- Reaction score
- 968
εισ-ωραιος...Αμεσότητα είναι να ακούς flamenco από τους Αίολους μάλλον ευχάριστα και χωρίς να σε ενοχλεί κάτι, και μετά καπάκι να ακούς τον ίδιο δίσκο από τα 802 και να αναρωτιέσαι "τί κωλοηχεία έχει αυτός που έκανε το mastering";
οκ σε ορχηστρικα ενας single ended υστερει.
Πως έχεις βγάλει αυτό το συμπέρασμα; :111:
ελα βρε, απο την ροη αυτου του νηματος....δεν το διαβασες ολο?οκ σε ορχηστρικα ενας single ended υστερει.
Πως έχεις βγάλει αυτό το συμπέρασμα; :111:
για πες μας και εσυ την εμπειρια σου...
εχθες ακουσα μια 211 (direct heated) και ξεραθηκα....Ρε λαμπες και ξερο ψωμι ρε...!:137::137::137:
DIY η καποιο επωνυμο ενισχυτικο?:136:εχθες ακουσα μια 211 (direct heated) και ξεραθηκα....
μετα βεβαια ακουσα συγκριτικα και το μικρουλι με τα mosfetακια single ended και δεν το πιστευα.
χθες έφαγα κάτι λουκάνικα, παντσέτες κλπ με συνοδεία μπύρας, και ξεράθηκα....εχθες ακουσα μια 211 (direct heated) και ξεραθηκα....
εσυ ξερεις, μην μιλας...DIY η καποιο επωνυμο ενισχυτικο?:136:
ετσι ειναι. και δεν μου λες, γιατι δεν εφαγες κοτοπουλο βραστο με βλητα και βραστα κολοκυθακια, που συμφωνα με τις ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ θα σε κανουν να ζησεις πολλα χρονια παραπανω?χθες έφαγα κάτι λουκάνικα, παντσέτες κλπ με συνοδεία μπύρας, και ξεράθηκα....
είδες; καθένας με τις εμπειρίες του...
τι σημασια εχει? ενας single ended με δυο mosfet και μετασχηματιστη στην εισοδο και εξοδο ιδιοκατσκευη απο Ελληνα φιλο.Nα μαθουμε και ημεις η ειναι κρατικο μυστικο?
Α!!! η ροή του νήματος,ok.ελα βρε, απο την ροη αυτου του νηματος....δεν το διαβασες ολο?
για πες μας και εσυ την εμπειρια σου...
Η εμπειρία μου,προχθές έφαγα κάτι όστρακα με ταμπάσκο και έχω δύο μέρες που κατουράω στο ταβάνι.:138:
ετσι ειναι. και δεν μου λες, γιατι δεν εφαγες κοτοπουλο βραστο με βλητα και βραστα κολοκυθακια, που συμφωνα με τις ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ θα σε κανουν να ζησεις πολλα χρονια παραπανω?
ασε κωστα μου τα klein mein με pwm κλπ αηδιες που μετρανε καλα και γυρνα σε αυτα που ακουγονται καλα... ειναι οι πανσετες με μπυρα που μας αρεσει και ας ξερουμε οτι κανει κακο....