙΩΝΕΙΣ!!!!! μαλλον βλεπω και κατι οικολογικο για το μελλον!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Και συ τεκνον Βρουτε.....

Α να μου χαθεις .....και σ'ειχα φωτεινο παραδειγμα

Reaction score
1.788

Και συ τεκνον Βρουτε.....

Α να μου χαθεις .....και σ'ειχα φωτεινο παραδειγμα
Μανο ξερεις οτι τους γλομπους τους λατρευω!!! εχω ομως και κατι [ποντικοκουρ@δ@] κατα νου!!!:116::143::135:

Reaction score
141
Re: Απάντηση: Single Ended

Τον χειμωνα ειναι μια χαρα! το καλοκαιρι ομως........ρωτα και μενα με τις 6c33 εκει να δεις!!!! ΛΙΩΝΕΙΣ!!!!! μαλλον βλεπω και κατι οικολογικο για το μελλον!!
SET inverter! :138:

Reaction score
1.788

περαν της πλακας λαμπατος με μετρησεις [αναφορας] ειναι ο einstein OTL . με αυτα παντα που μας δηλωνει ο κατασκευαστης του. μπορει καποιος να ανεβασει το link;. df που θυμιζει solid state αποκριση μεχρι 1mhz!!!!!!!!!

Reaction score
20

Ενα ερώτημα --δεν έχω διαβάσει το θρεντ, αλλά μου τράβηξε την προσοχή ο Αϊνστάιν (μια εταιρεία την οποία έχω υπόψη μου πολύ καιρό τώρα και έχω, μόνο, διαβάσει ρηβιούζ για τα προϊόντα της)-- ενδεχομένως και ΟΦ ΤΟΠΙΚ (έχω γνώση των κανονισμών -σας δικαιολογώ πλήρως να με ban-άρετε) αλλά είπα να μην ανοίξω θρεντ με την ασχετίλα μου ή να ψάχνω το σάητ μέχρι να κουραστώ (και μόνο γι'αυτό δικαιούστε να με ban-άρετε!):
Βλεπω τον Αηνστάην και από τα 8ωμ στα 4ωμ μειώνει τα βατ που δίνει,
άλλοι ενισχυτές (πχ μάκιντος) τα κρατούν σταθερά από τα 8 στα 4,
και άλλοι (πχ σιμόντιο) προσπαθούν να τα διπλασιάζουν από τα 8 στα 4...

Πολύ περιληπτικά (για να μην με βρίσετε) αν ευκαιρεί κάποιος να μου πει τι και γιατί από τα 3 παραπάνω (θεωρεί) "καλύτερο" ή αν έχει υπόψη του κάποιο σχετικό συγκριτικό άρθρο να μου υποδείξει προς μελέτη (για να μην κουράζεται...)

Ευχαριστώ προκαταβολικά,
Ν

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.735
Members
38.489