Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Reaction score
0
Απάντηση: Spiderbox 9000HD.

παντος μην αγορασης τιποτα γιατι το πιο πιθανον ειναι να σου κανει τα ιδια.τα προβληματα τα κανει ο παροχος
μ`αυτα που διαβαζω,αυτο σκεφτομαι...

Aν ειναι θεμα της καρτας σου και π.χ. αναβαθμισεων που κανουνε, δυσκολα θα διορθωθει και με το cam.
Iσως να γινεται και επιτηδες.
..θα παει τσαμπα και το 50αρι....

Reaction score
1

Μα περιορίζεσαι έτσι κι αλλιώς, αφού πάντα πρέπει να έχεις τον έναν από τους δύο δέκτες κλειστό με το splitter. Αντιθέτως από το loop through ο master δέκτης (στην περίπτωση μας ο Spiderbox) μπορεί να είναι συντονισμένος όπου θέλεις, και αυτός που είναι στο loop through μπορεί επίσης να λειτουργεί, απλά με τον περιορισμό ότι πρέπει να είναι συντονισμένος στον ίδιο δορυφόρο/μπάντα/πόλωση που είναι και ο master. Με λίγα λόγια, αντί να έχεις μόνο ένα δέκτη ανοικτό (περίπτωση splitter), έχεις έναν δέκτη ...και μισό! :105: Αν κλείσεις (standby) τώρα τον master, ο δεύτερος λειτουργεί χωρίς κανένα περιορισμό...

εχεις δικιο τελικα το γυρισα και εγω απο Loop τωρα που το σκευτικα
καλυτερα ετσι ειναι :145:

Reaction score
0

αν εχω περασμενη μια λιστα καναλιων και θελω να βαλω μια νεοτερη τι πρεπει να κανω ?
πρεπει να αφαιρεσω την προηγουμενη (αν ναι πως το κανω ?) η απλα ριχνω απο πανω την καινουργια ?

Reaction score
114

Βαλε απλως την καινουρια.
Αν εχεις μοτερ ,θα πρεπει να ξανακανεις τις ρυθμισεις σου.

Reaction score
0

μπορω να κανω save μονο τις ρυθμισεις και να τις επαναφερω μετα την αλλαγη της λιστας ?

Reaction score
114

Οχι.
Εξαρταται τι χρησιμοποιεις εσυ και τι ο αλλος που εχει ανεβασει τη λιστα.
Αν εσυ π.χ. χρησιμοποιεις usals και ο αλλος Diseqc 1.2 ,τοτε πρεπει να επιλεξεις usals και να βαλεις τις συντεταγμενες σου.

Reaction score
0

βασικα τωρα εχω usals και την προηγουμενη λιστα σου και ηθελα να βαλω την τελευταια που αναβασες.
Επισης θελω να γυρισω απο usals σε Diseqc 1.2 οποτε σε αυτη την περιπτωση να υποθεσω οτι πρωτα θα βαλω την νεα λιστα και μετα ρυθμισεις Diseqc 1.2 ?

Reaction score
114

βασικα τωρα εχω usals και την προηγουμενη λιστα σου και ηθελα να βαλω την τελευταια που αναβασες.
Επισης θελω να γυρισω απο usals σε Diseqc 1.2 οποτε σε αυτη την περιπτωση να υποθεσω οτι πρωτα θα βαλω την νεα λιστα και μετα ρυθμισεις Diseqc 1.2 ?

menu-motor setup και απο την πρωτη επιλογη διαλεγεις την κινηση που θες.
Με diseqc 1.2 ακολουθησε την διαδικασια που εχω περιγραψει.

Reaction score
1.612

αντιμετωπίζω το εξής:

Είχα σε dreambox το εξής configuration:

ΑΑ - Hotbird 13
AB - Astra 19.0
BA - Astra 28.2
BB - HellaSat 39

πάνω σε 10αρι diseqc.

Σύνεδεσα στον spiderbox 9000HD που μόλις παρέλαβα, το ίδιο ακριβώς καλώδιο και απο το μενού Diseqc δήλωσα στις 4 πρώτες θέσεις την ιδια ακριβώς σειρά. Στο σήμα έχω κόκκινη ένδειξη (60%) ενώ στο quality η μπάρα είναι άδεια (2%).

Κάνω κάτι λάθος ?

Reaction score
114

Πηγαινε menu-Diseqc Switch και επελεξε για τις 1-2-3-4 θεσεις τον καταλληλο δορυφορο.
Απο αυτο που γραφεις δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι με τη σειρα Hotbird-Astra-Astra 28E-Hellasat.
Μηπως επειδη εχει 10 θεσεις ο διακοπτης δεν εχουν μπει οι δορυφοροι κατα σειρα στις θεσεις 1-2-3-4 και εχουν μπει σε αλλες ?

Reaction score
1.612

Πηγαινε menu-Diseqc Switch και επελεξε για τις 1-2-3-4 θεσεις τον καταλληλο δορυφορο.
Απο αυτο που γραφεις δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι με τη σειρα Hotbird-Astra-Astra 28E-Hellasat.
Μηπως επειδη εχει 10 θεσεις ο διακοπτης δεν εχουν μπει οι δορυφοροι κατα σειρα στις θεσεις 1-2-3-4 και εχουν μπει σε αλλες ?
Ευχαριστώ για την απάντηση. Εγραψα για τις θεσεις αυτές επειδή ετσι ήταν το προηγούμενο configuration που έπαιζε στον dreambox. Αύριο θα ανεβω ταράτσα να ελεγξω σε ποιες θέσεις ακριβώς έχουν κουμπώσει τα lnb και θα ενημερώσω.

ευχαριστώ & πάλι...

Reaction score
114

Παρε τον Hotbird και δοκιμασε τον σε ολες τις θεσεις με τη σειρα.
Καπου θα σου δειξει σημα και στις δυο μπαρες.
Μετα συνεχισε με τον επομενο.

Reaction score
114

Αν εχει μπει καποιος δορυφορος στον διακοπτη σε αλλη θεση περα απο τις τεσσερεις,θα πρεπει να πας menu-satellite search-Diseqc uncommit και να δοκιμασεις απο εκει τις θεσεις.

Reaction score
65

εαν του βαλω εναν wd 2`5αρι 320GB για εγγραφες,θα υπαρχει κινδυνος να καψω την usb θυρα του?
να προτιμησω σκληρο με δικια του τροφοδοσια?

Reaction score
114

Εγω χρησιμοποιω εναν verbatim 320gb χωρις τροφοδοσια και δεν εχω προβλημα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.288
Members
38.538