- Reaction score
- 0
Αντε με το καλο...!!!!!
Καλως ηλθες φιλε Κωστα,καλημέρα,
άλλο ένα mede8er στην παρέα!
Καταρχήν να ευχαριστήσω θερμά τον Αποστόλη για την άψογη και φιλική εξυπηρέτηση (ένα μήνα μου κρατούσε το player μέχρι να μπορέσω να το πάρω και δεν δεχόταν καν να του στείλω χρήματα) και για τον χρόνο που διέθεσε για το σετάρισμα αλλά και επίδειξη των ADA, Atlantic & Oppo.
Ευχαριστώ φίλε !
Στο μηχανάκι τώρα:
έχω στην κατοχή μου ένα Egraeat M34 & A.C.Ryan PlayonHD mini. To Mede8er & PlayonHD (το μεγάλο όχι το mini) μοιάζουν πολύ και πρέπει να ανοίκουν στην ίδια οικογένεια κατασκευαστή hardware.
Η διαφορά όμως είναι στον software, όπου και εκεί μοιάζουν πολύ αλλά είναι ξεκάθαρο ότι στο mede8er έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή με πιο όμορφα μενού και περισσότερες δυνατότητες.
Χθες γέμιζε υλικό ο δίσκος και είδα μόνο μια ταινία οπότε περισσότερα άλλη φορά :107:
Σαν πρώτη γεύση η εικόνα είναι καλή και φυσικά κανένα πρόβλημα με κολήματα, υπότιτλους κλπ.
Επόμενη κίνηση να συνδεθεί μέσω δικτύου με το PlayonHD για να δω αν μοιράζονται αρχεία.
Και μια ερώτηση
όταν ειναι κλειστό το mede8er το φωτάκι στην πρόσοψη πρέπει να είναι μπλέ ή κόκκινο ?
(γιατί όταν το έβαλα 1η φορά στην πρίζα ήταν κόκκινο, όταν άνοιξε έγινε μπλέ και σήμερα που το έκλεισα παρέμεινε μπλέ)
ΥΓ:Ρε σεις, αν έχεις ADA και είσαι ψυχάκιας μπορεί να μην δεις ποτέ σου ταινία αλλά να κάθεσαι συνέχεια μπορστά στο λαπιτοπι να πειράζεις ρυθμίσεις :116:
Μικρά στο μάτι αλλά μεγάλα σε ήχo τα Atlantic 2200 & 4200
Συμφωνώ απόλυτα,το remote δεν έχει μεγάλη γωνία δράσης και καμιά φορά ενώ νομίζεις ότι το έκλεισες δεν έχει κλείσει ο player.Θέμα μπαταρίας δε νομίζω να είναι.Καλως ηλθες φιλε Κωστα,
Απαντησεις :
- κοκκινο φωτακι = off, μπλε φωτακι = on
προφανως δεν το εσβησες η δεν ειδε το ματακι οταν πατησες το off.
Αυτο θελω να το επισημανω : εχω παρατηρησει οτι το remote δεν εχει μεγαλη γωνια δρασης. Ετσι πρεπει να το εχουμε οσο μπορουμε πιο ευθεια προς το player . Δεν ξερω αν ειναι θεμα χαμηλης μπαταριας στη δικη μου περιπτωση ( δεν εχω αλλαξει απο περυσι ).
Λεωνιδα τι λες εσυ για αυτο ????
θα σας στενοχωρήσω αλλά υπάρχει και τρίτο Mode - μόλις το ανακάλυψα :111:Καλως ηλθες φιλε Κωστα,
Απαντησεις :
- κοκκινο φωτακι = off, μπλε φωτακι = on
προφανως δεν το εσβησες η δεν ειδε το ματακι οταν πατησες το off.
αναμένουμε και ευχαριστούμε lesarros !!!Δεν το υπόσχομαι αλλά θα το παλέψω όταν βγει η official v 4.0 να υπάρχει και ένα πολύ ευχάριστο νέο για τους ελληνες & κυπρίους κατόχους του Mede8er.
Εκ πρώτης όψεως φαίνεται αρκετά εύκολο!
Θα το τρέξω (μιας και το ανέλαβα) το σαββατοκύριακο και ελπίζω να έχουμε καλά νέα!