Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Reaction score
114
Απάντηση: Spiderbox 9000HD.

Yπαρχουν εν εξελιξη 4 βηματα +.
Απο χτες εχει ξεκινησει το 1ο
Καποια στιγμη που θα ειναι κατι ετοιμο θα το καταλαβετε.

Reaction score
0

περασα το τελευταιο patch αλλα στο μενου δεν μου εμφανιζει το energy.τι να κανω?

Reaction score
114

περασα το τελευταιο patch αλλα στο μενου δεν μου εμφανιζει το energy.τι να κανω?
Δεν χρειαζεται να κανεις κατι.
Αυτο ειναι για το loop που θα σου λειτουργει ηδη.

Reaction score
114

Το loop ειναι για να συνδεεις αν εχεις εναν ακομα δεκτη απο το loop out του Spiderbox στο lnb in του αλλου δεκτη.
Στους παλιους λειτουργουσε ,τωρα λειτουργει και στους νεους δεκτες σε standby mode.

Reaction score
0

και σε μενα ζεσταινεται πολυ οπως αναφερουν οι φιλοι παραπανω.σιγουρα ειναι υπερβολικο για συσκευη σε stand by.

Reaction score
114

Aν αεριζεται ο δεκτης σου απο τα πλαγια και απο πανω, και το βραδυ τον κλεινεις μεχρι την επομενη μερα, δεν θα εχεις προβλημα.

Reaction score
65

παταω στο καναλι που παρακολουθω να γραψει(rec).
απο την ωρα που ξεκινα να γραφει,δεν μπορω να παρακολουθησω
κανενα αλλο καναλι,παρα μονο αυτο που γραφει.
δεν ιχυει το 1+1 που αναφερει οτι κανει ο δεκτης?

Reaction score
114

παταω στο καναλι που παρακολουθω να γραψει(rec).
απο την ωρα που ξεκινα να γραφει,δεν μπορω να παρακολουθησω
κανενα αλλο καναλι,παρα μονο αυτο που γραφει.
δεν ιχυει το 1+1 που αναφερει οτι κανει ο δεκτης?
Δοκιμασε να γραφεις ενα καναλι και να βλεπεις ενα αλλο απο τον ιδιο transponder.

Reaction score
65

Δοκιμασε να γραφεις ενα καναλι και να βλεπεις ενα αλλο απο τον ιδιο transponder.
μα οταν παταω rec στο καναλι που βλεπω,δεν με αφηνει να κανω τιποτε αλλο..
πατωντας το οκ για να δω την λιστα καναλιων,το μονο που εμφανιζεται ειναι μονο το καναλι που γραφω...

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.073

Κάνεις εγγραφή σε κρυπτογραφημένο κανάλι, έτσι δεν είναι; Είναι λογικό να μην σου δίνει την δυνατότητα να πας σε άλλο, μόνο ένα μπορεί να αποκρυπτογραφήσει κάθε φορά. Αν υπάρχει στον ίδιο transponder κάποιο ελεύθερο κανάλι θα το δεις στην λίστα...

Reaction score
114

Eτσι ειναι.
Kαι μεταξυ FTA μπορεις να κανεις εγγραφη ενα και να βλεπεις αλλο απο τον ιδιο transponder.

Reaction score
65

Κάνεις εγγραφή σε κρυπτογραφημένο κανάλι, έτσι δεν είναι; Είναι λογικό να μην σου δίνει την δυνατότητα να πας σε άλλο, μόνο ένα μπορεί να αποκρυπτογραφήσει κάθε φορά. Αν υπάρχει στον ίδιο transponder κάποιο ελεύθερο κανάλι θα το δεις στην λίστα...
α...ααα....ναι-κρυπτογραφημένο ειναι....
εχω την εντυπωση οτι ο edision argus mini ip που ειχα πριν,
εγραφε και 2ρο απο τον ιδιο transponder,ανεξαιρετος εαν ηταν κρυπτογραφημένο ή οχι..

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.073

Υπάρχει και αυτή η δυνατότητα σε κάποιους δέκτες, με αποκρυπτογράφηση offline της εγγραφής (έτσι λειτουργεί και το pvr της νόβα, γράφει κρυπτογραφημένο το βίντεο και κάνει την αποκρυπτογράφηση όταν γίνεται η αναπαραγωγή).

Reaction score
1

Υπάρχει και αυτή η δυνατότητα σε κάποιους δέκτες, με αποκρυπτογράφηση offline της εγγραφής (έτσι λειτουργεί και το pvr της νόβα, γράφει κρυπτογραφημένο το βίντεο και κάνει την αποκρυπτογράφηση όταν γίνεται η αναπαραγωγή).

σωστος αλλα δυδστιχος ολοι οι δεκτες αυτοι που κανουν αυτο δεν κανουν blind search

εκτος αν ξεχασα κανενα

αν ναι θυμισε μου εναν :112:

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.073

Δεν έχω ιδέα, δεν το έχω ψάξει. Έτσι κι αλλιώς λίγοι HD κάνουν blind scanning, κι ο spider ένας από αυτούς :109:

Reaction score
1.612

Αν εχει μπει καποιος δορυφορος στον διακοπτη σε αλλη θεση περα απο τις τεσσερεις,θα πρεπει να πας menu-satellite search-Diseqc uncommit και να δοκιμασεις απο εκει τις θεσεις.

Προς ενημέρωση: το πρόβλημα τελικά το δημιουργούσε το loop που είχε τον casper ο οποίος έχει διπλό tuner. Μόλις τον αποσυνέδεσε όλα δουλεψαν σωστά.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι απλά εξαιρετικές. Dreamboxakias για πολλά χρόνια, παρόλα αυτά οφείλω να βγάλω το καπέλο στον εκπληκτικό spiderbox 9000HD.

Η εικόνα είναι με διαφορά οτι καλύτερο εχω δει σε δορυφορικό σήμα με συγκρίσεις απο dreambox 8000, dreambox 800, qbox hd. Εξαιρετικό επίσης το tuner και ο user interface του δέκτη.

Μοναδική μου παρατήρηση ειναι ο channel editor ο οποίος θεωρω οτι ίσως χρειάζεται μια μικρή βελτίωση μιας και οταν έχεις να ρυθμίσεις περίπου 150-200 κανάλια...Αλήθεια υπάρχει κάποια προτεινόμενη έτοιμη λίστα καναλιών ?

Μακάρι τα σχόλια & οι υποδείξεις όλων να λαμβάνονται υποψη και η άρτια υποστήριξη να συνεχιστεί...:107:

Το

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.073

Προσωπικά έχω αγοράσει το Setedit, για τις περιπτώσεις που χρειάζεται να κάνω σοβαρή επεξεργασία των καναλιών. Από τον ίδιο τον δέκτη είναι πολύ δύσκολο να κάνεις μεγάλες αλλαγές και ο δωρεάν editor (μία free έκδοση του setedit) δεν έχει τόσες δυνατότητες...

http://www.setedit.de/SetEditHD200_gr.html

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.286
Members
38.538