Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Μάλλον τα δισκάκια δεν είναι καλή ποιότητα!

Reaction score
0

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε.
Όσο και αν ακούγεται περίεργο ξαναπέρασα το τελευταίο Firmware (ver. YL05) και όλα πλέον λειτουργούν κανονικά.
Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο βέβαια που με το που ξαναέβαλα το ΊΔΙΟ Firmware λύθηκε το πρόβλημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχασα πολύ χρόνο για ουσιαστικά ένα bug.
Τα δισκάκια της Verbatim είναι συμβατά 100% πλέον και όλα οφείλονταν στο μηχάνημα μου.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Αυτό καλό, όμως πρόσεχε και τι δισκάκια αγοράζεις, η TDK έχει βάλει μια καινούρια επίστρωση για προστασία, το ζητούμενο εδώ, είναι η αντοχή στον χρόνο!

Reaction score
3

Μήπως είναι δυνατή μια περίληψη στα πιο βασικά του θέματος;

Reaction score
1
Απάντηση: Δεν πρέπει να μας εκπλήσσει τίποτα...

Όσο και αν ακούγεται περίεργο ξαναπέρασα το τελευταίο Firmware (ver. YL05) και όλα πλέον λειτουργούν κανονικά.
Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο βέβαια που με το που ξαναέβαλα το ΊΔΙΟ Firmware λύθηκε το πρόβλημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχασα πολύ χρόνο για ουσιαστικά ένα bug.

Μάριε, δεν πρέπει να μας εκπλήσσει τίποτε, είναι ορισμένα πράγματα στα οποία αδυνατούμε να δώσουμε οποιαδήποτε λογική εξήγηση! :137:

Π.χ., θυμάστε τα φτηνά Bluray no name δισκάκια των 25GB της Infome που σας είχα αναφέρει νωρίτερα σε αυτό το νήμα; Αγόρασα αρχικά μία δεκάδα, αντιμετώπισα το πρόβλημα με το παλιό firmware που φορούσα στο LG GGW H20L, το αναβάθμισα στο YL05 και όλα μια χαρά. Μόλις είδα ότι η πρώτη δεκάδα κάηκε μια χαρά, αναθάρρησα και παρήγγειλα άλλες δύο δεκάδες, μια και εκείνη την εποχή ήταν τα μοναδικά Bluray δισκάκια που ερχόντουσαν με κόστος σχεδόν 1,5 ευρώ το ένα!

Και η δεύτερη δεκάδα κάηκε μια χαρά. Από την τρίτη δεκάδα όμως, ήδη από το δεύτερο δισκάκι άρχισαν τα παρατράγουδα! :141: Τα δισκάκια καιγόντουσαν μια χαρά με το Image Burn, χωρίς κανένα μήνυμα λάθους, αλλά και τα δύο HTPC μου, απλά αδυνατούσαν να τα διαβάσουν! Και τα δύο Bluray drive μου της LG, έμεναν στον αιώνα τον άπαντα με το μπλε λαμπάκι των δεδομένων να αναβοσβήνει σαν τρελό.

Έτσι πέταξα από τα νεύρα μου στα σκουπίδια τέσσερα δισκάκια, αλλά επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου, κράτησα στην άκρη δύο τέτοια δισκάκια το ένα με το Home και το άλλο με το Kill Bill vol. 1.

Τα βάζω λοιπόν χτες βράδυ στο Dune Prime 3.0+ (με το καινούριο drive), και τα έπαιζε μια χαρά και τα δύο, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα!!! :111:

Και βρες μου τώρα λογική εξήγηση σε αυτό το φαινόμενο: δηλαδή, το ίδιο το drive που έκαψε τα Bluray δισκάκια αδυνατεί παντελώς να τα διαβάσει, ενώ το Dune Prime τα διαβάζει κανονικότατα!!! :139:

Reaction score
1
Απάντηση: Έχω χάσει τον μπούσουλα...

Ξέχασα να σας πω το βασικότερο: επιτέλους έχουμε στη διάθεσή μας στο αγγλικό ebay, τα πρώτα printable Bluray δισκάκια των 50 GB, με κόστος κάτω από 5 ευρώ το ένα!!! :114:

Δείτε εδώ:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150438108365&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Με την τελευταία άνοδο του ευρώ, τα συγκεκριμένα TDK πρέπει να έρχονται στα 4,6 ευρώ το ένα! Εγώ τουλάχιστον δεν έχω δει ποτέ κάτι φθηνότερο στα δισκάκια των 50GB...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Παναγιώτη μην ψωνίσεις από εδώ γιατί μου την έκανε!!!

japan-export2008
Takashige Kaji, [email protected]

Reaction score
1
Απάντηση: Δηλαδή;

Παναγιώτη μην ψωνίσεις από εδώ γιατί μου την έκανε!!!

japan-export2008
Takashige Kaji, [email protected]

Τι ακριβώς εννοείς Ηλία ότι «σου την έκανε;» :118:

Ο άνθρωπος είναι από τους κορυφαίους πωλητές στο αγγλικό ebay, με 45 πωλήσεις από τα συγκεκριμένα δισκάκια μόνο τον τελευταίο μήνα!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Δεν παρέλαβα και με καθυστερούσε ( κάντε υπομονή θα έρθουν) μέχρι που έχασα το δικαίωμα στο PAY PAL! φταίω και εγώ βέβαια που περίμενα να έρθουν! μετά ούτε μου ξαναπάντησε, αδιαφόρησε εντελώς στα e-mail που του έστελνα! ψωνίζω απο jp-stop τι ήθελα την αλλαγή?

