Mede8er - The Greatest Show on Earth

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Καλησπερα.
Το εχω κανει κι αυτο και επισης εχω το 24hz sto auto αλλα παλι τα ιδια.......
Το perfect natural motion της philips ειναι κλειστο αλλα και ανοιχτο παλι τα ιδια κανει και εγω πλεον δεν ξερω τι να κανω......
Και εμενα δεν μου εχει κανει ποτε τετοια προβληματα,και εγω το εχω ρυθμισμενο στο hdmi auto.

Reaction score
0
Υπαρχει η πιθανοτητα να ειναι θεμα αρχειου δηλ. να ειναι η ματροσκα 25hz οποτε και υπαρχει προβλημα στην αναπαραγωγη....
Ειδα και καποια αλλα αρχεια και σε ενα απο αυτα το predator 2010 σε 1080p matroska δεν εκανε τιποτα.....
Μηπωσ να βαλω τo καινουργιο firmware??????

Reaction score
1.458
Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Μείνε μακρυά προς το παρόν από το καινούριο που είναι πολύ beta!

Reaction score
0
Kατι καινουργιο που ειδα ειναι οτι αν ανοιξω το Info την ωρα που παιζει ενα αρχειο ειτε ειναι
mkv,iso κ.τ.λ μου βγαζει οτι η ταινια ειναι για παραδειγμα 1920χ1080 23fps αντι για 24hz η 23.976.
Eιναι σωστο αυτο η μηπως πρεπει να λεει 23.976

Reaction score
0
Kαλημερα.
Μηπως ξερουμε το μεγιστο bitrate που αντεχει να αναπαραγει το mede8er ειτε απο mkv ειτε απο bdiso-folder???????
Μηπως υπαρχει καποιο σταθεροτερο προηγουμενο firmware για καλυτερη αναπαραγωγη?????

Reaction score
0
Kαλημερα.
Μηπως ξερουμε το μεγιστο bitrate που αντεχει να αναπαραγει το mede8er ειτε απο mkv ειτε απο bdiso-folder???????
Μηπως υπαρχει καποιο σταθεροτερο προηγουμενο firmware για καλυτερη αναπαραγωγη?????
Το καλυτερο σταθερο ειναι το τελευταιο επισημο v3.0.4.

Reaction score
0
Σημερα δοκιμασα να αλλαξω την εξοδο ηχου και να το στειλω απο spdif αλλα παλι ατα ιδια.
Μετα αλλαξα και καλωδιο hdmi αλλα παλια τα ιδια .
Μετα δοκιμασα και ολεσ τισ ματροσκες που εχω και ξανα παλι τα ιδια.......
Το bluray player τα αναπαραγει ολα τελεια αρα η τιβι ειναι οκ..........ΑΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ???????

Reaction score
0
Μαλλον η μονη λυση ειναι να το συγκρινεις αμεσα με αλλο mede8er ωστε να δεις αν ειναι ελαττωματικο ή οχι.

Reaction score
10
Σημερα δοκιμασα να αλλαξω την εξοδο ηχου και να το στειλω απο spdif αλλα παλι ατα ιδια.
Μετα αλλαξα και καλωδιο hdmi αλλα παλια τα ιδια .
Μετα δοκιμασα και ολεσ τισ ματροσκες που εχω και ξανα παλι τα ιδια.......
Το bluray player τα αναπαραγει ολα τελεια αρα η τιβι ειναι οκ..........ΑΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ???????
Νικο,

Πηγαινε το player σε καποιο αλλο σπιτι, να το δοκιμασεις, γιατι το προβληματικο ρευμα στο δικο σου σπιτι μπορει να δημιουργει τα προβληματα.
Επισης, αν το UPS που αγορασες, αν δεν υποστηριζει τυπο κυματομορφης true sine wave, μπορει να σου κανει σπασιματα.
Δυστυχως ομως αυτα ειναι αρκετα ακριβα.
Η φερτο απο εδω, μαζι με το τροφοδοτικο, να δουμε αν τα κανει και εδω τα κολπα του.

Most inverters output a stepped square wave(red line), its easier to design a circuit to output this thus they are cheaper and more commonly used, a pure sine wave(black line) is what is provided by the power company. PSUs are not designed to take this signal in so you get some buzzing and depending on the quality of the PSU and the filtering in it it could shorten the lifespan of the PSU, however the components in the system itself will be fine as the PSU shields them.

Reaction score
0
Παντως εγω στα μηχανηματα αυτα(τηλεοραση-ενισχυτης-med) εχω βαλει σταθεροποιητη τασης και οχι UPS,νομιζω οτι ειναι πιο καλο και χρησιμο.

Reaction score
1.458
Απάντηση: Re: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Παντως εγω στα μηχανηματα αυτα(τηλεοραση-ενισχυτης-med) εχω βαλει σταθεροποιητη τασης και οχι UPS,νομιζω οτι ειναι πιο καλο και χρησιμο.
Κι εγώ το ίδιο.Με ups στην αρχή,μόνο προβλήματα είχα.

Reaction score
32
Θα μπορούσες να μας πεις τι μαρκα/μοντέλο ειναι αυτά που αγόρασες εσύ ;;;;; γιατί και εγώ ενδιαφέρομαι να συνδέσω 1 ενισχυτή Onkyo 605 + 1 LG LCD TV (37ιντσες) + Mede8er + Spiderbox.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Θα μπορούσες να μας πεις τι μαρκα/μοντέλο ειναι αυτά που αγόρασες εσύ ;;;;; γιατί και εγώ ενδιαφέρομαι να συνδέσω 1 ενισχυτή Onkyo 605 + 1 LG LCD TV (37ιντσες) + Mede8er + Spiderbox.
Εγώ έχω ένα line-R της APC, κάτι λιγότερο από 50 ευρώ στα κομπιουτερομάγαζα...

Reaction score
0
Εγω εχω το LINE-R 1200 της APC.

Reaction score
32
Εγω εχω το LINE-R 1200 της APC.
τώρα που οι δυο καλοί φίλοι μας, μας ειπαν οτι χρησιμοποιουν APC, μηπως κάποιος μπορεί να μας ενημερώσει πως να αποφασίσουμε ποιό μοντέλο να πάρουμε ωστα να ανρταποκρίνεται στις απαιτήσεις (watt) κατανάλωσης των μηχανημάτων μας.
Δηλαδή εάν έχουμε έναν 7.1 ενισχυτή onkyo 605 + 1lcd TV 37 ιντσων + 1 mede8er + 1 spiderbox 900HD, τι απόδοση πρεπει να έχει ο σταθεροποιητής τάσης ;;;;;; υπάρχει κάποιος ευκολος τρόπος υπολογισμού ;;;;

Reaction score
1
Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Στο apc 1200 που έχω εγώ συνδέονται:
pioneer lx5090h
oppo 83 se
dune prime
onkyo 906
dreambox dm8000
densen dm10
Βέβαια δεν είναι όλα ταυτόχρονα συνδεδεμένα. Όταν ακούω μουσική από το opppo παίζουν αυτό και ο densen. Όταν βλέπω ταινίες ή δορυφορικά παίζουν η πηγή, η τηλεόραση και ο όνκυο. Όταν βλέπω από το dune, τότε παίζουν και τρεις σκληροί δίσκοι που είναι συνδεδεμένοι πάνω του. Ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα ρεύματος.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos