Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Reaction score
114
Απάντηση: Spiderbox 9000HD.

Δοκιμασε το να δεις αν εισαι ενταξει ετσι,και οταν θες κατι αλλο θα το κανεις ΟΝ.
Ετσι και αλλιως ολα μαζι δεν μπορεις να τα βλεπεις.

Reaction score
114

ΝΕΟ PATCH.

Stand-by 1 W model = New Rgulation for EC country.

I make menu to selectable for loop-through.

menu:
Standby power On/OFF menu
If you select it “ON” support 1W stand-by power consumption and not support, loop function.
If you select it “OFF” not support 1W stand-by power consumption and support, loop function.

Implementation as below in This S/w

sw and let me know your feed-back..

1. RF type Setting RF type default PAL-I in Control Panel menu, should be factory reset after update sw.
2. Energy saving menu add in OSD Setup menu.
A. Default : power saving mode : “ON”(support 1W stand-by power consumption, and not support loop function.)
B. Default : Auto power saving : “OFF”( if you didn't put key for hours, no standby: not support 1W stand-by power consumption and support, loop function.)
3. Merge multimedia menu in OSD setup menu
A. Default : multimedia subtitle : ON
B. Slide show time : 5
C. MP3 on slide show : OFF

SPIDERBOX 9000 HD
http://hotfile.com/dl/67362877/ab592c6/DarkmanPatch_Spiderbox__HD_9000_0903_K.rar.html

SPIDERBOX 7000 HD
http://hotfile.com/dl/67364160/f62070a/Darkmanpatch_Spiderbox_HD_7000_0903_K.rar.html

Reaction score
0

Δοκιμασε το να δεις αν εισαι ενταξει ετσι,και οταν θες κατι αλλο θα το κανεις ΟΝ.
Ετσι και αλλιως ολα μαζι δεν μπορεις να τα βλεπεις.
ok-ευχαριστω...

Reaction score
0

υπαρχει καποιο "σοβαρος" διακλαδωτης για να δωσω απο ενα καλωδιο δορυφορικης κεραιας σε 2 δεκτες?
εχω ενα αλλα μου κοβει καποιες συχνοτητες και το σημα που δινει και στους 2 πεφτει αισθητα.

Reaction score
1

υπαρχει καποιο "σοβαρος" διακλαδωτης για να δωσω απο ενα καλωδιο δορυφορικης κεραιας σε 2 δεκτες?
εχω ενα αλλα μου κοβει καποιες συχνοτητες και το σημα που δινει και στους 2 πεφτει αισθητα.

οχι δεν υπαρχει θα ανοιγεις μια τον ενα και μια τον αλλο

οταν τους ανοιγεις και τους δυο υπαρχει και ο κινδυνος να καψεις το Lnb

Reaction score
0

οχι δεν υπαρχει θα ανοιγεις μια τον ενα και μια τον αλλο

οταν τους ανοιγεις και τους δυο υπαρχει και ο κινδυνος να καψεις το Lnb
μα τον ενα απο τους 2 ανοιγω και μου κανει κολπακια.
υπαρχει καποιος συγκεκριμενος διακλαδωτης(επωνυμος)?

Reaction score
1

μα τον ενα απο τους 2 ανοιγω και μου κανει κολπακια.
υπαρχει καποιος συγκεκριμενος διακλαδωτης(επωνυμος)?
οi ikusi καλοι ειναι με τον spiderbox και με YUMATU και με nano xx 9500

το σημα δεν χαλαει αλλα παντα ξεχωριστα

Reaction score
1

Για να ανοίγουν δυο δέκτες σωστά και να μην έχουμε απώλειες μόνο dual lnb κάθε δέκτης το δικό του καλώδιο
Τώρα στην άλλη περίπτωση όταν έχουμε ένα Lnb πάμε στην άλλη λύση με ένα διακόπτη αλλά πάντα με προσοχή πάντα μια τον ένα δέκτη και μια τον άλλο θα ανοίγουμε
Το Lnb darkgold δεν έχει καεί εδώ και 9 μήνες και έχω ανοίξει 2 και 3 δέκτες μαζί με διακόπτη ΙKUSI
Όμως το καλώδιο μου πάει στο Moteck(moter) και όχι απευθείας σε lnb (εδώ επειδή μπαίνει στο moter ίσως να υπάρχει μια αντίσταση εσωτερικά από το Moter και δεν το καίω η το darkgold αντέχει σε αυτά τα παιχνίδια αλλαγών):145:

Reaction score
0

Για να ανοίγουν δυο δέκτες σωστά και να μην έχουμε απώλειες μόνο dual lnb κάθε δέκτης το δικό του καλώδιο
Τώρα στην άλλη περίπτωση όταν έχουμε ένα Lnb πάμε στην άλλη λύση με ένα διακόπτη αλλά πάντα με προσοχή πάντα μια τον ένα δέκτη και μια τον άλλο θα ανοίγουμε
Το Lnb darkgold δεν έχει καεί εδώ και 9 μήνες και έχω ανοίξει 2 και 3 δέκτες μαζί με διακόπτη ΙKUSI
Όμως το καλώδιο μου πάει στο Moteck(moter) και όχι απευθείας σε lnb (εδώ επειδή μπαίνει στο moter ίσως να υπάρχει μια αντίσταση εσωτερικά από το Moter και δεν το καίω η το darkgold αντέχει σε αυτά τα παιχνίδια αλλαγών):145:
λιγο δυσκολο να κατεβουν 2 καλωδια...
αστο να το δω...

Reaction score
1

Για dual lnb ανοίξετε θέμα οποίος θέλει στα τεχνικά θέματα(http://www.avsite.gr/vb/forumdisplay.php?f=200)να συμβουλέψετε το φίλο αν έχετε δοκιμάσει κάποιοι και είσαστε ικανοποιημένοι για να έχει πιο καθαρή άποψη
Επίσης μπορείτε να του προτείνετε και ποιοτικό καλώδιο εφόσον έχετε δοκιμάσει

Reaction score
1

Για dual lnb ανοίξετε θέμα οποίος θέλει στα τεχνικά θέματα(http://www.avsite.gr/vb/forumdisplay.php?f=200)να συμβουλέψετε το φίλο αν έχετε δοκιμάσει κάποιοι και είσαστε ικανοποιημένοι για να έχει πιο καθαρή άποψη
Επίσης μπορείτε να του προτείνετε και ποιοτικό καλώδιο εφόσον έχετε δοκιμάσει

Reaction score
114

Αν ειναι να χρησιμοποιεις και τους δυο δεκτες απο το ιδιο σημειο τοτε με εναν διακοπτη.
Χρησιμοποιησε εναν επωνυμο αν εχεις προβλημα με αυτον που ηδη εχεις.
Αν θες να βαλεις αλλου καποιον απο τους δυο τοτε βαλε lnb με δυο εξοδους.

Reaction score
0

Αν ειναι να χρησιμοποιεις και τους δυο δεκτες απο το ιδιο σημειο τοτε με εναν διακοπτη.
Χρησιμοποιησε εναν επωνυμο αν εχεις προβλημα με αυτον που ηδη εχεις.
Αν θες να βαλεις αλλου καποιον απο τους δυο τοτε βαλε lnb με δυο εξοδους.
θα δοκιμασω καταρχην το loop του 9000 που προστεθηκε στο μενου και εαν δεν κανει θα παρω τον διακλαδωτη της ikusi.

Reaction score
1

@Να διορθοσω λιγο τα γραφτα μου Twin lnb ηθελα να γραψω παραπανω (για δυο δεκτες ) και όχι dual

απο το Loop θα βλεπεις μονο την ιδια και μια συχνοτητα (καναλια) που περνεις απο τον βασικο σου δεκτη

Reaction score
0

@Να διορθοσω λιγο τα γραφτα μου Twin lnb ηθελα να γραψω παραπανω (για δυο δεκτες ) και όχι dual

απο το Loop θα βλεπεις μονο την ιδια και μια συχνοτητα (καναλια) που περνεις απο τον βασικο σου δεκτη
θα ανοιξω δουλειες μου φαινεται...:111:

Reaction score
114

ΝΕΟ PATCH.

Stand-by 1 W model = New Rgulation for EC country.

I make menu to selectable for loop-through.

menu:
Standby power On/OFF menu
If you select it “ON” support 1W stand-by power consumption and not support, loop function.
If you select it “OFF” not support 1W stand-by power consumption and support, loop function.

Implementation as below in This S/w

sw and let me know your feed-back..

1. RF type Setting RF type default PAL-I in Control Panel menu, should be factory reset after update sw.
2. Energy saving menu add in OSD Setup menu.
A. Default : power saving mode : “ON”(support 1W stand-by power consumption, and not support loop function.)
B. Default : Auto power saving : “OFF”( if you didn't put key for hours, no standby: not support 1W stand-by power consumption and support, loop function.)
3. Merge multimedia menu in OSD setup menu
A. Default : multimedia subtitle : ON
B. Slide show time : 5
C. MP3 on slide show : OFF

SPIDERBOX 9000 HD
http://hotfile.com/dl/67362877/ab592c6/DarkmanPatch_Spiderbox__HD_9000_0903_K.rar.html

SPIDERBOX 7000 HD
http://hotfile.com/dl/67364160/f62070a/Darkmanpatch_Spiderbox_HD_7000_0903_K.rar.html

Οποιος δουλευει το RF η' το loop ας δωσει αναφορες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.288
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale