Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Reaction score
0
Απάντηση: Spiderbox 9000HD.

Με την τελευταία έκδοση 3/9 στον 7000 δεν εμφανίζει τις νέες επιλογές (RF και energy) λογικό?

Reaction score
114

Με την τελευταία έκδοση 3/9 στον 7000 δεν εμφανίζει τις νέες επιλογές (RF και energy) λογικό?
H λογικη ηταν, οτι στους καινουριους δεκτες που ειχαν καποια αλλαγη, για να ειναι συμφωνοι με τους κανονες της Ευρωπαικης ενωσης, να λειτουργησει το loop.
Στους παλιους ηδη λειτουργουσε απο παλια.
Ενταξει εισαι.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.075

Όχι δεν είναι εντάξει [γιατί πολύ απλά δεν λειτουργούν οι δέκτες με τους κανόνες της ΕΕ, κι ας το ισχυρίζονται στο κουτί τους, δεν είναι δυνατόν σε standby να βράζει ο δέκτης]. Απλά ας κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε...

Reaction score
114

Tι παει να πει βραζει ?
Ολοι οι υπολοιποι δεκτες ,πριν απο αυτους που βγαινουν τωρα,και απο αλλες εταιρειες και αλλα μοντελα παλιοτερα δεν ζεσταινονται ?
Και τα μοντελα Spiderbox αναπτυσσουν μικροτερη θερμοτητα απο πολλους, αν οχι απο ολους τους αλλους.
Και καποιοι παλιοτεροι δεκτες ,(εχω και Darkbox HD), δεν εχουν καποιο προβλημα 2 χρονια τωρα, απο θεμα θερμοτητας ,και ας αναπτυσσει και παραπανω απο Spiderbox.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.075

Πάει να πει ακριβώς αυτό, ότι ζεσταίνεται πολύ. Όταν λειτουργεί έχω ανεμιστήρα για να χαμηλώνει την θερμοκρασία, και σε standby δεν τον αφήνω ποτέ αφού τον κλείνω από τον διακόπτη. Το θέμα όμως είναι ότι ΔΕΝ ακολουθεί τις ευρωπαϊκές οδηγίες, ενώ υποτίθεται τις υποστηρίζει. Τόσο δύσκολο είναι να γίνει αυτό αντιληπτό; Σε λειτουργία standby θα έπρεπε να μην καταναλώνει πάνω από 1W για να τις ακολουθεί...

(όσο για τα προβλήματα, ρίξε μια ματιά στο θέμα με τον Humax HD2000 και τους φουσκωμένους ηλεκτρολυτικούς. Ποτέ δεν ξέρεις τι προβλήματα μπορεί να προκαλέσει η αυξημένη θερμοκρασία, και πότε θα εμφανιστούν)

Reaction score
1

Εμενα δεν ανεβαζει θερμοκρασια βρε παιδια αλλα εχω τον 9000

Ανεβαζει λιγο όταν κινω το Moter για κανα 3ωρο συνεχεια αλλα σε επιπεδα νορμαλ oχι βρασιμο οπως το λετε!!!
@Σωτηρη μηπως δεν αεριζετε καλα εκει που τον εχεις!!

Reaction score
114

Αυτο τωρα με τον ανεμιστηρα το βλεπω υπερβολικο.
Βασικα δεν νομιζω οτι πρεπει να φοβασαι για κατι.
Μην ξεχνας οτι εχεις το δικαιωμα να στειλεις μεσα στο χρονο και 3 φορες τον δεκτη και να παρεις και καινουριο,αρκει να εχεις αγορασει απο εκει.Και μετα την εγγυηση υπαρχει τεχνικη υποστηριξη.
Εδω δεν ξερω τι κατασταση επικρατει.
Παντως οι παλιοτεροι δεκτες που ειπα και παραπανω,παλιοι και νεοι,αλλα μοντελα, που δεν καλυπτουν τους κανονες της Ευρωπαικης ενωσης,ειναι δηλαδη ακαταλληλοι ?
Οσο για το παραδειγμα που μου φερνεις για τον Humax,αν ξερεις απο ηλεκτρονικες πλακετες,ανοιξε τον δεκτη και δες τι πυκνωτες εχει.
Παντως οι πυκνωτες δεν επηρρεαζονται μονο απο την θερμοτητα αλλα και απο τις πολωσεις ,απο το σημα που δεχεται απο το lnb.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.075

Ε τώρα συζήτηση θα κάνουμε, τι σημασία έχει τι κάνουν οι άλλοι δέκτες; Έχει ένα σηματάκι που γράφει "Echo friendly, power mode", ε πρέπει και να το τηρεί (και το τηρεί εν μέρει, αφού κάνει dim στα led του πάνελ στο standby).

(τον δέκτη τον αγόρασα από ελληνικό μαγαζί, και δεν έχω κανένα άλλο παράπονο εκτός από αυτό. σίγουρα δεν είναι υπερβολικός ο ανεμιστήρας πάντως, τουλάχιστον όπως εκτιμώ την θερμοκρασία που εκπέμπει)

Reaction score
114

Aν υπαρχουν 3 κατηγοριες δεκτων με αυτο το θεμα, δεν το γνωριζω.
Σιγουρα υπαρχουν οι παλιοι που δεν εχουν κανενα σηματακι.
Απο τους καινουριους, υπαρχουν οι 7000 HD που εχουν ενα πρασινο σηματακι που λεει 'eco -friendly power mode' ,και οι αλλοι με ενα κυκλικο ασπρο που λεει 'eco -friendly power mode-fully supported'.
Θα σου ανεβασω και φωτο αργοτερα, οταν μπορω.
Αν θες στειλε ενα πμ. στον DARKMAN με το serial number του δεκτη και τα σχετικα και ρωτησε τον.
Παραλληλα θα προσπαθησω και εγω.
Παντως το θεμα θερμοκρασιας οφειλεται στις πολυ ζεστες ημερες.
Εμενα και παλι δεν εχει μεγαλη θερμοκρασια,εννοειται οτι το βραδυ τον κλεινω,τον δουλευω 4-12 ,αλλα πριν λιγους μηνες δεν υπηρχε καν ζεστη πανω απο τον δεκτη.

Reaction score
0
Re: Spiderbox 9000HD.

Παιδια τυχαινει σε κομματια, και μενα ο δεκτης βραζει οπως το λεει ο φιλος (9000hd) ο δεκτης δουλευει 18 με 20 ωρες την ημερα και δεν κλεινει ποτε απο πισω, τον αφηνω να βραζει με το ζουμι του, μια καλη λυση για μενα θα ηταν να εχει εξωτερικα την τροφοδοσια και οχι μετασχηματιστη μεσα στο κουτι, οταν λυξει η εγγυηση θα το φτιαξω μονος μου ετσι, αληθεια ποση εγγυηση εχουμε?

Μετα το τελευταιο patch βλεπω και εγω οτι χαμηλωσε η ενταση φωτος στην οθονη, δεν εχω παρατηρησει αν ζεστενεται οπως πριν, παντως πριν το patch ο δεκτης ειχε την ιδια θερμοκρασια ειτε κλειστος ή ανοιχτος.

Αντε να αναψουν τα φωτα να δουμε τι θα δουμε, παντως john δεν θα ηταν καλο να κανουμε ενα poll μεταξυμας για το τι προτειμαμε?

Reaction score
1

εμενα και να μην ανοιξουν τα φωτα τα επιπλεον που λενετοσα αλλα hd καναλια δεν εχω ξαναδει !!

βασικα οταν εχει παιχνιδι δεν ξερω απο που να το δω !!!:121:

τελικα τα βλεπω απο FeeD :142:

Reaction score
114

-20 ωρες ?
Εσυ του δινεις και καταλαβαινει.
Τεχνικη υποστηριξη υπαρχει για παντα απο το Alsat.
Απλως μην ξεπερασεις τα ορια γιατι ενας τεχνικος μπορει να καταλαβει το τι και το πως για εναν δεκτη.
Το ιδιο πιστευω ισχυει και απο τα εδω μαγαζια.

-Που εδω ?
Poll εγινε ,απλως εσυ δεν το πηρες χαμπαρι.
Απο περιεργεια πες μου τι θα 'θελες να δω αν πεφτεις μεσα.:138:

Reaction score
0

Εμένα πάντως ο 7000 αυτοκόλλητα δεν έχει, όταν δεν τον δουλεύω είναι σε stand by όπου δείχνει την ώρα με χαμηλότερο φωτισμό σε σχέση με όταν είναι ανοιχτός και είναι ζεστός αλλά όχι να ψήνεται.

edit: το έχει στην συσκευασία, eco friendly power mode...

Reaction score
114

Εμένα πάντως ο 7000 αυτοκόλλητα δεν έχει, όταν δεν τον δουλεύω είναι σε stand by όπου δείχνει την ώρα με χαμηλότερο φωτισμό σε σχέση με όταν είναι ανοιχτός και είναι ζεστός αλλά όχι να ψήνεται.

edit: το έχει στην συσκευασία, eco friendly power mode...
Για τη συσκευασια μιλαω.
Στον δεκτη δεν υπαρχει κατι που να τον διαχωριζει.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD.

Απο περιεργεια πες μου τι θα 'θελες να δω αν πεφτεις μεσα.:138:
Ας το να μου κανει εκπληξη το ΤΕΑΜ, παντως ημαστε σε καλο δρομο απο τι δειχνει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.304
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale