Mede8er - The Greatest Show on Earth

Reaction score
1.458
Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Το περιμένω πως και πως, να το δοκιμάσω.Ηταν να μας το δώσουν το Σάββατο αλλά βρήκαν ότι είχε πολλά bugs και του κάνουν κάποιες διορθώσεις,γι αυτό το καθυστερούν.

Reaction score
1.458

Εχουν υποσχεθεί πολλά με το νέο firmware που αν υλοποιηθούν και δουλεύουν σωστά,θα απογειώσουν τον mede8er! για να δούμε..

Reaction score
1.458

Καλά το VideoWall είναι όλα τα λεφτά παιδιά!
Κατά τ'άλλα υπάρχουν αρκετά bugs,οπότε θα βγουν κι άλλες private beta πριν βγει η v4.0 για όλους.
Αύριο θα γράψω περισσότερα για την v4.0 beta2 αφού την τεστάρω πιο αναλυτικά το απόγευμα.
Πάω να δω ταινία τώρα!:437:

Reaction score
1.458

Η συγκεκριμένη έκδοση v4 beta2 είναι γεμάτη από προβλήματα,ειδικά στον ήχο.Στην ουσία aplha είναι όχι beta.Μάλλον αύριο ή το Σάββατο θα βγάλουν νέα beta έκδοση που διορθώνει κάποια από τα πολύ χοντρά bugs που υπάρχουν στη v2.
Δεν ξέρω αν θα προλάβουν να την κάνουν release σε όλους έως 30 Σεπτεμβρίου,όπως έχουν υποσχεθεί.Δύσκολο να είναι έτοιμη έως τότε.

Reaction score
1.458

Πριν λίγο μας έδωσαν νέα beta με κάποιες διορθώσεις στο Video Wall.

Reaction score
50

καλημέρα,

άλλο ένα mede8er στην παρέα!

Καταρχήν να ευχαριστήσω θερμά τον Αποστόλη για την άψογη και φιλική εξυπηρέτηση (ένα μήνα μου κρατούσε το player μέχρι να μπορέσω να το πάρω και δεν δεχόταν καν να του στείλω χρήματα) και για τον χρόνο που διέθεσε για το σετάρισμα αλλά και επίδειξη των ADA, Atlantic & Oppo.
Ευχαριστώ φίλε !

Στο μηχανάκι τώρα:
έχω στην κατοχή μου ένα Egraeat M34 & A.C.Ryan PlayonHD mini. To Mede8er & PlayonHD (το μεγάλο όχι το mini) μοιάζουν πολύ και πρέπει να ανοίκουν στην ίδια οικογένεια κατασκευαστή hardware.
Η διαφορά όμως είναι στον software, όπου και εκεί μοιάζουν πολύ αλλά είναι ξεκάθαρο ότι στο mede8er έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή με πιο όμορφα μενού και περισσότερες δυνατότητες.
Χθες γέμιζε υλικό ο δίσκος και είδα μόνο μια ταινία οπότε περισσότερα άλλη φορά :107:
Σαν πρώτη γεύση η εικόνα είναι καλή και φυσικά κανένα πρόβλημα με κολήματα, υπότιτλους κλπ.
Επόμενη κίνηση να συνδεθεί μέσω δικτύου με το PlayonHD για να δω αν μοιράζονται αρχεία.

Και μια ερώτηση
όταν ειναι κλειστό το mede8er το φωτάκι στην πρόσοψη πρέπει να είναι μπλέ ή κόκκινο ?
(γιατί όταν το έβαλα 1η φορά στην πρίζα ήταν κόκκινο, όταν άνοιξε έγινε μπλέ και σήμερα που το έκλεισα παρέμεινε μπλέ)

ΥΓ:Ρε σεις, αν έχεις ADA και είσαι ψυχάκιας μπορεί να μην δεις ποτέ σου ταινία αλλά να κάθεσαι συνέχεια μπορστά στο λαπιτοπι να πειράζεις ρυθμίσεις :116:
Μικρά στο μάτι αλλά μεγάλα σε ήχo τα Atlantic 2200 & 4200

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

καλημέρα,

άλλο ένα mede8er στην παρέα!

Καταρχήν να ευχαριστήσω θερμά τον Αποστόλη για την άψογη και φιλική εξυπηρέτηση (ένα μήνα μου κρατούσε το player μέχρι να μπορέσω να το πάρω και δεν δεχόταν καν να του στείλω χρήματα) και για τον χρόνο που διέθεσε για το σετάρισμα αλλά και επίδειξη των ADA, Atlantic & Oppo.
Ευχαριστώ φίλε !

Στο μηχανάκι τώρα:
έχω στην κατοχή μου ένα Egraeat M34 & A.C.Ryan PlayonHD mini. To Mede8er & PlayonHD (το μεγάλο όχι το mini) μοιάζουν πολύ και πρέπει να ανοίκουν στην ίδια οικογένεια κατασκευαστή hardware.
Η διαφορά όμως είναι στον software, όπου και εκεί μοιάζουν πολύ αλλά είναι ξεκάθαρο ότι στο mede8er έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή με πιο όμορφα μενού και περισσότερες δυνατότητες.
Χθες γέμιζε υλικό ο δίσκος και είδα μόνο μια ταινία οπότε περισσότερα άλλη φορά :107:
Σαν πρώτη γεύση η εικόνα είναι καλή και φυσικά κανένα πρόβλημα με κολήματα, υπότιτλους κλπ.
Επόμενη κίνηση να συνδεθεί μέσω δικτύου με το PlayonHD για να δω αν μοιράζονται αρχεία.

Και μια ερώτηση
όταν ειναι κλειστό το mede8er το φωτάκι στην πρόσοψη πρέπει να είναι μπλέ ή κόκκινο ?
(γιατί όταν το έβαλα 1η φορά στην πρίζα ήταν κόκκινο, όταν άνοιξε έγινε μπλέ και σήμερα που το έκλεισα παρέμεινε μπλέ)

ΥΓ:Ρε σεις, αν έχεις ADA και είσαι ψυχάκιας μπορεί να μην δεις ποτέ σου ταινία αλλά να κάθεσαι συνέχεια μπορστά στο λαπιτοπι να πειράζεις ρυθμίσεις :116:
Μικρά στο μάτι αλλά μεγάλα σε ήχo τα Atlantic 2200 & 4200
Καλως ηλθες φιλε Κωστα,

Απαντησεις :
- κοκκινο φωτακι = off, μπλε φωτακι = on
προφανως δεν το εσβησες η δεν ειδε το ματακι οταν πατησες το off.
Αυτο θελω να το επισημανω : εχω παρατηρησει οτι το remote δεν εχει μεγαλη γωνια δρασης. Ετσι πρεπει να το εχουμε οσο μπορουμε πιο ευθεια προς το player . Δεν ξερω αν ειναι θεμα χαμηλης μπαταριας στη δικη μου περιπτωση ( δεν εχω αλλαξει απο περυσι ).

Λεωνιδα τι λες εσυ για αυτο ????

Απ στο ΥΓ : αμα εχεις ADA, οντως το λαπιτοπι ειναι πειρασμος, οταν σε τρωει βεβαια. Αλλα ειδες : μας ενοχλησε λιγο καποιο μπασσακι παραπανω, με ενα κλικ κατεβασαμε το κροσοβερ και voila.
Αν δε, καταφερω να κανω τη συνδεση ασυρματη, να πεταξω το ethernet καλωδιο, τοτε να δεις....:116:.
Οσο για τα Atlantic....αμαν ενας να βρεθει να μην του αρεσει ο ηχος....:126:.

Reaction score
1.458
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Καλως ηλθες φιλε Κωστα,

Απαντησεις :
Αυτο θελω να το επισημανω : εχω παρατηρησει οτι το remote δεν εχει μεγαλη γωνια δρασης. Ετσι πρεπει να το εχουμε οσο μπορουμε πιο ευθεια προς το player . Δεν ξερω αν ειναι θεμα χαμηλης μπαταριας στη δικη μου περιπτωση ( δεν εχω αλλαξει απο περυσι ).

Λεωνιδα τι λες εσυ για αυτο ????
Συμφωνώ απόλυτα,το remote δεν έχει μεγάλη γωνία δράσης και καμιά φορά ενώ νομίζεις ότι το έκλεισες δεν έχει κλείσει ο player.Θέμα μπαταρίας δε νομίζω να είναι.

Reaction score
1.458

Κάτι πολύ σημαντικό κατά τη γνώμη μου,πέρα από το Video Wall που ξέχασα να αναφέρω για το firmware v4.0, είναι ότι επιτέλους υπάρχει ταυτόχρονη έξοδος ήχου για hdmi και spdf,τόσο σε stereo downmix όσο και σε passthrough.
Ετσι δεν χρειάζεται πλέον κάθε φορά να πηγαίνουμε στις επιλογές ήχου του player για να διαλέγουμε αν θέλουμε έξοδο από hdmi ή spdf!
Υπάρχει βέβαια κάποιο bug:Αν ο ήχος είναι δικάναλος ενώ σε hdmi λειτουργεί σε passthrough,σε spdf δεν λειτουργεί.Πρέπει να επιλέξουμε stereo downmix.Θα διορθωθεί όμως όταν βγει επίσημα η v 4.0.

Reaction score
0

Καλησπερα.
Μπορειτε να δειτε εαν εχει διορθωθει το bug στα dvd iso που οταν πατας το stop ή το return σε βγαζει στον φακελο που περιεχει το iso και οχι στο menu του?

Ευχαριστω

Reaction score
1.458

Ακόμη όχι!Δεν ξέρω αν μέχρι την τελική έκδοση του v 4.0 θα διορθωθεί.

Reaction score
1.458

Στην private beta έκδοση του v 4.0 firmware αυτά είναι τα επιβεβαιωμένα bugs μέχρι αυτή τη στιγμή.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα περισσότερα (αν όχι όλα) δεν θα υπάρχουν όταν βγει η κανονική έκδοση.Απλά τα γράφω για την ενημέρωση των μελών του φόρουμ και κυρίως των κατόχων του Mede8er,για το πως κινείται το firmware:

Known Issues
a) Subtitles switch off after FF/ FRW -FIXED beta v.4.0 27/9/2010
b) Hebrew Subtitle punctuation problems
c) BDMV files do not play as folder over NFS
d) Dolby True HD does not always work on 1080p 60HZ when source is on USB drive or network. Need to change setting to 50hz. ------------ Awaiting audio patch file from Realtek.
e) If you use Vol Up/Down during Music Play the Player does not come back
f) Music Player takes to long to show on screen after you select a Audio File
g) Preview of jpg in File view sometimes blurred
h) Picture thumbnail view then zoom full sceen and return -- does not always return to thumbnail view
i) WiFi field strength bar out of allignement
j) Zoom picture from thumbnail view - screensaver does not work
k) Zoom image and press info button and Mede8er get stuck
l) Delete file confirm screen -- images need to be sorted out
m) Video Wall Next/Previous jump -- Skips 2 covers
Update n) No pcm audio on SPDIF and Co-Ax Digital
Update o) .divx extension not working on the Video Wall
Update p) If screen size callibration square is set to large the Mede8er shows artifacts on the zoomed about.jpg and crashes.
Update q) BDISO not working from the Video Wall

Reaction score
1.458

Μόλις βγήκε η beta 4.0 v.3 Εντυπώσεις...αύριο τώρα έχει η ΝΕΤ ...hardcore :105::105::105:

Changelog

1) Fixed Video Wall Next/ Previous - implemented pages and page jump
2) Changed to new small E8E loading animation on the Video Wall
3) Fixed Series -- Next Title Play and Next/Previous jump
4) Fixed Hebrew Subtitles
5) Added Thai Language support
6) Added Icelandic Language support

Now we move on to general bug fixing

Reaction score
1.458

Δεν το υπόσχομαι αλλά θα το παλέψω όταν βγει η official v 4.0 να υπάρχει και ένα πολύ ευχάριστο νέο για τους ελληνες & κυπρίους κατόχους του Mede8er.
Εκ πρώτης όψεως φαίνεται αρκετά εύκολο!
Θα το τρέξω (μιας και το ανέλαβα) το σαββατοκύριακο και ελπίζω να έχουμε καλά νέα!:126:

Reaction score
50
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Καλως ηλθες φιλε Κωστα,

Απαντησεις :
θα σας στενοχωρήσω αλλά υπάρχει και τρίτο Mode - μόλις το ανακάλυψα :111:
- κοκκινο φωτακι = on & μπλε φωτακι = on
δλδ ανάβουν και τα δυο μαζί και φαίνεται σαν μωβ το λαμπακι.

μου το παρουσιάζει μετά από σύνδεση του mede8er στο PC. Το έβγαλα από την πρίζα και επανήλθε το κόκκινο :203:
Όχι ότι με ενοχλεί, αφού δεν επηρεάζει πουθενά την απόδοση, απλά να το ξέρετε.

By the way συνδέθηκε αμέσως ασύρματα με το δίκτυο (με το stick της mede8er), είδε το άλλο media player και έκανε browsing στον usb δισκο του. Streaming όμως :601: . ξεκινούσε το αρχείο αλλά κολούσε και σταματούσε τελικά.
Γιατί? Ίσως φταίει ότι εχω δίκτυο 802.11g (54mb/s) και όχι n ?
Το άλλο player ήταν συνδεμένο ενσύρματα.

Εχω αλλάξει 4 media player και αυτό είναι το καλύτερο και πληρέστερο που είχα, επίσης το άτιμο παίζει και πολύ καλά μουσικούλα ακόμα και χωρίς dac !

Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο καλύτερο θα γίνει με το νέο fw !

Δεν το υπόσχομαι αλλά θα το παλέψω όταν βγει η official v 4.0 να υπάρχει και ένα πολύ ευχάριστο νέο για τους ελληνες & κυπρίους κατόχους του Mede8er.
Εκ πρώτης όψεως φαίνεται αρκετά εύκολο!
Θα το τρέξω (μιας και το ανέλαβα) το σαββατοκύριακο και ελπίζω να έχουμε καλά νέα!
αναμένουμε και ευχαριστούμε lesarros !!!

Reaction score
10
Αυτες ειναι μερικες απο τις μικρες διαφορες που εχει το νεο μοντελο.

Οταν συνδεεις το Med500X στο PC, στο δικο μου ( παλιο ) σβηνει τελειως το φωτακι. Προφανως το μωβ ( κοκκινο/μπλε ) ειναι το νεο.
Καλο μου φαινεται, για να μη ξεχνιεσαι.

Streaming χωρις n....χλωμο....

Ακομα μια διαφορα ειναι οτι το νεο μοντελο, με το που το βαλεις στο ρευμα ερχεται κατ ευθειαν σε stand-by ( κοκκινο ).
Στο παλιο, αναβει μονο οταν πατησεις το κουμπι on του player.

Reaction score
1.458

Νέα beta 4 beta 4.0
Εδώ οι αλλαγές και τα γνωστά bugs:

Changelog

1) Fixed Screen Size Calibration issue -- if it was set at max mede8er would show image artefacts and bom with "slow" zoom nav up/down
2) Updated the Video Wall functionality. Can now jump to Next /Previous page with Nav/Right /Left in addition to Next / Previous buttons
3) Added size limit filter for folder.jpg images on the Video Wall --- Max size allowed is 75k

Part or our engineering team is based in China and unfortunately for us they closed shop today for national holiday till the 9 October. Unfortunately we are not going to see these remaing bugs fixed untill about Mid October. If we did not add the Series support on the Video Wall we possibly would have met our timing deadline. Right now I personally feel that we should make the V4BETA4 a Public Beta as it is stable enough and secondly we need to satisfy the exepectations of the Mede8er users who were expecting this by end Sept. Guys I would appreciate your understanding and support on this.

Known / unfixed bugs

1) No PCM audio on on SPDIF /Co-Ax Digital
2) On older hardware LCD led on front only changes from Red to Blue after about 5sec after switching Mede8er on from Standby
3) creation of the movie, image and music folder after updating firmware or entering movie wall. This should be disabled
4) 5 sec delay before an audio file starts to play (Music Player)
5) If you use Vol Up/Down during Music Play the Player does not come back
6) .divx and bdiso not playing from movie wall
7) when in media library and press menu when focussed on a folder, then select delete. Confirm window has some layer behind that should not be there
Zoom image and press info button and Mede8er get stuck
9) Dolby True HD does not always work on 1080p 60HZ when source is on USB drive or network. Need to change setting to 50hz. ------------ Awaiting audio patch file from Realtek.
10) BDMV files do not play as folder over NFS
11) when network is instable (simulate by unplugging cable) when in VideoWall browsing movie icons, mede8er hang and finally will bomb. This is not happening when doing the same in NFS network share on Video Wall
12) desired: feature to be able to put HDMI sound and SPDIF sound to off. Now both are on always. A user should be able to choose. All on or only one on.
13) WiFi field strength bar out of alignment
14) Zoom picture from thumbnail view - screensaver does not work
15) resume not working on mkv when 24fps is set to ON

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός