Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Reaction score
173
Απάντηση: Spiderbox 9000HD.

ΝΕΟ PATCH.

Stand-by 1 W model = New Rgulation for EC country.

I make menu to selectable for loop-through.

menu:
Standby power On/OFF menu
If you select it “ON” support 1W stand-by power consumption and not support, loop function.
If you select it “OFF” not support 1W stand-by power consumption and support, loop function.

Implementation as below in This S/w

sw and let me know your feed-back..

1. RF type Setting RF type default PAL-I in Control Panel menu, should be factory reset after update sw.
2. Energy saving menu add in OSD Setup menu.
A. Default : power saving mode : “ON”(support 1W stand-by power consumption, and not support loop function.)
B. Default : Auto power saving : “OFF”( if you didn't put key for hours, no standby: not support 1W stand-by power consumption and support, loop function.)
3. Merge multimedia menu in OSD setup menu
A. Default : multimedia subtitle : ON
B. Slide show time : 5
C. MP3 on slide show : OFF

SPIDERBOX 9000 HD
http://hotfile.com/dl/67362877/ab592c6/DarkmanPatch_Spiderbox__HD_9000_0903_K.rar.html

SPIDERBOX 7000 HD
http://hotfile.com/dl/67364160/f62070a/Darkmanpatch_Spiderbox_HD_7000_0903_K.rar.html

Επειδη ειναι η πρωτη μου φορα τι επιλεγω;
Λογ&data η μονο λογ;;;

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.073

Οποιος δουλευει το RF η' το loop ας δωσει αναφορες.
Από την αρχή (και με όλους τους δέκτες) μόνο έτσι δουλεύω, μέσω loop. Από τον 7000HD δίνω στην Skystar HD2 στον υπολογιστή (και κάποιες φορές σε άλλο δέκτη για μικρές δοκιμές).

Reaction score
1

Από την αρχή (και με όλους τους δέκτες) μόνο έτσι δουλεύω, μέσω loop. Από τον 7000HD δίνω στην Skystar HD2 στον υπολογιστή (και κάποιες φορές σε άλλο δέκτη για μικρές δοκιμές).

Άμα δοκιμάσεις ένα σπλιτερακι θα το ξεχάσεις το Loop δοκίμασε το και θα με θυμηθείς:145:

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.073

Για ποιο λόγο να το κάνω αυτό; Μια χαρά με βολεύει και το loop, άσε που αν ξεχαστείς και δεν έχεις κλειστό τον ένα δέκτη υπάρχει πιθανότητα να πάρεις κάτι στο χέρι (lnb, ίσως και tuner δέκτη). Υπάρχει όμως ένα θεματάκι με το νέο firmware, θεωρώ πολύ σωστή την προσθήκη του energy saver, αφού μπορεί να μην μου χρειάζεται συνέχεια το loop through, αλλά που είναι αυτή η επιλογή; Δεν υπάρχει στο νέο firmware του 7000HD...

Reaction score
1

Ότι βολεύει τον καθένα βέβαια
Εγώ το κάνω γιατί όταν θέλω να ανοίγω έναν δέκτη η κάρτα θέλω να βλέπω τα πάντα από συχνότητες και να μην περιορίζομε!!

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.073

Μα περιορίζεσαι έτσι κι αλλιώς, αφού πάντα πρέπει να έχεις τον έναν από τους δύο δέκτες κλειστό με το splitter. Αντιθέτως από το loop through ο master δέκτης (στην περίπτωση μας ο Spiderbox) μπορεί να είναι συντονισμένος όπου θέλεις, και αυτός που είναι στο loop through μπορεί επίσης να λειτουργεί, απλά με τον περιορισμό ότι πρέπει να είναι συντονισμένος στον ίδιο δορυφόρο/μπάντα/πόλωση που είναι και ο master. Με λίγα λόγια, αντί να έχεις μόνο ένα δέκτη ανοικτό (περίπτωση splitter), έχεις έναν δέκτη ...και μισό! :105: Αν κλείσεις (standby) τώρα τον master, ο δεύτερος λειτουργεί χωρίς κανένα περιορισμό...

Reaction score
114

Για ποιο λόγο να το κάνω αυτό; Μια χαρά με βολεύει και το loop, άσε που αν ξεχαστείς και δεν έχεις κλειστό τον ένα δέκτη υπάρχει πιθανότητα να πάρεις κάτι στο χέρι (lnb, ίσως και tuner δέκτη). Υπάρχει όμως ένα θεματάκι με το νέο firmware, θεωρώ πολύ σωστή την προσθήκη του energy saver, αφού μπορεί να μην μου χρειάζεται συνέχεια το loop through, αλλά που είναι αυτή η επιλογή; Δεν υπάρχει στο νέο firmware του 7000HD...

Yπαρχει ενα θεμα.
Η επιλογη αυτη εμφανιζεται στους καινουριους αλλα οχι στους παλιους δεκτες.
Οι καινουριοι στο κουτι τους εχουν ενα σηματακι της 'eco' .

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.073

Α, μάλιστα, πάλι βλακείες :141: (ανάλογη περίπτωση με τους Xtreamer και το τσιπάκι αποκωδικοποίησης HD ήχου, που υπάρχει μόνο στους νεώτερους, παρότι είχε διαφημιστεί ως χαρακτηριστικό και των πρώτων εκδόσεων). Όχι τίποτε άλλο, αλλά υποτίθεται ότι αυτή η λειτουργία υπήρχε από την αρχή (αν θυμάμαι καλά από τα αναφερόμενα χαρακτηριστικά).

Edit. Και όμως, τώρα που κοίταξα είδα ότι υπάρχει τέτοιο σηματάκι στο κουτί του δικού μου, οπότε που είναι άραγε το πρόβλημα;

Reaction score
114

H λογικη ηταν, οτι στους καινουριους δεκτες που ειχαν καποια αλλαγη, για να ειναι συμφωνοι με τους κανονες της Ευρωπαικης ενωσης, να λειτουργησει το loop.
Εσενα soto65 δεν σου λειτουργει ?
Οποιον ενδιαφερει το συγκεκριμενο θεμα με το loop, επειδη εχω εναν παλιο και εναν καινουριο, και δεν ξερω αν υπαρχει και τριτη περιπτωση, που ενω εχει το σηματακι, τελικα δεν λειτουργει το loop,ας αναφερει την περιπτωση του για να κοιταχτει.
Ειναι ενημερος ο DARKMAN και θα απαντησει πιο αργα το βραδυ, πιθανοτατα.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.073

Το loop λειτουργεί (είναι πάντα ανοιχτό δηλαδή, από την αρχή αυτό), το energy saving δεν υπάρχει στις επιλογές αν και υποτίθεται ότι θα έπρεπε να υπάρχει, αφού είναι νέος δέκτης - τον έχω από τα μέσα Ιουλίου - με το σήμα του energy friendly.

Reaction score
114

Ποιο ειναι το προβλημα τοτε ?
Προβλημα απο οτι εχω καταλαβει ειχαν αυτοι με τους καινουριους.
Σε αυτους δεν δουλευε το loop και τωρα βαζοντας energy saving --> off ,δουλευει.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.073

Το πρόβλημα είναι ότι θέλω να υπάρχει η επιλογή να κλείνω και να ανοίγω κατά βούληση το loop, εφόσον υποτίθεται ότι το υποστηρίζει ο δέκτης...

Reaction score
114

Aυτο με το σηματακι ηταν ενας δικος μου διαχωρισμος κρινοντας απο τον παλιο μου με τον καινουριο.
Παντως ο δικος μου καινουριος εχει διαφορετικο σηματακι απο τον δικο σου,που μπορει να μην λεει και κατι αυτο.
Αυτο το θεμα θα το λυσει ο DARKMAN .
Δεν ξερω κατι αλλο.

Reaction score
0

εκλεισα το network,αλλα η καπα της νοβα συνεχιζει να κολλαει και να αργει στις αλλαγες ο δεκτης.
μπορει καποιος να προτεινει καποιο ci module irdeto μπλε δοκιμασμενο να προτεινει?

Reaction score
114

Περιεργο καπως γιατι διαβαζει τις καρτες της Nova.
Αλλα ετσι οπως εχουν γινει καποια πραγματα απο τη Nova τιποτα δεν ειναι περιεργο.
Ακομα και γι αυτους που εχουν τους ιδιοκτησιακους δεκτες της.
Παντως ειναι συμβατη και με μπλε και μωβ irdeto cam.
Ασυμβατοτητα με καποιους δεκτες οπως π.χ. ΑΖΒΟΧ ειχαν τα edision.Καλυτερα απεφυγε τα αυτα.

Reaction score
0

Περιεργο καπως γιατι διαβαζει τις καρτες της Nova.
Αλλα ετσι οπως εχουν γινει καποια πραγματα απο τη Nova τιποτα δεν ειναι περιεργο.
Ακομα και γι αυτους που εχουν τους ιδιοκτησιακους δεκτες της.
Παντως ειναι συμβατη και με μπλε και μωβ irdeto cam.
Ασυμβατοτητα με καποιους δεκτες οπως π.χ. ΑΖΒΟΧ ειχαν τα edision.Καλυτερα απεφυγε τα αυτα.
ειναι αναλογως την ωρα του.
μπορει να κανεις ζαπινγκ και να πηγαινει σφαιρα και μετα απο κανα μισαωρο,να κανει 3-4 sec να ανοιξει το καναλι,βγαζοντας βεβαια πριν το "κωδ/νο καναλι".
θα κοιταξω να δω μηπως και παιξει καλυτερα με κανα module.

Reaction score
0

ειναι αναλογως την ωρα του.
μπορει να κανεις ζαπινγκ και να πηγαινει σφαιρα και μετα απο κανα μισαωρο,να κανει 3-4 sec να ανοιξει το καναλι,βγαζοντας βεβαια πριν το "κωδ/νο καναλι".
θα κοιταξω να δω μηπως και παιξει καλυτερα με κανα module.
παντος μην αγορασης τιποτα γιατι το πιο πιθανον ειναι να σου κανει τα ιδια.τα προβληματα τα κανει ο παροχος

Reaction score
114

Aν ειναι θεμα της καρτας σου και π.χ. αναβαθμισεων που κανουνε, δυσκολα θα διορθωθει και με το cam.
Iσως να γινεται και επιτηδες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.288
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale