- Reaction score
- 10
Eγώ πάντως στοιχηματίζω ότι αν ακούσει ο Γιάννης κανά ψηφιακό με καμιά λαμπίτσα για προ, δεν ξαναγυρίζει πίσω....
Όχι ρε, μην αγχώνεσε, εγώ συμφώνησα μαζί σου τώρα! :143:δεύτερη φορά σε 1 μέρα που συμφωνώ μαζί σου... περίεργο. λες να αρρώστησα?
Κοίταξε, με Bryston και λάμπα προ που είχα ακούσει το Parsifal μου είχε φύγει η μαγκιά, οπότε why not ICE?:126:Αφηστε τις αρρωστιες και πιαστε τις λαμπες...
Λετε δηλαδη να το γουσταρω?? δε νομιζω αλλα αν ναι , θα ναι τυχαιο...
Εσυ ρε Houston-ε γιατι δηλαδη δε το παιρνεις το ICE να το χαρεις αφου τοοοοσο πολυ σ αρεσει???
Αλλα αυτο με τα Klipschorn ME αρεσε πιο πολυ..!!:136::136::136:
Ice στα Tidal?Αφηστε τις αρρωστιες και πιαστε τις λαμπες...
Λετε δηλαδη να το γουσταρω?? δε νομιζω αλλα αν ναι , θα ναι τυχαιο...
Εσυ ρε Houston-ε γιατι δηλαδη δε το παιρνεις το ICE να το χαρεις αφου τοοοοσο πολυ σ αρεσει???
Αλλα αυτο με τα Klipschorn ME αρεσε πιο πολυ..!!:136::136::136:
Μπααα, απλα βελτιωνεσαι. Να δεις που σε κανα διμηνο θα σου αρεσουν και οι ενισχυτες με τις λαμπιτσες. Και μαλιστα θα ψαχνεσαι γι αυτες τις λαμπες που στο σκοταδι γινονται μπλε πορτοκαλι!δεύτερη φορά σε 1 μέρα που συμφωνώ μαζί σου... περίεργο. λες να αρρώστησα?:136::137::138::142:
Τον χειμωνα ειναι μια χαρα! το καλοκαιρι ομως........ρωτα και μενα με τις 6c33 εκει να δεις!!!! ΛΙΩΝΕΙΣ!!!!! μαλλον βλεπω και κατι οικολογικο για το μελλον!!Ερχεται χειμωνας βαρυς.Λεφτα για πετρελαιο λιγα.Μια λαμπα που θα φεγγει και θα ζεσταινει και θα παιζει και μουσικα ομως ειναι οτι χρειαζεται.
Ο ΚΟυ Φου ειναι του τριπαθου,ο Back πουλαει τα ICE και μενει με Hypex,ο ΚΚ ειναι σφιγγα..........
Νομιζω υπαρχει υποβοσκουσα μετα λαμπαδευση
Μανο ξερεις οτι τους γλομπους τους λατρευω!!! εχω ομως και κατι [ποντικοκουρ@δ@] κατα νου!!!:116::143::135:Και συ τεκνον Βρουτε.....
Α να μου χαθεις .....και σ'ειχα φωτεινο παραδειγμα
SET inverter! :138:Τον χειμωνα ειναι μια χαρα! το καλοκαιρι ομως........ρωτα και μενα με τις 6c33 εκει να δεις!!!! ΛΙΩΝΕΙΣ!!!!! μαλλον βλεπω και κατι οικολογικο για το μελλον!!