Most visitors online was 7182 , on 21 Nov 2025
απο codecs ειναι οκ.Μηπως τα video-cd σου εχουν προβλημα? παντως μικρο το κακοΣτο Linux Mint 9 , έχω εγκαταστήσει το XBMC Dhrama Beta. Όλα παίζουν πολύ καλά (αν και το pc έχει τα χρονάκια του). Μερικά video cd από μερικές εφημερίδες δεν τα παίζει. Λείπουν codecs που πρέπει να εγκαταστήσω;
ναι εχει ! Προφανως ελυσες το προβλημα σου με εικονα και ηχο.αν θες και ελληνικα σε ολα τα σκιν , γινεται ευκολα εκτος απο το aeron65 που εχει απλα μια ιδιορυθμιαειχα κατεβασει την camelot αλλα εβαλα την dhrama beta και ολα δουλευουν μια χαρα με αριστα αποτελεσματα ,μπορω να πω οτι δεν εχω δουλεψει καλυτερο προγραμμα απο αυτο , τρομερη ποιοτητα εικονας!!!!!
Καλημερα. Το AEON δεν υποστηριζει. Μονο το CONFLUENCE που ειναι η Μανα το ΝΕΟΝ που ειναι κατ'εμε το τελειοτερο ΣΚΙΝ και ειναι μιγμα ΑΕΟΝ και NIGHT και το NIGHT.Ξέρει κανείς αν το AEON skin αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες; Το έβαλα να σκανάρει την μουσική και δεν αναγνωρίζει τα τραγούδια (βγάζει κινέζικα).
Καλημερα. Το AEON δεν υποστηριζει. Μονο το CONFLUENCE που ειναι η Μανα το ΝΕΟΝ που ειναι κατ'εμε το τελειοτερο ΣΚΙΝ και ειναι μιγμα ΑΕΟΝ και NIGHT και το NIGHT.
Δοκίμασα το ΝΕΟΝ, πολύ καλό, ευχαριστώ! Να προσθέσω ότι δοκίμασα και το AEON65 και αν πας στα setttings και αλλάξεις τα font σε polish αναγνωρίζει ελληνικά!!!Το NEON δεν το έχω ξανακούσει. Θα το τσεκάρω. Ευχαριστώ!!!!
Θα το δοκομασω και θα δω.Να προσθέσω και ένα πολύ ωραίο και εφετζίδικο προγραμματάκι που βρήκα, που σου επιτρέπει να ελέγχεις το XBMC με την φωνή.
VoxCommando λέγεται και αν πάτε στα Videos θα δείτε και στην πράξη πως δουλεύει.
Όσα skins έχω δοκιμάσει στο Dharma δείχνουν να υποστηρίζουν κανονικά Ελληνικά... Το AEON βέβαια δεν είναι μέσα στην λίστα του Dharma.Ξέρει κανείς αν το AEON skin αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες; Το έβαλα να σκανάρει την μουσική και δεν αναγνωρίζει τα τραγούδια (βγάζει κινέζικα).
http://xbmc.org/theuni/2011/03/10/bug-fix-release-10-1/This is intended as a bug-fix release only, no new features have been introduced. Notable fixes include:
- If an in-use skin was updated in Windows, XBMC would freeze
- Some RTMP streams in Windows did not play
- Included add-ons have been updated
- The correct referrer is now used for downloading add-ons, improving dependency statistics
- Crashes during playback on ATI hardware in some circumstances have been fixed
- Hardware decoding improvements for OSX
- Various small fixes
Καλημερα σε ολους
Υπαρχει προβλημα με το database. Kαι ακριβως τωρα μεταφερω οτιΧάνει τις καταχωρίσεις στην βιβλιοθήκη ή σβήνει τα αρχεία των ταινιών;