new klipsch

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: new klipsch

ακομα δεν .....οταν ανεβει επισημα θα ξερουμε

Reaction score
5.731
Άντε, καιρός να αλλάξεις και τα RF7 με τα RF7 II.

"Verzerrungen bei höchstem Pegel sollen durch die neuen Cerametallic™ Woofer nochmal deutlich verringert worden sein. Auch der neue 1.75 Zoll-Tweeter gefällt beim ersten Höreindruck, hat uns die alte RF-7 noch leicht angeschrien findet sich beim neuen Modell ein harmonischer Hochtonbereich. Auch Vokalstimmen löst die MK II mit feinem Detail auf und zeigt mehr Emotionen als ihr Vorgänger."

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ντεν κσερει γερμανικαν καρντια μου.
Επιπλεον ποιος αγοραζει rf7 σημερα ? και σε τι τιμη ?

Reaction score
5.731
"Οι παραμορφώσεις στις υψηλές εντάσεις είναι αισθητά μειωμένες στο νέο μοντέλο χάρη στη νέα σχεδίαση των Cerametallic woofer. Επίσης το νέο tweeter 1,75 ιντσών αρέσει από το πρώτο άκουσμα. Το παλιό φώναζε. Τα φωνητικά αποδίδονται από το νέο μοντέλο με λεπτομέρεια και με περισσότερο συναίσθημα σε σύγκριση με το παλιό."

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

τα δικα μου 7 κατω απο 2800 δεν τα εβρισκες στην ελλαδα.
Τα νεα θα ειναι μαλλον 20% πανω , οποτε δεν τα σφαζω σαν να ηταν παραεισαγωγης.Αν θελω απλα αλλαζω γουφερ , και ισως τουτερ και μου ερχεται μαλλον φτηνοτερα.

Reaction score
5.731
Re: Απάντηση: new klipsch

Δοκίμασε να παραγγείλεις σκέτα μεγάφωνα και τα ξαναλέμε. Βγαίνει ακριβότερα.

Χωρίς να υπολογίσουμε και τα crossover, όπου κι εκεί έγιναν βελτιώσεις, κατά τα λεγόμενα της Klipsch.

"Now in its fifth generation, Reference II speakers boast enhanced features, including re-engineered drivers and a new crossover system."

Reaction score
5.731

οχι για μενα
Αφού όχι για σένα, άρα σίγουρα η απόδειξη αγοράς που έχεις για τα RF7 δεν γράφει 2800 ευρώ. :116:

Με ένα δυάρι μαζί με τα μεταφορικά της παλέτας τα φέρνει τα παλιά RF7 ο οποιοσδήποτε από Γερμανία.

Οπότε 1,5 χιλ. για μεταχειρισμένα από Ελλάδα με απόδειξη αγοράς είναι καλή τιμή. Την προτεινόμενη τιμή ως μεταχειρισμένου την αναφέρω γιατί με ρώτησες. Εννοείται ότι εσύ αποφασίζεις.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

εμενα μπορει να τα εκαναν δωρο ,Σημασια εχει τι θα πληρωσει ο αγοραστης.Αν καποιος δεν σκεφτεται το ρισκο της γερμανιας, ψωνιζει απο εξω.Αν και αυτο μαλλον θα κοψει.....

Reaction score
5.731
Το γεγονός παραμένει ότι δεν θα τα πάρει κανείς σε τιμή πάνω από την τιμή Γερμανίας συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς με παλέτα.

1700 τα βλέπω να έχουν πέσει στο ebay.de, και μάλιστα με δυνατότητα αντιπρότασης τιμής. Δηλαδή 1650. Συν 250 ευρώ το μέγιστο για τη μεταφορά της παλέτας, σύνολο 1900.

Τα 1500 που προτείνω για τιμή μεταχειρισμένου είναι καλή τιμή.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

3 στερνες μου λεξεις,

θα τις δουμε σε κανα μηνα σε πραξη
μετα θα δεις ποσο θα σηκωθει γενικα καθε τιμη σε κλιπς και αν θα στελνουν οι γερμανοι και καθε γερμανοι ελλαδα.
Οποιος βαλει τωρα που ακομα γυριζει και στελνουν οι εξω......εδω.

Reaction score
5.731

Στερνές λέξεις μπορεί να λες, αλλά μένεις με τα παλιά ηχεία. :116:

Τώρα το παίζω ξύπνιος και σε πειράζω. Να δούμε πώς θα μου φανεί και μένα όταν αλλάξει η THX σειρά!

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η χασούρα σε μεταπώληση, αλλά ότι δεν υπάρχουν αγοραστές!

Νομίζεις αν δεν κάνεις σούπερ τιμή θα τρέξουν πολλοί να αγοράσουν τα RF7 σου; Μας το παίζεις και βαρύ πεπόνι. :116:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Re: Απάντηση: new klipsch

Στερνές λέξεις μπορεί να λες, αλλά μένεις με τα παλιά ηχεία. :116:
γιατι μου μεινανε ?
παλια 2+ κατι μηνων ?
i dont think so

Τώρα το παίζω ξύπνιος και σε πειράζω. Να δούμε πώς θα μου φανεί και μένα όταν αλλάξει η THX σειρά!
δεν θα αλλαξει, εκ στοματος πρωτομηχανικου οταν ζητησε καλυτερα ηχεια ο προεδρας .Τωρα αν αυριο μεθαυριο γινει κατι αλλο το βλεπουμε......

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η χασούρα σε μεταπώληση, αλλά ότι δεν υπάρχουν αγοραστές!
οπως εχεις δει αν το εχεις δει βεβαια , σε αξιολογα πραματα εκοψα το σφαξιμο.Οποιος εχει λεφτα τα αγοραζει καινουργια .

Νομίζεις αν δεν κάνεις σούπερ τιμή θα τρέξουν πολλοί να αγοράσουν τα RF7 σου; Μας το παίζεις και βαρύ πεπόνι. :116:
ζω και με αυτα αν δεν βρω:126:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

οι στερνες 11 λεξεις

ακομα γυριζει

+ τα μεταφορικα
+ οτι αν τυχει γρουσουζιας εγγυηση ειναι γερμανικη
οχι ντοπια

βαλτε τωρα που ακομα γυριζει