Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Reaction score
173
Απάντηση: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Επισης μολις παρατηρησα οτι η ταινια που εβαλα να δω ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ σε ολη την οθονη, παρα μονο δεξια σε ενα μικρο παραθυρο στο μενου επιλογηε της ταινιας.
Τι κανω στραβα και δεν την δειχνει σε ολη την οθονη???
Πατησε τπ κοκκινο κουμπι και θα γεμισει ολοκληρη η οθονη σου.

Reaction score
0

vertigo σε ευχαριστώ, μετα απο λιγο το βρηκα και εγω. Αναρωτιεμαι τελικα ποσα gb usb disk διαβαζει. Το λεω γιατι 4 gb ειναι πολυ λιγα.

Reaction score
173

vertigo σε ευχαριστώ, μετα απο λιγο το βρηκα και εγω. Αναρωτιεμαι τελικα ποσα gb usb disk διαβαζει. Το λεω γιατι 4 gb ειναι πολυ λιγα.
Του εβαλα 500αρι δισκο και τον ετρεχε κανονικα.

Καλως ηλθες στην παρεα μας :126:

Reaction score
0

Σε ευχαριστώ πολυ vertigo.
θα το δοκιμασω σε λιγο που θα ερθει ενας 320 gb usb

Reaction score
173

Πριν απο λιγο με πηραν τηλεφωνο για ραντεβου αποστολης του νεου τηλεκοντρολ (με τηλεοραση LG). Τους ειχα στειλει χτες το πρωι μειλ.
Δεν ξερω αν θα λυσω το προβλημα μου αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι εχω να κανω με μια πολυ σοβαρη εταιρια.

Ευγε στην CRYSTAL AUDIO!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.530

Μέσα σε μία μέρα; :111:

Μπράβο τους! :607:

Reaction score
173

Μολις παρελαβα το νεο τηλεκοντρολ. Ολα λειτουργουν καλα χωρις παρεμβολες στη τηλεοραση (LG).

Ευχαριστω και παλι :605:

Reaction score
0

Όπως βλέπω σε 4 σελίδες post, ο HD εκτός από ολοκληρωμένη πρόταση, έχει και αποτελεσματικό και τάχιστο support...Λέω να τον προτιμήσω κι εγώ και ελπίζω στο άμεσο μέλλον να λυθούν τα όποια μικροπροβληματάκια έχει, αν έχει ακόμη...

Reaction score
0

Παιδιά γειά σας. Αν και σας παρακολουθώ καιρό,σας γράφω τώρα διότι αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι με τον συγκεκριμένο δέκτη στο θέμα της λειτουργίας του timeshift. Oσο και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να το ενεργοποιήσω.Το χειριστήριο εχει πλήκτρο timeshift αλλά πατώντας το δεν συμβαίνει τίποτα,όπως και δεν συμβαίνει πατώντας το pause.Οποιος μπορεί ας μου δώσει τα φώτα του.
Σημειωτέον ότι έχω 2 hd δέκτες και το κάνει και στους δύο.

(Σύνδεσα και στικάκι και σκληρό)

Reaction score
173

Παιδιά γειά σας. Αν και σας παρακολουθώ καιρό,σας γράφω τώρα διότι αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι με τον συγκεκριμένο δέκτη στο θέμα της λειτουργίας του timeshift. Oσο και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να το ενεργοποιήσω.Το χειριστήριο εχει πλήκτρο timeshift αλλά πατώντας το δεν συμβαίνει τίποτα,όπως και δεν συμβαίνει πατώντας το pause.Οποιος μπορεί ας μου δώσει τα φώτα του.
Σημειωτέον ότι έχω 2 hd δέκτες και το κάνει και στους δύο.

(Σύνδεσα και στικάκι και σκληρό)
Αν συνδεσεις ενα στικακι usb και πατησεις το timeshift αρχιζει και γραφει την εκπομπη. Με το play,pause κτλ κανεις τη δουλεια σου.

Αν καταλαβα καλα δηλαδη το προβλημα σου.

Reaction score
0

Καλησπέρα στη παρέα. Λοιπόν έχω το ίδιο πρόβλημα με τον santor. Δε λειτουργεί και σε μένα το timeshift. Δηλαδή ξεκινάω κανονικά την εγγραφή πατάω pause και η εικόνα δεν παγώνει για να την συνεχίσω μετά, συνεχίζεται κανονικά όμως η εγγραφή. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε το στικάκι (4gb) που του έβαλα. Σήμερα όμως έβαλα ένα σκληρό 320 gb και πάλι τα ίδια. Τι να φταίει? Πως ακριβώς λειτουργεί το timeshift? Υπόψιν ότι έχω περάσει το καινούριο firmware.

Reaction score
173

Καλησπέρα στη παρέα. Λοιπόν έχω το ίδιο πρόβλημα με τον santor. Δε λειτουργεί και σε μένα το timeshift. Δηλαδή ξεκινάω κανονικά την εγγραφή πατάω pause και η εικόνα δεν παγώνει για να την συνεχίσω μετά, συνεχίζεται κανονικά όμως η εγγραφή. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε το στικάκι (4gb) που του έβαλα. Σήμερα όμως έβαλα ένα σκληρό 320 gb και πάλι τα ίδια. Τι να φταίει? Πως ακριβώς λειτουργεί το timeshift? Υπόψιν ότι έχω περάσει το καινούριο firmware.
Την εγγραφη δε θα την ξεκινησεις πατωντας REC αλλα πατωντας το timeshift. Τουλαχιστον ετσι το δουλευω εγω :126:

Reaction score
0

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το πρόβλημα λύθηκε. Ξεκινάω την εγγραφή με το timeshift και όλα οκ! Τώρα κάτι άλλο:107:. Την ώρα που γράφει μου εμφανίζει στο κάτω μέρος της οθόνης μια μπάρα που δείχνει τον χρόνο εγγραφής και πόσος χρόνος απομένει ακόμα. Πως εξαφανίζω αυτή τη μπάρα γιατί δε μπορώ να διαβάσω τους υπότιτλους? Ευχαριστώ!

Reaction score
173

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το πρόβλημα λύθηκε. Ξεκινάω την εγγραφή με το timeshift και όλα οκ! Τώρα κάτι άλλο:107:. Την ώρα που γράφει μου εμφανίζει στο κάτω μέρος της οθόνης μια μπάρα που δείχνει τον χρόνο εγγραφής και πόσος χρόνος απομένει ακόμα. Πως εξαφανίζω αυτή τη μπάρα γιατί δε μπορώ να διαβάσω τους υπότιτλους? Ευχαριστώ!
Πατα exit

Reaction score
0

Βρε παιδιά να ρωτήσω και γω 2 πραγματάκια:

1ον. Κάποιος πριν έγραψε για κάποιον Harman και ότι η εικόνα είναι άψογη σε 1080p.(Μήνυμα #56)
Ισχύει? Και
2ον. Άν θέλω να πάρω ήχο AC3 5.1 από κάποιο κανάλι ή αρχείο mkv τι γίνεται χωρίς έξοδο ήχου ψηφιακή? Μήπως την βγάζει passthrough από την HDMI θύρα?
Άν δεν γίνεται , τότε τι "Crystal Audio" και μπούρδες?

Reaction score
173

Βρε παιδιά να ρωτήσω και γω 2 πραγματάκια:

1ον. Κάποιος πριν έγραψε για κάποιον Harman και ότι η εικόνα είναι άψογη σε 1080p.(Μήνυμα #56)
Ισχύει? Και
2ον. Άν θέλω να πάρω ήχο AC3 5.1 από κάποιο κανάλι ή αρχείο mkv τι γίνεται χωρίς έξοδο ήχου ψηφιακή? Μήπως την βγάζει passthrough από την HDMI θύρα?
Άν δεν γίνεται , τότε τι "Crystal Audio" και μπούρδες?

Καλως μας βρηκες costheo.

1. Ναι ο harman ο 355 εδωσε εικονα εξαιρετικη στην tv μου (1080i ο δεκτης-->1080p ο AV)
2. Δυστυχως ηχο απο mkv DTS και DD θα παρεις δυσκολα (εγω δεν πηρα ποτε).

Νομιζω ομως πως ειναι αδικο να ζητας απο ενα δεκτακο να γινει media player ενω η δουλεια του ειναι να κανει το μαυρο μας το χαλι μια ομορφη εικονα.

Reaction score
0

Παιδιά όντως έχει ωραία εικόνα σε 1080i για mkv που είναι 1080p
και τον ήχο τον κάνει passthrough από την HDMI μόνο τον AC3 5.1, όχι τον dts.Ευτυχώς και η τηλεόρασή μου τον κάνει pasthrough στην οπτική έξοδό της του ήχου SPDIF και έτσι έχω και 6κάναλο ψηφιακό ήχο στον ενισχυτή μου!
Βέβαια το 1080i είναι 720p upscale ,που σημαίνει ότι όταν δεν βλέπω
ταινίες 1080p το γυρνάω πάλι σε 720p που έχει καλύτερη εικόνα για τα ψηφιακά κανάλια που πιάνουμε εδώ (Αθήνα).
Το firmware τώρα, μάλλον είναι μεταλλαγμένο το αρχικό (version 1) για να μας παίζει σωστά τους ελλ. υπότιτλους σε ταινίες.Όμως έχει μόνο 2 μεγέθη και όχι 3 που ήταν στο firmware version 4 που είχε ο δικός μου δέκτης.Καλό θα ήταν να κάνανε το ίδιο στην version 8 που νομίζω ότι είναι η τελευταία.Έτσι θα είχαμε την τελευταία version με τις αλλαγές που έχουμε για τα ελληνικά.

Reaction score
1

Παιδια εμενα σε yamahaRXV2500 τον ηχο τον βγαζει κανονικά μεσω HDMI

Μονο μερικα αρχεια mkv δεν μου τα παίζει , χωρις να ξερω γιατι.

απ τις ποιο καλες αγορες που εκανα

Reaction score
0

Και εγώ έχω αυτόν τον δέκτη CD-HDR ! από τους καλύτερους που μπορείς να βρεις κάτω από τα 50 ευρώ. Έχω πάρει 3 για μένα (ο ένας έγινε δώρο στην μάνα μου). Παρέα αγοράστηκαν και 2 δίσκοι USB 2.5" 320GB Toshiba και παίζουν μια χαρά χωρίς έξτρα ρεύμα. Πακέτο ο Crystal Audio + USB HDD = 46.5+39 = 85.5Eυρώ με δωρεάν ταχυδρομικά. Μια χαρά τιμή για media-center (DivX/XVid/"απλά" MKV) και DVR !

Πέρα από τα προβληματάκια που έχετε αναφέρει, εμένα με ενοχλεί λίγο το remote-control που πρέπει να στοχεύεις (+/- 5 μοίρες) στην συσκευή.

Και άλλοι δυο φίλοι τον αγόρασαν μετά από παρότρυνσή μου.

Δεν τον έχω flash-άρει ακόμα. Αυτό http://www.crystalaudio.gr/Downloads.aspx?NoteID=DNL-00025&PageTitle=Υλικό Υποστήριξης να βάλω ? Υπάρχει πιο πρόσφατο ?

Reaction score
1

εγω του εβαλα , 1 τερα και τον ειδε με την μια , και 2χ500mb

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