ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Σιγα μην ξερουν οι Ιγγλεζοι απο πικαπια
Ποιος ειναι ρε αυτος ο Λιν τετοιος....και ο αλλος ο Γουοκερ τι σχεση εχει με τα γιουισκια και αυτονε που πορπαταει?
Και αυτουνο το VTA εχει καμμια σχεση με το VAT πουναι φορος Ιγγλεζικος?
Αει ........μας τα πρηξατε με τα πικαπια.
Βαλε στο ραδιο Χαρα Βερρα να δεις αρμονικες:430:

Reaction score
11

Για να δούμε τι λέει η αγαπημένη μας Sansui. Scanάρω την σελίδα 18 από το manual του SR-929

Πω πω εργαλείο!

:107:

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Πω πω εργαλείο!

Παίδες καλησπέρα!!!!!!!!!
Βρε μηπως έπρεπε να παω να πάρω κανένα τέτοιο μηχανάκι??

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC

Παίδες καλησπέρα!!!!!!!!!
Βρε μηπως έπρεπε να παω να πάρω κανένα τέτοιο μηχανάκι??
Είναι άριστο με ένα, (μόνο), ελαττωματάκι: δεν υπάρχει!

:142:

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLA

Είναι άριστο με ένα, (μόνο), ελαττωματάκι: δεν υπάρχει!

Άρχοντα χάλασες κι εσύ! Πού πήγε η απόλυτη πίστη σου στην Technicsούμπα?? Αλλού τρώς αλλού πίνεις αλλά ...αλλού πας και το δίνεις μου φαίνεται!:143:
Τώρα δηλαδή που μ' έκανες fun του ιάπωνα γκουρού των πικαπακίων, μου κάνεις μοιχείες?? Χμμμ πρόσεχε γιατί κι εγώ είμαι επιρεπής!!!

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPE

Άρχοντα χάλασες κι εσύ! Πού πήγε η απόλυτη πίστη σου στην Technicsούμπα?? Αλλού τρώς αλλού πίνεις αλλά ...αλλού πας και το δίνεις μου φαίνεται!:143:
Τώρα δηλαδή που μ' έκανες fun του ιάπωνα γκουρού των πικαπακίων, μου κάνεις μοιχείες?? Χμμμ πρόσεχε γιατί κι εγώ είμαι επιρεπής!!!
Άρχοντα μου, θαυμάσια μπορούμε να δεχτούμε την ομορφιά και την Technici αρτιότητα, είτε λέγεται ΤECHNICS είτε BLACK VENUS, μπαρδόν, SANSUI ήθελα να πω.

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT

Άρχοντα μου, θαυμάσια μπορούμε να δεχτούμε την ομορφιά και την Technici αρτιότητα, είτε λέγεται ΤECHNICS είτε BLACK VENUS, μπαρδόν, SANSUI ήθελα να πω.

Μ' αρέσεις και σε πάω πολύ γιατί τελικά είσαι "λάτρης" του ωραίου, αλλά και του "σέξυ"! Όπως κι εγώ.......:126:

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5

Μ' αρέσεις και σε πάω πολύ γιατί τελικά είσαι "λάτρης" του ωραίου, αλλά και του "σέξυ"! Όπως κι εγώ.......:126:
:444:

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200

...και καλύτερα να σου δώσω (αν και μικρότερος από σένα) μια συμβουλή! Μην ασχολήσαι με κολλημένους χαιφιντελάδες σε έταιρα φόρουμ για να πείσεις οτι κάποιες εταιρείες είναι απλά αξεπέραστες ακόμα και σήμερα! Οι συγκεκριμένοι έχουν δώσει τα άπειρα λεφτά για μηχανάκια (ώντας μηχανόβιοι) και δεν έχουν ακόμα καταλήξει!
Υπάρχει βεβαίως και το ρητό "καλιο πέντε και στο χέρι παρα δέκα και καρτέρι"! (σ' αυτούς ταιριάζει!!)
Και τώρα στο θέμα μας... Συμφωνείς με την αλλαγή σε ΜΚΙΙ λόγω ανύπαρκτων μεντεσέδων??

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200

...και καλύτερα να σου δώσω (αν και μικρότερος από σένα) μια συμβουλή! Μην ασχολήσαι με κολλημένους χαιφιντελάδες σε έταιρα φόρουμ για να πείσεις οτι κάποιες εταιρείες είναι απλά αξεπέραστες ακόμα και σήμερα! Οι συγκεκριμένοι έχουν δώσει τα άπειρα λεφτά για μηχανάκια (ώντας μηχανόβιοι) και δεν έχουν ακόμα καταλήξει!
Υπάρχει βεβαίως και το ρητό "καλιο πέντε και στο χέρι παρα δέκα και καρτέρι"! (σ' αυτούς ταιριάζει!!)
Και τώρα στο θέμα μας... Συμφωνείς με την αλλαγή σε ΜΚΙΙ λόγω ανύπαρκτων μεντεσέδων??
1)Ξέρεις είναι σαν να λέμε ότι ενώ το ζητούμενο σε ένα αυτοκίνητο είναι, ας πούμε, η τελική ταχύτητα, και ενώ το Α δίνεται για 200 km/h και το Β για 300 km/h, θεωρούμε ότι το Α τρέχει περισσότερο γιατί... έτσι!

Και όχι τίποτα άλλο αλλά είμαι κατά του ηλεκτρονικού, (και πάσης φύσεως), σκοταδισμού.

2)Περί αλλαγής σε MK II (η ΜΚ 2).

Καλά δεν είπες ότι αποφάσισες να αλλάξεις;

:111:

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200

1)Ξέρεις είναι σαν να λέμε ότι ενώ το ζητούμενο σε ένα αυτοκίνητο είναι, ας πούμε, η τελική ταχύτητα, και ενώ το Α δίνεται για 200 km/h και το Β για 300 km/h, θεωρούμε ότι το Α τρέχει περισσότερο γιατί... έτσι!

Και όχι τίποτα άλλο αλλά είμαι κατά του ηλεκτρονικού, (και πάσης φύσεως), σκοταδισμού.

2)Περί αλλαγής σε MK II (η ΜΚ 2).

Καλά δεν είπες ότι αποφάσισες να αλλάξεις;

:111:
Ναι αποφάσισα να το αλλάξω σε ΜΚ2 και ήδη το Audio Show απ' όπου αγόρασα το ΜΚ5, έχει παραγγείλει το έταιρο μηχάνημα, για να το αντικαταστήσω. Απλά ήθελα και την άποψή σου επί του θέματος, μιας και τη θεωρώ άκρως βαρύνουσα... (εσύ όπως και κάποιοι άλλοι εδω μέσα με βοηθήσατε για να καταλήξω, οπότε συνεχίζω μέχρι τελικής πτώσεως να μαθαίνω!)

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200

Ναι αποφάσισα να το αλλάξω σε ΜΚ2 και ήδη το Audio Show απ' όπου αγόρασα το ΜΚ5, έχει παραγγείλει το έταιρο μηχάνημα, για να το αντικαταστήσω. Απλά ήθελα και την άποψή σου επί του θέματος, μιας και τη θεωρώ άκρως βαρύνουσα... (εσύ όπως και κάποιοι άλλοι εδω μέσα με βοηθήσατε για να καταλήξω, οπότε συνεχίζω μέχρι τελικής πτώσεως να μαθαίνω!)
Εαν δεν ισχύουν οι διαφορές που δίνει το site που σου έδωσα άλλαξέ το!

Τώρα επειδή ο τύπος που τα γράφει αυτά, ίσως κάτι έχει δει, θα σου πρότεινα αν είναι εφικτό, να τα ανοίξεις και τα δύο από κάτω δίπλα-δίπλα και να διαπιστώσεις με τα μάτια σου τι πραγματικά συμβαίνει.

Σε περίπτωση που υπάρχει και η παραμικρή οπτική διαφορά μην αλλάξεις το MK 5, γιατί αυτή η "ασήμαντη" διαφορά μπορεί να είναι σημαντική στην πράξη.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Εχουμε τον Βλασση με τον Εαρ να ανταλλασουν γλυκολογα.Αμα αρχισεις και εσυ με τον Καραβελλε ..........θα μας βγει το ονομα εδω μεσα.:405:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Τώρα επειδή ο τύπος που τα γράφει αυτά, ίσως κάτι έχει δει, θα σου πρότεινα αν είναι εφικτό, να τα ανοίξεις και τα δύο από κάτω δίπλα-δίπλα και να διαπιστώσεις με τα μάτια σου τι πραγματικά συμβαίνει.
Αν ειναι δυνατον να γινει αυτο σε καινουργια κομματια.Το οτι το μαγαζι δεχεται την αλλαγη ειναι ηδη πολυυυυυυυυυυυυυυυ μεγαλο βημα καλης θελησης.Πιο ευκολο μου φαινεται να............(μην πω και φαω μπαν δια βιου)

Reaction score
11

Εχουμε τον Βλασση με τον Εαρ να ανταλλασουν γλυκολογα.Αμα αρχισεις και εσυ με τον Καραβελλε ..........θα μας βγει το ονομα εδω μεσα.:405:
Έσκασες από την ζήλια σου!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Στην εκθεση θα φοραω στο πετο ενα μπλε τριανταφυλλο για να γνωριστουμε:414:

Reaction score
1.817

Στην εκθεση θα φοραω στο πετο ενα μπλε τριανταφυλλο για να γνωριστουμε:414:
Εγώ στην έκθεση θα φοράω το καρτελάκι της LG οπότε είναι πιο εύκολο να με βρείτε!!! Ελπίζω να έρθετε στο περίπτερο να τα πούμε και από κοντά!!!! Μην μπλέξετε στα ηχητικά περίπτερα μόνο ΟΚ???

Reaction score
1.817

Αν ειναι δυνατον να γινει αυτο σε καινουργια κομματια.Το οτι το μαγαζι δεχεται την αλλαγη ειναι ηδη πολυυυυυυυυυυυυυυυ μεγαλο βημα καλης θελησης.Πιο ευκολο μου φαινεται να............(μην πω και φαω μπαν δια βιου)
ΟΧΙ ΟΧΙ μην το πεις καταλάβαμε!!!!!!!!!!!!!!
Το μαγαζί είναι σουπερ σε οτι κάνει και εννοείται οτι δε θα το έκανε ο οποιοσδήποτε αυτό το πράγμα! Γι αυτό και μόνο αξίζει να γίνει η αλλαγή δε νομίζεις... Καράβελλα??? (θα γίνει πάλι σχόλιο από το Μάνο αλλά δεν πειράζει εγώ θα σε ρωτάω!:142:)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Θα εκτεθεις............βρε θηριο.Θα τα πουμε οπωσδηποτε απο κοντα .
Ετσι κι αλλιως ειμαι πελατης σας.TV 32'' και ολα τα PC μονιτορ ειναι LG

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale