MAD
Σιαρτάκιας
- Reaction score
- 1.168
Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...
Μάλλον τα δισκάκια δεν είναι καλή ποιότητα!
Μάλλον τα δισκάκια δεν είναι καλή ποιότητα!
Όσο και αν ακούγεται περίεργο ξαναπέρασα το τελευταίο Firmware (ver. YL05) και όλα πλέον λειτουργούν κανονικά.
Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο βέβαια που με το που ξαναέβαλα το ΊΔΙΟ Firmware λύθηκε το πρόβλημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχασα πολύ χρόνο για ουσιαστικά ένα bug.
Παναγιώτη μην ψωνίσεις από εδώ γιατί μου την έκανε!!!
japan-export2008
Takashige Kaji, [email protected]
Δεν παρέλαβα και με καθυστερούσε ( κάντε υπομονή θα έρθουν) μέχρι που έχασα το δικαίωμα στο PAY PAL! φταίω και εγώ βέβαια που περίμενα να έρθουν! μετά ούτε μου ξαναπάντησε, αδιαφόρησε εντελώς στα e-mail που του έστελνα! ψωνίζω απο jp-stop τι ήθελα την αλλαγή?
Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και σε μένα για άλλο πράγμα όμως.Δεν παρέλαβα και με καθυστερούσε ( κάντε υπομονή θα έρθουν) μέχρι που έχασα το δικαίωμα στο PAY PAL! φταίω και εγώ βέβαια που περίμενα να έρθουν! μετά ούτε μου ξαναπάντησε, αδιαφόρησε εντελώς στα e-mail που του έστελνα! ψωνίζω απο jp-stop τι ήθελα την αλλαγή?
Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και σε μένα για άλλο πράγμα όμως.
Πήρα τη Τράπεζα και αμφισβήτισα τη συναλλαγή. Τους έστειλα και όλη την αλληγραφία.
Μόνο τότε θυμήθηκε τα emails μου και μου έγραψε αλλά ήταν η δική μου σειρά...
Δυστυχώς η κάρτα δεν είναι δική μου και δεν ήθελα να μπω σε περιπέτειες!
Καλά βρε, το είσαι μαζοχιστής το έχουμε καταλάβει :142:, την επιβάρυνση του περιβάλλοντος δεν την σκέφτεσαι καθόλου;αλλά όπως είπα και πριν καίω Χ2 πάντα!
Καλά βρε, το είσαι μαζοχιστής το έχουμε καταλάβει :142:, την επιβάρυνση του περιβάλλοντος δεν την σκέφτεσαι καθόλου;
Αφού μπορείς να κάνεις την δουλειά σου στον μισό περίπου χρόνο και εδώ μιλάμε για διαφορές πολύ μεγάλες δεν είναι μερικά λεπτά.