- Reaction score
- 30.270
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC
Σωστό το υψος της 304 είναι 15,5 , άρα θέλει κάτω απο το 0 , στην κλίμακα του ύψους βραχίονα, με βάση αυτά που λέει η technics.Εγω το είχα στο 2,5 και πήγα στο 1 και πάλι παράλληλο φαίνεται.Μαζί με το slip mat.
Τώρα για το αντισκέιτινγκ έκανα πάλι μετρήσεις και βγαίνει πάλι κάτι μεταξύ 2,0-2,1 σε δίσκο χωρίς αυλάκια.Ατύπωτο.
Δεν ξέρω εχω μπερδευτεί είναι η αλήθεια για πρώτη φορά στην ζωή μου.
To πλακίδιο στο shell το ξεχνάς γιατί αυξάνει την μετακινούμενη , όπως και την μη αναρτώμενη μάζα.Το πλακίδιο το εχει σαν λύση η technics για πολύ ελαφρές κεφαλές , που δεν μπορούν να ζυγιστούν έτσι .Νομίζω κάτω απο 4,5 gr βάρος κεφαλής.Γιάννη το έχω στο 0. Η κεφαλή είναι στα 15,5 ύψος. Έχεις δυο επιλογές για να είναι παράλληλος ο βραχίονας. Ή βάζεις το πλακίδιο στο shell του βραχίονα, οπότε κερδίζει περίπου 2mm αλλά αλλάζει το βάρος που ασκείται στο δίσκο, ή βάζεις και το τσόχινο ματ οπότε ανεβαίνει ο δίσκος και είναι παράλληλος ο βραχίονας!
Εγώ έτσι το έχω βάλει με την κεφαλή απ' ευθείας στο shell, το λαστιχέχιο και το τσόχινο ματ στο πλατώ και ρύθμιση 0 στο ύψος του βραχίονα.:126:
Σωστό το υψος της 304 είναι 15,5 , άρα θέλει κάτω απο το 0 , στην κλίμακα του ύψους βραχίονα, με βάση αυτά που λέει η technics.Εγω το είχα στο 2,5 και πήγα στο 1 και πάλι παράλληλο φαίνεται.Μαζί με το slip mat.
Τώρα για το αντισκέιτινγκ έκανα πάλι μετρήσεις και βγαίνει πάλι κάτι μεταξύ 2,0-2,1 σε δίσκο χωρίς αυλάκια.Ατύπωτο.
Δεν ξέρω εχω μπερδευτεί είναι η αλήθεια για πρώτη φορά στην ζωή μου.