Single Ended

Reaction score
11
Απάντηση: Single Ended

Μία μαρτυρία:

H μόνη πραγματική Α-Β σύγκριση ενισχυτών, (με όλες τις άλλες παραμέτρους ακριβώς ίδιες), που μου δόθηκε η δυνατότητα να κάνω στο σύστημά μου, ήταν ανάμεσα στον CAV A12, (υβριδικός, 2x200 WRMS/8ΩΜ, για όσους δεν τον ξέρουν), και σε ένα ΥΑΜΑΗΑ Α700 δεκαετίας 1980, 2x100 W RMS/8ΩΜ, σε PURE DIRECT, με άμεση διαφορά στον ήχο, προς το χειρότερο, όταν δεν ήταν πατημένο).

(Για όσους δεν τον ξέρουν:

)

Άδικη και άτοπη σύγκριση από πολλές απόψεις θα μου πείτε!

Όμως μου έδωσε την δυνατότητα να προσεγγίσω την άποψη του CostasEar, ανθρώπου βαθύτατα γνώστη και εξ' αυτού και μόνο του λόγου, βαθύτατα αντιπαθητικού!

Τι εννοώ: όταν υπάρχει ακρίβεια στην λειτουργία δύο ηχητικών συστημάτων αυτά οφείλουν να ακούγονται ίδια!

Ο ήχος των δύο τόσο διαφορετικών αυτών ενισχυτών από κάθε άποψη, ήταν, για τα δικά μου αυτιά και για ένα ακόμα ζευγάρι αυτιών, κατά 99,99% ίδιος όταν έπαιζαν και οι δύο στο ίδιο γήπεδο! Όταν δηλαδή η ένταση στον Α12 περιοριζόταν έτσι που να υπάρχει η ίδια ηχητική πίεση στον χώρο όπως όταν έπαιζε ο ΥΑΜΑΗΑ!

Διαφορές υπήρξαν στην αντοχή βέβαια, γιατί τα ηχεία μου πέφτανε βαριά στον ΥΑΜΑΗΑ με αποτέλεσμα να υπερθερμαίνεται και να βραχνιάζει μετά από αρκετή ώρα, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το θέμα. (Θα μπορούσε να οφείλεται και στην παλαιότητα του συγκεκριμένου).

Τώρα θα μου πείτε ότι μπορεί να έφταιγαν τα αυτιά μας, δεκτό, η το σύστημα που δεν είναι αποκαλυπτικό, απαράδεκτο. Το σύστημα είναι τόσο αποκαλυπτικό, που σε ένα cd αντιλαμβάνεσαι αμέσως την διαφορά στην ποιότητα της ηχογράφησης από το ένα κομμάτι στο άλλο, όταν φυσικά υπάρχει, η την αναλογική εγγραφή που έχει, συνήθως κόκκο, από την ψηφιακή, που, τελικά, είναι πολύ καλύτερη.

Ψηφίζω CostasEar, όχι όμως ψηφιακά,:)142:), αν και δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξω κάτι στο σύστημά μου.

:107:

Reaction score
140
Ρε παιδιά τα πράγματα είναι απλά και καθόλου επιστημονικά
το τελικό στάδιο είναι εκεί για να ενισχύει απλά αυτό που του ταΐζεις
θες χροιές – πάρε ένα λάμπατο προ να σου φτιάχνει σουξου μουξου
θες περισσότερες χροιές ? βαλε και ένα βινιλιο να παίζει
θες ακόμα περισσότερες χροιές ? άντε γαργαλήσου :145:

Γιατί κάποιος να μην επιλέγει την απόλυτη οδήγηση – τα ασυμπίεστα δυναμικά – και παραμορφώσεις τις τάξεως του 0.001 αυτό παραμένει μυστήριο :122:

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Single Ended

Τι εννοώ: όταν υπάρχει ακρίβεια στην λειτουργία δύο ηχητικών συστημάτων αυτά οφείλουν να ακούγονται ίδια!

ο ίαρ δέν είπε αυτό...
είπε πως απλά οι διακοπτικοί δέν έχουν διαφορές μεταξύ τους.αντιθέτως ανέφερε οτι οι άλλες κατηγορίες ενισχυτών έχουν διαφορές.

επίσης το να ακούγεται ένας σύγχρονος ακριβός ενισχυτής το ίδιο με έναν του 80 που πιθανότατα οι πυκνωτές του να έχουν χαλάσει μόνο τιμή δέν είναι...

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Single Ended

ο ίαρ δέν είπε αυτό...
είπε πως απλά οι διακοπτικοί δέν έχουν διαφορές μεταξύ τους.αντιθέτως ανέφερε οτι οι άλλες κατηγορίες ενισχυτών έχουν διαφορές.

επίσης το να ακούγεται ένας σύγχρονος ακριβός ενισχυτής το ίδιο με έναν του 80 που πιθανότατα οι πυκνωτές του να έχουν χαλάσει μόνο τιμή δέν είναι...
1)Αναφέρθηκα λίγο γενικότερα.

2)Δεν με ενδιαφέρουν οι... τιμές παρά μόνο όταν αγοράζω. Αυτό άκουσα, αυτό λέω!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.518

Το αντικειμενικά σωστό είναι μία πολύ αμφιλεγόμενη έννοια και ο ορισμός του δύσκολος αν όχι αδύνατος.
διαφωνώ. το αντικειμενικά σωστό δεν είναι αμφιλεγόμενη έννοια κι ούτε δύσκολος είναι ο ορισμός του. σε ένα τεχνολογικό αντικείμενο, το αντικειμενικά σωστό είναι ένα, ορίζεται από την επιστήμη, δεν είναι θέμα εμφάνισης ή τέχνης, δεν έχει σκοπό (απαραιτήτως) να σε ευχαριστεί, αντιθέτως έχει σκοπό να αναπαράγει πιστά το περιεχόμενο της ηχογράφησης.

Για παράδειγμα, αντικειμενικά σωστό στα αυτοκίνητα μπορεί να είναι ένα αμάξι φόρμουλας 1.
Πόσοι όμως από εμάς θα ήταν διατεθειμένοι να κυκλοφορούν καθημερινά με μία φόρμουλα 1.
η φόρμουλα 1 δεν είναι το αντικειμενικά σωστό αυτοκίνητο πόλης ή το αντικειμενικά σωστό οικογενειακό πολυμορφικό αυτοκίνητο πολύτεκνης οικογένειας... μη μπερδεύεσαι τζάμπα κι άδικα.

για αγώνες ταχύτητας όμως, ναι, το αυτοκίνητο της φόρμουλα 1 είναι το αντικειμενικά σωστό, οπότε εγώ με το 7-θέσιο φορντ ες-μαξ μου δεν έχω καμιά πιθανότητα να ξεπεράσω τη φόρμουλα 1 στο γραν πρι του μονακό....

Άρα μήπως είναι προτιμότερο να αρκούμαστε σε πιο ρεαλιστικά πράγματα και να μη ψάχνουμε για το απόλυτα αντικειμενικά σωστό???
θες να ερμηνεύσεις αυτό που είπες, το "να αρκούμαστε σε πιο ρεαλιστικά πράγματα"? μπι μάι γκέστ! Διότι συμφωνώ πως αυτό πρέπει να κάνουμε, αλλά ΙΜΗΟ αν θέλουμε να "αρκούμαστε σε πιο ρεαλιστικά πράγματα" τότε είναι λογικό να αρκούμαστε στην έξοχη οδήγηση που προσφέρει ένα διακοπτικό ενισχυτικό, στον έξοχο έλεγχο, στην έξοχη ταχύτητα και στην έξοχη συχνοτική του συμπεριφορά, ιδίως όταν είναι σε έξοχο κοστολόγιο! Όλα τα παραπάνω είναι ρεαλιστικά και απόλυτα αντικειμενικά μαζί.:126:

Δηλαδή, το "κυνήγι του αντικειμενικά σωστού" δεν είναι "το κυνήγι του χαμένου θησαυρού". Είναι η λογική επιλογή σε λογικά κοστολόγια και με λογικά και χειροπιαστά και αντικειμενικά πλεονεκτήματα.

Μήπως είναι προτιμότερος ένας ενισχυτής που μας ευχαριστεί μουσικά από κάποιον που έχει άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά???
Αυτά τα δυο δεν είναι εξ'ορισμού αντίθετα.
Απορώ γιατί έχετε αυτή την "άποψη".

Εμένα με ευχαριστεί τρομερά το άκουσμα από ενεργά ATC, PMC, λιπίνσκι, κλάιν-μάιν, γκέιθάιν, κλπ κλπ κλπ.

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΗΧΟΣ ΤΟΥΣ.

Εσένα δε σου αρέσει? νόου πρόμπλεμ, βρες κάτι να σου αρέσει.
Το να προσπαθείς να γενικεύσεις το γούστο σου, το τι σου αρέσει, δε παίζει.

Το να προσπαθείς να αντικειμενοποιήσεις και να γενικεύσεις το υποκειμενικό γούστο σου, είναι το μόνο σου σφάλμα.

Είναι όντως έλλειψη χρωματισμών ή αδυναμία παρουσίασης των ηχοχρωμάτων της μουσικής???
είναι όντως έλλειψη χρωματισμών. σαφώς έχουν οι διακοπτικοί ενισχυτές και τα ενεργά μόνιτορ ηχεία της ATC και της PMC και της κλάιν μάιν και τα λιπίνσκι και και και και και... τη δυνατότητα να παρουσιάσουν άριστα τα ηχοχρώματα της μουσικής.

Σαφώς.

Απλά εσένα σου αρέσουν άλλα, πιο "γλυκά" πχ ηχοχρώματα από αυτά που βρίσκονται καταγεγραμμένα στην ηχογράφηση, και για να το πετύχεις αυτό είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις κάπχιες παραμέτρους της ηχητικής αναπαραγωγής, όπως την ταχύτητα, την έκταση στο φάσμα, την ισορροπία, τον έλεγχο στο χαμηλό, το δυναμικό εύρος, κλπ κλπ κλπ... Εμένα όχι, μου αρέσει να ακούω τα ηχοχρώματα της ηχογράφησης, και να μην κάνω συμβιβασμούς σε άλλες παραμέτρους της ηχητικής αναπαραγωγής.

Γούστα είναι αυτά.

Αλλά το τεχνικά σωστό και το αντικειμενικά σωστό, δεν μπαίνει στη διαδικασία του γούστου, είναι ....αδιάφθορο. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι είναι αντίθετα πράγματα. Αντίθετα, είναι σαφές πως αντίθετα γούστα υφίστανται.... καπις?

Αυτό που όπως είπα έχει σημασία είναι να ευχαριστιέσαι αυτό που ακούς από το σύστημα σου.
συμφωνώ, 10000 %.

Αλλά, μη "βαφτίζεις" αυτό που σου "αρέσει" αντικειμενικά σωστό.

Βάφτισέ το ΜΟΝΟ "γούστο". :126:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.070
Ρε παιδιά τα πράγματα είναι απλά και καθόλου επιστημονικά
το τελικό στάδιο είναι εκεί για να ενισχύει απλά αυτό που του ταΐζεις
θες χροιές – πάρε ένα λάμπατο προ να σου φτιάχνει σουξου μουξου
θες περισσότερες χροιές ? βαλε και ένα βινιλιο να παίζει
θες ακόμα περισσότερες χροιές ? άντε γαργαλήσου :145:

Γιατί κάποιος να μην επιλέγει την απόλυτη οδήγηση – τα ασυμπίεστα δυναμικά – και παραμορφώσεις τις τάξεως του 0.001 αυτό παραμένει μυστήριο :122:
Mπορει ρε Αντωνη μου σε αλλους να αρεσει κ σε αλλους να μην αρεσει το καθε αποτελεσμα, δεν υπαρχει λυση πανακεια.Αν υπηρχε θα υπηρχε και ενας μονο κατασκευαστης με ενα μονο μοντελο για ολους.
πχ τους δοκιμασα τους ψηφιακους, καλοι, χρυσοι αλλα τελικα μονο εντυπωσιασμος για μενα, οι λαμπες μου παιζουν πιο καλη μουσικη.Κι ας εχουν παραμορφωσεις τι με νοιαζει...:137:

Reaction score
20
Απάντηση: Re: Single Ended

περάστε έξω κύριε...:136:
Ασε με ρεσύ α του ρίξω μια αεροπλανική σφαλιάρα πρώτα!!! :138:
Yπάρχει πανάκεια, σας τα λέω εγώ αλλά δεν με ακούτε.
Ρεσύ α μαφήσεις α σου ρίξω μια φαπίτσα? :138:
:405:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.518
Απάντηση: Re: Single Ended

Mπορει ρε Αντωνη μου σε αλλους να αρεσει κ σε αλλους να μην αρεσει το καθε αποτελεσμα, δεν υπαρχει λυση πανακεια.Αν υπηρχε θα υπηρχε και ενας μονο κατασκευαστης με ενα μονο μοντελο για ολους.
πχ τους δοκιμασα τους ψηφιακους, καλοι, χρυσοι αλλα τελικα μονο εντυπωσιασμος για μενα, οι λαμπες μου παιζουν πιο καλη μουσικη.Κι ας εχουν παραμορφωσεις τι με νοιαζει...:137:
έτσι είναι. συμφωνώ απόλυτα.

Για τον γιάννη η λάμπα του "παίζει μουσική", το άλλο, δε του "αρέσει".

Για μένα, στο ίδιο σύστημα (του γιάννη), η λάμπα του είναι για μπάτσες (ανεξέλεγκτο χαμηλό, μπουμάρει τζάμπα κι άδικα το ηχείο, χωρίς καλή έκταση στα άκρα του φάσματος, με πολύ ελαττωμένη ταχύτητα, χωρίς ατάκα και έλεγχο, χωρίς σωστή οδήγηση, χωρίς δυναμικά και στάθμες), ενώ το διακοπτικό έβγαλε τις πραγματικές δυνατότητες του ηχείου του στο χώρο, κι έπαιξε τρομερά καλά, με έκταση στο φάσμα, με δυναμικά να φαν κι οι κότες, με ταχύτητα, χωρίς θολούρες και συντονισμούς-βουητά χαμηλά, κλπ κλπ κλπ.

το χαμηλό DF του λαμπάτου του γιαννάκη μας, δίνει στο συνολικό φάσμα ένα "φούσκωμα" μεσοχαμηλά, που το εκλαμβάνει ως "σώμα", ενώ το ρολ οφ των υψηλών συχνοτήτων το εκλαμβάνει στο τελικό αποτέλεσμα ως "προβολικά μεσαία", που τον ικανοποιούν ιδιαιτέρως.

ΙΜNSHO, ο διακοπτικός ενισχυτής στο σύστημά του, έφερε ως αποτέλεσμα πιο αληθοφανείς φωνές, με πιο εκτεταμμένα κι αληθοφανή πρίμα, με πιο ελεγχόμενα-γρήγορα-καθαρά μπάσα με σωστά δυναμικά, δηλαδή συνολικά, ΠΑΝΤΟΥ, ο διακοπτικός έπαιζε κλάσεις καλύτερα, το συνολικό αποτέλεσμα ήταν κλάσεις καλύτερο, πάρα πολύ μου "άρεσε".

Ναι, αλλά στο γιάννη, άλλο πράγμα "αρέσει". Του "αρέσει" το πιο πολύ "σώμα", το πιο φουσκωμένο χαμηλό, του "αρέσει" το ρολ οφ στα πρίμα, του αρέσει να μένουν οι φωνές (και τα μεσαία γενικά) ξεκάρφωτα, να φωνάζουν, να προβάλλονται "ψεύτικα", να ακούγονται συνολικά πιο "μπροστά" όπως λέμε... Ταυτόχρονα δεν τον πολυενδιαφέρει η σωστή οδήγηση, δεν ακούει σε μεγάλες στάθμες, δε τον καίει η απόδοση του εκκλησιαστικού οργάνου, κλπ κλπ κλπ. Άλλα πράγματα λοιπόν του "αρέσουν".

Το ότι μου "άρεσε" εμένα στο σύστημα του γιάννη ο διακοπτικός, δε λέει λοιπόν τίποτα. Δε θα ακούω εγώ σπίτι του, αυτός θα ακούει...

Να επιλέξει αυτό που του αρέσει. ΦΥΣΙΚΑ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Πανακεια σημαινει θεραπεια απο καθε αρρωστια.
Ειναι κανεις αρρωστος εδω μεσα:430:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.070
Re: Απάντηση: Re: Single Ended

έτσι είναι. συμφωνώ απόλυτα.

Για τον γιάννη η λάμπα του "παίζει μουσική", το άλλο, δε του "αρέσει".

Για μένα, στο ίδιο σύστημα (του γιάννη), η λάμπα του είναι για μπάτσες (ανεξέλεγκτο χαμηλό, μπουμάρει τζάμπα κι άδικα το ηχείο, χωρίς καλή έκταση στα άκρα του φάσματος, με πολύ ελαττωμένη ταχύτητα, χωρίς ατάκα και έλεγχο, χωρίς σωστή οδήγηση, χωρίς δυναμικά και στάθμες), ενώ το διακοπτικό έβγαλε τις πραγματικές δυνατότητες του ηχείου του στο χώρο, κι έπαιξε τρομερά καλά, με έκταση στο φάσμα, με δυναμικά να φαν κι οι κότες, με ταχύτητα, χωρίς θολούρες και συντονισμούς-βουητά χαμηλά, κλπ κλπ κλπ.

Το ότι μου "άρεσε" εμένα στο σύστημα του γιάννη ο διακοπτικός, δε λέει τίποτα. Δε θα ακούω εγώ σπίτι του, αυτός θα ακούει...

Να επιλέξει αυτό που του αρέσει. ΦΥΣΙΚΑ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.
Ακριβως οπως τα λες ειναι .Και βασικα σκεφτομαι σοβαρα να εχω ενα ψηφιακο ν ακουω για αλλες καταστασεις, οπως τα περιγραφεις παραπανω και τις λαμπες μου για φασεις οπως σαν χθες το βραδυ, ν αραζω στον καναπε με τα φωτα σβηστα να βαζω το βυνιλιακι η το flac/m4a ακι μου και να χωνεται η τρομπετα στη μαπα μου μεσα..:137: και οι φωνες το ιδιο.Να λιωνω να γουσταρω μελια...:136:

Δεν περιμενα να μου αρεσουν τα ψηφιακα.Κι ομως μου αρεσαν πολυ.ΑΠλα ειναι οι μουσικες που γουσταρω κ οι ωρες-σταθμες που ακουω που στην ουσια ενταξει σε τακτες ακροασεις λιγα θα μου λειψουν.

Δε συζηταω για το ποιο ειναι το πιο σωστο, εννοειται αυτο.
Απλα για το πιο μου αρεσει ΕΜΕΝΑ προσωπικα, κι ας ειναι φαουλ, το ξερω αυτο.Γουστα βγαζω εξαλλου...:131:

Φυσικα ο καθενας τη γνωμη του σεβαστη!

(υγ.1 το τηλ σου κατι εχει μαλλον.)

(υγ.2 ο ενισχυτης χαλασε.Τον πεταξα απ το μπαλκονι, περνουσε ενας γυφτος εκεινη την ωρα, επεσε στο Ντατσουν , εφυγε.Κατεβηκα να τον δειρω αλλα αφαντος.Οποτε...:145:)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Πως λεγεται αυτος που παταει σε 2 βαρκες ταυτοχρονα (προ λαμπα-διακοπτικο τελικος)σαν εμενα

Α Ν Ι Σ Ο Ρ Ρ Ο Π Ο Σ

Reaction score
140
Εντάξει οι ακουστικές εκτιμήσεις , περί ορέξεως…

45βαττ όμως στο verity είτε προέρχονται από λάμπα είτε από τρανζίστορ είτε από διακόπτες είναι ΛΑΘΟΣ

Reaction score
11

Πως λεγεται αυτος που παταει σε 2 βαρκες ταυτοχρονα (προ λαμπα-διακοπτικο τελικος)σαν εμενα

Α Ν Ι Σ Ο Ρ Ο Π Ο Σ/B]

Άστο! Δεν σου βγαίνει! Το "ανισόρροπος" γράφεται έτσι:

ANIΣΟΡΡΟΠΟΣ

:142:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.518
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Single Ended

Δε συζηταω για το ποιο ειναι το πιο σωστο, εννοειται αυτο.
Απλα για το πιο μου αρεσει ΕΜΕΝΑ προσωπικα, κι ας ειναι φαουλ, το ξερω αυτο.Γουστα βγαζω εξαλλου...:131:
Στο είχα πει από την αρχή πως πολύ γουστάρω τη λογική σου ρε φίλε!

Ειλικρινά, σε χαίρομαι!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.

Εύχομαι να σε μιμηθούν κι άλλοι, και μια ζωή να είσαι έτσι, να μην αλλάξεις καθόλου.

Να ξέρεις τι θες, να επιλέγεις αυτό που γουστάρεις, να μην επηρεάζεσαι από κανένα, να βγάζεις γούστα στους καναπέδες σου! :136::126:

ΥΓ 1. Τον ενισχυτή μου και τα μάτια σου...

ΥΓ 2. μάλλον χάλασε το κινητό μου....

Reaction score
372

διαφωνώ. το αντικειμενικά σωστό δεν είναι αμφιλεγόμενη έννοια κι ούτε δύσκολος είναι ο ορισμός του. σε ένα τεχνολογικό αντικείμενο, το αντικειμενικά σωστό είναι ένα, ορίζεται από την επιστήμη, δεν είναι θέμα εμφάνισης ή τέχνης, δεν έχει σκοπό (απαραιτήτως) να σε ευχαριστεί, αντιθέτως έχει σκοπό να αναπαράγει πιστά το περιεχόμενο της ηχογράφησης.
Αν ήταν τόσο απλό θα είχαμε όλοι τον ένα και μοναδικά σωστό τεχνολογικά ενισχυτή και δεν θα ασχολούμαστε άλλο. Δυστυχώς όμως ο επιστημονικός ορισμός δέχεται πολλές ερμηνείες και αναθεωρήσεις διαχρονικά. Άσε που η επιστήμη δεν έχει ακόμα απαντήσει σε πολλά θέματα.

Εμένα με ευχαριστεί τρομερά το άκουσμα από ενεργά ATC, PMC, λιπίνσκι, κλάιν-μάιν, γκέιθάιν, κλπ κλπ κλπ.

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΗΧΟΣ ΤΟΥΣ.

Εσένα δε σου αρέσει? νόου πρόμπλεμ, βρες κάτι να σου αρέσει.
Το να προσπαθείς να γενικεύσεις το γούστο σου, το τι σου αρέσει, δε παίζει.

Το να προσπαθείς να αντικειμενοποιήσεις και να γενικεύσεις το υποκειμενικό γούστο σου, είναι το μόνο σου σφάλμα.

είναι όντως έλλειψη χρωματισμών. σαφώς έχουν οι διακοπτικοί ενισχυτές και τα ενεργά μόνιτορ ηχεία της ATC και της PMC και της κλάιν μάιν και τα λιπίνσκι και και και και και... τη δυνατότητα να παρουσιάσουν άριστα τα ηχοχρώματα της μουσικής.

Σαφώς.

Απλά εσένα σου αρέσουν άλλα, πιο "γλυκά" πχ ηχοχρώματα από αυτά που βρίσκονται καταγεγραμμένα στην ηχογράφηση, και για να το πετύχεις αυτό είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις κάπχιες παραμέτρους της ηχητικής αναπαραγωγής, όπως την ταχύτητα, την έκταση στο φάσμα, την ισορροπία, τον έλεγχο στο χαμηλό, το δυναμικό εύρος, κλπ κλπ κλπ... Εμένα όχι, μου αρέσει να ακούω τα ηχοχρώματα της ηχογράφησης, και να μην κάνω συμβιβασμούς σε άλλες παραμέτρους της ηχητικής αναπαραγωγής.
Και μένα μου αρέσει να ακούω την ταχύτητα, την έκταση στο φάσμα, την ισορροπία, τον έλεγχο στο χαμηλό, το δυναμικό εύρος, κλπ κλπ , εξ' άλλου πολλά από τα μηχανήματα που αναφέρεις αρέσουν και σε μένα.
Απλά είπα ότι οι ''συμβατικής'' σχεδίασης ενισχυτές με καλύπτουν περισσότερο από τους ψηφιακούς γιατί μου δίνουν και κάποια πράγματα παραπάνω που οι ψηφιακοί δεν μπορούν. Δεν νομίζω ότι ανέφερα πουθενά ότι όλοι πρέπει να έχουν την ίδια άποψη ούτε ότι σώνει και καλά η άποψή μου είναι ''αντικειμενικά'' σωστή.

Αλλά, μη "βαφτίζεις" αυτό που σου "αρέσει" αντικειμενικά σωστό.
Βάφτισέ το ΜΟΝΟ "γούστο". :126:
Ποτέ μου δεν βάφτισα αυτό που μου αρέσει αντικειμενικά σωστό (αφού όπως σου είπα δεν νομίζω ότι κάτι τέτοο ορίζεται εύκολα).
Άρα συμφωνούμε απόλυτα με το ''γούστο''

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.070
Εντάξει οι ακουστικές εκτιμήσεις , περί ορέξεως…

45βαττ όμως στο verity είτε προέρχονται από λάμπα είτε από τρανζίστορ είτε από διακόπτες είναι ΛΑΘΟΣ

Μπορει ρε Αντωνη μου , δεν ξερω μπορει να ναι λαθος.
Αλλα μεσες ακρες με ικανοποιει το ακουσμα.
Δηλαδη αλλος που τ ακουει κ χαιρεται με Lamn 18watt ειναι ακομα πιο τρελλος?(και ακουγεται πως ειναι απο τους καλυτερους συνδυασμους για το Verity)

δε το γουσταρει το πραμα?:145:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.729
Members
38.485
Νεότερο μέλος
Tsimis