Reaction score
1
Απάντηση: Δεν καταλαβαίνω τίποτα...

Δεν παρέλαβα και με καθυστερούσε ( κάντε υπομονή θα έρθουν) μέχρι που έχασα το δικαίωμα στο PAY PAL! φταίω και εγώ βέβαια που περίμενα να έρθουν! μετά ούτε μου ξαναπάντησε, αδιαφόρησε εντελώς στα e-mail που του έστελνα! ψωνίζω απο jp-stop τι ήθελα την αλλαγή?

Να με συγχωρείς Ηλία μου, αλλά πάλι δεν κατάλαβα! :139:

Δηλαδή του πλήρωσες κάποια δισκάκια και δεν σου τα έστειλε ποτέ; :118:

Και τι εννοείς όταν λες ότι έχασες το δικαίωμα στο pay pal;! :118:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και σε μένα για άλλο πράγμα όμως.

Πήρα τη Τράπεζα και αμφισβήτισα τη συναλλαγή. Τους έστειλα και όλη την αλληγραφία.

Μόνο τότε θυμήθηκε τα emails μου και μου έγραψε αλλά ήταν η δική μου σειρά...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και σε μένα για άλλο πράγμα όμως.

Πήρα τη Τράπεζα και αμφισβήτισα τη συναλλαγή. Τους έστειλα και όλη την αλληγραφία.

Μόνο τότε θυμήθηκε τα emails μου και μου έγραψε αλλά ήταν η δική μου σειρά...

Σε εμένα πάντως μέχρι στιγμής, σε τριάντα πέντε διαφορετικές αγορές μου από το αγγλικό ebay, τα πάντα ήταν εντάξει, απλά κάποια πράγματα καθυστέρησαν πολύ να έρθουν, μέχρι και ένα σχεδόν μήνα χρειάστηκε να περιμένω κάποιες φορές. :121:

Και κάποιες φορές που νόμισα ότι παρέλαβα ελαττωματικά αντικείμενα, τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται με τη πρώτη ματιά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα δισκάκια της Infome που αρνούνται να παίξουν και στα δύο HTPC μου, αλλά παίζουν μια χαρά στο Dune Prime, άρα δεν είναι ελαττωματικά, αλλιώς δεν θα έπαιζαν πουθενά!

Επίσης, δύο μνήμες RAM από ένα GB η καθεμία της Kingston, που παρήγγειλα για το παλιό pc που δουλεύω στο σπίτι. Τις βάζω και τις δύο μαζί στο pc και μου πάγωνε κάθε λίγο και λιγάκι. Τους αλλάζω θέση στα slots της μητρικής, πάλι τίποτα το pc πάγωνε κάθε λίγο. :141:

Όταν τις βάζω όμως μόνες τους τη καθεμία, το pc παίζει μια χαρά, για μέρες ολόκληρες. Ακόμα και σε συνδυασμό με τις παλιές μου μνήμες, δηλαδή 1GB από τις καινούριες και 512MB από τις παλιές, πάλι το pc παίζει μια χαρά!!!

Μόνο όταν τις βάζω και τις δύο μαζί τις καινούριες, παγώνει το pc μου! :111:

Ε, άρα λοιπόν δεν φταίνε οι μνήμες, αλλά η κ@λ@μητρική μου... :137:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Δυστυχώς η κάρτα δεν είναι δική μου και δεν ήθελα να μπω σε περιπέτειες!

Reaction score
1
Απάντηση: Χρειαζόμαστε χρησμούς...

Δυστυχώς η κάρτα δεν είναι δική μου και δεν ήθελα να μπω σε περιπέτειες!

Ηλία, μου φαίνεται ότι πρέπει κανείς να... ζητάει τη βοήθεια της Πυθίας, για να μαντέψει κάθε φορά τι ακριβώς θέλεις να πεις. :142:

Γράψε δυο αράδες παραπάνω για να καταλαβαίνουμε τι εννοείς, με το τσιγκέλι σου τα βγάζουμε κάθε φορά. :137:

Εγώ πάντως, θα το ρισκάρω και θα αγοράσω τα TDK από τον... γιαπωνέζο, έχω ξεμείνει από πενηντάρια Bluray δισκάκια, και τα συγκεκριμένα στα τεσσεράμιση ευρώ το ένα, είναι σκέτος πειρασμός! :404:

Αλήθεια, αυτά τα συγκεκριμένα TDK των 50GB στη μπλε συσκευασία, τα έχεις δοκιμάσει ποτέ Ηλία στο GGW H20L; Παλαιότερα είχαν παρουσιαστεί κάποιες ασυμβατότητες με κάποια άλλα TDK... :121:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Έχω κάψει περίπου 10-15 από αυτά, και δεν είχα πρόβλημα, τι να σου πω εγώ είμαι ευχαριστημένος, αλλά όπως είπα και πριν καίω Χ2 πάντα!
Όσο για την συναλλαγή, τι δεν κατάλαβες, υπάρχει όριο χρόνου (νομίζω 30 ημέρες) στο Paypal για να καταγγείλεις την συναλλαγή, απλά με καθυστέρησαν
και πέρασε το χρονικό όριο! μετά μπορούσα να αρνηθώ μέσω τραπέζης, όμως ακυρώνεται η κάρτα και εκδίδεται καινούρια, η κάρτα είναι της μικρής μου
και δεν ήμουν σίγουρος ότι θα της επανεκδίδαν άλλη, αυτά, πιστεύω τώρα να κατάλαβες, κάτι σαν το σκάκι, θυσιάζεις κάτι, για να κερδίσεις κάτι άλλο!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

αλλά όπως είπα και πριν καίω Χ2 πάντα!
Καλά βρε, το είσαι μαζοχιστής το έχουμε καταλάβει :142:, την επιβάρυνση του περιβάλλοντος δεν την σκέφτεσαι καθόλου;
Αφού μπορείς να κάνεις την δουλειά σου στον μισό περίπου χρόνο και εδώ μιλάμε για διαφορές πολύ μεγάλες δεν είναι μερικά λεπτά.

Reaction score
1
Απάντηση: Ναι, αλλά θέλει προσοχή...

Καλά βρε, το είσαι μαζοχιστής το έχουμε καταλάβει :142:, την επιβάρυνση του περιβάλλοντος δεν την σκέφτεσαι καθόλου;
Αφού μπορείς να κάνεις την δουλειά σου στον μισό περίπου χρόνο και εδώ μιλάμε για διαφορές πολύ μεγάλες δεν είναι μερικά λεπτά.

Σωστός. Κι εγώ Γιώργο τα καίω όλα στο 4x, και τα 25άρια και τα 50άρια δισκάκια, αλλά η ταχύτητα εγγραφής είναι ένα ζήτημα που θέλει πολλή προσοχή. :121:

Με τους εσωτερικούς δίσκους στα pc συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά με τους φτηνιάρηδες εξωτερικούς με σύνδεση USB δίσκους υπάρχει θέμα.

Πήρα π.χ., πριν μερικούς μήνες έναν εξωτερικό σκληρό της WD στο 1,5ΤΒ. Η μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων που επιτυγχάνει είναι γύρω στο 1,3-1,4GB το λεπτό. Με ταχύτητα εγγραφής στο 4x χρειάζεται μεταφορά δεδομένων 1,1GB το λεπτό, που φέρνει ήδη τον δίσκο κοντά στα όριά του. Αλλά με ταχύτητα εγγραφής στο 6x, χρειάζεται μεταφορά δεδομένων με 1,6GB το λεπτό, που ξεπερνά κατά πολύ τις δυνατότητες του δίσκου!!! :111:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Προσέξτε γιατί έχω ακούσει-διαβάσει (δεν θυμάμαι που) ότι η ταχύτητα εγγραφής έχει σχέση με τον χρόνο αντοχής της εγγραφής! επειδή λοιπόν αυτά έχω ακούσει, αυτά σας μεταφέρω, όπως οφείλω! Εγώ ακολουθώντας αυτή την συμβουλή δεν είχα ποτέ πρόβλημα φτού! φτού! μέχρι στιγμής (320 δισκάκια).

Υ.Γ Με βγάλατε και ανωμαλάρα βρε! ε! όχι, τουλάχιστον εγώ δεν ψάχνω στο ίντερνετ όλη μέρα να βρω ''το πιο ωραίο σ'αγαπώ'' σαν μερικούς! ονόματα δεν λέμε!!!:143:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Μέχρι να αρχίσουν να χαλάνε τα δισκάκια σου θα έχει βγει στην αγορά καινούργια τεχνολογία.
Σκέφτομαι τα λεφτά που έδωσα σε DVD και δεν θέλω να την πατήσω πάλι, 3.500 δισκάκια είναι αυτή την στιγμή άχρηστα, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναδώ κάποιο από αυτά.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Εγώ έχω 1700 DVD και περίπου 320 BD αλλά δεν νομίζω ότι έχω δώσει πολλά λεφτά! ούτε και στα BD έχω δώσει λεφτά, δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσω πολλά λεφτά, απλά να απολαμβάνω ένα έργο με καλή ποιότητα εικόνας, αυτό το πετυχαίνω με αυτά που φτιάχνω!

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.615
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75