- Reaction score
- 0
Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.
οκ.ευχαριστω.
η μεταβαση ποτε υπολογιζουν να ολοκληρωθει?
ξερει κανεις?
οκ.ευχαριστω.
ξερει κανεις?
Αυτα γινονται.Τελικά με τον channel editor, ο οποίος είναι οκ, πιστεύω οτι σε μελλοντικές εκδόσεις θα ήταν καλύτερο να υπάρχει delete παντού και με μαζική επιλογή, στα κανάλια και τους δορυφόρους. Επίσης να υποστηρίζεται drug n drop Στις αλλαγές θέσεως , πχ favorites ktl.
Καποια εχουν περασει ηδη.οκ.ευχαριστω.
ξερει κανεις?
Κατα τις 20:00 που δοκιμαζα δεν ειχα δει καποια διαφορα , τα ιδια που ειχα και πριν ειχε .Καποια εχουν περασει ηδη.
Κανε ζαπινγκ και θα τα βρεις.
Για καντε ενα zaping..................:107:μεχρι και αυτην την εβδομαδα απο αυτα που λεγοντε παντα:145:
Ελπιζουμε να δροσιση περισοτερο!!!!!!!!!!ενας δροσερος ανεμος ανανεωσης πνεει απο οτι βλεπω
και προς τα που να κοιτάξουμε... ?:121::121:Ναι, Today is the Day.
Εμένα δε πνέει τίποτα απολύτως. Οτι φύσαγε πριν φυσάει και τώρα. Δυστυχώς
Δεν εχεις και αδικο, το service+ μπορει να εμφανιζεται αλλα μαυρη μαυριλα, ελπιζουμε να μην μεινουν ετσι.Εμένα δε πνέει τίποτα απολύτως. Οτι φύσαγε πριν φυσάει και τώρα. Δυστυχώς
Το πρόβλημά μου το βασικό είναι ότι όταν ένα κανάλι ξεκινήσει με κάποιο τρόπο (cccam, nuevo, service+), όταν κλειδώσει δε γυρνάει σε άλλη εναλλακτική.
Δεν εχεις και αδικο, το service+ μπορει να εμφανιζεται αλλα μαυρη μαυριλα, ελπιζουμε να μην μεινουν ετσι.