Single Ended

Reaction score
968
Πιστευω οτι οι ενισχυτές Single Ended αγαπούν περισσότερο τα ηχεία ενος δρόμου
με αδυναμία πάνω και κάτω και έμφαση στα μεσαία

.... ενός δρόμου? Εννοείς αυτά που έχουν στα ταβάνια τα σούπερ μάρκετ?

Reaction score
141
Πριν κανά δυό χρόνια ετυχε να εχω εναν JJ 322 με 2 300β σε παράλληλη σύνδεση
το μηχανάκι ήταν μελωδικότατο
στην μεσαία περιοχή
αλλά έχανε στα άκρα λογω σχεδίασης
τα ηχεία ηταν και είναι τα uno nano
Πιστευω οτι οι ενισχυτές Single Ended αγαπούν περισσότερο τα ηχεία ενος δρόμου
με αδυναμία πάνω και κάτω και έμφαση στα μεσαία
2A3 και 300b ίσως,οι υπόλοιπες όχι.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.561
Απάντηση: Re: Single Ended

Πιστευω οτι οι ενισχυτές Single Ended ...με αδυναμία πάνω και κάτω και έμφαση στα μεσαία
από τις ελάχιστες φορές που θα ...συμφωνήσω μαζί σου!:126:

Reaction score
10
Δεν ξέρω για την έμφαση στη μεσαία που λέτε, πάντως οι Wavac μετράνε μέχρι τα 50KHz.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.075
Kι οι Atmasphere Μετρανε πολυ ψηλα αλλα κ πολυυ χαμηλα.Και με τα Verity το ακουσα κανονικοτατα πλεον.

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Metal δεν ακούω, hard rock δεν ακούω, μποτιές δεν γουστάρω με τη καμία, άρα αν το σκεφτείτε είναι ελάχιστα αυτά που δεν μπορώ να ακούσω με 55 βατάκια.
Μιχάλη δεν χρειάζεται να ακούς τα παραπάνω, ένα συμφωνικό κομμάτι ή μία σοπράνο μπορούν να δείξουν πολύ περισσότερο την ανεπάρκεια από τα καρασυμπιεσμένα που αναφέρεις.
Βάλτε όσο χρώμα θέλετε στη ζωή σας, φροντίστε τουλάχιστον την επάρκεια ισχύος. Διαφορετικά δεν ακούτε το ηχείο που αγοράσατε αλλά κάτι άλλο.

Reaction score
10
Σίγουρα έτσι είναι κ. Θέμη, προσωπικά θα ήθελα να κρατήσω και τους Wavac αλλά να πάρω και ένα τρανζίστορ Sovereign. ;) Οι φανατισμοί μακριά από μένα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.561

ανεξαρτητως λαμπας-τρανζιστορ?
ναι.

Δεν ξέρω για την έμφαση στη μεσαία που λέτε, πάντως οι Wavac μετράνε μέχρι τα 50KHz.
Kι οι Atmasphere Μετρανε πολυ ψηλα αλλα κ πολυυ χαμηλα.Και με τα Verity το ακουσα κανονικοτατα πλεον.
μη σας πιάνει ξαφνικά η αγάπη για τις μετρήσεις κάθε δίσεκτο έτος...:138::136:

Βάλτε όσο χρώμα θέλετε στη ζωή σας, φροντίστε τουλάχιστον την επάρκεια ισχύος.
πες τα βρε Θέμη! Ειλικρινά, αυτή σου η πρόταση έχει πολύ "ζουμί". :126:

Οι φανατισμοί μακριά από μένα.
μη το λες αυτό. στο χόμπι μας δεν υπάρχουν "φανατισμοί", υπάρχουν "έρωτες", σωστά?:126:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Single Ended

ναι.

μη σας πιάνει η αγάπη για τις μετρήσεις κάθε δίσεκτο έτος...

πες τα βρε Θέμη! Ειλικρινά, αυτή σου η πρόταση έχει πολύ "ζουμί".

μη το λες αυτό. στο χόμπι μας δεν υπάρχουν "φανατισμοί", υπάρχουν "έρωτες", σωστά?
Προσωπικά δεν απέρριψα ποτέ τις μετρήσεις, αν αναφέρεσε σε μένα. Όσο ερωτευμένος και αν ήμουν στη ζωή μου, πάντα μπορούσα να δω πέρα από τη μύτη μου! :126:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.871

Μιχάλη δεν χρειάζεται να ακούς τα παραπάνω, ένα συμφωνικό κομμάτι ή μία σοπράνο μπορούν να δείξουν πολύ περισσότερο την ανεπάρκεια από τα καρασυμπιεσμένα που αναφέρεις.
Βάλτε όσο χρώμα θέλετε στη ζωή σας, φροντίστε τουλάχιστον την επάρκεια ισχύος. Διαφορετικά δεν ακούτε το ηχείο που αγοράσατε αλλά κάτι άλλο.

Άστονε μωρέ! Που δεν ακούει μποτιές! Όλη μέρα Massive Attack ακούει, και μας το παίζει δροσοσταλιά στα κρίνα ο κλαμπάκιας. Άει τώρα... :114: :114:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Single Ended

Άστονε μωρέ! Που δεν ακούει μποτιές! Όλη μέρα Massive Attack ακούει, και μας το παίζει δροσοσταλιά στα κρίνα ο κλαμπάκιας. Άει τώρα... :114: :114:
χαχαχαχαχ, έχουμε και μια Α' κουλτούρα ρε φίλε, πως να το κάνουμε! :116:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.561
Απάντηση: Single Ended

γέλα, γέλα εσύ παλιο-μουσίτσα, θα σε φτιάξω αύριο βράδυ... α, πες και τον κακαλιό να έρθει, μη ξεχάσεις... θέλει να ακούσει τα ηχεία σου να παίζουν...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.075
Καλα, εχω σκοπο ν ακουω μονο εγω ομως..(αντε κ κανα μωρο ακομα...:145:) οχι ολο το οικοδομικο τετραγωνο!!:143::138::137:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.561
Απάντηση: Single Ended

είναι όμως θετικό να ξέρεις πως και 4 κλιπσχορν ανα κανάλι τα ρημάζεις ανέτως...:136::136::136::136:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo